ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Tudom a zombis party estet el lötték már de egy horror hét nem lenne rossz ! 😄
Habár SÜN hét után nem tudom hogy lehetne-e Katona hét ?
Szerintem dzsungel hét vagy jótékonysági hét lesz vagy bármi más !
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Belevalóban is, +18-as karika ellenére (bár nem emiatt),de eléggé próbálták úgy kezelni az ügyet,mintha nem is lett volna.
Másik dolog,meg hogy ez egy kinti információ lenne,amivel többiek visszaélhetnek, ezért csak akkor fogják megtudni,ha kikerültek.
Egyébként már rég akkor kellett volna szembesíteni Verácskát,mikor kiderült...benne volt a szabályokban,de elhallgatta,s még semmilyen büntetést se kapott,mindegy.
Én már azt várom,mikor volt VV4-ben,mikor vége lett,s volt egy utolsó adás, összeült az összes villalakó,s felidézzek a legszebb pillanatokat,nah akkor én várok jó néhány oltást Verának címezve 😄DD
Glory, Glory Man. United!
Szerintem köv. kiválasztott Vera lesz, vagy Fecóka. S mindkettõ Attit vinné ki szerintem,szóval már ideje lenne vmelyiket kint hagyni.
Az,h milyen hét kezdõdik,mondtak vmit?
Rita79:
janokapm2:
Ironman2:
Nem, nem vagytok bugyutak.
(Kis butusok. :p)
Peace, vilagbeka, szeressuk egyutt gyerekek a valovilla megmaradt unalmas hulyeit. :p 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Viszont az egészben az a legszebb, hogy MÉG MINDIG ÚGY FOG TÖRTÉNNI MINDEN, AHOGY ATESZ AKARJA 😄 😄 😄 Mert Seri-Eszti, talán Kinga (no meg a sajátja) szavazata is a kezében van 😊
Akkor otthon bele-bele nézegetek 😊
Azért Attilának kib@szott szar lehet,már nincs bent olyan,akire támaszkodhat. Feladni csak nem fogja...Bár én vhol megérteném.
Fecó erre elkezdte magyarázni de annyira belezavarodott a saját hülyeségeibe hogy Attilával is összeveszett és KB közel 1 óráig mondta a hegyi beszédet, utána kb 1 óra KHF aztán már csak azt lehetett látni hogy Fecó rosszul lett a WC_ben okád de Attilának is valami ismeretlen okból elment/megváltozott a hangja és ö is szarul lett !
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
amiatt, mert egy félõs ember volt és sajnos utol érte õt az amitõl félt. Azt nem mondom, hogy sunyi alak, mert túlságosan közhely lenne. Ellenben mindenki tudja, hogy vastagon az. Hála Istennek, hogy többet nem kell néznem a patkány tekintetû dagadékot.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az emberek begyepesedettek, ostobák, szüklátókörüek a végtelenségig!
Ez az ország még arra sem érdemes, h valóságsót nézzen!
Szánalom a köbön, nézzen magában mélyen aki erre a senkiházi dedós ganéjra szavazott, köpjön egyet fel a levegõbe és álljon alá.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
erre khf😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
DE hogy mi történt Attilával és Fecóval az jó kérdés !
Én dzsungel hétre vagy jótékonysági hétre tippelek !
Mivel már más nem nagyon maradt már !
Esetleg még a katonai hét !