ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ezen a pályán mindenkinek végig kellenne mennie!
😄😄😄😄😄
Az ORTT remélem jól megb.....a õket ! 😊
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
ennek a mûsornak szórakoztatónak kellene lennie
vera,fecó,csaba dögunalmas
ezért ratyi is a mûsor
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Aki nem azert ment be, hogy a tobbieket kiejtse, az tulajdonkepp miert is ment be? Hogy majd csak ugy az olebe hullik a nyeremeny?
Igen, van ilyen jatekos, Csaba es Feco. Mas orszagokban, ahol van "kulturaja" egy ilyen tipusu musornak, ezek a jatekosok lettek volna a legelso kiesok.
Itt mindennek arrol kell szolnia, hogy askalodsz, armanykodsz, erdekkapcsolatokat apolsz, tulszerepled magad, erdekes maradsz meg ha alszol is.
Az, hogy milyen uton ered el, hogy masok essenek ki elotted, az mar tok mindegy. Elerheted ugy is, hogy allandoan parbajozol es kiejtesz mindenkit, " ilyen hulye nincs aki ezt felvalalna" es elerheted ugy is, hogy magad ele tolsz mindenkit, had essenek ki. Elerheted konfliktusok generalasaval, amibol aztan jol kimaradsz, es elerheted olyan konfliktusok keresesevel, amiben fellul tudsz kerekedni, magadala gyurve az ellenfelet.
Nem ertem milyen viselkedes lehet az, ami egy ilyen jatekban nem szimpatikus.
Elmondom nekem mi nem szimpatikus.
Vegig fekudni, semmit tenni, konfliktust kerulni, kepmutatni, dogleni az egyik sarokban, es ha poenban vannak a tarsak, akkor gyorsan odaalni, had lassanak minket is fel even keresztul. Na ez a nem szimpatikus
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
egyesek mennyire nem tudnak különbséget tenni valósás és játék között...
hasonló mint annó az Isauránál, vagy Jockey eseténél mûveltek az emberek.
Glory, Glory Man. United!
Címlapon Peti autója összefirkálva.
Családját megfenyegették.
Azért ez eléggé durva.
Hihetetlen,hogy mekkora féreg emberek vannak.
A legjobban osszetett tarsasag. Attila es Peter a ket legjobb figura az eddigi VV-k torteneteben, Alek es Oliver nyomukban sincs.
Olivert sose tartottam annak, ti favorizaljatok ot csak, Alek nelkul sehol sem lett volna.
Alek meg.......nos ot csiptem, de RAJTA rohogtem, es szerintem ti is. Ez meg is latszik a villalete utani valos enjebol.
Attila sokkal kifinomultabb figura, mar eleve sokkal inteligensebb es muveltebb is mint anno Alek volt.
Les Dogues
Egyébként éjszakai adásba h osztották Fecó-t jogosan,ez az ember sík hülye.
Glory, Glory Man. United!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Kinga --> gyakorlatilag egy elkényeztetett picsa, jobban járt volna, ha nem a VV-ben próbál cseresznyét.
Attila --> sokat nem tudok mondani róla, teszi azt, amit tennie kell, már azokat a lépéseket, amit meg kell tennie saját maga érdekében.
Péter --> valaki belinkelt itt egy kosárból figyelõs képet. Nos ez Peti. Gyakorlatilag egy patkány.
Feco --> tényleg cigó és ráadásul abszolút tájékozatlan.
Csaba --> gyakorlatilag a nézõk többségének kedvence, Attist a halák faszára küldené egy párbaj során. De nem baj, Milo se izgatott túlságosan, õ se fog.
Ne hari, egyelõre ennyit tudtam írni, a többi lakóról késõbb majd