153993
ValóVilág 12

• ToCsEk
    nah inkább sorsoljad már :D mert el lesz mutyizva mint múltkor
    de aztán minimum közjegyzővel ellátott sorsolást fogadunk csak el
  • wesker24
    Nem a Dead Island az nem is horror játék ez annál sokkal durvább ! XD
  • wesker24
    Persze hogy részt vehet amennyiben imádod a Horrort :D
  • Krisztiam #150596
    én részt vehetek? :D
  • Ironman2
    Dead Island
  • wesker24
    Aki nem szeretne részt venni a nyeremény játék sorsoláson az írja ide egy közismert Durva/Brutális/Véres/Erőszakos Action Horror Co-OP játékról van szó :D
  • Krisztiam #150593
    hogy leoltotta Dinát a 10 éves kislány :DD
  • Ironman2
    Vagy lehet csak túl nagy a hasonlóság?

https://www.youtube.com/watch?v=X4iGKKvEcEg

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dobbenetes-hivast-kapott-vv-dina/kvw2c5c
  • Ironman2
    Rohadjak meg ha én ezt a Dinát láttam az Észbontókban 7 évvel ezelőtt
  • argo001
    Cirkusz és hányinger között is van különbség.
  • sorler

A tuja ment vissza
    Dög unalmas lesz a műsor
    Senkit se fog így nagyon érdekelni
    Akik nem is nézik kiszavazták
    A műsort vágták tropára
    Kösz de én egy tuját nem nézegetek
    Ide cirkusz kell
  • IXEMGabeo
    Lori, Mici, Evelin (aki sztem meg cigo is) plusz Ati nekem e a szivlapat kategorianak tunnek..

ez a Soma meg gyerek, de jo arcnak tunik
  • IXEMGabeo
    ez egy gyerekes fasz amugy...ide visszajon Angliaba megcsapom ezt az ember:DDD

amugy ez a szeria jobbnak tunik, mint a 6 volt...ma lattam az elso reszt...egy ket alakon kivul nem olyan veszesen szar tarsasag ez...

Krisztian, Geraldine es a David eleg normalis arcoknak tunnek...ez az Ati szerintem egy napraforgo tuti csak erdekbaratsag koti Davidhoz, mert tudta, hogy o a legerosebb...
  • IXEMGabeo
    meglestem a parbajt...benyomasom az, hogy ez a David halal normalis fazon, keves ilyen jatekost lattam ilyen jol ervelni...

Dina eselytelen volt, hogy visszamenjen mar annal is inkabb, mert "megcsalta" a palijat szemrebbenes nelkul
  • Fantasico
    Papírforma párbaj, attól a pillanattól kezdve, hogy Dina kihívta Dávidot sansztalan volt arra,hogy nyerjen, nagyon jó volt látni a Dina szimpatizánsok fejét és reakcióit remélem még fogják bőven mutatni azokat. Dina egyébként a Lóri sírját is megásta a bosszú kijelentésével, Lórinak itt nem sok ember ellen lenne esélye, de ha Dávidon akarna bosszút állni annak nagyon csúnya megszégyenítő vereség lenne a vége. TIVY egy idióta, retardált fasz, aki nem kicsit ideggyenge, szegény Zseraldinra akarta fogni a vereséget meg az egészet, a nemlétező esze is elment teljesen, de remélem és azt hiszem lassan Zseraldin is rájön semmi értelme ezzel a retardált fasszal foglalkoznia és később megbocsátania amikor napokkal később jön elnézéseket kérni, lassan a Dávid, Krisztián vonalhoz fog Zseraldin odacsapódni van egy olyan érzésem ők hárman toronymagasan a legjobbak, a lányok között pedig toronymagasan Zseraldin a legjobb. Egyébként Krisztiánnak is záros határidőn belül be fog telni a pohár TIVY állandó teljesen oktalan, és megmagyarázhatatlan örjöngésétől.,
  • ToCsEk
    Vanvan byby dina ahahaha :D
  • wesker24
    Az ígéret szép szó ha betartják úgy jó, szóval mindenki aki itt volt a topikban az részt vesz a nyeremény sorsoláson, remélem mindenkinek van steam accountja XD.
  • Darthmushroom
    mehet dina után :D am tényleg a legjobb csajt
  • Darthmushroom
    és holnap újra láthatod :D
  • wesker24
    Egyetértek, az elején még jó fej volt, de túlságosan elszaladt vele a ló. túl nagy arca lett. túl sokat káromkodik, ha valami nem úgy van ahogy ö akarja akkor már el kezd kiakadni és ordibálni, és persze meghúzta a villa legjobb csaját , és Tivy még nő számba se veszi.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.25. 22:02:39
  • argo001
    Csak szerintem egy szardarab ez a Tivtivi? Ráadásul meghúzta a villa legjobb csaját...
  • Janika114
    Egyetértek, elején még bírtam, de nagyon nagy arca lett. Soma gratulációja legalább őszintének tűnt.
  • wesker24
    Már megérte az egész azok a ledöbbent arcok vazee az az érzés felbecsülhetetlen !
  • Darthmushroom
    ez a Tivy nem normális :O
  • argo001
    Zsóti már szövegel? Az is egy irritáló "ember".
  • Krisztiam #150574
    mondtam a sok tini picsa Dávidra szavaz :D
  • Janika114
    EZ AZ!! Végre kiesett Dina, egy irritáló emberrel kevesebb.
  • Krisztiam #150572
    na csak nem csalt az rtl :DD
  • Darthmushroom
    VAN ISTEN!!! :D dina mehetsz haza :D
  • wesker24
    Dávid nyert HELL YEAH ! Best Day of my LIfe ! XD
  • argo001
    Na legalább valami.
  • chelseafan
    Nagyon elhúzott valaki, valószínűleg Dávid az. Ha "show" kell, Dinát viszik vissza, ha normális srác, akkor Dávid. Ha Dávid nem kezd el nagyon aljasodni a párbajon, akkor szerintem sima ügy. Én leginkább a lakók fejére leszek kíváncsi. :D
  • Darthmushroom
    én komolyan nem tudom elképzelni h 60%-kal vezetne Dina egy Dávid ellen.
  • Krisztiam #150565
    megcserélik a fantom képeket :D :DDD
    és Dina megy vissza :D
  • wesker24
    Hát az lesz az RTL legnagyobb csalása és ha ez a mocskos ribanc megy vissza, persze most játssza a kis angyalt !
  • argo001
    Lehet mégis őt pakolják vissza.
  • wesker24
    Nagyon gusztustalan módon nyomják Dinát vazee ! Remélem nem ö megy vissza !
  • argo001
    Behányok.
  • Darthmushroom
    "ezt a nézők se fogják hagyni"

reméljük azért csak hagyják h Dina kiessen :D
  • knightbali
    De izzadságszagúan tolják a Dinát. Ez már kezd undorító lenni.