ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért Éva nagyobb genyó volt😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kevesebb humor, ami Attila távozása után 0-ra csökkenne.

wesker24
Majd kiderül a párbajon !
mindegy kit..közutálat tárgya,soha nem látott hisztit fog levágni a párbajon és szénné pontozva esik ki😊
wesker24
Nálam meg Vera egyértelmüen a legrosszabb villalakó egy aljadék ahogy most is láthatjuk !
Dagi😄😄 ez beszarás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Majd kiderül hogy kit hiv ki a majd szerdán ! 😄

kezdesz túl egy irányba menni az elfogultságoddal barátom..széllel szemben pisálsz😊
wesker24
Egyértelmû hogy KIngát PÉter ellen ! Szerintem Peti az elsõ párbaján röpülni fog ! Kiváncsi lennék mi lenne ha Petike nem lenne bent !
Kibga éppen Attila miatt maradhatott eddig a villában, már réges rég ki kellett volna esnie a faszba. Nálam a VV szériák leggyûlöltebb lakója.
petike attila miatt nem terrorizálja kingát..tehát kinga nem áldozata senkinek,csak önmagának,így peti értékesebb mint kinga
wesker24
Ha Attila tovább szemétkedik vele azzal csak azt éri el hogy meg sajnálják a nézõk !
Blueblood
te kingát juttatnád vissza peti ellen? vagy mi? olyan furák az utóbbi kommenteid. Szerintem visszajuta Pettike. Gyász ez a kinga

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ennek=erre.
Á, szó sem lehet róla, ennek az elkényeztetett, önzõ ribancra semmilyen okból nem fog szavazni normális nézõ. 6% a reális neki.
wesker24
az nem lényeg hiába csinálja a müsort majd kiderül mennyire népszerû petike !
sajnos egyátaélánm nem biztos a kiesése....Veránál sem gondoltam volna...de hát még ott van mint tudjuk...😞 😊
én attól félek hogy megsajnáltatják....hogy a gonosz Attila féltékenységbõl kiakarja csinálni.,.stb. pedig nem ezért kéne kitakarodnia onnan,tett õ érte,fel sem merül benne hogy hibás...:S:S:S:
pedig ezerszer normálisabb

wesker24
ha peti lesz az ellenfele nem olyan biztos hogy ki fog esni ! XD
Örüljön neki, ha egy hét múlva nem köpködik le az utcán.
kicsit sokat képzel magáról ez a ribanc, buta mint a segg, azt hiszi körülötte forog a világ..

Párbajról sz sem lesz, egyetlen kérdés, hogy Kinga eléri e a 20% ot vagy sem?
Én is sajnálom Kinga kiesését, így kit fognak gyûlölni szegény nézõk.
ezt a nyáladzást...😄😄😄😄
wesker24
miért nem az ? xD
jaja,gondoltam.
annyira aranyos?😊)
nah még kiderül hogy Atti zsirozta le Kingának a párbajt...😄😄😄
wesker24
Petike ha Kinga téged választ töled bucsuzunk !
Zeraa
én is

én becsületes embernek tartom magam mégis Attila fan vagyok😄

wesker24
Ha nem katona hét lesz akkor nem kéne kiesnie Kingának mert nélküle nem lesz az igazi ! XD KI hisztizne akkor nekünk totál unalmas lesz az egész !
Igen, csak ez nem automatán csinálja, hanem neked kell manuálisan szavazni, az IP-t a program állitja elõ, abba beleszolásod nincs.

deniro2
Naja, nyílván kizárólag csak az Attilával szimpatizáló emberek tudnak összedobni egy makrót... A többiek túl becsületesek hozzá...😊 Az egész cirkusz onnan indult, hogy valaki feldobott a fészbukra egy videót, ahol egy makróval Attiláékra szavaz, viszont ez messze nem azt jelenti, hogy más nem tesz ugyanígy, csak annyi, hogy õk nem publikálják...

Dinamikus IP re kérdem.

Alapjáraton tehát nem dinamikus IP címes gépekrõl is lehet több ezer szavazatot generálni vele?
De a program le tud lépni az IP rõl, vagy azt manuálisan kell csinálni?
Akit érdekel egy ilyen IP cim cserélgetõ program: Hotspot Shield letöltés

Használata: Connect -> szavazol -> Disconnect -> Connect -> szavazol -> Disconnect és igy tovább...

Valójában nem változik meg az IP-d, hanem a program elhiteti pl a valovilag.hu-val, hogy neked más az ip-d. Minden egyes connectelésel uj IP-t kapsz.

gduck
"tehát kib*****ból direkt rányomtam"

😄 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ascii
A program változtatni tudja mp-ként az ip-t,ha nem fixes.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Rita79
Maradjunk annyiban, hogy Attila nem mérettette még meg magát éles szavazással, ezért totál nem tudni, hogy mi lenne ott vele. Tény, hogy sokan utálják.
Az online és SMS szavazásokról meg annyit, hogy a témájukból adódóan gyakran én is Attilára nyomtam, mivel vele az adott dolog érdekesebb, vagy pukkasztóbb tudott lenni a többiekre, illetve számára is idegesítõbb egy-egy feladat képviselete (tehát kib*****ból direkt rányomtam). Ugyanakkor éles szavazáskor meg eszem ágában sem lenne rá szavazni. Tehát óvatosan az ilyen vonalú következtetésekkel.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rash87
B verzió.
Kb. már csak 6 napig kell hallgatni ennek az undormány lotyónak a vinnyogását a mûsorban, Attila miatt így is 2 hónappal tovább volt játékban.
Attila valóban pár nappal a beköltözés elõtt készítette a tetkót. Az elsõ pár nap még rajta is volt a nejlon, vagy mi, amit ilyenkor rátesznek. Az egyik lakó - talán Kinga - bele is kapott, ezért vizesruházta pár napig.

Állítólag az öngyilkossági kísérletét próbálta elrejteni vele, de ennek ellentmond az, hogy Interjú VV Attilával videóban elég közelrõl mutatják, és én nem láttam olyan hegeket, ami erre utalna.

A másik verzió, hogy egy régi tetoválást tüntetett el így.
Ez az õ oldala egyébként: http://www.tattoocult.hu/

Nem tudom máshol hogy jött le, de nagyjából Csabáék jogosan nyertek tegnap.
tegnap nem volt netem de jegyzettömbe gépelgettem 😄
szóval íme pár észrvételem ill. kérdésem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a kinga kisminkelve sokkal csúnyább mint smink nélkül! Jobban látszódik, hogy mennyi
plusz kilót szedett fel! Mikor beköltözött akkor azt mondtam,hogy a legjobb nõ de most meg azt mondom
,hogy eléggé csúnyácska így 😄

seri-attila
esztiékrõl lemaradtam de attiláék produkcióján nevettem a legjobban 😄DDD
seri mintha nem is táncolt volna hanem csak ugrabukrált volna xDDD
attila hangja meg durva volt de a végére megtetszett xD

muri enikõ
"nagyon sokat tanultam tõletek" 😄?AS😄?:AS?😄? LOL!!!!

attila, hogy odament enikõhöz D:
balázs : " megy ez nekem , csak a falat kéne elhúzni " 😄D
baszki bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha lilu vezeti a mûsort , eltudom képzelni,hogy
lilu odaszólt volna attilának ,hogy most ne...stb

attila a showman , nagyon rosszul járna az rtl ha õ kiesne!
serivel távoztak is mit szólt oda " nem én hagytalak ott hanem a gergõ" :?SA😄?:AS?D

attila a napokban azt mondta, hogy a beköltözés elõtt pár nappal készítette a tetkóját!
most nemár ,hogy direkt ezért az alkalmért rakatta magára mert ez szerintem baromság...
legalábbis én tuti nem készítettnék tetkót egy valóságshow kedvéért.

kinga:

egyszerûen rohadtul tudom utálni, hogy lehet valaki ennyire hülye,hisztis picsa?
A szülei hogy tudtak ilyen libát nevelni???????????
baszki nekem mondani se kell és összepakolom a rumlit, ha látom ,hogy másik csinálja akkor én is nekilátok
és ha tudok segítek! Miért olyan kurva fontos az a rohadt körme, hogy azt fesse ki elsõre?
mint egy plázacica,hisztis picsa 😄
attila jól mondja:
hozzá van szokva ,hogy kivan szolgálva mindenben!
Tényleg ez a liba azt se tudja mit jelent megdolgozni valamiért...
no de az ilyenek szoktak nagyot koppanni.

kinga szépen ferdíti el a valóságot 😄

kocsis Tibi hozta neki ajándékként a sálat -> nem õ hozta hanem kinga kunyerálta el 😄
mert finguci szomorú volt ,tibi megsajnálta és barátilag mondta ,hogy akkor neki hozta de konkrétan nem
kingának hozta a sálat

attila paraszt -> azért paraszt mert megkéri,hogy melozzón õ is mint a többiek? Nem mellékesen
15perces munkáért rinyált a kinga
------
kegyes hazugság az egyértelmû,hogy a verás történet mi szerint attila verának hitt és nem
kingának.
------
péter-eszter koreográfusát hogy hívják?
gduck
Online szavazásnál 100% az Attila dominancia, SMS szavazásnál meg Csaba és Attila messze a mezõny élén! A többieknek semmi esélyük ellenük! Viszont sajna valószínûleg Csaba több szavazatot kapna, mint Attila.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rita79
Ha lesz annyi intuíciója és Petit hívja ki, akkor nem fog kiesni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Fúú öregem, de irritál ez a ribac qrva Vera. Most lestem meg a mai elõzetest, hát hányok ettõl a nõtõl, gondolom utána meg biztos tényleg kiment hozzá a nagy Fecóka, azt perszézett neki 4 órát, és majd beadjak ÖF be, szegény Verát megint bántják a többiek... OKÁDÉK!!! Remlélem ha kijön, szemébe kapja párszor, hogy ribanc 😄

Azt se értem ilyen élõ adásokba is mint tegnap a nézõtérrõl miért nem tudja valaki beordítani, hogy ribanc vagy Vera , mindenki tudja!!! 😄😄😄😄