ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom hogy az volt,bírtam,hogy aktivitás van..de ide is kijárhatna..fecó közben bontaná a rézcsöveket😊
desigo
jobb lenne ha nem másolnának le minden elõzõ "hetet"
a sulis hét is full ratyi volt
találjanak ki új feladatokat inkább
bírnám bevinnének egy járõr kocsit szolgálunk és védünk címén és ott szirénáznának😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
A katona hétnél lehet hogy ez volt de nem hinném hogy a rendör héten is ez lenne !
remélem akkor éjjelente ketten nem alhatnak és váltásban kell járõrözni a villában kertben😊
wesker24
Na ebben legalább Tuja jeleskedhet ! xD

Habár a katona hétnek jobban örültem volna de ez sem rossz !

Akkor már csak a dzsungel hét fog hiányozni !

Lássuk milyen SÜNÖK lesznek a villalakók !
desigo
olyan is lesz,hogy a cigó veri a rendõrt? xDD
Csaba megin thazai pályán xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
süni hét, király 😄
wesker24
Uram isten Katona hét helyett rendör hét beszarás bazd meg ! XDDDDDDDD
Lol jó a téma.

lol SÜNdörséget fognak játszani😄😄

RENDÖRAKADÉMIA!!! EZ JOBB LESZ MINT A KATONA

rendõr hét...lol😊)))))))
na..sok az éjjelbõl nem volt..attila emberi oldalát megint nem adták be éjjel,mikor petivel dumáltak
Attila és Sehere dalára fognak ébredni😄😄😄

ha csabika úgy érzi, hogy kezd lejárni a peti ideje miért nem õt vitte ki a nagypofájú..

wesker24
Ebbõl vagy Péter vagy Eszti lesz Sehire csak azért sem fog rakni !
"Sok nehéz percet okozott már villatársainak VV Kinga viselkedése. Édesanyja Star magazinnak adott interjújából arra is fény derült, hogy még a hozzá legközelebb állók sem kapnak felmentést drasztikus viselkedése alól.
Kinga édesanyja, Ildikó elmondta, hogy már öccse érkezésekor egyértelmû volt a család számára, hogy Kinga nehezen viseli az új családtagot. A szülõk abban reménykedtek, hogy az idõ elõrehaladtával a testvéri féltékenység alábbhagy, ám ez nem így alakult.

Kinga nehezen tudta tolerálni a megosztott figyelmet, ami korábban csak rá szegezõdött és gyakran kérte a szülõktõl, hogy csak vele szervezzenek programot, Dani hátra hagyásával. Fájó pont az édesanyának, hogy a Cselszövõ száját többször elhagyta az a kijelentés, hogy a szülõknek fontosabb fiú gyermekük, annak ellenére és igyekeztek mindent az egyenlõség jegyében intézni a gyereke körül. Így tehát még azon sem csodálkoztak, hogy Kinga beköltözésekor úgy nyilatkozott, hogy nem fog számára hiányozni a család."
😊))
szerintem mindenki fosott attól h örjöngeni és hisztizni fog😄

igen Kinga..azért..mert más nem utálhat,csak Attila hatására
fogod még rosszul fogadni...n para..1 hét😊
hogy van ez..bárkire kerülhet a zöld kendõ,nincs ekkora drámai kuss,meg vágások...de ha arra,akire már rég kellett volna,dõl a világ és dráma van?😊
nagyon csúnya Kinga ezzel a sminkkel....

na Attila a lelkiismerete miatt nem tette Kingára pff...végül is így jobban járt

csabikán..odaadtad volna kingának meg fecónak?..anyukádat😊
persze hogy igen?
ez meg hogy a kurva anyjukba volt megvágva így?
azt mondta,majd ha kint leszel megbeszéljük
😊))
Így van, Kinga jobban jár, ha megnyomja a piros gombot a párbaj elõtt.
itt Kinga ellen fognak,nem az ellenfelére,bárki is legyen😊
Jaja, ez így lehet.
Akkor a szavazatok a sittes ellen mentek és nem Verára.
wesker24
Ott Gergõ ellen szavaztak nem Verára ! Nem Vera nyerte meg Hanem Gergõ veszitet !
Sittest nem véletlen utáltam én is😄 szerencsére a nézõk nem vakok...

Igen, Vera a nõi Attila, vagy ilyesmi. Nagy taktikus, jó érzékkel kavarja a kakit.
nem olyan biztos amúgy...

Lehet, de akkor hogyan verte olyan meglepõen nagy arányban a sittest?
wesker24
Mert mind a kettõ agy halott sik hülye Vera ugyanolyan mahinátor mint attila és peti !
wesker24
Túl egyszerû lenne túl egyértelmû lenne az egész mert azt már egy egész ország tudja hogy Sehivel fog párbajozni ehhez nem kell Kihivás !

Nem értem, hogy Fecó és Csaba folyamatosan bekajálja Vera számító viselkedését.
wesker24
Nem hinném hogy sokkal rosszabb lenne Vera egy aljadék tetves rohadt ribanc Kinga megcsak egy elkényeztett hülye picsa Vera semmivel sem jobb nála !
ez a vera bazdmeg nemnormális..Õ kezdte utána még nneki ált feljebb
Nagy valószínûséggel Sherit hívja ki.
Blueblood
de mert? nem értelek. Ha Ateszt szerted, akkor Pétert is szeretned kell ilyen alapon. Õ is vicces, taktikus és geci, csak kevésbé emberibb formában, szóval õ mindenkit átverne. De Kinga? Kb ugyanolyan köpedel mint Vera, bár az én szememben még rosszabb is, vagy egy szint kb. Te meg szereted kingát vagy mi a fene? Nem értelek, tényleg

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Az lehet de akkor részeg volt Vera meg alapból ilyen aljadék ribanc még ital sem kell neki !
Kinga rosszabb Veránál, használja az embereket, önzõ, hisztis, alig van néhány jó tulajdonsága. Igazi hárpia típus, elõre sajnálom a leendõ férjét.
Öröm volt nézni, ahogy Vera beégette a hobbitot, és egyúttal kiállt Csabi mellett. 😄

wesker24
Messze van még a párbaj ! Majd kiderül szerdán kit hiv ki !

wesker24
Én nem Attila távozására gondoltam !
Mai Vera vs Peti után Petinek maradnia kell egyértelmüen