ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chidori55
Hát, kicsit primitív. 😊

wesker24
Még ha Attila provokálta is Vera ezzel is becsület sértést követett el ahogy Éva csak Vera enyhébben !

A szájában tárolt vodkával leöntötte Attikát, és akkor mi van??? Elõtte Attika teljesen feleslegesen alázta, piszkálta, bunkózott vele. Én le is hugyoztam volna a helyében...

wesker24
Szóval 1 óra összefoglaló a másik 1 óra 45 perc meg a párbaj mindig ezt szokott lenni ! Persze a párbaj teli lesz reklámml már csak azért is hogy huzzák az ember idegeit !
ja, de azt nem vágom h Seri még látta is és nem szólt:S azért gondoltam ezt, hogy öntés nem igaz h mindenki ekkora lazac, hogy nem veszik észre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de hogy mi tart ma is 3 órán át..még tele reklámokkal is..nem semmi 😊
ascii
az köpés, nem öntés...a szájában lévõ vodkát ráspricceli=köpés!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

attól még a mozdulatsor magáért beszél.. attila meg azért hitte azt, hogy csak leöntötte mert a bilincsel volt elfoglalva..

én csak annyit mondtam, hogy szoros lesz és úgy lesz maximum izgalom ki megy vissza!

Ne érts félre, ha a párbaj pörgõs szerintem az nem rossz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ott állt elõtte Seri és nem szólt Attilának...

nézd már meg, hogy nem önti.. ráköpi a vodkát!

mi a kemény párbaj meg mi az izgalom?..gergõ is jól mondta,akár fejük tetejére is állhatnak,a telefonosok döntik el,nem õk..még ha olyan lenne,mint az aréna,az esne ki,aki ügyetlenebb valamiben ott akkor..de csak mereszteni kell a seggüket😊
jól van,te is bedõltél a direkt elferdített bulváros baromságnak,nem láttad az élõt aznap😊
azért jó volt utána is😊 tudott olykor újítani Évával is jól elszórakozott, ami még mindig hozott érdeklõdést...

csak leöntötte vodkával...Éváé keményebb volt😊

Attila amúgy megint eléggé osztotta, Vera akkor járna a legjobban, ha nem venné fel ezeket😉

wesker24
Hát ez nem jött össze ! Try Again !
Blueblood
Azért ha objektívan megnézed, akkor a Petivel való mûsor folytatása izgibb lenne😉

Alek se volt már negyed olyan vicces se miután Olivér kiesett. Egyébként én a magam résézrõl igyekszem kultúráltan kezelni, ha kinga esik ki 😉

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Én egy Peti drukker munkatársam telefonjáról küldök majd SMS-t, Kingára. Remélem viccesnek találja majd.

wesker24
Én se saját telomról küldtem sms-t ! XD
desigo
+1
wesker24
Kellene már egy kis vérfrissítés a nézök kiváncsiak lennének hogy Attila mire lenne képes Peti nélkül ?

Ahogy Alek Olivér nélkül !

Mert mi lesz ha Peti visszamegy semmi se az ég világon de ha Kinga megy vissza akkor lesznek WTF arcok !
Ki mondta, hogy a saját telómról küldök SMS-t? 😊

Peti a párbaj ellenfelét tiszteli, mondjuk õk odabent végig semleges viszonyban voltak, tehát nem számíthatunk kemény párbajra, de ettõl még izgalmas lesz. Szoros lesz, de remélhetõleg Petit csak visszaküldik.

alapjáraton hülye, aki az RTL-nek fizet

wesker24
Azok nem KIngára szavaztak hanem Péter ellen ahogy Veránál is Gergõ ellen mentek a szavazatok !
Légyszíves ne hülyézzél le. Köszi.

wesker24
Ok de ne itt vezesd le a feszültséget ne aggódj Kinga ugyse fog döntöbe jutni de jó lenne ha legalább az egyik taktikust legyõzné !

Ha Peti esik ki már látom hogy holnap ugy fogják elkapkodni az újságot mint a cukrot ! 😄
én elõre szólok, ha Kinga megy vissza akkor biztos ideges leszek a sok hülyére, aki rászavazott...

wesker24
Attila és Eszti között kizárt hogy legyen bármi is ez alatt a 7 hét alatt már biztos hogy nem !
wesker24
Legalább a nézök elvannak lesz mibõl müsort csinálni ha még Attila igy is tud müsort csinálni simán megérdemli hogy nyerjen ezek után !
Petivel érdekesebb lenne,mert Attila tudna Esztivel..talán közelebb is kerülnének végre,viszont Kinga nálkül Csaba és Fecó hova csapódna?..Verához?😊
ugyan kérlek,kutyából nem lesz szalonna,pláne 7 hét alatt nem😊
wesker24
Ki tudja mi lesz az lehet hogy neked az de ki tudja mit hoz a jövö ?
wesker24
Nyugi ha ne talántán Peti esne ki és Kinga menne vissza akkor nem leszek túl nagy kárörvendõ Úriember leszek ! xD

De ha Peti megy vissza ugyanezt várom el a többiektõl is ha KInga esne ki !

Amugy kiváncsi lennék melyik lenne nagyobb müsor ?

Hogy Attila képes lesz-e egyedül is boldogulni is csinálni a müsort ?

Vagy tovább bohockodnak Petivel ?

köszi szépen
http://www.youtube.com/watch?v=vopMGsNRtyQ&feature=player_embedded

online 01.14-15
de ne biztosítsa be magát..borzalmas ez a huzavona..annak idején elment Zsanett-Szabi párossal,Alek-Évánál kifejezetten vicces volt,de ezeknél szánalmas😊
Ez a Sehivel tett dolog..amíg nem derült ki,hogy csak fizikai érintés kellett neki,senkinek nem volt baja velük..Sehi fejéhez se tartott senki pisztolyt,hogy márpedig bújjon hozzá..úgy sajnálom mindig a szegény kihasznált nõket😊
Blueblood
én egyre nehezebben tudom elképzelni, hogy Peti megy vissza, szóval valszeg igazad lesz Wes, de azért ne kezdj majd el durván kárörvendeni este 😄 max egy, "na megmondtam, hogy kiesik a dagadt törpe" szintû hszt 😄

Egyébként nem fog Atesz egyedül maradni, már most látszik, hogy bebiztosítja magát Kingánál, arra az esetre, ha Peti esne ki. Ezért is maradt semleges

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Gerinek semmi esélye nem volt mert ugyis szürke karakter volt meg Gerit jobban utálták amit Sehivel tett !
desigo
ott volt a sok nép a fb csoportjában
ott volt Regi sok barátja (netes ruha stb szavazásokat sokszor nyer)
ott volt a sok vera ellen szavazó

elvileg...
wesker24
Gerinek semmi esélye nem volt Vera ellen !

Ez most más ! Majd kiderül !
wesker24
Adná Isten ! És lásd hogy milyen rendes vagyok !

Ha Kinga megy vissza akkor te is kapsz plussz 1 pezsgõt a részemrõl ! 😄

desigo
Kinga (Princess Queen) 93
Péter (Waffen SS) 213

legutóbb is bejött a vera többség
tegnapi online stream-et be tudná vki linkelni
Rash87
Ebben már nem vagyok olyan biztos... sõt

Weskeré lesz a lehûtött pezsgõ 😞 😄

Glory, Glory Man. United!

gduck
Egyértelmûen Péter! Kingának ez lett volna az egyetlen esélye, ha Fecót viszi ki <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Neked az elvakult fanatizmusodban még értelmezési problémáid is vannak 😄 Peti NEM balesetre gondolt gondolt, hanem "szökésre" <#idiota>

UI: A tegnapi összefoglalóban is kiakasztott, amikor Petin számon kérték a játékstílusát. Esküszöm ezek azt hiszik óvodába költöztek be<#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rita79
Na ma kiderül, hogy a patkány tekintetû peti, vagy a predátor fejû kinga marad bent tovább.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro