ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chidori55
Valaki meg tudja nekem mondani, miért ilyen késõn kezdték a VV-t?

ascii
már az szégyen, amikor egy férfi nem tud vezetni, szép volt peti! ismét!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

SirAlo
Attila hogy nem tud vezetni mikor az m1-en vagy fokuszba valami auto bemutaton volt es ugy emlekszek neki is volt egy autoja ott

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ascii
ezen a tesztpályán voltunk mi is, mikor renault napok vannak a ringen, egy cliot nyuztunk!

Ezen a pályán mindenkinek végig kellenne mennie!

Zeraa
jóestét

ascii
na a cigány be van szarva, ezek egyik sem tud vezetni.

Ööö... vezetni?
Most elképzelem, hogy mindenki azt csinálja, amit feladatba kapnak. Látnánk, ahogy járkálnak fel s alá a kertben. Halálra izgulnám meg. Meg minden 😄
Olyan unalmas már Attila és Péter állandó rendbontása a járõrözések alkalmával. Milyen jó lenne, ha mindenki csak azt csinálná, ami a feladata. Tiszta nyugodt lenne az összefoglaló. Meg minden.

😄😄😄😄😄
biztos nagyon súlyos büntetést kapna..

ascii
imádom a geciségeket! 😄

Armagedown
Mit meg nem enged magának a retek , káromkodnak , pedig nincs is kinn a sarokban a karika !
Az ORTT remélem jól megb.....a õket ! 😊

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

megbüntetik Verát, az lesz...ez már geciség volt sztem

úristen, eltûntek a váll-lapok!! most mi lesz??!!

ascii
Lulu pushápja olyan mint a chipseszacskód, mikor kibontod látod, h hiányzik a fele <#idiota>

desigo
+1

ennek a mûsornak szórakoztatónak kellene lennie
vera,fecó,csaba dögunalmas
ezért ratyi is a mûsor
Black Hawk
nah kiváncsi vagyok hogy vágták össze az estét...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Az egyik legjobb karakter akit láttam VV-ben. Ami még igazán szimpatikus a srácban, hogy õ tényleg azt adta ami kint is. Semmit se változott a pali. Ellenben ALkeszban pedig nagyot csalódtam mert csak játszotta az eszét.
Hamarosan való világ összefoglaló újra, nézzétek velünk ti is az online rtl klubot: http://spanok.info/onlinetv.php?url=352
ascii
ha én admin lennék, hasonló jól sikerült kommenteket emelnék ki megjegyzésként, nem memórizabáló flasheket! :\

Blueblood
tökéletesen összefoglaltad a lényeget, ezt kéne azoknak elolvasnia, akik küdltek vagy készülnek küldeni peti ellen smst

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii
Jó volt az az Oli, csak hamar kiégett bennt!

Mindenkinek szubjektív ki a legjobb páros.😄
wesker24
Mi az hogy már megint még mindig az megy ! xD
Black Hawk
már megint? ???

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

wesker24
Mivel az Armagddon megy az RTL KLubon ! 😄
ascii
mivan csak 22:10-tõl lesz? mindjárt bealszok:S

Rash87
+1

Glory, Glory Man. United!

Rita79
igen. Attila viszont nem. Ez a szerencse

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ascii
ezt gondold át újra, alekosz egy fogyatékos!

Nem ertem, mi nem szimpatikus azoknak , akik egy valosagshowt neznek, ahol az gyoz, aki utoljara marad bent.
Aki nem azert ment be, hogy a tobbieket kiejtse, az tulajdonkepp miert is ment be? Hogy majd csak ugy az olebe hullik a nyeremeny?
Igen, van ilyen jatekos, Csaba es Feco. Mas orszagokban, ahol van "kulturaja" egy ilyen tipusu musornak, ezek a jatekosok lettek volna a legelso kiesok.
Itt mindennek arrol kell szolnia, hogy askalodsz, armanykodsz, erdekkapcsolatokat apolsz, tulszerepled magad, erdekes maradsz meg ha alszol is.
Az, hogy milyen uton ered el, hogy masok essenek ki elotted, az mar tok mindegy. Elerheted ugy is, hogy allandoan parbajozol es kiejtesz mindenkit, " ilyen hulye nincs aki ezt felvalalna" es elerheted ugy is, hogy magad ele tolsz mindenkit, had essenek ki. Elerheted konfliktusok generalasaval, amibol aztan jol kimaradsz, es elerheted olyan konfliktusok keresesevel, amiben fellul tudsz kerekedni, magadala gyurve az ellenfelet.
Nem ertem milyen viselkedes lehet az, ami egy ilyen jatekban nem szimpatikus.
Elmondom nekem mi nem szimpatikus.
Vegig fekudni, semmit tenni, konfliktust kerulni, kepmutatni, dogleni az egyik sarokban, es ha poenban vannak a tarsak, akkor gyorsan odaalni, had lassanak minket is fel even keresztul. Na ez a nem szimpatikus
Rita79
Nyilván nem a csernobili maghasadás elméletérõl faggatnám õket, de tartom a véleményem: Attila és Alek egy kategória mûveltségben

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Hûûû én isaura örült voltam, bár akkortájt a pizsamát is úhgy kergették rám, de élveztem. Leonció bukására megy pezsgõt nyitottam (kölyköt)

Rita79
Kb. mit vársz, ha egy ilyen valóságsóba jelentkezel?

ascii
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/fenyegetik-vv-peter-csaladjat-2077344

egyesek mennyire nem tudnak különbséget tenni valósás és játék között...

hasonló mint annó az Isauránál, vagy Jockey eseténél mûveltek az emberek.

Rash87
Most néztem,hogy a közösségi oldalon Peti ellen rajongói tábora 3* akkora,mint a hivatalos 😄 Ciki...

desigo
Nemrég láttam benzinkúton a mai blikket.
Címlapon Peti autója összefirkálva.
Családját megfenyegették.

Azért ez eléggé durva.
Hihetetlen,hogy mekkora féreg emberek vannak.
Ezt most nem mondod komolyan, hogy Alek muveltsegben feler Attilaval?
Rita79
szerintem mûveltségben egy szinten vannak, hanem inkább habitusban mások. Mindkét karakter megmondja a frankót a kamerába, és színesen, élvezetesen tud fogalmazni.

Pedig sokat vesztesz, mert ez a VV eddig a legjobb.

A legjobban osszetett tarsasag. Attila es Peter a ket legjobb figura az eddigi VV-k torteneteben, Alek es Oliver nyomukban sincs.
Olivert sose tartottam annak, ti favorizaljatok ot csak, Alek nelkul sehol sem lett volna.
Alek meg.......nos ot csiptem, de RAJTA rohogtem, es szerintem ti is. Ez meg is latszik a villalete utani valos enjebol.
Attila sokkal kifinomultabb figura, mar eleve sokkal inteligensebb es muveltebb is mint anno Alek volt.
ascii
Hajrá Petiiiii!

Szycsu
Na, tavalyi kiadást lelkesen néztem és függõ voltam, Olivér-t és Anikó-t kedveltem a legjobban. Idén nem mindig nézem, max megy háttérzajnak. Tavalyi sztem sokkal jobb volt, ideiben Attilát bírom a legjobban.

Les Dogues

biztos sokakat izgat a véleményed

Rash87
Még tnap Kinga mellett voltál.

Egyébként éjszakai adásba h osztották Fecó-t jogosan,ez az ember sík hülye.

Blueblood
annál sokkal gázabb volt....

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Rita79
persze perszézett? nem néztem. Gondolom azért pár " Úr Isten2 ia elcsattant. 😊

pajti

Ez a fecó szégyen lesz, ha eljut a döntõbe.... Az is szégyen, hogy még benn van annyira egy semmi nagy 0, hogy nem igaz. Esti onlineba amit letolt aztán a szobában is komolyan szégyen.

Rita79
Végezetül leírnám véleményemet a lakókról:
Kinga --> gyakorlatilag egy elkényeztetett picsa, jobban járt volna, ha nem a VV-ben próbál cseresznyét.
Attila --> sokat nem tudok mondani róla, teszi azt, amit tennie kell, már azokat a lépéseket, amit meg kell tennie saját maga érdekében.
Péter --> valaki belinkelt itt egy kosárból figyelõs képet. Nos ez Peti. Gyakorlatilag egy patkány.
Feco --> tényleg cigó és ráadásul abszolút tájékozatlan.
Csaba --> gyakorlatilag a nézõk többségének kedvence, Attist a halák faszára küldené egy párbaj során. De nem baj, Milo se izgatott túlságosan, õ se fog.

Ne hari, egyelõre ennyit tudtam írni, a többi lakóról késõbb majd

desigo
4:49-tõl is jó ahogy sehere osztja fecót az meg csak hebeg-habog