153993
ValóVilág 12
-
#150599 nah inkább sorsoljad már :D mert el lesz mutyizva mint múltkor
de aztán minimum közjegyzővel ellátott sorsolást fogadunk csak el -
#150598 Nem a Dead Island az nem is horror játék ez annál sokkal durvább ! XD -
#150597 Persze hogy részt vehet amennyiben imádod a Horrort :D -
#150596 én részt vehetek? :D -
Ironman2 #150595 Dead Island -
#150594 Aki nem szeretne részt venni a nyeremény játék sorsoláson az írja ide egy közismert Durva/Brutális/Véres/Erőszakos Action Horror Co-OP játékról van szó :D -
#150593 hogy leoltotta Dinát a 10 éves kislány :DD -
Ironman2 #150592 Vagy lehet csak túl nagy a hasonlóság?
https://www.youtube.com/watch?v=X4iGKKvEcEg
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dobbenetes-hivast-kapott-vv-dina/kvw2c5c -
Ironman2 #150591 Rohadjak meg ha én ezt a Dinát láttam az Észbontókban 7 évvel ezelőtt -
argo001 #150590 Cirkusz és hányinger között is van különbség. -
A tuja ment vissza
Dög unalmas lesz a műsor
Senkit se fog így nagyon érdekelni
Akik nem is nézik kiszavazták
A műsort vágták tropára
Kösz de én egy tuját nem nézegetek
Ide cirkusz kell -
IXEMGabeo #150588 Lori, Mici, Evelin (aki sztem meg cigo is) plusz Ati nekem e a szivlapat kategorianak tunnek..
ez a Soma meg gyerek, de jo arcnak tunik -
IXEMGabeo #150587 ez egy gyerekes fasz amugy...ide visszajon Angliaba megcsapom ezt az ember:DDD
amugy ez a szeria jobbnak tunik, mint a 6 volt...ma lattam az elso reszt...egy ket alakon kivul nem olyan veszesen szar tarsasag ez...
Krisztian, Geraldine es a David eleg normalis arcoknak tunnek...ez az Ati szerintem egy napraforgo tuti csak erdekbaratsag koti Davidhoz, mert tudta, hogy o a legerosebb... -
IXEMGabeo #150586 meglestem a parbajt...benyomasom az, hogy ez a David halal normalis fazon, keves ilyen jatekost lattam ilyen jol ervelni...
Dina eselytelen volt, hogy visszamenjen mar annal is inkabb, mert "megcsalta" a palijat szemrebbenes nelkul -
Fantasico #150585 Papírforma párbaj, attól a pillanattól kezdve, hogy Dina kihívta Dávidot sansztalan volt arra,hogy nyerjen, nagyon jó volt látni a Dina szimpatizánsok fejét és reakcióit remélem még fogják bőven mutatni azokat. Dina egyébként a Lóri sírját is megásta a bosszú kijelentésével, Lórinak itt nem sok ember ellen lenne esélye, de ha Dávidon akarna bosszút állni annak nagyon csúnya megszégyenítő vereség lenne a vége. TIVY egy idióta, retardált fasz, aki nem kicsit ideggyenge, szegény Zseraldinra akarta fogni a vereséget meg az egészet, a nemlétező esze is elment teljesen, de remélem és azt hiszem lassan Zseraldin is rájön semmi értelme ezzel a retardált fasszal foglalkoznia és később megbocsátania amikor napokkal később jön elnézéseket kérni, lassan a Dávid, Krisztián vonalhoz fog Zseraldin odacsapódni van egy olyan érzésem ők hárman toronymagasan a legjobbak, a lányok között pedig toronymagasan Zseraldin a legjobb. Egyébként Krisztiánnak is záros határidőn belül be fog telni a pohár TIVY állandó teljesen oktalan, és megmagyarázhatatlan örjöngésétől., -
#150584 Vanvan byby dina ahahaha :D -
#150583 Az ígéret szép szó ha betartják úgy jó, szóval mindenki aki itt volt a topikban az részt vesz a nyeremény sorsoláson, remélem mindenkinek van steam accountja XD. -
#150582 mehet dina után :D am tényleg a legjobb csajt -
#150581 és holnap újra láthatod :D -
#150580 Egyetértek, az elején még jó fej volt, de túlságosan elszaladt vele a ló. túl nagy arca lett. túl sokat káromkodik, ha valami nem úgy van ahogy ö akarja akkor már el kezd kiakadni és ordibálni, és persze meghúzta a villa legjobb csaját , és Tivy még nő számba se veszi.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.25. 22:02:39 -
argo001 #150579 Csak szerintem egy szardarab ez a Tivtivi? Ráadásul meghúzta a villa legjobb csaját... -
Janika114 #150578 Egyetértek, elején még bírtam, de nagyon nagy arca lett. Soma gratulációja legalább őszintének tűnt. -
#150577 Már megérte az egész azok a ledöbbent arcok vazee az az érzés felbecsülhetetlen ! -
#150576 ez a Tivy nem normális :O -
argo001 #150575 Zsóti már szövegel? Az is egy irritáló "ember". -
#150574 mondtam a sok tini picsa Dávidra szavaz :D -
Janika114 #150573 EZ AZ!! Végre kiesett Dina, egy irritáló emberrel kevesebb. -
#150572 na csak nem csalt az rtl :DD -
#150571 VAN ISTEN!!! :D dina mehetsz haza :D -
#150570 Dávid nyert HELL YEAH ! Best Day of my LIfe ! XD -
argo001 #150569 Na legalább valami. -
#150567 Nagyon elhúzott valaki, valószínűleg Dávid az. Ha "show" kell, Dinát viszik vissza, ha normális srác, akkor Dávid. Ha Dávid nem kezd el nagyon aljasodni a párbajon, akkor szerintem sima ügy. Én leginkább a lakók fejére leszek kíváncsi. :D -
#150566 én komolyan nem tudom elképzelni h 60%-kal vezetne Dina egy Dávid ellen. -
#150565 megcserélik a fantom képeket :D :DDD
és Dina megy vissza :D -
#150564 Hát az lesz az RTL legnagyobb csalása és ha ez a mocskos ribanc megy vissza, persze most játssza a kis angyalt ! -
argo001 #150563 Lehet mégis őt pakolják vissza. -
#150562 Nagyon gusztustalan módon nyomják Dinát vazee ! Remélem nem ö megy vissza ! -
argo001 #150561 Behányok. -
#150560 "ezt a nézők se fogják hagyni"
reméljük azért csak hagyják h Dina kiessen :D -
knightbali #150559 De izzadságszagúan tolják a Dinát. Ez már kezd undorító lenni.