ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol van a naplón? a TV2-n...

húú ezért Attila kapni fog😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vera meg Fecó két savanyú cukor
Peti:Hallod ez járõrözik (vera)
Atti:Akkor bontsunk rendet..garázdálkodjunk.lássuk mit csinál
Most Attila bunkó hangulatban van😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

füléhez tartja a Walkie Talkie😊

wesker24
Fecó hogy vágja mennyibe kerül 300 kg vas ? xDDD
wesker24
Na éjjeli örjárat frankó ! xD
na akkor most ezt Kifli barátunk nyugodtan betehette volna a Best Of SG-be...😄

nem tudom ebben mi olyan különleges a valóságshow-kban ilyesmik elhangozhatnak...

Nehogy már kárba vesszen a jó papír <#eljen>
Kiderült, hogy nem az, utána pedig ezt mondja Eszternek: "nem szaros, de mond már hogy úgy van" Szánalom

Na, akkor mégis csak káprázott a szeme, de ez a Vera akkor sem egy igényes nõ.
verának szaros a bugyija<#eljen>

Attika mekkora prosztó, ráadásul mint kiderült hazudik is, a szaros bugyival kapcsolatban.

Fúúúúúúúúúú b+
serivel elmondatják még egyszer a kinga-vastag csaba sztorit..<#vigyor>

Csapó 2
jaja, bírom mikor összevissza beszél😄😄 be is vallotta h nincs hozzászokva az olyan szitukhoz, amikor oldalról, hátulról, elõlrõl is támadják õt tömeg elõtt...nem egy szónok típus, de ezért pl nem hibáztatom tömet elõtt én is belezavarodom én csak akkor tudok a szavak embere lenni, ha kettesben vagyok valakivel...

na, de a lényeg, hogy nagyon meg akart mindig is felelni mindenkinek odabent ez a "taktika" úgymond elhúzta õt idáig, de ezzel nem lehet nyerni viszont😉 leginkább a kétszínû, simulékony illik rá, de ez itt ebben a játékban Pétertõl is sokat látott taktikai elem...viszont Fecó eddig még senkit nem támadott hátba ez is tény

Még az a fura hogy nem rosszindulatból kétszínû, csak sokszor el van keveredve, nem tud egyértelmûen az egyik fél mellé állni.
Fecóra erõs a gerinctelen leginkább kétszínû és érzékeny a csávó, gerinctelen erõs rá...

gduck
Kinga: elkényeztetett
Sehi: ?
Vera: merev
Eszter: ?
Fecó: gerinctelen
Csaba: naív
Péter: a játékos
Attila: a taktikus

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bandee1987
megvan 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

húúh ott nagyon fogtam a fejem, Csaba sokszor mondott már apróbb hülyeségeket, de ez most nálam kiverte a biztosítékot:S komolyan Fecóék azt se tudják mi történt Kinga körül õk is leszarják õt nagyívben, amit mondjuk nem csodálok😊

adamfesto
Kérdésedben ott a válasz. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

na látszik,hogy valaki nem nézte a VV4et és a hozzá tartozó Fókuszokat

lecke..gugli..addig nem kapsz segítséget😊
gduck
Jah, ahhoz tökéletesen ért <#hamm> De csak a többiek elõtt, ha négyszemközt van valakivel akkor meg nyal <#help> Pont most ossza Attilát, amikor a pszichoterror generátor kapcsolója már OFF állásban pihen a box hét óta <#falbav>

UI: A nap mondása, ami felkerül az aranyköpés listámra: "Attila kihasználta Kingát" <#idiota><#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bandee1987
Nektek van ötletetek, hogy hogyan jutnak be a stágtagok a villába, ha épp a villalakók kinnt vannak az udvaron? Nézegettem a képeket, hogy hol lehet vmi ajtóféle, de nem láttam, esetleg az egyik falrészlet az tulajdonképp egy elhúzható ajtó?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lol😄 na most pont kiesett látod, de mondjuk nem bánom semmi extrát nem csinált volna itt sem, max a többiek kicsit oltogatták volna, hogy na Gergõ megjöttek a fõnökeid😄

Kíváncsi vagyok mikor lesz az a feladat, amit egyszer Fecó említett: majomketrecben kell produkálni magad 😄DD
Ne is mondd, mostanában nõnek sminkelve jelenik meg, ha meghívják valahova azt a buzit.
Szabotázs 😄
Bent lenne még a Sittes akkor hogy be lenne már parázva a rendõröktõl és bilincsektõl 😄
én pont azért nem néztem, mert ilyen Benkõ celebekre fasz se kíváncsi...

wesker24
Az már az ö bajuk !

Amugy ez elég hosszú lesz ha mindig lehúzzák a rolót !
Persze, lehetett rajta röhögni, de azok a celebek akik elvállalták lementek kutyába is és teljesen megalázták magukat.
wesker24
Rákoczi Ferivel és Majkával egész jókat szoktam röhögni a mûsoron !
Az a Fekete Pákós rémslg, nagyon alja mûsor volt.
lenne,ha eredeti lenne😊
wesker24
Nekem mindegy már ugyis beletörödtem hogy Csabi nyeri meg ! xD
tuti azért hívták most riportba😊
wesker24
Ez nagyon jó ötlet !

Ezt szabad mondaniuk? Mer ugy emlékszem az a mûsor a tv2-n volt.

na..már keverik a VV feladatokat az Ezek megõrültekkel..épp most említette ezt Vera is
fenéket Csabára is pipa vagy, hogy jajj úgyis megnyeri😄😄

wesker24
Ez igy van azóta már rég el is felejtettem az egészet nekem egyedül csak Verával van bajom ha ö kiesik felölem bárki megnyerheti !
wesker24
Alig várom már hogy kiessen a picsába !
nem hiszem😊

mondjuk wesker arról nem nyilatkozik mennyire utálta Esztit😄😄 ledisznózta, tehén képet tett be azóta érdekes mód bírja...mondjuk ott Diust sajnálta egy bizonyos ok miatt...

wesker24
OLyna isten nincs hogy én azt az aljadék ribancot védjem !

Inkább a halál ! xD
utána meg elkezded verát védeni..tuti😊)
wesker24
Ez igy is van legalább még a párbaj napjáig is akárkit hiv ki !
Kinga karaktere amúgy tökre passzolna egy amcsi gimis filmbe, ahol köcsög luvnya szerepét kéne játszania.