ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amíg nem szegem meg az SG szabályzatát, addig azt írok ide, amit szeretnék. Mégha ez a kicsi szívedet össze is fogja törni.

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

ennyi zagyvaságot összehordani..Nem kötelezõ nézni.Meg itt osztani a eszet.
A kommentebõl az jön le, hogy a tetûládának 5% sem nagyon jönne össze😊

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Értem, tehát akkor Csaba egy hiperaktív közösségi lény, Vera egy intelligens professzor, aki egyházi iskolában tanít, Kinga a Máltai Szeretetszolgálat élharcosa, aki legutoljára csak magára gondolna, ésatöbbi...?

Vagy az is lehet, hogy Fecó a legnagyobb geci, csak nekünk a szerkesztõk úgy vágják össze, hogy jóhiszemû apukának tûnjön és a hangját keverik pszichopAtika képe alá.

Értem én...

Nem érdekel, hogy engedett meg egy játékban, ha a retekklub kicsit is következetes lenne, az ilyen verbális alázásokat azonnali kizárással súlytaná, mivel hasonló vagy gyakran hosszabbtávú - bár nem fizikai hanem lelki - sérülést okozhatnak.

wesker24
Szerintem meg pont forditva ! Ha van esze akkor Petit viszi !

Ha ösztönböl dönt akkor viszi Sehit és kint marad de ha Petit viszi akkor egyértelmû hogy Kinga jönne vissza !
gduck
Mondtam már hogy ez nem szentté avató tábor <#falbav> Ebben a játékban bármi megengedett! Aki ebbõl a TV mûsorból ítéli meg bármelyik játékos valódi személyiségét, az nagyon el van tévedve <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fecó sajnos nem egy lángelme, SG-s, index-es trollok 5 perc alatt bõgésig aláznák szociópAtikát, aki egyébként, ha megkapná a gyógyszereit és a kezelését, ugyanúgy mehetne haza, hiszen csak azért ment be, nem?

Vihetné a meghasadt elméjû asztalhomlokú törpenácit is, ha kevesebb idióta van a nézõk között, mint akik a Fideszre szavaztak, akkor hazamehet a szociópAtika.

Ha nem, akkor a nézõk pont hozzák a megfelelõt az ország jelenlegi helyzetének: parlamentben és a TV-ben is a zavarodott zsebdiktátorokért rajonganak, akkor meg már tényleg leépült ez az ország a valutája szintjére.

Fecorol az a velemenyem, hogy nem rossz ember, de vegtelenul egyszeru. A szo szoros ertelmeben egyszeru. Butanak nem mondanam, csak olvasatlan, nincs tisztaban a vilag dolgaival, mukodesevel, az emberi kapcsolatokkal, konfliktuskezelessel, szinte semmivel. Olyan ember, aki egy elszigetelt vilagbol jott, es ezert egy elszigetelt alomvilagban el, ahol minden vagy feher, vagy fekete. Szinek, arnyalatok nincsenek.
Pedig a szinek sokmindent elarulnak. Egymonokrom vilahban elonek az ami fehernek latszik, lehet, hogy egy szint is latonak inkabb a sotetbe hajlana.
Ezert van az, hogy zsigerbol oda all, akit a tobbiek kitaszitanak.

Az ilyen embert nem lehet meggyozni arrol, hogy nincs igaza, vagy nem jol latja a viagot, a dolgokat, hisz nem erti az erveket, es a vitaban nem is tud ervelni, mert ahoz nincs meg az inteligenciaja. Ezt helyettesiti azzal, hogy a vitaban elmondja a vegtelenul egyszeru "erveit", majd ezt ismetelgeti, nem hagyja szohoz jutni a vitapartneret, majd a dolga vegezetevel odebb all, mert tudja, hogy nem gyozhet ervek ellen.

Hogy lehet egy olyan ember "igaz", akinek mar mindenki volt a baratja es az ellensege is. Milyen ember az, aki mindig az epp jelenlevonek ad igazat?

Az, hogy Feco kijelenti valakirol, hogy a "baratja", az meg nem azt jelenti, hogy az az ember a baratja is, vagy legalabbis az a valaki ugy is gondolja. Egyoldaluan kijelenteni, hogy te a baratom voltal, es csalodtam benned, hat ..... kicsit ize.

Azonkivul olyan embert partfogol, olyan embernek ad igazat, olyan ember a baratja /Vera/, aki kimeriti mind azt, amit a tobbiek , de legfokepp Attila szemere vet. Ebbol is latszik, mennyire atlatja a dolgokat.

Felhozza Attila ellen azt, hogy azt mondta, " Feco, megkaptad amit akartal, mehetsz haza"
Miert, talan nem igaz?
A jatek elejen egy beszelgetesben FEco azt allitotta, ha visszakapna Angelat, akkor ot mas nem is erdekelne, hisz o ezert jott be. Hat akkor?

Feco allszent, kepmutato mumajer figura
gduck
De egy szar cikk, ráadásul Chris véleményével <#idiota>

Na Kinga viheti ma Seherit.Ha van esze.Ha mást visz,akkor bukta lesz neki

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Olyan mint aki csípõset zabált.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#eplus2><#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Köszi szépen!
ascii

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Hello mindenkinek..Valaki betudja linkelni a tegnapi online stream-et..köszi
vv5-ös über érvek:

Csitu van!!!
<#violent>

Hazudsz!!!
<#gun>
pajti

<#idiota>

deniro2
Ha már említetted a birkákat, annyit hozzátennék, hogy szerintem azok tartoznak vastagon a nyájhoz, akik szerint lehet tények nélkül érvelni, mint tette azt Fecó is... Hangosan, hadarva, 10 percig pofázni a semmirõl, kérdéseknél szigorúan mellébeszélve... "Apádfasza"-"menjél haza a családodhoz", ennyi konkrétummal tudott szolgálni Ferenc elvtárs, súlyos érvek...😊Még Csaba is mondta neki a vita után, hogy szedje össze a gondolatait és konkrétumokról beszéljen, mert ez így egy összevisszaság... De nem baj, láthatóan azért akadnak így is, akiket elkápráztatott Fecó csillogó intellektusa és brilliáns vitatechnikája😊 Ja és félelmetes õszínteségével meg kompromisszumot nem ismerõ egyenességével😊

Rash87
amúgy a tegnapi adásban megmutatkozott mi a fõbb taktikája atinak és petinek... attilának kellet egy olyan személy aki kiáll mellete, és ezáltal mindig az õ igazukat bizonyithatják...fecó szépen beolvasott atinak, és amit mondott az mind igaz, persze ati egybõl rezzenéstelen arcal válaszolt hogy ez igy nem igaz úgy nem igaz, aztán szokásához hiven bement a nyugiba, és sajnáltatta magát, persze ezt a legtöbb birka nézõ elhiszi atinak, mert a nézõk fejébe õ a nagy valaki, és amit összehazudozik, azt az emberek tátott szájjal nézik... és amit észrevettem benne, amikor ati tudja hogy nincs igaza, akkor egybõl azt mondja a vita ellenfelének hogy hazudsz hazudsz hazudsz... szánalmasnak tartom már ezt az embert.

wesker24
Ezért kéne nekik levetíteni a Fûrész maratont ! xD Vagyis legalább valamelyik Fûrész epizódot kíváncsi lennék ki merné végignézni ! xD
gduck
Ezért írtam hogy merev! Az rendben van hogy komolyan veszi ezeket a játékokat meg tetszik is neki. De ha valaki picit poénkodik, akkor már vérben forog a szeme 😄

Ha jönne a "horror hét amiben a gyõztes levághatja a kezét", akkor tuti azt is halál komolyan végigcsinálná <#idiota>

wesker24
Legalább erre az 1 hétre ! xD Aztán vagy visszajön vagy nem ! 😄
deniro2
Fantasztikus teljesítmény, hogy már 3. napja képes -a cél érdekében természetesen- normális ember módjára viselkedni...😊 Nobel-díjat neki😊

wesker24
Mostanába nem volt vele semmi gond amiota megkapta a zöld kendõt egyszer se hisztizett vagy borult ki még csak nem is káromkodott !
én meg oda szoktam verni, ahol a többiek rágnak
zotya10002
reggelt mindenkinek<#wow3>
Nagyon kíváncsi vagyok kit választ ki a hisztérika!!!
Remélem bárkit is visz ki,a nézõk jobban fogják utálni ezt a hisztis picsát,mint a választottját,mert
pl.nekem totál elegem van már az állandó nyivákolásából,a ba....megbõl és még sorolhatnám mibõl!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

de legalább nem tükörre😊
mekkora paraszt, oda veri bazdmeg, ahol a többiek zuhanyoznak..

és csabi tényleg kiveri magának a zuhany alatt,ahogy megmondta a hálóban elõre..ezek meg végig mutatják..szerencsére háttal áll végig😊)

rájöttek és elkapcsoltak a hálóba😊)
petinek de igaza van..Attila a fasznak szól egyáltalán bármit bárhogy bármikor ahhoz a szutyokhoz?
lennék Attila helyében én is vakartatnám magam Eszterrel😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hehh..Eszti mit simogatja Atti karját az ágyban?😊
Eszter volt kint az USA-ban?

Attila kihasználta Kingát.
igen
de most folyamatos napok óta...elõte meg kb 5 másodpercenként megszakították az adást...nem értem és nem is fogom érteni mitõl függ?😄 a brigád minõségétõl?

az elõbb volt
mi történt, hogy megszakítás nélkül megy az adás megint?😮 nincs nézettség?😄

Kinga: egybites
Sehi: mûködési zavaros
Vera: mentális sérült
Eszter: kígyó
Fecó: genetikai selejt
Csaba: tenyésztett mintarendõr
Péter: meghasadt szociópata
Attila: erre nincs szó, Hitler kevésbé volt veszélyes a társadalomra, mint ez a ganajtúró

Sajnálom, hogy nem lehetett fizikai erõszakot alkalmazni, vagyis kizárást von maga után. Közepesen fejlõdött afrikai demokráciában az utolsó kettõt a saját belével folytották volna meg a mûsor elsõ napján.

jaj tényleg ez a fánkos rendõr is csak az amcsiknál divat, de náluk nagyon😊

Csabának már sztem hiánya van, ma különösen jófej:d mi történt vele?😄 persze nem fogják leadni

Vera most olyan a rendõrhéten, mint Alekosz kb a katonahéten😊 õ is full komolyan vette már már beteges volt, ahogy átszellemült😄, de az mondjuk vicces is volt

szerzõdésben van,hogy nem beszélhetnek olyanról,ami TV2?😊
wesker24
Bazmeg is tényleg ezt mondta az Ovizsaruban az egyik kislány is ! xD
Eddig nem volt KHF..erre kell,hogy az Ovizsaruból idéztek kurvajót?😊

Sótlan pöcs banda😊
meg Azurák Csaba, szóval sztem bünti lesz ebbõl😊 vagy nem?

wesker24
Hol van a napló ! a TV2-ön ! xD
mit össze baromkodnak Serivel is😄