ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a pontosítást. Úgy érzem megragadtad a mondandóm ényegét. Máskor összeszedem magam, mielõtt megszólalok.

nesztek titoklevél
vagy Csabi megcsap valakit...😄😄😄 mondjuk Fecót miután rámászik álmában...😄D😄: ilyen esélyei vannak Attilának...sajnos..😊
Klon
akkor azert van csendben 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tudod a mai fiataloknak ciki a kézfogás meg az udvarlás. Az osztálytársak közötti csoportszex viszont menõ.
semmi
Klon
titok levelben volt valami erdekes?
Liui nem nagyon emlegeti...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Attilát egy valami hozhatja még versenybe Csabával, hogy legbelül érzelmes ember és nagy szíve van.
áá most mondta riportban, hogyha véletlenül Vera komolyan nem húzná el a fejét, Ati soha többet nem szórakozna vele ilyen téren xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem egy kicsit a színész hét betett, de összességében Peti kiesése elég rosszat tett a mûsornak...

VV4 is mondjuk márcsak Évának és Alekosznak volt köszönhetõ, hogy nem fulladt unalomba

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amilyen aberrált tuti, hogy izgatni fogja a dolog!<#hehe>
lol

Kinga meg Seherezádé még a végén egymást fogják falni.
Arra azért rávetnék egy pillantást... 😄

hát nem hülyék õk ketten csak rájönnek...

Egyebkent tenyleg egyre unalmasabbak az osszefoglalok.
Most vagy tenyleg, mivel egyre kevesebben vannak, igy egyre kevesebb tortenes is van, vagy egyre tobbet nezzuk az onlinet, is igy mar nincs erdekes dolog az OF ban.
ja értem..ha olyat kell csókolni,aki nem tetszik az ciki

de ha leszopni kell,az más?😊
Ha belegondolsz, ez nem is annyira hulyeseg.
Ha okosan csinalnak, siman a dontoig juttatnak magukat.

Ket jel, foleg ha johelyre megy, akkor az mar sok 6 embernel.
most gonosz leszek, de, ha Attila kint nõ nélkül marad akkor nyugodtan fizethet Verának egy menetért, pláne, ha meg tudja, hogy idekint DVD is van Veráról <#eplus2>

Amit csak egy hajszál választ el egymástól...<#hehe>
Szerintem is:
1. Csaba
2. Attila
3. Vera
<#wave>

belevalóban mindenki kussolt Veráról...

Attila mekkora fasz XD...tudtalak nagyon gyûlölni....de mindig kívántam a testedet..XD
húú, de nagy poén lenne, ha taktikából Attila és Vera összeállnának😄 óriási páros lennének xD

amúgy így lesz a gyûlöletbõl szerelem haha

A fináléig már alig 4 hét van, egyébként Csaba nyer valószínûleg.
Hajrá! Szavazzátok ki Attilát is. Nézzétek Fecókát, Kingucit, Verát..., ez ám a játék. Csupa õszinteség és tiszta erkölcsök. Kicsit hányinger, agyuk sincs, de sebaj. Épp csak a játék lényege vész el. A fináléig meg majdcsak eltelik a semmivel ez az 1-2 hónap.

lemûvel velem..ez milyen nyelven van?😊
Lilu ruhája, a 70-es évek lánykollégiumainak nevelõnõinek a ruhájára emlékeztet😄
Na még,hogy rosszu látom, mondtam én,hogy jótékonysági hét fog következni.
Blueblood
a belevalót érdemes megnézni? vagy abban nem volt benne a reakciócja?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Valószínû.
egyszer egyszer ott voltak és megkérdezték õket...de õk csak 11 napot voltak bent. Tán eddig VV4 Zsuzsin kívül õk a legkevesebbet

desigo
bandit azért mert könnyen irányítható volt akárcsak dya
azt hitték majd milyen vicces lesz a szûz fiú meg a buta grilles picsa kapcsolata
csak ott bukott meg,hogy bandi nem tud egy értelmes mondatot elmondani...
Én azt nem értem, hogy ezt a retardált Bandit miért favorizálták Feri és Tomi ellen, mindkét csávó 50* jobb fej volt, mint az a kretén. Persze erre volt egy olyan elmélet, hogy nem akart az RTL egy új Alkeszféle, esetlen figurát berakni, akinek nagy dumája van.
Látszik, hogy Bandikát és Melindát nagyon mellõzi az RTL, egy szót sem emlitettek róluk. Soha nem kérdezik meg õket h kit várnak vissza, soha nem hivják Belevalóba, szóval amikor az elején kirakták öket, az elég nagy kamu modon történt, egyszerüen az RTL látta h õk nem valók képernyõre. Amúgy nem azt mondták a Fókuszban, hogy megmutatják Eszter reakcióját Vera múltjáról?

gduck
Hát ja 😄 De nagyon találó a mûsor címe: VALÓVILÁG 😄 😄

Amúgy befejeztem a Veráról fórumozást! Ez volt az utsó 😄 Amúgy már kész a horgászbot Fecó és Vera sziluettjével! Adás alatt a TV elõtt fog lógni <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jaja, az aktuális szériára gondoltam, de ezt maximum az utolsó hétre tudom elképzelni amikor már olyan kevesen lesznek,hogy nehéz lenne normális összefoglalót csinálni.
Rita79
Még jó, hogy ez csak a te utóiratod.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

bocs, kiütöttem valakit, kurva fórummotor
Szerintem az RTL már tudja elõre, hogy ki nyeri meg. Nagyon gyanús, hogy Verával akarják.
Ja bocs, látom a jelenlegi szériára gondoltál.
Alekosz nehezen fog, perrel a nyakában.
Na vv oldalra máris felkerült a mai online kérdés, melyik esemény volt a legizgalmasabb?? Lehet már nem lesz több tematikus hét? Bár nem hiszem, dzsungel hét lehetne még de a hétre mondott minusz 10 fokos átlag hõmérséklet miatt nem hiszem. A minden gyerek lakjon jól alapítványról volt 1 vagy 2 hete riport a fókuszban és ott mondták,hogy hamarosan újra lesz gyûjtés én még azt hittem ez lesz de már nagyon a végén vagyunk. Amire még gondolok,hogy újra 5 napra beköltözik a 3-om legnépszerûbb kiesett vv-s.
Én az elején bírtam Esztert nagyon, de amikor a második párbaj után befutott annyira fellengzõs, nagyképû lett, hogy ott le is írta magát.
gduck
Hát nem biztos, a lottó ötösbõl azért kijön pár SMS 😄

Én Péternek szurkoltam, de tudtam, hogy kiesik, azt meg kielemztük, hogy miért, nem Kingára, hanem ellene szavaztak.
Nem azt mondtam, csak annyit, hogy az beszavazóhoz képest eddig õ elõnyére változott.
gduck
Leírom még1x, kb. századszorra: EZ NEM APÁCAZÁRDA! Sõt, nem Szent jelöltek várnak Szentté avatásra! Manipuláció, gonoszkodás, csalás, kétszínûség, taktika stb. MEGENGEDETT, SÕT AJÁNLOTT!!!

UI: Vera idegbaja viszont nem fér bele, a pszichológus akinek átment a rostáján óriásit hibázott!!! Péterrel meg egy óriási színfolt tûnt el a játékból! Elég ha megnézed a tegnapi párbaj alatti véleményét! ZSENIÁLIS!!!

deniro2
"amióta összeállt Petiékkel"

Nem figyeltél eléggé, mindig is ilyen volt, csak az elején egyesek figyelmét elterelte a sok "engem mindenki utál" mártírkodásával...😊
Egyébként sem gondolhatod komolyan, hogy valaki attól lesz "kibeszélõs", hogy kivel bratyizik, vagy kivel nem...

ha 50-50 akkor hiteltelen...
ha 70-30 akkor meg jól elintézte az rtl..
ha 60ról fordít valaki akkor szintén manipulált fos az egész...

egyszóval itt bármi történik tutira van aki negatívot lát bele 😄