ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most nem mondod komolyan? Seherezade mint gyoztes?

Akkor inkabb nyerjen Kinga egyik pluss macija, az is van olyan aktiv mint o.
Az az igazság, hogy szerintem a VV5 ben senki sem érdemli meg igazán a fõdíjat. Emberileg még Sehere a legjobb az összes villalakó közül az induláshoz képest.
Ennél az Vera Eszter párbajnál ugyanaz a feeling volt, mint a megasztárban a Kökény Attila Tolvaj Renáta döntõben, 50/50 végig, annyira szánalmas és hiteltelen volt. Egyébként Eszter megérdemelte sajnos, hogy kiesett, mert nagyon kétszínû, flegma és háta mögött kibeszélõs ember lett a villában, amióta összeállt Petiékkel.
amire reagáltál 😊
Marmint hogy, ugy mint en, vagy mint amire reagaltam?
van egy érzésem, hogy pár ember irigységbõl beszél így attiláról 😄
Az, hogy szamodra kinezetre vizfeju, az egy dolog, arrol nem tehet, de miben degeneraltabb, mint Vera, vagy Feco, vagy a tobbi, hosz mar az is egyfajta degeneraltsag, hogy valaki egyaltalan jelentkezik egy ilyen musorba. Depressziorol meg vegkepp ne Attilanal beszelj, hisz ennek jelei pont nem nala a leg szembeotloek.

Mas erv? Egyebkent lehet azert, mert ha nemlenne bent, akkor nemlenne mit nezni
SigS
Nem, én külön vagyok <#duhos2>
Akkor viszont már ketten vagyunk <#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

van itt egy fórumozó, aki állandóan sérültezi és vízfejûzi Attilát gondoltam te vagy õ...

kiesne egyébként halott lenne a mûsor nagyjából...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SigS
<#fejvakaras>

janoka?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SigS
Ezt a vízfejû degenerált depressziós Attilát minek tartanák benn szándékosan? <#nemtudom>

Miert tunik el az idezesrol a keret?

Egyedül attila kiesése lenne egy rossz húzás az rtltõl de hát õ döntõs lesz szerintem. Ha meg netán kiesne pl. egy fecóval szemben akkor tuti nézettség csökkenés lenne mert akkor én se nézném annyira mint most.

Sztem ezt az RTL magasrol lexarna, hisz az utolso ket hetre mar ugyis esik a nezettseg

De számomra hiteltelenné vált a müsor !

Mert már kiderült hogy az RTl ugy manaipulál ahogy akar !

Még ha nem teljesen 100 %-ban manipulálja a dolgokat !

Mivel Vera úgyis döntõs lesz az RTL-tõl még az is kitelik hogy egy ribanccal fogja megnyeretni az egészet !

Ember, jo hogy felebredtel. Koszontelek a Valo Vilagban
Egyebkent ha jol emlekszem, sokan hangoztattak mar itt /koztuk en is / , hogy pld. olyan ember nyerje meg, aki megerdemli, aki tett is erte. Olyanok jussanak vissza parbalyokrol, akik tesznek is bent valamit, csinaljak a showt, es ne tuja felek, akik vegigdoglenek fel evet egy kanapen, majd a vegen mikor masok jol kiejtettek egymast, akkor kinyilik a csipajuk, hogy hahhooo, ide a nyeremenyt.
Ugyhogy mar ne is haragudjatok, de Vera megfelel a visszajutashoz felallitott parametereknek. Nala jobban nem csinalja a cirkuszt senki.

Eszter azért esett ki, mert az utolsó 2 hétben elkezdett Attila ellen ármánykodni. Én is neki drukkoltam az utolsó pár napig, amikor rájöttem, hogy, ha visszamegy, akkor a Kinga-Seri-Eszter hármas szétszívatja Attilát, így megváltoztattam a véleményemet, ahogy valószínûleg tették sokan azok közül is, akik sms-t is küldenek

Ezen en is elgondolkodtam, egyet is ertek vele. Biztos kozre jatszott ez is.

gyanús, hogy már Verát nem fogják kihívni,

lesz egy Sehi-Kinga, Fecó-Attila, talán majd a 4 között egy Vera-Seherezádé párbaj ismét és szépen kialakul a 3 döntõs, Attila, Csaba és Vera személyében.

Azert erre ne vegyel merget.
Sehi-Kinga parbaj mar nem lesz sztem. Kinga mindenaron el akarja kerulni majd a parbajt, Sehi meg feleszmel, hogy huha, mar itt tartunk? Es o is elakarja majd kerulni.
No meg ki tenne rajuk?
Csaba ezentul Attilara tesz, Sztem Sehi is oda tesz majd most, Valoszinuleg Feco is.
80%, hogy Attila kivalasztott lesz igy, hacsak nem lenne zold kendos.
A legjobb lenne neki most egy zold kendo, akkor osszejohetne egy Sehi-kinga parbaj, de megtudna gyozni a KIngat,- aki elakarja kerulni a parbajt-, hogy Fecora tegyen, es akkor Feco csak Seht tudna vinni. Barmi lehetne az eredmeny, Attila csak nyerhet vele.

JohnnyNapalm

Meg amúgy is. Az RTL-nek nem az az érdeke, hogy az menjen vissza, akire a legtöbben szavaznak? Sok szavazat sok bevétel.😄

Tegyük fel Veronika lenne az RTL beépített embere. Hiába szavaznak rá kevesen, mégis mindig megnyerné a párbajokat. Az RTL kibaszna magával, mert sok szavazattól esne el, és ha kiderülne óriási botrány lenne.
ez az, hogy egy jöttment idegen bármit mondhat...

deniro2
"de ez is mekora hülyeség,hogy az utolsó x idõben számítanak a közönségre"

Ahogy mondod. A legcsekélyebb logika sincs benne.

ascii
A diliházban egy emberbõl kettõ skizofrén 😛

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

no ez ott bukik meg eleve, hogy az rtl áldozatokat hoz? kérem akkor pont, hogy a christ kellett volna vissza engednie és úgy mond egy semleges döntõn nem kéne manipulálnia...
érted mirõl beszélek? amikor szükség lenne a manipulációra akkor az rtl úgymond pont akkor hoz áldozatot amikor meg nekik is tökmind1 ki megy vissza akkor hagyja? ennyi erõvel a christ kellett volna visszaküldeni és ott manipulálni és merem mondani,hogy arról nem is gondolták volna h manipulációról van szó.
de ez is mekora hülyeség,hogy az utolsó x idõben számítanak a közönségre... baromság bazze, pont ,hogy ott kéne belenyúlnia az rtlnek 😄 ez most olyan ,hogy én találkozok veled és elkezdek hülyeséget beszélni a mûsorról és te meg elhiszed. vannak ilyen emberek akik direkt azt akarják elérni amit nálad lehet elértek.
szóval ez baromság, sok helyen megdõlt ,hogy nincs itt manipuláció. akárki esik is ki annak lesz pozitív és negatív vonzata is.
Egyedül attila kiesése lenne egy rossz húzás az rtltõl de hát õ döntõs lesz szerintem. Ha meg netán kiesne pl. egy fecóval szemben akkor tuti nézettség csökkenés lenne mert akkor én se nézném annyira mint most. (ezt azt jelenti,hogy 2 naponta talán bele bele néznék ,hogy tudjam hogyan is állnak a bent levõk de rendszeresen egyáltalán nem nézném.
Rita79
Nekem is egyszer mesélt valaki valamit, amit annak az ismerõsének a barátjának a rokona mesélt el neki, hogy mi történt az öccsével az óvodába, amikor felébredt és az ujja belelógott a bilibe. De aki ezt mesélte, az is csak hallotta ezt egy ismerõstõl.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

wesket ismerem azért õ nem ilyen, meg a stílusuk is teljesen más, dehát bármi megeshet az életben semmin nem szabad meglepõdni😊

ascii
lehet õ janoka álnéven és csak azért regelt, h itt szítsa a feszültséget és pörögjön a wesker topik! 😊

desigo
+1

Az elmúlt pár hétben szemétkedett,beszólogatott és még a jelet is rakott Attilára.
Ezért esett ki...
ebbõl is látszik, hogy Attila az alap, akibõl ki kell indulni. Nélküle kalap szart nem ért volna ez a VV5 és persze Péter nélkül se...

majd jön az alregével <#idiota>

deniro2
Eszter azért esett ki, mert az utolsó 2 hétben elkezdett Attila ellen ármánykodni. Én is neki drukkoltam az utolsó pár napig, amikor rájöttem, hogy, ha visszamegy, akkor a Kinga-Seri-Eszter hármas szétszívatja Attilát, így megváltoztattam a véleményemet, ahogy valószínûleg tették sokan azok közül is, akik sms-t is küldenek.

ascii
Ez azért nem így van, rengeteget kaszálnak az smsekbõl, hidd el rengeteg megrögzött smsezõ van, egyrészt hisz abban, h õ mindent megtett, másrészrõl meg sok nótorikus ajándéklesõ, és itt nem 10es/100as nagyságrendekrõl szól a fáma már a beszavazókon is.

Rash87
Szinte biztos vagyok benne.
Hányan mondják,h ha xy kiesik,akkor nem nézik többé. Ez kb. 1-2 napig tart.

De ha nem,akk egy kommentet se lássak meg,ami az adott naphoz kapcsolódik,mert akk hamar lebuksz <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

deniro2
Persze, lehetett simán csavar, viszont ettõl függetlenül is valószínû, hogy a beszavazókon kevesen szavaznak, kb. az ismerõsök, meg pár klinikai eset, aki szereti totál vadidegenekre költeni a pénzét...

wesker24
Erre fogadni is mernél ? Mert az nem olyan biztos majd meglátod !
wesker24
Szerintem igen ha szabályos lett volna akkor szerintem ha csak egy picivel is akkor Eszti ment volna vissza !

De mivel az RTL-nek a nézettség a legfontosabb ezért ilyen kis szavazat különbségnél könnyen tudnak manipulálni !
Rash87
Ugyan úgy fogod nézni, ez kb 95% 😊
S ugyan úgy fogod kommentálni a dolgokat...

nem úgy értem a nézõk küldték volna vissza Esztert, hogyha szabályos lenne a szavazás én így értettem az elõzõ hsz-em

Rash87
Az csak egy kamu csavar volt ismét... minden csatorna idõhöz van kötve. Szóval az a plusz 1 ember a forgatókönyvbe bele volt számolva.

wesker24
Én addig nem fogom követni az eseményeket amig ez a ribanc benne van innentõl kezdve már csak háttér mûsorként fog menni ! Nem birom elviselni ennek a ribancnak a képét !
Rash87
Pedig eléggé úgy adtad elõ...Pár mondatodból nekem tisztán lejön,mindegy. De ha úgy volt,akkor úgy 😊)
Egyébként meg,én se hiszek benne,oké. Ez olyan dolog,h úgy se fog kiderülni.
Attól függetlenül ugyan úgy fogod nézni,mint eddig...
Tudom,majd jön az,h nem.

Ez kb. VV4-be is eljátszották páran,s jobban tudták a történéseket,mint mások.

wesker24
Dehogy Verát is azért küldték vissza mert csinálja a müsort ahogy Évát is !
tehát ezen állításod alapján mondhatjuk azt, hogy Esztert simán visszaküldték volna...

deniro2
A beszavazókra valszeg elég kevesen szavaznak, hiszen a Gombár gyerek is úgy jutott be, hogy a szavazatai nagy részét 1 telefonról küldték, így könnyen elképzelhetõ rövid idõn belül nagy változás a százalékokban.

Tavaly is rengeteg átlátszó ügyük volt, volt egy óriási levél is, amiben az volt, hogy Laci nyeri meg az egészet, Béciék beszavazója le volt zsírózva szintúgy...de aztán, mint mindig elhallgattatják a kétkedõket vagy valamit kitalálnak, hogy senki ne gyanakodjon...

ez egy olcsó mûsor, ami sok bevételt, nyereséget hoz elvileg a csatornának még akkor is, ha dögivel fizetniük kell utána a büntetéseket

deniro2
Valószínû, hogy a reteknek meg van a maga koncepciója a mûsorral kapcsolatban és igyekeznek ennek megfelelõen manipulálni a nézõket, de ez a gigászi összeesküvés, amit összehalluzol, túlzás szerintem... Minden sarokban beépített ügynökök, elõre szkriptelt játékmenet, teljesen kézben tartott szavazások és mindez csak azért, hogy ne az nyerjen, akit a nézõk szeretnének...😊 És persze titkosszolgálati eszközökkel folyik a dolog, hiszen annak ellenére, hogy minden manipulált és mindenki benne van, soha nem tudott ez az egész túlnõni a kenyérbolti pletykák szintjén...😊

wesker24
Végre ugy látszik nem csak én vagyok az egyedüli ember akit nem lehet becsapni ! xD <#law>
FrezeR
Srácok az egész média a megvezetésrõl és a nézõk manipulálásáról/hülyítésérõl szól...szóval bõven belefér ez az elmélet amit korábban beírt wesker.

A világ is így mûködik nagy manipulálás és megvezetés az egész...legalább is a legtöbb része de ez egy másik sztori 😊

wesker24
Egyáltalán nem volt kérdés hogy kik jutnak be mert már megvoltak a jelöltek !

A vv4-ben is manipulált az RTL most is megtörtént ennyi !
wesker24
Jah a beszavazók kamuk voltak de az rtl nem nagyon annyira nyult bele a párbajokba csabit megsajnálták Petinek meg ellentábora volt de ami Eszti és Vera között volt az pont ugyanaz volt mint anno Gigi-Éva hogy ki kerüljön vissza a müsor szempontjából !
mondjuk azt tudtuk, hogy a beszavazók elég nagy kamuk😊

ott volt a szûz fiúk kategória is a végére változott óriásit a százalék 41%-re feljött a Feri gyerek holott sokkal vezetett Bandika! Az mondjuk hihetõ sajnos, hogy pont úgy alakítják, hogy az az illetõ kerüljön be, akivel már lezsírozták titokban...

Mond meg õszintén volt bármiféle kérdés, hogy anno Gergõke és Veronika ne kerüljön be?

odatették mondjuk álcának a Márió, Márkó féle 2 fiatal suhancot (egyikük a FIDESZ-es polgármester fia, akirõl azt gondoltuk bejut), másikuk pedig szerepelt a Nevedvaló mûsorban, csak bóhockodni hívták oda állítom elõre el volt döntve, hogy Fecó kerül be...beszavazók különösen nagyon átlátszóak ezt osztom

wesker24
Csak számomra volt idegen mert nem ismerhetek mindenkit de a többiek a boltból ismerték hogy ki volt az csak nem odavalósi volt ahol én élek !
pff...az fasza hallod.

Mint mondtad az egy idegen ember volt a faluban, az is lehet, hogy hazudott neked erre nem gondoltál?😊

tudod Petinél az a helyzet, hogy õt zsigerbõl rengeteg nézõ annyira utálta, hogy lazán azok ellenszavazóvá léptek. A probléma az, hogy Kinga volt a másik oldalon, aki szinte 4 hónapon keresztül elviselhetetlen volt ezért nem is értem, ki az a hülye, aki képes volt rászavazni...1 hétig normális volt és ezért? ugyan már kérem...Nehogy már a nézõk elfelejtették volna azt, hogy miket mûvelt le Attilával és milyen önzõ dög volt mindig is, kis elkényeztetett HHP. Péter ráadásul valóban generálta a show-t a maga kis játékával az RTL akkor valóban visszaküldhette volna, de akkor itt megint az van terítéken, hogy nincs sehol manipuláció...Peti ellen szavaztak.

Csabát pedig megsajnálták, rögtön rányomták az SMS-ket és még az RTL próbált is segíteni Crisnek elõre megmutatták a fényképeket amikor 77-23% volt mégsem tudták megfordítani a végére