ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Rita69<#banplz>#banplz>
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Wesker! ----><#banplz>#banplz>
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Ez a jo
http://youtu.be/-jMx1xdNndA?t=2h28m50s
Szoval itt a kivant resz
http://youtu.be/-jMx1xdNndA?t=2h2m50s
Nah innen latszik, Feco fosik, hogy kint meglatjuk milyen is valojaban. Szerepet jatszik. A josagos ember szerepet.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120126590&index=4
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Már csak Csabi, Atesz és Eszter miatt nézem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Attila is megkönnyezte Peti kiesését
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Petike tisztában van vele h a lecsótzabáló kettesikuju parasztoknak és egyesikuju nejüknek nem fog bejönni az intelligenciával felvértezet játékmenet, ha párbajra kerül sor, ezért kiküldte a tusko sleppet maga helyett.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyébként milyen taktikázásról beszéltek azt leszámítva, hogy mentette a bõrét, amíg menthette.... Semmilyen taktika nem volt a játékában. Folyamatos fosás a kiválasztástól/kihívástól ---> és ennek elkerülése, ahogy az sikerül. Ez lenne a taktika???
Chris, Péter kiesett. Maradt Atti. 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az egy dolog, hogy nekem Peti jelenlete szorakoztatobb, es jogosabb lett volna, mint a Kingae, aki csak ugy van.
Mert van bent aki bent van es jatszik, Attila, Peter es talan Vera, es van, aki csak ugy bement, azt lesz valami, ilyen a Feco es a Csaba no meg Kinga is.
Hat a magyaroknak, a szorgos sorozatnezo es szavazasra hajlamos haziasszonyoknak, ez kell, mert a csunya Peti es az Attila taktikazik, es kiakar ejteni masokat. Hat ez nem szep dolog am.
Nos, ezeknek azt kivanom, hogy amikor kovetkezik a kovetkezo leendo kedvenc brazil, vagy mexikoi sorozatuk, akkor a masodik resznel haljon meg a foszereplo, vagy tunjon el, es nezhessek a sorozatot foszereplo nelkul. KB. olyan ez, mintha a Dallasba nem lett volna Jockey, vagy a Baranyok halgatnak-ban Hannibalt elkaptak volna mar az elso percben.
En csinalnek ezeknek egy kulon valosagshowt, amiben csak ilyen Csaba es Feco szeru karakterek vannak. Eldegelnek, josagoskodnak, kedveskednek, es a vegen a legjosagosabb, legkedvesebb megnyeri.
Jahh, most jut eszembe, ilyen mar volt, anno a Duna TV adasanak vegen , naponta adtak.
Ez volt az akvarium.
Reggelig adtak a halakat, es lehetett nezni. Nagyon bekes volt. Ez kell a nepnek.
Itt csak jellemek harcolhatnak egymassal.Ezert Fecot mondjuk egy Sehi, Csabat egy Eszti gyozhet le. Attila Kinga es Vera ellen gyozhet. Remelem ezekutan mar nem bohockodja el a lila kendoket. Ilyenkor mar lehet letszukseges dolog.
Ha okosak, akkor azert harman, Sehi Eszti es Attila meg mindig befolyasolok lehetnek bent, hisz a masik negy sose lesz egyseges velemenyen.
Ha Attilanak lenne szive, vagy inkabb esze, en meg azt is megkockaztatnam, hogy ujra Kingara kellene tenni.
Mondjuk inkabb sanszos, hogy Vera vagy Feco lesz, bar ha jol emlekszem, most arra jatszanak, hogy ok harman szetdobjak a jeleket. Nem tudom, jo e ez.
Anikó azt viszont le nem vágjuk ! xD
Kiváncsi lennék a bátorság próbákra ! 😄
Glory, Glory Man. United!
Itt is ilyenre számitok ! xD
Pl ha Kingának kéne befeküdni egy koporsóba ami teli van rovarokkal akkor a többiek tuti éhen halnának ! xD
Tavaly is érdekes módon pont mindenki sorra került,akkor nagy kamu volt.
Bár én örülnék egy katona hétnek.
am vki felvetette h legyen olyan 7 h nem kapnak semmi feladatot és nuku sms. Hát az tuti ne legyen, mert beleõrülnének, így is elég szar a hangulat a villában, no meg unalmas lenne az egész hét