ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja..ezt élõben is láttam..nem tudom miért kel álbulvár szarként csinálni a postokat nekik..
Blueblood
bár nem tisztem védeni azt a büdös kurvát, mert én is utálom, de ez nem leköpés volt, atesz is mondta, hogy leöntötte vodkával (5:00 körültõl kezdõdik akinek nincs kedve végignézni)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ezt most találtam:
http://valovilag5.postr.hu/eltitkolt-jelenet-vera-lekopi-attilat/
eskü jobb a petiék dumája..kingáék lehet nyálaskodnak és ÖFbe mennek😊
Nagy kéjenc az Öreg.<#nevetes1>
és otthon szokott ilyenben mászkálni😊)
Peti, te tényleg elemezni akarsz, nem inkább Esztire feküdni?<#hehe>
önzõzzön..oké..de legalább tegyen is azért valamit,hogy joga is lehessen rá..ne hisztizzen semmiért😊
de az viszont tény, hogy hihetetlen önzõ dög...nem láttam még nõben ennyire csak magával törõdõ lényt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zotya10002
ahham..jól elkényeztették<#mf1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

wesker24
Ahogy Kinga muterja is elmondta Kinga nem ilyen a való életben vagyis ott is szokott hisztizni de nem ennyire ! A bezártság csak még jobban elöhozta a hisztijeit meg a negativ tulajdonságait
desigo
Nem sokat számít az a pár perc amit láttuk õket.
A kingának is vannak pillanatai amikor normálisan viselkedik.
A szülõkrõl meg csak annyit,hogy a fejlõdésben lévõ lányuknak százezrekért mûmelleket vesznek.
gyász...
nem is értem ez a Kutai papa nagyon jófej és közvetlen embernek tûnt, a felesége is egy normális nõnek tûnt nem vágom, hogy lett ilyen a lányuk egyértelmûen õk szúrtak el valamit, félrenevelhették...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

következõ évadoknál szeretnék külön riport és külön nyugiszobát..természetesen a 0-24 mellett😊
Kinga apja küldött SMS-t Petinek😄😄

Timi28😊 dögleni fognak a csajok Attila után kint tuti...

LOl Attila mekkora SMS-t kapott😄

félek..féltelek
nehogy odabújj hozzá egyszer is te számító szutyok😊
Azért várjuk ki a végét.<#wink>
most mi van? ilyet szól h mégsem aludhat vele

Azért szerintem, most legbelül nagyon boldog Attila.<#vigyor2>
több az esélye,mint attinak kingával😊
Peti meg fogja próbálni!<#eljen>
Eszter úgy visít, mint egy pengõs malac😄😄😄

ilyenkor kéne megbaszni

én akkortájt ültem gép elé és pótoltam az ÖFet😊
raktárban a kellékek

szopóálarc
szájbagolyó😊
Hoppá Kinga Attilát választotta utolsó éjszakájára!<#puszi>
búcsúesti dugások😄

xido nem is szóltál semmi arra, hogy éjfélkor ismét gondolatolvasó voltam😄

na..kinga..attilát..na azért
péter esztit..hehh
Na kinga bevállalja attilát vagy szembeköpi megint?
és péter attilát vagy verát?😊
ez a szerelem és gyûlölet közti viszony majdnem egyenlõ😄

Valahogy ennek a bulinak igazi búcsúhangulata van, elõször ebben a szériában.
Fecóka ráhelyeselt,hogy Vera annyira utálja Petit hogy majdnem szerelmes belé?😊
Esperanza is jó volt...

kihagytad az egyik elsõ sorozatot, amit mindenki imádott a Paula és Paulinát xDDD

Kinga nem tudja hány éves az anyja? wtf?

jaja Esmeralda😄 én mondjuk azt pont nem néztem meg a Rosalindát se, mert nem bírtam a színésznõt, aki benne játszott...

Sonadorast viszont nagyon bírtam az a sorozat állati jó volt..., Acapulco szépe is úgy 2000-es, jött a Maria Isabel, Sebzett szívek és egyebek😄

sok rajzfilm mellett ezeket is meglestem, de nem lettem vele szegényebb xD

wesker24
Nálam ezek voltak ha jól emlékszem !

Topmodell Homok titkai Pampák királya Marimar Maria Rosalinda Samantha Esperanza Fiorella Acapulco szépe Isaura Megveszem ezt a nõt Esmeralda

asszem msot csak ennyi jut eszembe ! 😄
ezért is mondtam múltkor, hogy a Dallast nem adhatták a 80-as években...

szintúgy...én a Topmodellel kezdtem, ha jól tudom az is az M1-en ment a nagymuter tátott szájjal nézte az volt az 1. szappanopera amit láttam utána pedig jöttek sorba😄, Samantha, meg egyéb ilyen mexikói, venezuelai faszságot megnéztem...

Anyámnak pl a kora 90-es években a Dallas késõbb pedig a Melrose Place volt a mániája😄😄D

wesker24
Jah én is csak az ismétlést láttam !

Régebben nagy szappanopera nézõ voltam minden sorozatot megnéztem amit csak lehetett ! 😄

áá akkor se tudom😊

96-ban én nagyban mindig a játék határok nélkülre koncentráltam😄

wesker24
Parancsolj az egyik legjobb sorozat volt valaha a világon legelsözör 1996-ban adták le jóval késöbb megismételték az MTV2-ön !

azért nem tudom akkor...MTV-t jó ideje nem nézek már😊 talán még a 90-es években amikor nem volt más csatorna meg amig a Forma is 2002-ig azon volt addig néztem kb az M1-et😄😄

menõ volt rajta régen a Linda sorozat is, nagymuteromnál azt lestük...

wesker24
Az Mtv1-en volt még nagyon régen kb 7-8 évvel ezelött még a mai napig tudom mi volt az egyes részekben !
Pampák király? mikor volt olyan sorozat? sosem hallottam róla

Pampák bikájáról hallottam már, de az nem film volt, hanem becenév😄

wesker24
Votl ott mindenki a Mezenga család VS Berdinazzi család !
wesker24
Pampák király amekkora sorozat volt ! Láttam mind a 120 részt !

Vabene Vabene Echo 😄
Fecó milyen képbe van a zenében

most nem a tegnapi formáját hozza😄

milyen jól elvannak most egymással😄

Kinga és Peti fognak randizni

zotya10002
estét mindenkinek<#nevetes1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//