ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na Jerzyékrõl dumálnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na ugye megmondtam, hogy errõl fognak beszélni?D😄:😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#nevetes1>
Peti azt írná titoknak, hogy Attila meglátta, hogy Vera bugyija szaros :ASD:ASD:ASD
Tegnapi szavalása a Vers Mindenkinek legszebb pillanatait idézte.<#taps>
A mai összefoglaló nagyon jó volt, különösen a mostanság bemutatottak fényében
Black Hawk
Pedig istentelenül kíváncsi vagyok ám rá.
De számomra nagyobb büntetés lenne ha ide sem írnál... nem tudnék min röhögni.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Blueblood
+1

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Én meg le sem írom rólad a véleményemet, annyit se érsz...

Fogadjunk, hogy egészkor Fecó Titok robbanásokról fog beszélni és megemlíte Cristofelt és Diát is...Kingával és Csabával fognak dumálni a nappaliban😊

ez lesz tudom😊

Black Hawk
ostoba vagy... ez a véleményem akár tetszik akár nem...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Pedig de. Gyûlöli Verát, szóval kinézem belõle. Ez a véleményem, akár tetszik akár nem.

egy mûmájer köcsög, aki csak Balázst akarta utánozni...

nem is baj, hogy összejött Anikóval pont összeillenek...

de szánalmas, hogy még vannak emberek, akik képesek Kingát elviselni:S kapásból 3 Sms is Peti ellen szólt...

Yoda001
jó fej az, néha kicsit idegesítõ azért... 😄
ez a csajszi végre jobb azért mint a múltkori gebe és az agyatlan... 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Black Hawk
Eszterék most nagyon komoly beszélgetést folytattak le 😄

úristen, de nem bírom ennek a pondró Istenes Bencének a képét...

Bandee1987
Micsoda véletlen egybeesés:
Vera: "Régebben, amikor a Kika-ban dolgoztam..."

online közvetités alatt közvetlen meg 1 ordas nagy kika reklám 😄DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ki ez a csaj a belevalóban? hirtelen megkívántam saját magam xD

Black Hawk
néha azért félelmetesnek tartom hogy milyen ostoba emberek élnek közöttünk...

janoka nem fogod fel, hogy nem a halált kívánta neki, hanem, hogy furikázzon el a fenébe és ne keserítse a villalétet tovább...

Te sem hiheted, hogy Péter a halálát kívánta

ezt csak te magyarázod bele..

desigo
8 hónapja vannak együtt
Klon
most hallom a belevaloban, h istenes bence es vv aniko egy par.
en azt hittem bence langyi 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Rash87
Azért megint ne forgasd ki amit írok 😄
De ami tény az tény. Csak te nem veszed észre sajnos.

Glory, Glory Man. United!

Wow Fecó azt mondta hogy: Check this out!
Annyi eszed nincs hogy a VV szereplõkkel foglalkozzál mi? Inkább egy másik fórumozó halálát kívánod. Szánalmas vagy. Több szót innentõl nem érdemelsz részemrõl...

desigo
Hajdú Steve a belevalóban hatalmas xDDDDD
Rash87
Akkor én is túlmegyek minden határon,mert kb. én is ezt mondom rád 😄D

Glory, Glory Man. United!

Miért mit kéne gondolnom???

Black Hawk
és mindenki röhögött... akkor a többiek se jobbak? csak a szentséges mocskosszájú vera?

húú, ez tényleg nagyon durva volt..

te sem gondolhatod komolyan, hogy a halált kívánta neki😊

ja, komoly volt ahogyan simán gondmentesen védekezett😊

akkor lett volna gebasz, ha egy csomó olyan intézkedését felhozzák, ami csalásban a csalás volt😄😄

Petike túlment egy határon, amikor a vezetésnél ilyesmit mondott Veráról: "Szép lenne ha nyomna egy kövér gázt, és soha többet nem látnánk"

Mondjuk, ha a holnapi összefoglalóban, megint éjjeltõl kezdik, akkor esélyes a hálószobai másfél órás kabaré is.
Blueblood
hat meg korrekt vt az rtl a cigoval, nem egettek romma, viszont ugy vagtak ossze h ezzel petinek kedvezzenek. ma is jot szorakoztam rajta (meg ateszen), HAJRÁ PETTIKE!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Csak volt adás ! xD
wesker24
Közbe meg ki tudja mióta már megy az Élõ adás !
Blueblood
peter iszonyat jol ervelt az ot tamado kerdesekre

Blueblood
komolytalan ez a rendorhet

Kinga, és Attila között😄 Lilu nem a régi😄
Jóvan lilu 😄😄😄

Kinga meg Attila köüzött 😄😄😄

ÜLJ LE 1-es!!

wesker24
+1
Zeraa
csatlakozom

ascii
tiszta szégyen ez a vera, fejberugnám!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

verának nem tûnik fel, hogy õ is állandó jelleggel beszólogat mindenkinek és felsõbbrendûsködik és csodálkozik, hogy visszakapja..

Chidori55
Áhhá.😄 Értem. Köszönöm! 😊

Black Hawk
mert jött az armageddon 😊

ForzaInter
nincs jogsija azért nem tud vezetni

Yo, Bitch!