153993
ValóVilág 12

• Fantasico
    Semmit de semmit nem kever meg csak roppant mód megegyszerűsíti a dolgokat, mivel Dádid tökös és okos, így pontosan tudja hogy ez most a tökéletes időzítés arra hogy nagyon rövid időn belül rövidre zárja a dolgokat, ha a szabály nem mond ellent, és nem szabályszegés ha leveszi a lila kendőt magáról, akkor már csak abban kell reménykedni, hogy Lórinak lesz annyi bátorsága hogy kivigye Dávidot, amennyiben ez megtörténik, és szerdán Dávidot választja párbajellenfélnek, abban az esetben vasárnap este már Dinával aludhat egy ágyban, vagy azzal akivel akar. Mivel Lóri szerintem bárki ellen menne párbajra esélytelen lenne talán Mici és Ati ellen lene esélye mivel ez a három játékos körülbelül ugyanaz a szint a duplanulla kategória, szóval Dávid ellen nemhogy esélye nem lenne, nem hogy bosszút nem tudna állni, de elképesztően kínos és megalázó vereséget élhetne át Lóri amit teljes mértékben meg is érdemel, mert egy igazi számító, sunyi, gerincteen legalja játékos, de ha nem Dávidot hanem Zseraldint viszi akkor is simán kintmarad Zseri ellen sincs esélye.
  • wesker24
    Eddig is tudtuk hogy az látszik hogy a ribanc Dina és a bosszú fontosabb neki, mint egy igaz barát, de azzal hogy Dávid leveszi a lila kendöt az igencsak meg keverheti a szálakat !
  • wesker24
    Mi van ? Dávid leveszi magáról a lila kendót ? WTF ? Mi az isten nyila van már itt ? Hát jól megkeverték most a szálakat vazee, azt se tudom már mi hogy van ? :D
  • Krisztiam #150636
    Dávid leveszi a lila kendőt? ilyet lehet?
  • Krisztiam #150635
    Ez a Lóri mekkora gerinctelen féreg...
  • wesker24
    Wait What ? Soma valakinek védettséget adhat ? WTF ? Igy nemcsak Dávid lesz védett hanem a Soma által kiválasztott tag is, na ez elég érdekes lesz. :D
  • Krisztiam #150633
    jól tette :D
  • Ironman2
    Muhaha,kivágta Tivyt a barátnője:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/eleg-volt-a-megalaztatasbol-kidobta-baratnoje-a-valo-vilag-tivyjet/ftlyjg5
  • argo001
    Tévétörténeti pillanat volt, ugyanis szerintem ilyen rövid idő alatt még nem folyt ki ilyen sok szar senkinek a száján, mint most Evelinén.
  • Darthmushroom
    Ez a Tivy már nagyon idegesítő. Már kifejezetten zavar ha ő beszél.
  • Tirion
    73 ezredik alkalommal leírom: szerinted a retek kluban mennyi fizetett alkalmazottja van? mert ő is közéjük tartozik mint a villalakók..........

minden csak illuzió és SHOW !
  • zuschzero
    A hotelvendég, a kritikus Norbi az a VV4 idején Alekosszal együtt indult az okostojás kategóriába!!
  • argo001
    Az a nyomorék tivtivi igazán kieshetne.
  • wesker24
    Jah igen a kínai csajok valamiért kimaradtak, az előzetesben benne voltak de én se láttam öket hogy berakták volna !
  • Dency
    Srácok a kínaiakkal mi lett? Elvileg a szombati összefoglalóban kellett volna lenniük, lemaradtam valamiről?
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/megcsocsoresztek-vv-vivient/j35f0l3
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/sztarvilag/szexi/vivien-a-szexi-takaritono/86leq9g
  • wesker24
    Oké meg lesz XD
  • ToCsEk
    nah wesker dolgozz :D
    Ati mellé mehet liverpool jel mást nem tudok
    Krisztián mellé egy buborékot amibe feketeninja esetleg kentaur van
    Dávid mellé egy csirkét
    Gerardine mellé egy zsiráfot, jobbat nem tudok
    Lóri Zsolti Evelin passz
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.09.29. 18:25:27
  • Darthmushroom
    Mici milyen offon volt :D
  • xido
    https://i.ytimg.com/vi/gHhzgFeSABM/maxresdefault.jpg

csórikám most sírna :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.27. 23:11:16
  • wesker24
    Az Oké hogy siralmasak angolból de az még nekem is sok volt hogy a zászlókat sem ismerik :D !
  • Darthmushroom
    mennyi sötétség úristen :D az oké h nem tudnak angolul de h a zászlók 90%-át sem ismerik :D
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-reagalt-vv-dina-amikor-levetitettuk-neki-a-villas-szexvideojat/h1yrpkn
  • Darthmushroom
    jelenleg 36e feliratkozója van. gondolom ez a vv miatt több, de akkor is azért nem kis kezdő tábora lehetett alapból. egy ilyen műsornál azért ez nem kis segítség.
  • Janika114
    Mert alapból azért elég nagy tábora lett a vv előtt ezekkel a kiabálásokkal.
  • argo001
    Engem a youtube-sztároktól kiver a víz. Ha igazi nézettséget akar az RTL, küldje be Molnár Krisztiánt.
  • Darthmushroom
    mert alapból egy youtubos akárki volt. am eleinte normálisabb volt a hülyeségei ellenére.
  • argo001
    Miért volt esélyes egyébként? Állandóan hülyeségeket kiabál, meg úgy közlekedik, mintha 4 töke lenne és egyenként fél méteresek.
  • Darthmushroom
    ha kivinné Zserit, szerintem kint maradna. Pont azért amiért így viselkedik vele, meg ahogy mostanában viselkedik. amilyen esélyes volt annyira lejáratta magát.
  • argo001
    Tivtivi a #qvaanyádat.
  • wesker24
    Oké megbeszéltük :D
  • Darthmushroom
    Buborékos téma alatt mi zene :O a jó öreg Bud (nyugodjon békében) és T. Hill zenéje :D
  • Darthmushroom
    Ma újra láthatjuk a "górék" fejét Dávid visszatérése után :D
  • argo001
    Ha esetleg én nyerek legközelebb, játék helyett egy üveg sört kérnék. :D
  • wesker24
    Nope az egyik közkedvelt Action Co-OP Horror játékot nyert (The Darkness II)
  • Ironman2
    Mit nyert? Üres cd-ket?
  • ToCsEk
    grat!
  • wesker24
    Nyereményjáték nyertese jelentkezzen itt hogy átvegye a nyereményét !

Aki most nem nyert ne aggódjon van még bőven játék amit nyerhet, mert maradt még nekem a régebbi Humble Bundleböl !
  • wesker24
    Ime a nyereményjáték nyertese : CONGRATS !