ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
De ha nem a katona hét jön,akk könyörgöm ne essen már ki Kinga :\
Nélküle nem lenne az igazi.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Ha tényleg katona hét lenne kíváncsi lennék hogyan állná a sarat Kinga most hogy párbajoznia kellene !
wesker24
Ha a VV4 tematikáját követik akkor már itt lenne az ideje a VV4 alatt is ilyenkor szokott lenni !

Mert már csak a jótékonysági hét a katona hét és a legvégén volt a dzsungel hét !
Szolnokboy1
remélem most a katonahét jön.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

deniro2
Ebben van valami, ugyanakkor szerintem akik Csabát kedvelik, azok Fecón kívül a többiket sem bírják (Kingát, Petit nem sokan szeretik, Eszter egy csomó jelet kapott Csabától, Verát sokan utálják és Csabával sincs jóban), neki viszont annyira nincs saját tábora, hogy a protest szavazók sem tudnák benntartani. Seherezádé lehetne a sötét ló, viszont a tegnapi szavazás alapján nekem úgy tünik, hogy neki sincs tábora, hiszen nem tudta Verát ellensúlyozni Attila mellett, pedig én is úgy gondoltam elötte, hogy Vera annyit fog rontani Csabán, hogy Seherezádé szavazóival nyerik a versenyt.

köszi
Tegnap esti streamt be tudja valaki linkelni?
az alap probléme hogy hiába Attiláé a 2. vagy talán legnagyobb szurkoló tábor,mert neki van magassan az egyik legnagyobb ellentábora is...Attila bárki ellen megy párbajozni a Csaba fanok ellene szavaznak majd...igy könnyedén elõfordulhat az ami Bécigyerekkel történt Jerzy ellen...vagyi egy totál gyönge szinptizánsokkal szinte nem is rendelkezõ ember legyözött egy nagy szurkoló táborral rendelkezõ sokkal népszerübb embert....miért? abban az esetben éppen az ellen szurkolok szavazatai,vagyis Alekosz szurkolok szavazatai miatt....és ezen az elven tudta megszórítani ALKOSZT IS A DÖNTÕBEN...mert mindenki aki egykoron Béci-Gigi egyébb fan volt a másik oldarról..nem Jerzyre szavazott hanem Alekosz ellen......szal hiába erõs ATTila ha a fanatikus ellen szavazok nyomják majd ellene...túl megosztó (mondom ezt ugy hogy õ a kedvenc,és nélküle szart sm érne vv5)----
Rita79
Én is igyekeztem a kapcsolódó mûsorokból leszûrhetõ következtetéseimre hagyatkozni, illetve az objektív álláspontom lett volna a véleményem. Csak amiatt, mert taktikázik valaki és manipulátornak hiszi magát (pláne úgy, hogy gyakorlatilag nem emlékszem számára egyetlen egy sikeresnek mondható akciójára sem, azt leszámítva persze, hogy nem õ ment párbajra), még nem feltétlenül szeretik az emberek. Persze pár kivételtõl eltekintve.
Nekem meg ez jött le az eddigi ténykedése és benyomások alapján.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

deniro2
Nézd, én a véleményemet a különbözõ fórumok közhangulatára, a szavazások eredményeire és Attila mûsorban betöltött szerepére alapoztam, nem pedig a személyes szimpátiámra. Ha esetleg hasonló irányból megtudod támogatni az elöbbi véleményedet, szívesen veszem, hátha valamit kihagytam a számításból😊

Szerintem rosszul látod.Attilát max csaba tudná kiejteni.Még most!De messze van a játék vége.
Rita79
Véleményem szerint jelen állás szerint Attilát még Vera, Eszter is kint hagyná, továbbá nagy eséllyel Seherezádé is. Sõt az is elképzelhetõ, hogy ezrek imádják a rózsaszín világban élõ érzelgõs Fecót is, nos ez esetben még õ is kint hagyná a kezdõ manipulátort.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

deniro2
Oks, csak többesszámban beszéltél a manipulátorokról, ezért gondoltam, hogy egy kalap alá veszed Attilát Péterrel😊

wesker24
ÉN nem is Attilára gondoltam hanem Péterre !
deniro2
Erõsen kétlem, hogy Csabán kívül bárkinek lenne esélye Attilát kiejteni pillanatnyilag, fõleg nem Kingának.

wesker24
Ugy hogy hiába is isteníted Verát remélem nem fog a döntõig eljutni ha most Kinga ki is esik remélem Eszti vagy Sehi laposra veri majd párbajon vagy bárki más !
wesker24
Azért már álljon meg a menet az egy dolog hogy Kinga egy hisztis picsa de Vera se különb nála !

Nem tudom mit lehet benne szeretni az egy dolog hogy csinálja a mûsort de Vera sem sokkal jobb mint Kinga !

Kinga egy elkényelmesedett hisztis pics Vera meg egy álszent alpári aljadék ribanc !

És miért ne ha kihívja az egyik manipulátort akkor nekik annyi még az RTL sem mentheti meg õket ha csak el nem csalják majd ott volt Chris csinálta a mûsort mégis kiesett szóval hiába csinálja Péter a müsort elsõ párbaján röpülni fog !
dehogy megy vissza...nincs az az Isten, aki ezt a szutyok nõt szereti...

Verában legalább van mit szeretni, az egy dolog, hogy te és sokan mások õt is utálják

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Már mondtam hogy az ilyen karikatúrákat linkben !
Rash87
"nem kérdés, hogy ki gyõz ma:

Vera - Csaba

egyszerû, a készítõk már most tudják h õk nyernek, ezért voltak így összerakva, Vera, Csaba 2x volt párbajozni, most összerakták õket, h ne menjenek, így mehetnek mások!!!! ebben is csak egy csavar van, sumákolás "

<#rolleyes>

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Hát ha ki merné hivni akkor egy tökös csaj lenne és ugy vissza menne mint a huzat de csak akkor ha bevállalná Petit !

Ellenkezõ esetben Eszti és Sehi is kint hagyná !
hiába magyaráztam már meg janokának, nem hitt nekem😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha taktikázna is magában sztem Eszternél leragadna más választása Péter lenne, dehát kérdés ki meri-e hívni

mint, ahogy kb én is...sajnos sok ilyen csajjal találkozom szar a környezet😊 aki meg normális az meg foglalt természetesen és boldog is

gduck
Ezt mondtam én is csak rövidebben 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Forza Italia
Kingának a Dzsungel héten kéne részt venni sztem az idegosztályon kötne ki 😄 nem tudna körmöt festeni hajat vasalni stb 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

deniro2
Sehonnan nem tudták, annyi volt csak, hogy a cikk már kint volt a dalolászásról fél 9-kor és azt egészítették ki a kihívással.

ascii
vajon a Velvet honnan tudta másfél órával hamarább, h kinga megy párbajozni?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

deniro2
Attila utálta Shadit, így nem meglepõ, hogy nem ugrált neki, mikor az villamester volt. Viszont Kingának állítólag Attila az egyetlen barátja bent, aki ráadásul a lila kendõtõl, a családlátogatáson át, a folyamatos pszichológiai támogatásig mindenben segítette, ehhez képest annyit nem kapott vissza, hogy a csaj legalább annyira kivegye a részét a takarításból, mint bárki más, köztük olyanok, akik nincsenek is jóban Attilával... Nagy különbség.

gduck
Attila a villamester! ha tetszik, ha nem! És tök igaza volt! Ugyanaz a szitu amit Vera csinált régebben 😉

Shadi hasonlat meg nem jó, mert Attila idegesíteni akarta Shadit, itt meg Kinga egyszerûen csak lusta volt 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Ez igaz ha nem is magától hanema többiek hatására de akkor lenne a legnagyobb esélye visszamenni ha Pétert hivná ki !
ascii
hát ha taktikázni is fog wesker, ezt te is beláthatod, h ezt nem magátol fogja tenni, hanem fecó, csaba, attila fogja rávezetni.

wesker24
Miért ne egy egész ország azt várja már a mûsor kezdete óta hogy Sehi és Kinga párbaj lesz túl egyértelmû lenne az egész !

Attila is megmondta nem a szõkéknek kell párbajozniuk hívjon ki valaki mást !
Zs0lt1
Sziasztok, Kingának nincs agya ezért gondolkozni sem tud, pláne nem taktikázni 😄
Szerintem Pétertõl tart, így valószínû Seherezádét fogja kivini :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ascii
azért túlzásokba ne essünk, Kinga és a taktika? 😄

wesker24
Nincs ezzel itt semmi gond ha már Attila és Péter taktikázhat akkor Kinga miért nem taktikázhatna !

Vera és Csaba is taktikázott és bejött nekik miért ne pont Kingának jönne be !

Ha Pétert viszi sima ügy ha valaki mást visz kiesik ilyen egyszerû az egész !

Túlságosan be vannak szarva a két manipulátortól itt lenne az idõ hogy végre valakinek lenne bátorsága kihívni a Pétert ha ezt megmeri tenni akkor egy nagyon tökös csaj lesz nem ugy ahogy a többiek beszari alakok !
ascii
Nagyon komoly probléma lenne itt az emberek itélõképességevel, ha egy Miss Hiszti-t küldenének vissza, sehova nem tudnám tenni ezt magamba, mondjuk a Vera visszaküldését sem tudtam.

wesker24
Pedig az lesz ahogy Verát is öt is vissza fogják szavazni ha Petike lesz az ellenfele !

Egyébként ha én Kinga helyében lennék akkor taktikai okokból azt nézném ki ellen lenne esélyem és Pétert hivnám ki !

Na majd akkor lennék kíváncsi az arcokra amikor Kinga Petikét kint hagyja és ö megy vissza !
ascii
gyönyörû napra ébredtem: Funguci megy kifele! Végre!

(csak aztán Verából kiindulva nehogy visszaküldjék a konfrontációi véget!)

jó és érdekes beszélgetés szerintem...nem taktikus,inkább barátos emberes
hihi..Attilának nem tetszik,hogy mindent Csabi visz...arra gondol,attól fél,hogy kint népszerû a Csabi...unja bent ezt nézni és asszisztálni neki😊

Peti szerint ha Kinga õt viszi és kint hagyja,Attila szarban lesz😊
szóval Attila a Kinga félék miatt lett magánzó antiszoci az életben
szóval.:Attila szerint Eszti 80al Peti max 54el jönne vissza,mert Peti most túl geci Verával,ami már neki is csípi a szemét néha...wow
érdekes..Attila is valamiért Petit gyengébbnek tartja..
kattog a csávó,hogy lehet õ lesz az ellenfél..
peti megõrült..fel alá járkál a kertben és menetelõs dalokat énekel😊
Zeraa
kösz az infót xD ki az a jano? <#nevetes2> kangának én is örülök ám

csodáld ki még magad,van egy heted😊