ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sörözött..de hogy ennyire ko lett..fecó meg behányt 1 óra alatt..háát😊
gojoci
Amíg napi 25 perc összefoglalót, és vágott élõ adást látunk, addig SOHA sem fogjuk megtudni, mik a valós történések.
Peti kiesése egyértelmû volt. Ha õ ment volna vissza, nagyon egyoldalúvá vált volna a benti erõviszony. Illetve túl sokat szopatta a kreatívosokat Attilával. Túl sokat tudott a játék felépítésérõl.

könyvesházi fiúk, hatalmas...
mi van Attila kiborult? ne má

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ejj..de jó a segge SZtinek?😊
Meglássuk, ez a VV5 teljesen kiszámíthatatlan.
zsaru után kétlem...
wesker24
Attilát bent fogja tartani az RTL ugy ahogy Alekoszt is !

Itt is elkerülehetetlen volt az hpgy Peti kiessen ahogy OLivér kiesett !

nyomok egy best of Cristofelt...ezt most találtam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor miért esett ki Cristofel és Péter? Én ezt vettem le ebbõl. Legközelebb Attilától is megszabadulnak és hatalmas mûsor lesz....
wesker24
Vazee utalás a katonai hétre vagy mi ? xD

Kinga remélem katonai hét ..... KHF! XD
gojoci
" így nem is a szórakoztatásban kell megfogni a lényegét"
Pedig csak ez a lényeg. Szórakoztatás, és nézettség. Az rtl nem oktatómûsort készít.

wesker24
Na most meg Attila zuhan össze mi lesz itt Kórház a város szélén ? 😄
nekem kevésbé tetszett állandóan ment a sírás, hogy ki ezért, azért akar kimenni, kevés volt a csavar a kihívásoknál, sokkal több érdektelen párbaj volt.

Alek és Olivér, ha nincs akkor kb semmilyen lett volna az egész, de még Éva is elment. A többiek meg szinte csakúgy voltak...

fecó rókázott..erre vera elkezdi mondani,hogy holnap csülkös bablevest fog fõzni😊))
Így belenézve a VV4 es pillanatokba el is ment a kedvem az online-tól, faszom kíváncsi ezekre most.
Igen, a vv4 összességében tényleg sokkal jobb volt. De a VV5 más mûfaj, ahogy más megírta már korábban: pszchiothriller, így nem is a szórakoztatásban kell megfogni a lényegét.
de nem kicsit😊)
Seri most hülyeségeket hoz fel😊

Csaba nem is jópofizik velük...

gojoci
Pár másodperc a vv4-bõl veri az eddigi összes vv5-öt.

Volt rá utalás, hogy dzsungel hét lesz? A -5 fokban elég necces a sátrazás azért.
Kinga is ellenük van nekem az a fura...

csabi is bebukik lassan kinga szemében?😄
<#nevetes1>
szedik szét durván kingáék csapatét...nem rossz😊
lol Seri mostmár Csabit is betámadja😄

sõt egyre tutibb lesz,hogy ezért õt tolták vissza😊
wesker24
Már csak azért megérte Kingát visszajutattni mert ha dzsungel hét lesz abból lesz ám müsor ! xD
és telibe verte,ha belé mart😊
szép emlékek😊

😄😄

tényleg..oda kinga kellett nekik,nem survivor peti😊
hát ha holnap jönne dzsungel hét..😊))
gojoci
Azért remélem doktor hit és becsülettel ellentétben fecau elõbb esik ki, minthogy feladná magától.

én😄

de csak feltevés...a 2 emberben csak 1 közös vonás van. Mindkettõ írtózik a párbaj gondolatától és most jelenleg Fecóban látom azt, amit Laciban is. Hajlamos az összeomlásra. Laci ráadásul senki által nem zavartatva saját magát készítette ki (vagy pedig csak megjátszotta magát, mert körülötte minden hazugság volt)

Mostantól fordul át a VV5 igazi pszchiothrillerbe, mert már csak 2 taktikus maradt Vera és Attila személyében, mindenki máshogy fog reagálni a nyomásra, gíy Fecó is.
Nézd olaszliszka után úgy megutáltam ezt a tetves népet hogy ....Nincs mese a börtönök 80 százaléka velük van tele.Ha a Feco falkába járkálna ugyanez lenne.A vér nemvállik vizzé

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gojoci
Akárhányszor kimegyek mindig lemaradok <#violent>
Mi történt ezalatt a pár perc alatt? fecau tényleg okádott?

Sorry, többet nem reagálok a rasszista szövegre, úgyis törlõdik... 😊

ki hasonlította nemrég lázárhoz fecót?😊
az is idegösszeroppanással adta fel...
kicsit kezd a forgatókönyv azonos lenni sok ponton😊
na jó persze a viták nem érintették õt😊

igen megállította õket, eddig amúgy tényleg nem tûnt annak az agresszív fajtának. Ha más nem akkor fog õ még rendesen sírni...

Fecó ilyet csinált???

én amúgy nem sajnálom Fecót, a saját levében forr, és hamár bement a nyereményért küzdjön egy kicsit, kellett már ez, hogy õt is betámadják tömegesen eddig mindig olyan jól elvegetált és perszézett, meg ténylegezett.😊

Már törlõdött a baromság, amire reagáltam.

És azért a tettért az összes cigány ember felelõs? Ennyire nem lehetsz buta...

Azt tegyük hozzá, hogy Fecó 2 embert is megmentett a kizárástól: Veronikát õ fogta le, nehogy megtépje Esztert, sõt Kinga lefogásában is jeleskedett, nehogy megtépje Verát.
mondom én😊 ha ezt így folytatnák minden este Fecó teljesen kikészülne idegileg

<#nevetes1>
A felvetés inkább arra irányult, ha Attila lenne a cigány, akkor itt a fórumon kivétel nélkül gyûlölné mindenki, vagy a származása vagy a viselkedése miatt. Pedig ugyanaz az ember lenne mint most, "csak" más bõrszínnel. Ezért tartom kártékonynak azokat, aki bõrszín, származás alapján ítélnek el embereket.

vagy csak egész idáig próbálja elnyomni saját magát...

én se hiszem, de tudod erre 1 szó van: bezártság

ez a VV5 ráadásul mindennél keményebb sehol 1 szériában nem voltak ilyen durva ellentétek, viták, mint a többi szériában.

Talán a VV3 elején amig bent volt Segal, Indián ott volt durva helyzet, meg a VV4-ben amikor Laciék veréssel fenyegetõztek, de az tiszavirág életû volt.

Itt szinte folyamatosak a támadások, savazások, oltások minden eddiginél fondorlatosabban próbálnak taktikázni a bent lévõk

Ez egyszerûen hülyeség. Ha Attila cigány lenne nem lenne magányos farkas. Ott a közösség azért erõs, el nem tudok képzelni egy Attila típusú embert cigányban, eleve azért, mert a közeg, ahonnan jön máshogy szocializálta.