ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Alapjáraton tehát nem dinamikus IP címes gépekrõl is lehet több ezer szavazatot generálni vele?
Használata: Connect -> szavazol -> Disconnect -> Connect -> szavazol -> Disconnect és igy tovább...
Valójában nem változik meg az IP-d, hanem a program elhiteti pl a valovilag.hu-val, hogy neked más az ip-d. Minden egyes connectelésel uj IP-t kapsz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Az online és SMS szavazásokról meg annyit, hogy a témájukból adódóan gyakran én is Attilára nyomtam, mivel vele az adott dolog érdekesebb, vagy pukkasztóbb tudott lenni a többiekre, illetve számára is idegesítõbb egy-egy feladat képviselete (tehát kib*****ból direkt rányomtam). Ugyanakkor éles szavazáskor meg eszem ágában sem lenne rá szavazni. Tehát óvatosan az ilyen vonalú következtetésekkel.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Glory, Glory Man. United!
Állítólag az öngyilkossági kísérletét próbálta elrejteni vele, de ennek ellentmond az, hogy Interjú VV Attilával videóban elég közelrõl mutatják, és én nem láttam olyan hegeket, ami erre utalna.
A másik verzió, hogy egy régi tetoválást tüntetett el így.
Ez az õ oldala egyébként: http://www.tattoocult.hu/
szóval íme pár észrvételem ill. kérdésem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
plusz kilót szedett fel! Mikor beköltözött akkor azt mondtam,hogy a legjobb nõ de most meg azt mondom
,hogy eléggé csúnyácska így 😄
seri-attila
esztiékrõl lemaradtam de attiláék produkcióján nevettem a legjobban 😄DDD
seri mintha nem is táncolt volna hanem csak ugrabukrált volna xDDD
attila hangja meg durva volt de a végére megtetszett xD
muri enikõ
"nagyon sokat tanultam tõletek" 😄?AS😄?:AS?😄? LOL!!!!
attila, hogy odament enikõhöz D:
balázs : " megy ez nekem , csak a falat kéne elhúzni " 😄D
baszki bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha lilu vezeti a mûsort , eltudom képzelni,hogy
lilu odaszólt volna attilának ,hogy most ne...stb
attila a showman , nagyon rosszul járna az rtl ha õ kiesne!
serivel távoztak is mit szólt oda " nem én hagytalak ott hanem a gergõ" :?SA😄?:AS?D
attila a napokban azt mondta, hogy a beköltözés elõtt pár nappal készítette a tetkóját!
most nemár ,hogy direkt ezért az alkalmért rakatta magára mert ez szerintem baromság...
legalábbis én tuti nem készítettnék tetkót egy valóságshow kedvéért.
kinga:
egyszerûen rohadtul tudom utálni, hogy lehet valaki ennyire hülye,hisztis picsa?
A szülei hogy tudtak ilyen libát nevelni???????????
baszki nekem mondani se kell és összepakolom a rumlit, ha látom ,hogy másik csinálja akkor én is nekilátok
és ha tudok segítek! Miért olyan kurva fontos az a rohadt körme, hogy azt fesse ki elsõre?
mint egy plázacica,hisztis picsa 😄
attila jól mondja:
hozzá van szokva ,hogy kivan szolgálva mindenben!
Tényleg ez a liba azt se tudja mit jelent megdolgozni valamiért...
no de az ilyenek szoktak nagyot koppanni.
kinga szépen ferdíti el a valóságot 😄
kocsis Tibi hozta neki ajándékként a sálat -> nem õ hozta hanem kinga kunyerálta el 😄
mert finguci szomorú volt ,tibi megsajnálta és barátilag mondta ,hogy akkor neki hozta de konkrétan nem
kingának hozta a sálat
attila paraszt -> azért paraszt mert megkéri,hogy melozzón õ is mint a többiek? Nem mellékesen
15perces munkáért rinyált a kinga
------
kegyes hazugság az egyértelmû,hogy a verás történet mi szerint attila verának hitt és nem
kingának.
------
péter-eszter koreográfusát hogy hívják?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Azt se értem ilyen élõ adásokba is mint tegnap a nézõtérrõl miért nem tudja valaki beordítani, hogy ribanc vagy Vera , mindenki tudja!!! 😄😄😄😄