ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Igazán nincs mit, örömömre szolgált<#mf1>

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii
elkezdtem írni az osztást, de látom megírta Ön helyettem Kolléga! Köszönöm!

Rita69<#banplz>

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Blueblood
te meg egy hülye picsa, aki idejön trollkodni. Rosszabb vagy mint janoka, õ legalább tudta magát moderálni néha. Te meg folyton lököd h jajj de jó h peti kiesett, mehet atesz is. Direkt szítod a feszültséget. De látom, hogy már régebben is megutáltak, innen is takarodhatnál a picsába. Mert lehet kultúráltan is élvezni, azt, hogy kiesett valaki és nem ezerszer beírni de amit te csinálsz, az direkt feszültségkeltés. Wesker is baromira örült, hogy kiesett Peti, de EGYSZER ÍRTA BE, nem többször, mert ez a normális viselkedés.

Wesker! ----><#banplz>

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ascii
jól elvagy!😛

Be.....rok

Ez a jo

http://youtu.be/-jMx1xdNndA?t=2h28m50s
Bocsanat, de a beagyazas kiveszi az idopont adatokat.

Szoval itt a kivant resz

http://youtu.be/-jMx1xdNndA?t=2h2m50s

Nah innen latszik, Feco fosik, hogy kint meglatjuk milyen is valojaban. Szerepet jatszik. A josagos ember szerepet.
Rita79
Olyan kimondhatatlanul jó érzés, hogy nincs tovább peti... most már csak atist kell kipontozni valahogy..... hajjrá villa

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Sajnos Attila taktikája az FAILED.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Mee'e tamadsz a josagomee' a josagome? Mi?
Rita79
hú de egy pöcs vagy

gduck
Ez a Fecó nagyon szánalmas, magában sose látja meg a hibát :XD Azzal érvelni hogy mi minden jót csinált a "barátság idõszak" alatt 😄 És a többi negatívum, sumákolás?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gabber_saviola
fu de rohadt ismerõs volt ez a nikk ... most már vágom.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120126590&index=4

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
szerintem is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Péter ugyan olyan belsõ ember volt idén, mint a tavalyiban Oli. Mondjuk rohadtul sajnáltam, hogy kiesett.

Már csak Csabi, Atesz és Eszter miatt nézem.

Úristen.Csak nem siratjátok Petikét?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Na szerintem a dzsungel hét lesz a legutolsók között amikor már csak 4-en vagy 5-en lesznek mert néztem a VV4-ben a dzsungel hét 1 hónappal a finálé elõtt áprilisban volt !
Blueblood
http://valovilag.hu/video/155361

Attila is megkönnyezte Peti kiesését

Blueblood
mér mégis mi a fene lenne ez, ha nem? Kibaszott ügyesen eljutott idáig, mindig másokat küldött arra az emberre, akit kint akart látni, maga helyett, ez mi ha nem taktika? Baromi jól csinálta, a sok idióta balfaszt meg tudta vezetni. Szerintem baromi szórakoztató volt, imádtam a taktikázásait, ezért is volt szerethetõ többek közt!

Kandurex
nem túl reprezentatív a szavazás, ha egy viszonylag kis számú ember véleményét tükrözik, ez szvsz. az sms árából fakad, emberi áron (40-50ft) más lett volna a leányzó oldalirányú fekvése,...sõt az eddigi összes VV eredménye homlokegyenest mást mutatott volna

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ascii
Te nem tudom h keveredhettél ide, vagy melyik csatornát is nézed, de maga a TAKTIKA az, h kiküldök másokat magam helyett, h minél jobban megközelítsem a fönyereményt, kijátszam az OSTOBA (imádom a szót, és hálistennek gyakran használhatom) embereket.
Petike tisztában van vele h a lecsótzabáló kettesikuju parasztoknak és egyesikuju nejüknek nem fog bejönni az intelligenciával felvértezet játékmenet, ha párbajra kerül sor, ezért kiküldte a tusko sleppet maga helyett.

Persze.Azért beszélt össze folyamatosan Attilával,hogy kit lehessen kidobni legközelebb

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rita79

Egyébként milyen taktikázásról beszéltek azt leszámítva, hogy mentette a bõrét, amíg menthette.... Semmilyen taktika nem volt a játékában. Folyamatos fosás a kiválasztástól/kihívástól ---> és ennek elkerülése, ahogy az sikerül. Ez lenne a taktika???

Pedig ez így van.Aki taktikázik,azt nem szeretik a nézõk.Peti is Olivér sorsára jutott,és meg is érdemelte

Péter hogy szivatta a stábot? 😄 Online adást nem nézem.

Chris, Péter kiesett. Maradt Atti. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A parbaj eredmenyet elfogadom, mert vegul is, tok mindegy ki ment vissza, mert ez csak egy jatek.
Az egy dolog, hogy nekem Peti jelenlete szorakoztatobb, es jogosabb lett volna, mint a Kingae, aki csak ugy van.
Mert van bent aki bent van es jatszik, Attila, Peter es talan Vera, es van, aki csak ugy bement, azt lesz valami, ilyen a Feco es a Csaba no meg Kinga is.

Hat a magyaroknak, a szorgos sorozatnezo es szavazasra hajlamos haziasszonyoknak, ez kell, mert a csunya Peti es az Attila taktikazik, es kiakar ejteni masokat. Hat ez nem szep dolog am.

Nos, ezeknek azt kivanom, hogy amikor kovetkezik a kovetkezo leendo kedvenc brazil, vagy mexikoi sorozatuk, akkor a masodik resznel haljon meg a foszereplo, vagy tunjon el, es nezhessek a sorozatot foszereplo nelkul. KB. olyan ez, mintha a Dallasba nem lett volna Jockey, vagy a Baranyok halgatnak-ban Hannibalt elkaptak volna mar az elso percben.
En csinalnek ezeknek egy kulon valosagshowt, amiben csak ilyen Csaba es Feco szeru karakterek vannak. Eldegelnek, josagoskodnak, kedveskednek, es a vegen a legjosagosabb, legkedvesebb megnyeri.

Jahh, most jut eszembe, ilyen mar volt, anno a Duna TV adasanak vegen , naponta adtak.
Ez volt az akvarium.
Reggelig adtak a halakat, es lehetett nezni. Nagyon bekes volt. Ez kell a nepnek.

Itt csak jellemek harcolhatnak egymassal.Ezert Fecot mondjuk egy Sehi, Csabat egy Eszti gyozhet le. Attila Kinga es Vera ellen gyozhet. Remelem ezekutan mar nem bohockodja el a lila kendoket. Ilyenkor mar lehet letszukseges dolog.
Ha okosak, akkor azert harman, Sehi Eszti es Attila meg mindig befolyasolok lehetnek bent, hisz a masik negy sose lesz egyseges velemenyen.
Ha Attilanak lenne szive, vagy inkabb esze, en meg azt is megkockaztatnam, hogy ujra Kingara kellene tenni.
Mondjuk inkabb sanszos, hogy Vera vagy Feco lesz, bar ha jol emlekszem, most arra jatszanak, hogy ok harman szetdobjak a jeleket. Nem tudom, jo e ez.
wesker24
Most nézema dzsungel héten még házi tyúkot is beküldtek nekik ! xD

Anikó azt viszont le nem vágjuk ! xD
Smithwarden
<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Engemet szórakoztatott a hisztijei.Mindig jókat derültem rajta.DDD Péter eleve nem gyõzhetett volna,mert már szerepelt valóságshowban,és az is az RTL-en futott,ha jól emléxem

wesker24
Meg tudnák oldani raknának be nekik egy kályhát !
pajti
oh boy.. Kinga hol szórakoztató? lapáttal csapnám agyon <#eplus2>

Csak hideg van,és nem rakhatják ki õket éjjelre a minuszban.Ez teljesen abszurd lenne

wesker24
Hát jó lenne ha lenne egy dzsungel hét is valamikor ! 😄

Kiváncsi lennék a bátorság próbákra ! 😄
Miért,megint az jön? Ilyen hidegben?

wesker24
Most nézem a dzsungel hét a VV4-ben akkor volt amikor már csak 5-en voltak ! Amikor már csak Alekosz Éva Anikó Béci és Jerzy maradt már csak bent !
Nah Petike kiesett a Való Világból,hála istennek.Kivántam is neki hogy húzzon haza.Lóf.szt se ért az ottbennt.Kingán sokat röhögtem,még most is végig szórakoztatott hajnalban amikor visszanéztem az egészet.Kinga megérdemelten gyõzött a párbajon.Remélem legközelebb is õt válasszák,és viszi azt az ostoba Verát

Mit csináltatok az este? 1650 üzenet egy este alatt? DDD

wesker24
Ezért is mondom hogy éhen halnának a többiek ha bármi ilyen rovaros dolog történne ! 😄
Rash87
Egy csótánytól v. mi volt az a vv5 elején,hogy rohangált +félt,best volt 😄 Szóval esélytelen.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Amikor Éva a patkányokkal volt Alekosz a kigyókkal Béci a férgekkel a hajában Anikó a rovarokkal az jó volt !

Itt is ilyenre számitok ! xD

Pl ha Kingának kéne befeküdni egy koporsóba ami teli van rovarokkal akkor a többiek tuti éhen halnának ! xD
wesker24
Ja tudom hogy mindenki sorra került de nem volt mindegy melyik feladathoz kit küldtünk kit küldtünk elöször bátorságpróbára !
wesker24
Meg is irom az RTl-nek hogy csináljanak már egy horror hetet irok nekik egy két ötletet mit kéne eljátszania villalakoknak ! xD
Rash87
"mi szavazzuk"? 😄
Tavaly is érdekes módon pont mindenki sorra került,akkor nagy kamu volt.

wesker24
Egyszerû gondolom kölcsönöznének maszkokat meg sminket kellékeket és az egyik müsort alapul véve ahol szereplöket kerestek az egyik horror filmbe na azokat a feladatokból simán merithetnének ötleteket !
Rash87
Szerintem katona hét nem lesz már,ezért volt ez a rendõrségi.
Bár én örülnék egy katona hétnek.

Blueblood
jó én is nagyon szeretném, de szerintem megoldhatnák úgy, hogy mondjuk kintre tesznek fûtést, vagy bent alszanak. Engem úgyis az a része szórakoztatott csak, hogy bátorság próbák voltak. Azért ne kínozzuk õket (na jó, Vera és Kinga kint alhat felõlem 😄)

Blueblood
Hát ja, de azért nem mind1, hogy 10-15 fokban kell tüzet rakni, vagy 0-5 (fõleg este)

wesker24
Én a bátorság próbákra lennék kíváncsi amikor a kajáért megy majd a harc és mi szavazzuk meg kit küldjünk bátorság próbára ! xD
Blueblood
és azt hogy oldanák meg? mit kéne csinálniuk?

am vki felvetette h legyen olyan 7 h nem kapnak semmi feladatot és nuku sms. Hát az tuti ne legyen, mert beleõrülnének, így is elég szar a hangulat a villában, no meg unalmas lenne az egész hét

wesker24
A VV4-ben is hálózsákban aludtak tûzifát vágtak és tûz mellett aludtak egy valaki mindig vigyázott a tûzre és váltotta a többieket !

Ott is volt olyan idö hogy esett az esõ rendesen meg szélvihar is volt amikor Évára ugye ráesett egy nagy cserepes virág amikor ráfujta a szél !