ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Fecó és Vera példaképeknek tekinthetõek, még a legkényesebb szempontrendszer szerint is.

Így van, csak egy rangsort kéne állítani, fõleg úgy, hogy tavaly ugyanebben a témában már volt gyûjtés.
jó csak én nem igazán vagyok ember barát, ha tehetném inkább állatokon segítenék elsõdlegesen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
nyilván mind fontos lenne 😊
http://index.hu/belfold/2011/11/04/hegedus_zsuzsa_havi_egymillioert_ad_tanacsot_orbannak/

Vajon o is adakozik?
Nagy igazság van szavaidban!<#eljen>
Én nem sajnálom tõlük, csak tavaly erre a célra volt már gyûjtés, szerintem olyan célra kéne ilyen nagy volumenû akciót szervezni ilyen médialefedettséggel, ami a legfontosabb, és ez a beteg gyerekek megsegítése szerintem.
Attila egyértelmûen a VV5 központi figurája. Még tegnap is Eszi és Sehi búcsúestéje Attila-Kinga szappanopera kukkolásával telt. Tetszik, vagy nem megkerülhetetlen a pali.
http://nol.hu/belfold/20110802-_azt_nezem__hany_ehes_gyerek_van_

Csak hogy mindenki tisztaban legyen, hova is megy a penze

Valoszinuleg azert pont ezt az alapitvanyt kell tamogatnia az RTL-nek, mert................ ezt ajanlotta a mediatanacs

Gondoljatok utana akarmit is
kill3r21
ettõl függetlenül tényleg jónak tartom hogy ezeket a show elemeket hasznosabb célra is fel lehet használni, attól hogy egy gyerek cigó, még örülhet egy tál ételnek, nyilván nem ment minden pénz oda ahova kell, meg ha kaptak állatokat és eladták az a saját hibájuk, de ha már legalább 10gyerek jól lakik abból a pénzbõl amit küldünk, akkor számomra az én felfogásom szerinte megérte 😊
Ezt csak az érzi át aki már tapasztalt éhezést....
uhhogy mindenkinek üzenem csak pozitivan, ha megengedhetsz magadnak egy 300ftos smst, akkor ne sajnáld és ne a rosszindulat vezessen!
Peace
Egyébként, ha túl megalázóan dobja õt Kinga, újabb szimpátiát kelthet a szavazórétegben.
Alap:

Rita79
Mondjuk az itteni pár usert olvasva felmerül a kérdés, hogy ugyan mi vezetné az RTL klubot olyan szempont, hogy az alapján küldje vissza a párbajozók egyikét (már egyébként ez az elmélet maga is full paranoia), hogy azok milyen viszonyban vannak, vagy majd a jövõben lehetnek Attilával? Sztem sokan itt eléggé nagy fanatikusok és nem látják a fától az erdõt. Attiola nem feltétlenül az RTL klub érdekeit szolgálja. max páran hiszik ezt itt úgy. de attól még nem úgy van. Viszont téveszmének kiváló.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Én azt sajnálom, hogy nem beteg gyerekeknek gyûjtenek, akinek a legnagyobb szüksége lenne rá.

Legtöbb helyen benyomják a naposcsibét a szendvicsbe a cigók, aztán benyomják tollastul.
most élõ adásban😊

"Gyerekek mondtam, hogy most ez következik"😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja csak az a gáz, hogy rossz helyre ment az a pénz😊 mindig ez van az adományozással...pont ez a hét az, ami abszolút nem hozott engem lázba. Akkor már inkább a kutyákon kellene segíteni nem a cigókon

Blueblood
hol? onlineban?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

+1
desigo
kocsikkal ment a sok retek nép hazavinni az állatokat amiknek a 80%-a el lett adva egybõl
kellett a pénz cigire,piára nekik
kill3r21
remélem a morning show megint bemegy 😊
Blueblood
ja am basszus, idén nem is lehet smsel adakozni vagy mi a fene?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Akkor katona hét lenne most

na Attila és Vera mostantól jóban lesznek😊

amúgy én egyértelmûen látom, hogy Vera most taktikázik, ha Attilát nem bírja a többiek ellen fordítani, akkor lepaktál vele😉

Blueblood
érdekes gondolatot mondott vera a beharangozóban, hogy vera miatt nem barátkozik már vele kinga. remélem, hogy nem vesznek emiatt össze, mert én bírom ezt a párost

Apropó, Wesker volt már ma 😄?

ja..csupa olyan kapta,aki amúgy is összelopja magának ami kell
Dency
Ja mi is volt tavaly? Eladták az állatokat meg ilyesmi, semmi nem maradt az adományokból...

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

desigo
annyira buta,hogy még a száját se tudja tartani
Blueblood
egyrészt nagyon örülök, hogy ilyen hét lesz, küldtem smst tavaly is, idén is fogok (soha nem küldtem párbajokra, csak ilyenre), másrészt megint nagyon unalmas hét lesz

Viszont így sanszos,hogy akkor nem lesz a héten kiválasztás. Akkor jövõ héttõl ráállnak a hetente minusz 1 ember ütemre.
kill3r21
fecó bebukta, vera hogy rászólt 😄
talán mert emlékszik a vv4 beosztására😊)
Fecó valami csoda folytán megint megtippelte milyen hét lesz😊

ne éld bele magad..tavaly is képmutatás volt az egész
Biztos,hogy nem fog megint 168 millio vagy mennyi összegyûlni, de egy 100 körül összehozhatnak. Majd Kocsis Tiborék a hétvégén megdobják,úgyis õk fognak feléépni.
zaki
fecó elszólta magát 😛

Dency
Bízz benne hogy mindent arra használják fel.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

legcsodálatosabb érzés

aztán az is,ahogy utána le is zajlott és nem is lett semmi hasznos folyománya😊
ascii
Respect Rtl Klub!
Végre normális célokra használjátok a só felületét!

ettöl függetlenül szintén unalmas hétnek nézünk elébe, mert mindenki szeretni fog mindenkit!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

desigo
remélem,hogy több eszük lesz az embereknek mint tavaly és nem adakoznak egy halom pénzt a fecó testvéreinek...
álszent hét rulez😊
Akkor megint megy Kolosi zsebébe a 200 millió?

bazz, Attila összeáll Verával...

Ez eddig a legtippelhetetlenebb Való világ.

Dency
Na gondoltam h ez az adományozás lesz megint, megy a péz az RTLnek

na akkor jön a minden gyerek lakjon jól projekt 2.0 ahogy várható volt!!
na..megint összejön a dzsipóknak kis csencselni való a szikkadt öregasszony vezetésével😊
az lenne a legnagyobb, ha Verával sikerülne összemelegednie😄

és még én ugrok rá, minden nõi fórumozóra😄😄

ha valaki nem akar valamit,azt nem lehet erõltetni

akkor mi a pöcsért erõlteted te tökfej?😊
istenem ezek a temetési nagy drámák mindig..😊)
ascii
elnézzük, mert lány vagy! 😛

:Pislog, mint Overdose a szántásban: