ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
"Na, most a jelen helyzetet súlyosbítja, hogy Verának 90%-ban igaza van..."

Jó lenne ha ilyeneket csak akkor írnál, ha nézed is a mûsort. Mert a hozzászólásaidból az jön le, hogy halvány lila gõzöd sincs, mi folyik a villában <#zavart2> Nem értem hogy lehetsz ennyi elvakult fanatikus <#falbav>

És még mindig nem érted meg hogy ez : JÁTÉK!!! Vera meg egy pszichológiai eset, akit be se szabadott volna engedni! (bár nem tudom milyen rostán mennek át, de sztem alap a pszichológiai vizsgálat, ahol az illetékes elvtárs nagy bakot lõtt!)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Vera viselkedése egy védekezési mechanizmus, egy következmény. A két bátor férfi /Attika és Pettike/ hónapokig alázta. Egy igazi férfi akkor sem alázza a nõt, ha az megérdemelné...

Hat egy not nem is, de egy Lamantint.... <#mf1>

Azt ugye megérted, hogy létezik olyan, hogy egy ember kiáll a barátja mellett, még akkor is ha a barátjának nincs mindig igaza. Na, most a jelen helyzetet súlyosbítja,

Ember, eddig pont ezert szidtad az Attilat, hogy milyen alapon varja el, hogyha nincs igaza, akkor is alljon melle a baratja, ha barat.

Na, most a jelen helyzetet súlyosbítja, hogy Verának 90%-ban igaza van

Szerintem te hianyoztal arrol az orarol, ahol az aranyokrol volt szo. Meg egyebkent is, Veranak mikor van igaza?
az hogy azt írtad hogy szerinted 90% -ban igaza van,teljesen belefér az elméletembe,mivel úgy gondolom hogy a valóságban számodra mindegy hogy mi az igazság mert te azt támogatod aki szembe megy Attilával...😊

a korábbira annyit hogy ebben a mai világban már az alanyi jogon járó nõkkel valóbánásmód csak a kezdetekben kell hogy kötelezõen meglegyen,ha azt a nõ eljátsza ,vagyis nem úgy viselkedik mint aki egy igazi NÕ az nem várhatja el hogy úgy is bánjanak vele...szal ne hivatkozzon rá senki hogy õ nõ ha közben meg ugy viselkedi hogy azzal szégyent hoz az igaz nõkre...😊
Te tényleg elvárod, hogy elhordasz mindennek, és én reagáljak neked érdemben bármire is? Gondolkozz már ember...

Miben??
Ez az elmélet eleve hibás, mert az elõbb írtam, hogy /szerintem/ Verának 90%-ban igaza van. Vagy nem tudsz olvasni?

Vera viselkedése egy védekezési mechanizmus, egy következmény. A két bátor férfi /Attika és Pettike/ hónapokig alázta. Egy igazi férfi akkor sem alázza a nõt, ha az megérdemelné...

😄😄😄:😄😄 ez fasza...😄
Mit szólsz ahhoz az elmélethez hogy Verának tök mindegy hogy igaza van-e téged az nem érdekel...a lényeg hogy az általad utált Attilával szembemenjen...😄 nah? ez milyen??? 😄
desigo
vera egy rosszindulatú,fölényes szemétkedõ valami lett
ez már csabinak is feltûnt sõt fecó is értetlenül állt elõtte,hogy miért nem érti ha viccelõdnek vele
Ha épp nem Atiba köt bele akkor kingába vagy másba
Ettõl függetlenül fecó saját szive-joga mellé állni.
Azt ugye megérted, hogy létezik olyan, hogy egy ember kiáll a barátja mellett, még akkor is ha a barátjának nincs mindig igaza. Na, most a jelen helyzetet súlyosbítja, hogy Verának 90%-ban igaza van...A fõ konfliktusforrás pedig a vízfejû, akitõl mindenki retteg, kivéve egy valakit...

Szerintem betûzd le neki..Úgy talán😊
wesker24
Áhh hagyjuk ugyse fogja megérteni ! xD Ne strapáld magad ! xD
szánalom ez a nõ...tényleg azt hiszi hogy õt bántja mindenki ok nélkül...:S:S::S
látom nem érted..😄😄😄 nem csípem cSabagyereket...de az õ esete más volt õt azért akarták kivágni mert nem tett semmit ,mert olyan semmilyen volt...és nem kizárták a közösségbõl hanem még nem volt igazán részese annak....míg Vera tett azért nem keveset hogy ebbe a helyzetbe kerüljön...+nem kirekesztették hanem õ ment fejjel a falnak,szembe a többiekkel....Csabinak nem voltak komoly konfliktusai míg Vera maga a konfliktus forrása...😊 nah ezt érted???? 😄😄😄:
hónapokon át tartott pocskondiázások...
Hát nem érted??? Fecó rengetegszer bevédte Csabit, amikor az ki volt közösítve /az hogy miért, most mellékes/. Szóval Csabi nem kérhet számon Fecótól olyat /Vera mellett kiáll/, amiben régen pont neki volt része...

wesker24
Ha Vera meg Fecó kiesne onnantól kezdve tök mindegy ki nyeri meg felõlem mehet bárki párbajozni nem lesz már olyan hogy ezt jobban kedvelem a többinél !

Persze Attila továbbra is a favorit ! xD
wesker24
Az egyértelmû hogy Esztit fogják vissza várni ez nem kérdés csak hát ugye semlegesek azt jó van !
de majd mondaniuk kell valakit a végén és az eszti lesz
wesker24
Na most már azt is tudjuk hogy Attila és Csaba semlegesek !

Gondolom Vera melett Fecó van Eszti mellett Sehi van

Attila Csabi semleges és gondolom Kinga is semleges szerintem !
jaj istenem ...ugyan olyan értetlen vagy mint Fecó...😄 nem az a probléma hogy kiáll valaki mellett,hanem az hogy nem látja emiatt reálisan a szituációkat..vagyis a Vera által kialakított torz képet látja Fecó és annak ad igazat,ahelyett hogy objektíven próbálná tekinteni a konfliktus helyzeteket...érted???? 😄😄😄
wesker24
Lejárató kampány Vera egy rohadt ribanc vagy ! xD Rövid és tömör ! xD
csõ mindenkinek..Volt valami érdekes az online közvetítésen?
Csabának semmi jogalapja nincs arra, hogy Fecót azért kritizálja, mert kiáll egy kiközösített ember mellett...

vágják már le ezt a szamarat, miért hagyják szenvedni...??? 😄😄😄
DE látos Fecó ennyi idõ alatt sem fogta felk azt 5-t..muszáj újra meg újra
Élvezetes az online 😄😄 40 perc alatt hallhattunk 5 mondat 😄

bocsi...nem értek vele egyet csak viccesnek találtam...
wesker24
Miért azért mert most már Csabi is Vera ellen meg Fecó ellen beszél !

Tök igaza van Csabának Vera elvette Fecó eszét !
Stream alapján most már Csabi is Attika csicskája lett, kár érte...

wesker24
Ilyet linkbe ha lehet és aki akarja megnézi !
utálom mikor valakin látszik hogy nem akarja megérteni hogy a másik mit miért mond,és mi mellett mivel érvel...Verán ezt látom...nem akarja szándékosan felfogni hogy mit mondanak neki...totál külön világban él.....
wesker24
Na a vitába már Vera is beszállt anyám borogass ! xD
befizet egy cumira😊
wesker24
Anyám ezt még hallgatni si rossz kíváncsi leszek Fecó majd mit szól ahhoz hogy a kis kedvence egy rühes ribanc ! xDDD
megint élvezhetõ az adás..csak mi az anyjuk picsájáért khf-eznek folyton,mikor fele se megy öf-be
tavaly is a finishben kezdett minden éjjel ilyen offline lenni
gáááááááz Fecóóóó gááááz Fecó gááááázzz!!!!!!!!!!!!! XDXDXDXD
mégis jobb volt a mûsor mint most a hisztis picsával. <#szomoru1><#wow3>
na..ez meg egy másik érdekes baromság bizonyíték nélkül😊

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szexelni-akar-attilaval-eszter-2078584
wesker24
Addig soha nem fogja megérteni amig Vera bent van majd ha vera kiesik akkor majd mindenképp másképp látja majd !

õ már régóta...egy csomó online-ban errõl beszélgettek Attilával...😄 ez a közös témájuk (ez vagyi tor Vera)..😄😄😄😄
wesker24
Nah jah Csabi hiába magyaráz Fecónak nem igen fogja megérteni !

Fecónak már kellene egy nagy pofon az hogy Verát elveszitse !

és akkor minden rendben lenne ! Attila el lenne Kingával Eszti Sehivel Csaba meg fecóval azt mindenki happy !
ez Fecó is ám egy faék.....még véletlenül sem érti meg mit mondanak a többiek..:S:SS:S:
nah..csabikának készíti elõ a segény kisfiú trónját az rtl😊

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/anyukaja-miatt-fel-szeretni-csaba-2078463
na..jóvan..csabi is kezdi verát rossz szemmel nézni😊
már csak fecót kell elcsalni tõle
na meg a Fecó 😄AS😄A:SD:as

Na Vera már megint hülye, vagy helyesebben fogalmazva még mindig... _😄😄

Sziasztok! Csatlakozom a kukutyini zabhegyezõkhöz. Háttér tv-zõs vagyok, de sajnos Vera képernyõn keresztül is áradó negatív hullámait és monoton fröcsögését nem tudom elviselni. Pedig (Fecótól eltekintve) szívesen nézném a többiek játékát. Mert lássuk be, ez mégis csak egy játék és nem az öribari keresésrõl szól.

ennyi volt😊
megint a fotós elsõ napról dumálnak és az még most is krva nagy titok😊)