ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
jóestét

Zeraa
na megjöttem xD

wesker24
Ha 70-30 % lesz akkor az sajnos tuti Petié de ha 60 -40 vagy 55-45 akkor az lehet akár Kingáé is !
ja Diuska elején jó volt még ahogy összeállt Kingával ugyanolyan idegesítõ volt😊 csak õ mondjuk nem volt hisztis...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pocokD😄😄😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha most eltekintünk egy kicsit attól, hogy ezt a szavazást Peti ellenes szavazásként érezzük, akkor van esélye a pocoknak, mert a Kinga típusú nõkkel nem azonosulnak a szavazók. A barátnõje Dia is alig kapott pár százalékot, pedig vele aztán emberileg nem volt gond. Ha ebbõl indulunk ki, akkor Péter Kingát igencsak elverheti, persze erre pici a sansz.
én azt mondom,ha ordítóan nagy lenne,ilyen 75-25..azt nem létezik,hogy kinga vinné..60-40/55-45nél már rezegne a léc
ha benyögig és nem mutatnak képet akkor se tudnám melyik vezetne...

meg nem tudom mondani melyik megy vissza, de, ha itteni szavazást veszem alapul Petinek simán vissza kéne menni

Kezdek bizakodni, hogy Peti megy vissza, de csak óvatosan...
pedig én még fényképestõl is félek valahol a közepén
desigo
remélem nem nyögik be az elején,hogy 70-30 hanem izgalmas párbaj lesz
semmi..bennfentes OFF volt😊
ahogy látom ma sokan leszünk itt és rendesen lesz WTF:S

remélem, hogy Peti megy vissza többet nem kommentálnék 100x kifejtettük itt miért lenne jó, ha õ menne vissza😄

wesker24
What ?? Mi van ? xD I don't understand !
azon belül meg mi indokolta,hogy Lippai-t lecserélték Sesztákra?😊
wesker24
Nem mindig 19-kor kezdödött csak most azért 8-kor kezdödik mert a Cobra 11 új részekkel jelentkezik !
ascii
7kor!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

nem fél 8kor kezdõdött eddig is?
Cristofel vs Tuja párbaj után számomra ez lesz a legérdekesebb.
wesker24
Mert most Cobra11 lesz még elötte igy 20 órakor kezdödik !
ascii
mi az h nem 7kor kezdõdik?

Egy picit talán, de sok cigó tolja ám az smst.
Ez az. <#eljen>
desigo
hmm
Serinek azért szerintem nagyobb esélye van mint fecónak
Lemmiwinks...
http://www.southparkstudios.com/clips/153743/lemmiwinks-meets-the-sparrow-prince
Paris Hilton:
http://www.southparkstudios.com/clips/183614/the-ultimate-whore-showdown
<#taps>
és a lényeg, ha jól emlékszem hogy Paris Hilton nem hallgatta meg az egérkirály tanácsát (ez esetben, hogy a lányok közül válasszon), nem a helyes utat választotta, így Mr. Furkó megemésztette. Tehát Peti nyerni fog ez alapján.
Óriási baromság, de eszembe jutott egy South Park rész, ahol Paris Hilton Furkó úr bélrendszerében találkozott az egérkirállyal: Paris Hilton ez esetben Kinga, az egérkirály meg Peti.
" de kb esélytelen, hogy ne csabi nyerjen " Azért ez is vicc h 2x ment vissza (szavazta vissza a nagynép <#idiota>) olyan dumával h szanaszét forgatja a hangulatot.Néha szöszmötõl itt - ott meg bevigyorog pár poénba amit a 2 ász indít. <#fejvakaras><#nemtudom>

Már a 4be se értettem mitharapnak a gnóm alekoszon de sebaj olivér tarolt a stilusával.

A másik ami megdöbbentett az a sírós idióta Keresztes Ildikó aki azt a tehetségtelen Király L Norbit a döntõig sírta.Közben egy csodálatos hangú pacsirta kiesett.LOL

A mostani(mai) szavazás csak az elsõ a hátralevõ kemény küzdelmeknek.Nemtudom h aki visszamegy mitfog még hozni az eddig látott mûsorán de a végeredményre(döntõ)nagyon kiváncsi leszek.

Ha nyer a kedvenced ma Wesker akkor nagy nagy gratula <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én is így látom, pár hét múlva Csaba csak 1.9 körül lesz, irreális rá a 4es oddsal a 300% hozam.
Blueblood
szerintem meg bõven elég Csabára all int nyomni, ha valaki fogad. Vagy max Ateszre és akkor fele-fele, de kb esélytelen, hogy ne csabi nyerjen

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ismerõs történet, egy idõ után átálltam a jó underdogokra.
A legreálisabb Csaba gyõzelme, ezt 4@ esért megrakja az ember és Attila 3@ assal biztosít. A többi villalakó szóba sem jöhet.
hányszor buktam én már 1.40 1.30 as oddson..baszott sokszor
Casillas
Ha mind a négyet megrakod, akkor már elég nehéz profittal kijönni belõle.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ez a beírás csak a mai napra érvényes, mert az oddsok is változni fognak.
Na szóval:

Csaba gyõzelmét 4 es oddsért meg kell tenni, ezt Attila 3 as oddsal és Fecó 8assal lehet biztosítani, így tuti a biztos bevétel. Esetleg Esztert be lehet venni 7.5 es oddsért biztosításra.
Aki biztos Csabi végsõ gyõzelmében 4* szorzóval, 300% os hasznot nyer, ha mer!

http://www.fortunawin.com/en/betting/?sportId=72&limit=100

Peti mai kiesésére csak 1.45 öt fizetnek. Én mint sportfogadó bízom az underdogokban, hátha itt is borul a papírforma.
Viszont két dolog Peti mellett van:

- az egyszer minden sorozat megszakad elve -> eddig mindig a kihívó fél nyerte a párbajt -

- eddig azt küldték vissza a nézõk, akit a túlnyomó többség nem várt vissza a villába (itt ilyenrõl szó sincs, kb fele fele az arány)
Rtl klub és való világ online aki nem tudja nézze ott online élõben az összefoglalókat. http://spanok.info/onlinetv.php?url=352

Több mint száz tv-t rakhatsz ki a weboldaladra ha szeretnéd. Helyezd ki te is http://spanok.info/viewpage.php?page_id=19
Rash87
Ez sajnos így van.
A gyûlölet mindig jobban elõtérbe kerül,vagy hogy is fogalmazzam meg 😊

Ezért akik utálják,egyértelmû hogy ellene fognak szavazni,már csak azért is.
Még az olyanok is,akik nem hisznek a szavazásban.

Ettõl függetlenül remélem Peti megy vissza,de sok esélyt nem látok rá. :\

Glory, Glory Man. United!

Amit eddig levettem az infókból a következõ a helyzet és sajnos én is így érzem:

Sokan bírjak, sõt szórakoztatónak tartják Péter játékát és a mûsor nézettségének is jót tenne a bentmaradása, de akik szavazási potenciállal bírnak, azok vannak többségben, tehát a Pétert utálók ténylegesen szavazni is fognak Peti ellen, hogy kiessen, míg a netes réteg megint elkönyveli, hogy az egyik húzó arc kiesett. Jó lenne, ha nem így lenne, mert Kinga semmit nem tud hozzátenni a mûsorhoz és csak Attilának köszönheti, hogy most is játékban van még (remélhetõleg csak estig.)
Blueblood
Vissza se gyere

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii
ez nem leköpés volt, hanem simán csak lecsulázta <#vigyor2>

janokának meg azért természetes ez a dolog, mert lehet orosz vér csörgedezik az ereibe.

balázs lesz ha jól emlékszem..de kingát nem lenne nehéz felhúznia😊
desigo
kíváncsi leszek,hogy sikerül-e este lilunak vagy balázsnak összeugrasztani kangát a petivel
Rash87
Ha neked ennyire természetes,h valakit leköpnek,sõt te még le is hugyoznád, nem tudom, mondtam már,h vizsgáltasd ki magad, aztán térj vissza 😊
Bár jobb lenne,ha vissza se térnél,mindenkinek jobb lenne.

ezt hívják leköpésnek.. kicsit primitívebb viselkedés, mint verbálisan piszkálni valakit..

ascii
hiányozni fogsz! szép napot! <#wave>

Öcsisajt, olvass már vissza pár oldalnyi kommentet, hogy ki itt a primitív. Elég csak a sajátjaidat...

No de most megyek, valahogy húzzátok ki nélkülem estig, tudom nem lesz könnyû.

Rash87
Amilyen primitív vagy, nem is csodálkozik szerintem itt senki.