ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap már közel sem lesz ilyen szoros reméljük !
kell a mani a reteknek...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ezt tuti az RTL kozmetikázta át csak tudnám kinek kedvez az RTL ?
Remélem nem Verának mert felrugom öket !
Eszterbõl kijött a vére és sokaknak ellenszenves a sunyi nyalása jobbra-balra , ahogy érdeke épp kívánja.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ez a cikk tele van hibaval, igaztalansaggal, es teves informaciokkal. Aztan, hogy ez direkt, vagy csak "ujsagiroi" tevedesbol azt dontse el mindenki maga.
Eleve nem VEra hivta ki a kihivottat, es hogy Csaba izgalmas........ ez az ember se nezett meg sose onlinet
kinga megint hisztizik ,lol 😄
baszki eszter igazat mondott abban a részben mikor a két színészt dícsérte ám a késõbbiekben meg nem! hiszen olyasmit mondott ,hogy a kinganak nem jo semmi...stb
eszti is mivel kezdte? õ nem lesz szolgalány, ha rákényszerítik õ is hisztizett volna egy picit szerintem.
de kinga meg abszolute utálatos egy rohadék , elkényesztett kényes ringyó.
seri: igazándiból neki van a legjobb szerepe
akkor miért nem vállaltad át? 😄
eszti ahogy fel-le járkált mintha egy disznót láttam volna baszki 😄
pofátlanság.....
ezt igy kell csinálni, ki kell használni az ismertséget, és megfektetni az összes libát aki szembejön!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Esetleg 2.38-tol a harmadik? <#taps>#taps>
Kíváncsi vagyok milyen lenne ha már az Alekosz müsorra megbukott ! xD
És Attilához ugyanúgy mennének be a volt villalakók tanácsot adni ! xD
http://valovilag5.postr.hu/peter-kinga-hasonmasat-keresi-kozben-lathatunk-egyet-es-mast/
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W