ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, azt nem is írtam, annyira friss.
nana...amúgy is véded ezerrel..hogy ne kapjon rossz szót,szitkot,vicces képet,legalább ÖF ideje alatt😊
ja...nem is örültem neki..ja és még a múltkor megnyerették vele a lila kendõt azt se feledd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nem vagyunk egyformák ti KInga ellenesek vagytok Gabeoval én meg ha Petit hivja akkor meg nem ha meg Esztit vagy Sehit hivja ki akkor meg leszarom hogy ki megy vissza !
Már Eszter kivitte volna Kingát Shadi helyett, csak akkor Attiláék elintézték vele, hogy Shadit vigye és leszállnak róla. Szóval Kinga mesterségesen lett játékban tartva.
desigo
Peti nem nagyon tudja kezelni verát.
Szinte minden összefoglalóban kiosztja vera õt és csak pislog,alig reagál.
dehogyha egyszerûen nem bírom elviselni és fikarcnyi pozitívat nem látok benne akkor errõl nem tehetek sokan vagyunk így😊

Attila, Vera, Péter ha olykor negatív szereplõk is maximálisan tudják mit miért csinálnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Az a helyzet hogy itt a nézök szavaznak mig a Survivorben ö rakott ki mindenkit itt lehet hogy majd öt szavazzák ki ! xD
te ne ferdíts itt a nevemben..én nagyon Kinga ellenes vagyok..a te elvakult kitartásod hökkentett meg😊))
max annyiban az, hogy kierõszakol, kihisztizi, amit meg szeretne kapni, de ez sehol nem cselszövõ nagy mákja van h idáig eljuthatott egyáltalán

fecóka mi a szarnak akarja serikét kibékíteni claudióval?😊
wesker24
Jó van tudjuk ahogy xido is mondta te is csak ezt tudod hajtogatni !
Cselszövõ😄
figyelj én azt mondom, hogyha Petit kihívja meglátjuk...de a tippem kettejük közül én tartom, hogy Péter...nem alapozok a facebookra soha semmit

Én sem írom le Petit, szerintem ugyan Kinga megszoríthatná, de csak azért, mert sokan utálják Petit és a szavazatok ellene mennének és nem Kingára.
az alapvetõ gond az, hogy Kingát egy lapon említed Verával, ezért gondolod azt, hogy bárki ellen is visszajöhet...

Kingánál negatívabb nõi szereplõt nem nagyon láttam valósáshowkban, eddig Évát vettem nagyon negatívnak, de õ mondjuk megosztó is volt, mert nem mondott hülyeségeket volt esze, de ez a Kinga valahogy semmit nem látok benne...Kinyitja a száját szinte mindig, de már abban a pillanatban is ellenszenves...

És még ilyet mondanak, hogy Attila használja ki õt😄 beszarok h behálózta Csabát és Fecókát ez a Kinga

wesker24
Tudod telepata vagyok jövöbe látó ! xD
nem a téma a gáz,hanem ha ennyire egy irányba kántál valaki valamit😊
wesker24
Abban egyetértek hogy Attila erösebb mint Peti !
wesker24
OK téma lezárva a Kihivás napjáig ! 😄
nem Petirõl , hanem Attiláról beszéltem

ne legyél már janóka..más témád sincs csak ezt hajtogatod😊
wesker24
A VV4 november 20-dikán kezdödött azért lett májusban vége !

A VV5 most 2 hónappal korábban szept 17-én kezdödött ezért lesz vége márciusban !
wesker24
Ez majd kiderül ha Peti lesz a Párbaj ellenfele amugy ha Kinga ezena héten nem fog hisztizni és odateszi magát akkor könnyen lehet hogy Petike ellen simán visszamegy !
hamar?..160 napos
wesker24
Mert olyan alakítást nyújt hogy Oscar dijat is kaphatna az alakításáért !

A Survivorben is igy jutott el majdnem a döntöig !
Blueblood
am hh ilyen hamar vége lesz a vv-nek? tavaly nem kb májusig tartott? v talán még akkor is ment

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

persze..fõzzetek egyetek😊
Kingát mégtöbben utálják így a kevés szavazat közül is simán Péter menne vissza

Chris arc volt..nagy forma,de nem generátor
wesker24
Azt majd az RTL eldönti az RTL-nek mindenképp az lenne jó ha Petike kerülne vissza de az már ott megbukott hogy Chris kiesett !
wesker24
Petikét mióta szeretik a nézõk nagyon jól tudjuk hogy milyen !

Ez már egy csomó valóságshowban is bemutatta hogy milyen !
manapság már nem is annyra negatív karakter, mint mondjuk az elején...csomó pozitív dolgot hozott elõ magáról..

az meg egy vicc, hogy Csabáék még úgy akarják beállítani, hogy Kinga ismét az ártatlan😄😄

wesker24
Hát akkor eddig tartott a 2 manipulator müsorra ugyis már csak 2 hónap van hátra ! 😄
nem fog nyugodj már le😊
fontosabb pillér Petike mint a Kinga-Attila nyûglõdés
Blueblood
Hát kurvára remélem, hogy nem. Egyébként meg én nem írnám le petit. már közel sem akkora geci mint az elején volt, van emberi oldala, nem látod mindig vitázni és ezek vmiért szimpik a nézõknek. Fingfelfújt meg vágja folyamatosan maga körül a fát

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Rash87
Ne hogy azt hidd... Az oké,h viszi szinte az egész mûsort,de negatív karakter, ezért szerintem kiesne.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Én is ugy gondolom Esztikét nem fogja kivinni ha kiviszi Petikét még ha szoros is lesz az állás akkor Kinag fog vissza jönni !
Na igen, de ha kinga visszamegy 1000% megszórják atecet, õ meg minap megmondta csabát vinné. Azok után, meg hogy kiesik az egyetlen meber akivel jóban volt benn, 100% meg is teszi 😄 Szavaival élve nem asszisztál még 2 hónapig Csaba gyõzelméhez 😄

élõ indult
firefox is viszi
95%, hogy Pétert viszi ki, a tegnapi összefoglalóból kiderül. Esztert nem meri, hiába szarja le a 80% ot.
Ez a jelenet hatalmas volt.
wesker24
Attila tuti nem fog kiesni öt csak Tuja ejtheti ki Verát meg majd kiejti Esztike !
wesker24
Ez volt az RTL célja is mert az RTL tudja Petike nélkül nincs müsor !

De ha Kinga még ezek ellenére is Petikét hivná ki az mekkora lenne ! xD
wesker24
A kihivásig még biztos majd ha meg lesz a párbaj ellenfele Kingának akkor majd kiderül !
Ennek azért kár örülni, mert utána repül atikácska is 😄 aztán röhöghetsz a fecó, tuja, vera, kinga négyesnek 😄😄😄 Milyen izgik is lesznek az ÖF-ek 😄😄

Ez a Peti egy állat. 😄

petivel vannak párba és ezen a két napon (ma-holnap) ill. tegnap is szerintem eléggé "összenõttek"
ma is kezded?😊))
wesker24
Peti mekkora volt bazmeg ! xDDD