ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon kiváncsi leszek Attila alaphangulatára pár nappal késõbb,hogy már nem kell majd papucskodnia..lehet még jobb fiú lesz K.nélkül..

errõl jut eszembe a vicc..
megy a vándor az éjszakában,fogadóhoz ér,melynek neve Sárkányölõ Szent György...Kopogtat,nõ kinyitja az ajtót:
Mi kéne?
Szállás éjszakára
Nincs!!
majd bevágja az ajtót...kopog megint,nõ kinyitja az ajtót:
Mi kéne?
Beszélhetnék most Györggyel kérem?

😊
wesker24
Van isten ! köszönöm ! 😄
Ééés ennyi 😊
wesker24
Rohadtul unalmas már a színészkedésed te ribanc fejezd már be a picsogást !
vagy alvás van vagy ÖF-be való gyilok😊
bency
De kegyetlen unalmas már Vera sirása...ezalatt a többieket miért nem mutatja...

:) Semmi okosság :P

örülünk Kingának..csak wesker nem
janóka stagnált
kb ennyi😊
Zeraa
jézus 254 hsz xD kiválasztás óta na gyors átnyálazom ki mit írt <#nevetes2> <#guluszem1><#wilting>

attól függ mennyit szánnak kiválasztás utáni részekre...mert sok esemény nem lett azóta,csak töltelék
Kár, mert most aranyos a Fecó.
wesker24
Ha az RTL bemeri rakni ezt a nyáladzást az ÖF-be agyon vágom öket ! 😄
wesker24
Nálam eleve MUTE-n van mert még kivágnám a 22-es TFT monitorom az ablakon !
mindent lát és mindent hall
ójaj..jobb dolga sincs,már végig nézi a VV5öt tutira odakint😊
ööö..sikereket ér el?😊
Kivéve Shadi.
verának mi a bánata?😊
wesker24
Linkben ha lehet !
wesker24
Ha Petit válassza akkor megvan az esély rá hogy visszamegy !

Amugy Vera VIGSZINHÁZ nekem nem játszd meg magad túl átlátszó bnem tudsz meghatni !
sajnos ilyen kevés embernél már fordul a szerencse

majd vigasztald a kapuban,mert nem létezik,hogy egy ilyen közutált ribi menjen vissza😊
wesker24
Eddig mindig az ment vissza kit Fecó visszavárt !

Szóval ha Fecó Kingát várja vissza akkor Kinga fog visszamenni ! 😄
Igen, végül is egyáltalán nem csalta meg az ürgét, hiszen nem jártak együtt, csak hazudott mindenkinek.
+1
volt szó róla, hogy ezzel a Claudióval már a villa beköltözés elõtt szakítottak. Kellett ez a sztori ahhoz, hogy bekerüljön a játékba...marketingnek ez is és a nagymami halála is megfelelt...éppen ezért ezt a csajt már itt leírtam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Serike, nem dörgölõzünk össze más fiúkkal, amíg párkapcsolatban élsz.
Serike..gusztustalan sms annak idején?
A bulvár igaz volt-e,hogy már nem is volt Claudio,mikor bejöttél,csak kamuból ment le a kisfilm?😊
desigo
seri,hogy magyarázkodik
muhaha
wesker24
Nocsak ilyen korán sms !

Csak nem katona hét lesz ! xD Az mekorra lenne már !

Eddig csak a katona hét a dzsungel hét és a jótékonysági hét nem volt !
hoopp valaki leírta a farkasos dolgot😊 érdekes

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dancsi melyik adást nézi?😊
Annamária üzent a villalakóknak befele😄

SMS-ek😊

Hát nem nagyon hatotta meg õket a levél, meg a szép betûtípus.
szerintem most kivételesen ez nem igatja...más baja van..gondolom Kingán rágódik
le vannak ülve, mint az iszap most kéne valami buli, ami feldobná a hangulatot😄

Attila arcára van írva: nem hiszem el bammeg, hogy már megint ez a lökött gyerek az ünnepelt hõs. XD
persze, ez így evidens

Nem kézzel van írva, de szép betûtípus 😄DD
"a saját apja is látja azt, hogy Attila nem egy rossz ember"

Tudod, van az a pénz...

Úristen...cöcö
mind a 4 mentor megírta elõre,mint az Oscaron szokás...aztán aki nyer,annak olvassák fel😊
nem feltétlen Attilától van ki, szerintem a Vera féle levél tette be neki a kiskaput😊

Azért, mert a saját apja is látja azt, hogy Attila nem egy rossz ember ez csak a te mániád lett azok után, hogy még az elején a kedvenced volt😉

jól van látom meguntad a banánt te is😄 és lezárod ennyivel legyen így...

összegzés:

Attila elég tekintélyt szerzett ahhoz, hogy a többiek ilyen helyzetben azt tegyék, amit õ mond, Kinga lusta volt és mellé primitív és hálátlan is, ebbõl fakadóan természetes az, hogy Attila kihasználtnak érzi magát ezáltal a viszonyuk is megromlik.

Shadi és Vera akkoriban nem a legmegfelelõbb eszközökhöz nyúltak mikor villamesterek voltak + sokan is voltak mégtöbb volt a kupi...sokat számít

akkor én itt le is zárnám ennyivel

Szerencsétlen Kinguci össze van/volt zavarodva. Volt idõ amikor elég csúnyán bánt vele Attika, és ezek után a saját apja /persze RTL utasításra/ tereli vissza Attikához. Szerintem teljesen kész van a lányka, ha a szívére hallgatna szóba nem állna többet ezzel az alakkal, de sajnos befolyásolva van.

Szerintem hagynotok kéne ezt a témát, mert uuuncsi.
Amúgy is kit érdekel ez a hisztis liba, simán kiesik vasárnap.
Esztinek most NAGYON igaza van!
ezt mondtam neked 10 kommentel ezelõtt is, hogy Shadit akkor már ki szerette volna pakolni a játékból...evidens, hogy direkt idegesítette õt, ahogy Verát is a boxhéten és sok mindenki mást. Ez bele van építve a játékába ahogy meglátja, hogy a másik fél sok mindent felvesz és elhordja mindennek õ rögtön jön azokkal az indokokkal, amivel sértegették és egyebek plusz belekeveri ellentmondásokba a legtöbb ellenfelét. Nagy geci, de egy valóságshow félében ezt zseniálisnak tartom errõl is szól elvileg ez a játék mégha erkölcsi ellenállásokba is ütközik

"Kinga csak a saját lustasága miatt lázadozott, Attila pedig direktbe nem fogadott szót anno Shadinak õt tudatosan idegesítette.."

Látod, látod? Szerintem amikor Attika tudatosan idegesítette Shadit, az sokkal elítélendõbb mint amikor Kinga a lustasága miatt lázadozott. De ez már lehet ízlésbeli kérdés, így nem is érdemes vitázni róla. 😊

és a Kinga nem ezért undorító a szememben oké, hogy lusta, de Attila megtett érte mindent, amióta kibékültek Kinga pedig így viselkedik vele azok után miután kikiáltotta Attilát az egyetlen olyan személynek, aki megérti õt, aki így meg úgy jóóóó, mert pincsizik nekem ááá önzõ dög...nem véletlen nem bírom...Azért Atis ilyeneket nem csinált, õ még Peti ellen se szervezkedett soha(valóban nagy havernak tekinti) pedig simán megtehetné...

Szeretem, ha mások jelentik ezt ki rólam. Köszönöm.

persze, mert jól végzi a dolgát😄😄, pont õ nem akart villamester lenni aztán mégis hallgattak rá a többiek.

Kinga csak a saját lustasága miatt lázadozott, Attila pedig direktbe nem fogadott szót anno Shadinak õt tudatosan idegesítette...Nálam Attila azért nem járatta le magát ezekkel amikor pl Shadit bosszantotta, mert mindig tudta mit miért csinál aztán végül az arab srác csak kiesett az õ Péter és Eszter közremûködésükkel