ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor inkabb nyerjen Kinga egyik pluss macija, az is van olyan aktiv mint o.
Mas erv? Egyebkent lehet azert, mert ha nemlenne bent, akkor nemlenne mit nezni
Akkor viszont már ketten vagyunk <#taps>#taps>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
kiesne egyébként halott lenne a mûsor nagyjából...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Egyedül attila kiesése lenne egy rossz húzás az rtltõl de hát õ döntõs lesz szerintem. Ha meg netán kiesne pl. egy fecóval szemben akkor tuti nézettség csökkenés lenne mert akkor én se nézném annyira mint most.
Sztem ezt az RTL magasrol lexarna, hisz az utolso ket hetre mar ugyis esik a nezettseg
De számomra hiteltelenné vált a müsor !
Mert már kiderült hogy az RTl ugy manaipulál ahogy akar !
Még ha nem teljesen 100 %-ban manipulálja a dolgokat !
Mivel Vera úgyis döntõs lesz az RTL-tõl még az is kitelik hogy egy ribanccal fogja megnyeretni az egészet !
Ember, jo hogy felebredtel. Koszontelek a Valo Vilagban
Egyebkent ha jol emlekszem, sokan hangoztattak mar itt /koztuk en is / , hogy pld. olyan ember nyerje meg, aki megerdemli, aki tett is erte. Olyanok jussanak vissza parbalyokrol, akik tesznek is bent valamit, csinaljak a showt, es ne tuja felek, akik vegigdoglenek fel evet egy kanapen, majd a vegen mikor masok jol kiejtettek egymast, akkor kinyilik a csipajuk, hogy hahhooo, ide a nyeremenyt.
Ugyhogy mar ne is haragudjatok, de Vera megfelel a visszajutashoz felallitott parametereknek. Nala jobban nem csinalja a cirkuszt senki.
Eszter azért esett ki, mert az utolsó 2 hétben elkezdett Attila ellen ármánykodni. Én is neki drukkoltam az utolsó pár napig, amikor rájöttem, hogy, ha visszamegy, akkor a Kinga-Seri-Eszter hármas szétszívatja Attilát, így megváltoztattam a véleményemet, ahogy valószínûleg tették sokan azok közül is, akik sms-t is küldenek
Ezen en is elgondolkodtam, egyet is ertek vele. Biztos kozre jatszott ez is.
gyanús, hogy már Verát nem fogják kihívni,
lesz egy Sehi-Kinga, Fecó-Attila, talán majd a 4 között egy Vera-Seherezádé párbaj ismét és szépen kialakul a 3 döntõs, Attila, Csaba és Vera személyében.
Azert erre ne vegyel merget.
Sehi-Kinga parbaj mar nem lesz sztem. Kinga mindenaron el akarja kerulni majd a parbajt, Sehi meg feleszmel, hogy huha, mar itt tartunk? Es o is elakarja majd kerulni.
No meg ki tenne rajuk?
Csaba ezentul Attilara tesz, Sztem Sehi is oda tesz majd most, Valoszinuleg Feco is.
80%, hogy Attila kivalasztott lesz igy, hacsak nem lenne zold kendos.
A legjobb lenne neki most egy zold kendo, akkor osszejohetne egy Sehi-kinga parbaj, de megtudna gyozni a KIngat,- aki elakarja kerulni a parbajt-, hogy Fecora tegyen, es akkor Feco csak Seht tudna vinni. Barmi lehetne az eredmeny, Attila csak nyerhet vele.
Tegyük fel Veronika lenne az RTL beépített embere. Hiába szavaznak rá kevesen, mégis mindig megnyerné a párbajokat. Az RTL kibaszna magával, mert sok szavazattól esne el, és ha kiderülne óriási botrány lenne.
Ahogy mondod. A legcsekélyebb logika sincs benne.
érted mirõl beszélek? amikor szükség lenne a manipulációra akkor az rtl úgymond pont akkor hoz áldozatot amikor meg nekik is tökmind1 ki megy vissza akkor hagyja? ennyi erõvel a christ kellett volna visszaküldeni és ott manipulálni és merem mondani,hogy arról nem is gondolták volna h manipulációról van szó.
de ez is mekora hülyeség,hogy az utolsó x idõben számítanak a közönségre... baromság bazze, pont ,hogy ott kéne belenyúlnia az rtlnek 😄 ez most olyan ,hogy én találkozok veled és elkezdek hülyeséget beszélni a mûsorról és te meg elhiszed. vannak ilyen emberek akik direkt azt akarják elérni amit nálad lehet elértek.
szóval ez baromság, sok helyen megdõlt ,hogy nincs itt manipuláció. akárki esik is ki annak lesz pozitív és negatív vonzata is.
Egyedül attila kiesése lenne egy rossz húzás az rtltõl de hát õ döntõs lesz szerintem. Ha meg netán kiesne pl. egy fecóval szemben akkor tuti nézettség csökkenés lenne mert akkor én se nézném annyira mint most. (ezt azt jelenti,hogy 2 naponta talán bele bele néznék ,hogy tudjam hogyan is állnak a bent levõk de rendszeresen egyáltalán nem nézném.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Az elmúlt pár hétben szemétkedett,beszólogatott és még a jelet is rakott Attilára.
Ezért esett ki...
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Hányan mondják,h ha xy kiesik,akkor nem nézik többé. Ez kb. 1-2 napig tart.
De ha nem,akk egy kommentet se lássak meg,ami az adott naphoz kapcsolódik,mert akk hamar lebuksz <#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
De mivel az RTL-nek a nézettség a legfontosabb ezért ilyen kis szavazat különbségnél könnyen tudnak manipulálni !
S ugyan úgy fogod kommentálni a dolgokat...
Egyébként meg,én se hiszek benne,oké. Ez olyan dolog,h úgy se fog kiderülni.
Attól függetlenül ugyan úgy fogod nézni,mint eddig...
Tudom,majd jön az,h nem.
Ez kb. VV4-be is eljátszották páran,s jobban tudták a történéseket,mint mások.
ez egy olcsó mûsor, ami sok bevételt, nyereséget hoz elvileg a csatornának még akkor is, ha dögivel fizetniük kell utána a büntetéseket
A világ is így mûködik nagy manipulálás és megvezetés az egész...legalább is a legtöbb része de ez egy másik sztori 😊
A vv4-ben is manipulált az RTL most is megtörtént ennyi !
ott volt a szûz fiúk kategória is a végére változott óriásit a százalék 41%-re feljött a Feri gyerek holott sokkal vezetett Bandika! Az mondjuk hihetõ sajnos, hogy pont úgy alakítják, hogy az az illetõ kerüljön be, akivel már lezsírozták titokban...
Mond meg õszintén volt bármiféle kérdés, hogy anno Gergõke és Veronika ne kerüljön be?
odatették mondjuk álcának a Márió, Márkó féle 2 fiatal suhancot (egyikük a FIDESZ-es polgármester fia, akirõl azt gondoltuk bejut), másikuk pedig szerepelt a Nevedvaló mûsorban, csak bóhockodni hívták oda állítom elõre el volt döntve, hogy Fecó kerül be...beszavazók különösen nagyon átlátszóak ezt osztom
Mint mondtad az egy idegen ember volt a faluban, az is lehet, hogy hazudott neked erre nem gondoltál?😊
Csabát pedig megsajnálták, rögtön rányomták az SMS-ket és még az RTL próbált is segíteni Crisnek elõre megmutatták a fényképeket amikor 77-23% volt mégsem tudták megfordítani a végére