ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki a vv5- végét várja a riválisoknál... március 5.-én kezdõdik az Éden Hotel 2 ...😊
Mindenesetre a tv2 már menekül a vv finálé elõl:

http://www.origo.hu/teve/20120217-a-tv2-kimenekiti-a-frizbit-a-vv5-finaleja-elol.html
Én már úgy látom h most kéne még gyorsan Csabát kihívni! Nem volt vmi jó húzás all-in-t játszani!
Szerintem pár kivételével minden kiesett fel fog sorakozni Csaba mögé!

Kb. ugyanúgy, mint ahogy a vv4 végén gyakorlatilag mindenki beállt a potenciális gyõztesnek kikiáltott Balekosz mögé, még azok is akiket kint hagyott!

Így az utolsó héten erõsödni fog Csaba pedig szerintem már kezdett gyengülni...!
Pont ezert gondolom, hogy ha ot hivja ki Attila, akkor Attila folenyesen gyoz, mert a csatorna felne, hogy a sok meber kozul valaki ugy is kikotyogna, meg igy erdekesebb lenne a musor is.

Az a baj, hogy Attila ugy nez ki, maskepp okoskodik. O ugy filozik, hogy Csaba regen volt parbajozni, es akkor is ket egyebkent gyenge ellenfel ellen jott vissza, ezert o ugy gondolja, hogy csak ok hiszik bent erosnek. Ezt ki is fejti Feconak az onlineban.
En attol tartok, hogy mivel o gondolkodik bent, ezert juthat /egyebkent logikusan/ ilyen kovetkeztetesre.

Mondjuk sztem van eselye Csaba ellen is, de razosabb lenne, viszont ha gyoz, akkor a legnagyobb eselyes a fodijra.
Amennyiben Attila Verát hívja ki és Vera kieseik, akkor a másnapi visszaköltözéséig szembesül azzal, hogy idekint milyen népszerû erotikus körökben. Na úgy visszaköltözni, hogy "tudom,hogy te tudod", az a pár nap nagyon kínos lesz neki.
Az a baj, hogy a korulmenyek egyertelmuen Feconak kedveznek, en meg valamiert egyre jobban utalom ot.

Kedvez neki a csatorna a musorok vagasanal.
Kedvezmenybol kapott egy eskuvot.
Sose adjak le, ha szenne egeti magat
Kedveznek neki a vegjatek valtozasaval.
Kedvez neki, hogy meg nemvolt parbaja
Kedveznek neki az ellenfelek

Ha lett volna benne ciganyver, vagy magyaros betyarbecsulet, akkor nem ment volna a lila kendoert.

Allitom, ha Attila nyerte volna meg a lila kendot, akkor szenne alaztak volna, hogy amoge bujik. Es ebben Feco ment volna az elen.
deniro2
Én nem látom, hogy különösebb baj lenne a nézettséggel, pl. a Tv2-nek a Tényeken és az eddigi 1 db megasztáron kívül egyetlen mûsora sincs, ami akár megközelítené a vv-t...
Nézettség
Sokkal inkább arról van szó szerintem, hogy kell a mûsorsáv az új mûsoroknak, amiktõl még nagyobb nézettséget remélnek.

Szerintem a késeket eldughatnák a konyhából,meg az egyéb szúró szerszámokat.Amúgy megnézem majd Verához hogyan fognak hozzáálni a többiek.
-Te büdös r..anc.Mit okoskodsz itt mikor csalással jutottál be?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rash87
Ezzel az erõvel már 1 hónappal ezelõtt lezárhatták volna az egészet.
Már tényleg nagyon unalmas az egész...
Nem tudom még is mit vártak?
Még jó,h talán azzal hirdették,hogy micsoda meglepetések&újdonságok lesznek, én perpill egyel sem találkoztam. Max. az aréna,de ilyen ötlettelen feladatokat még egy 3 éves is kitalált volna.
Eléggé lefõtt a mûsor.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Mivel már a nézettség a béka feneke alatt volt ezért utolsó héten valamivel növelni kell a nézettséget !
kaposi1
Elmennek ezek a jó kurva anyjukba.<#duhos2><#gun>
Mikor az volt a szlogen mindig hogy "egyikõtök már soha nem térhet vissza a villába."
Szánalom ez az ötlettelenség.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

wesker24
VV6 is lesz ahogy X -faktor 3 is csak nem ebben az évben hanem talán késöbb jövöre vagy pár év múlva !
pedobear
Szintiboy-t a villába!!!!!!!!!!!!!!!

EXALEXOX

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szerintem egy sztár VV-t csinálhatnának,ha már vége lesz ennek.VV6-t tuti nem indítják,mert már bukta lenne.De celebekkel azért izgalmasabb játékot lehetne csinálni,mint anno a Big Brotherben volt.A VV4 elött is költöztek be celebek.

Szép lesz, amikor bemennek 9-en és az elsõ órákban mindenki visszafojtott mosollyal fogja Verát bámulni! 😊
Ide a Csabi kellene, õ mondta, hogy az oviban tolmácsolt a csoporttársának, mert egyedül csak õ értette, hogy mit mond, még az óvónõ sem.
Felfoghatjuk úgy is, hogy Atti sokat spórolt nekünk azzal, hogy csak most kezd el párbajozni. Aki teheti és szereti a játékát az most koncentráltan szavazhat rá egy hét alatt. Én Alekra is csak a legvégén nyomtam Jerzy ellen, akkor még megérdemelte.
ascii

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ha már at rtl így elbaszta a végjátékot és ilyen szoros menetrendet csinált az utolsó hétre akkor úgy lenne fer ha ennek a párbajnak a gyõztese lila kendõt kapna.Tudom a topp 4-nél már nem szokott védettség lenni de ezzel megoldanák a azt a problémát is hogy ki döntsön döntetlen esetén...mindig az mondják ez a fordulatok és meglepetése vv-je szal igazán meghúzhatnák...neg fer hogy a legnagyobb fav-nak egy héten belül 3x kelljen párbajoznia..:S:S:S:S:S:S
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/17/szandikaval_leszbizik_aranypart_beki/

Való világ Aranypart crossover!
pajti

gduck
Sztem meg tök mind1, ha nem tud bent maradni a végén se nyerne. Ezért mondtam hogy most már mind1 bent marad-e valaki, pl Attila tuti többet fog ebbõl profitálni mint a fõnyeremény 😊 Persze az se rossz ha megvan 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
mivolt ez a szerzõi jogos téma?
Hali!
Attila mostani viselkedését elnézve, Verát fogja kihívni, ugyanis az utóbbi napokban látszódik, hogy látványosan Csabinak ad igazat Vera ellenében (Serit kötve hiszem hogy kihívná).
Gondolom Attilának van annyi esze, hogy nem a jövõbeli párbajellenfelét erõsítse. Na ha kihívja Verát akkor értelemszerûen két lehetõség áll elõtte: vagy kiesik, vagy nem.
Ha kiesik, akkor már nem kell elemezni a további sorsát, hiszen akkor a hétfõ hajnal valószínûleg egy hotelszobában találja majd, miközben a Mûvésznõ filmje által közvetített élményt élvezi.
Ha viszont gyõz, akkor elég jó helyzetbe kerül. Ennek az az oka, hogy, Vera három párbajról is vissza jött, és ennek folytán erõsnek gondolják.
Ergó ha Attila legyõzi, akkor a villa hierarchiában, elég magasra kerül.
Ebbõl következõen Fecóék majd elszeretnék kerülni a vele való párbajt, és kiválasztásnál majd, úgy dobálják a jelüket, hogy könnyebb ellenféllel kelljen majd párbajozniuk (pl. Fecó- Seri). Ha ez megtörténik, akkor valszeg Fecó gyõz.
Így kialakul a Fecó-Atti-Csabi döntõ (Azt hiszem, azt már nem kell ecsetelnem, ogy ez miért Attilának kedvez)

Az igazi rabszolga az aki tévesen hiszi azt hogy szabad

OLvasd mar el, en azt irtam, es azt varom, ki mit varna ha teljesulne az alma 😊
wesker24
Ez már ott hibádzik hogy Attilának semmi esélye nincs Csaba ellen !

De azzal egyet értek hogy Attila kiviszi Fecót és Verát és kint is hagyja !
azért ez közel sem olyan nagyképûség, mint, ami Bécinél volt...

maradjunk annyiban h kissé magabiztosabb lett a végefele, ami még a határokon belül van...

majd mai nap folyamán leírom most fáradt vok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Termeszetesen 68-32
Irjatok mar le a nektek legoptimalisabb vegjatekot, de azert a realitasok hataran.

Nalam

Attila most kiviszi Csabat, mert mar nagyon nagykepu, es kinthagyja 62-38-ra
Majd a kovetkezon megint Attila Fecot hagyja kint 68-30-re.
A dontoben elszor kiesik Seri, majd Attila meggyozoen elveri Verat,
csak ha Kolosiék repülnének,amit kétlek sajnos
okos ötlet<#eljen>

érdemes lenne lementened a hsz-t a VV6-ban lehet, hogy már így lesz és majd pislogsz, ha ellopják az ötleted😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

En inkabb bonyolitanam

Jo dolog a lila kendo es az arena, csak ugy, hogy lenne egy arena a kivalasztas elott, de a lila kendo csak a kivalasztasig lenne a jatekose. Majd megegy arena a kihivas elott, ahol ujra megszerezheti valaki.
Na itt taktikazzon valaki <#nevetes1>
A VV6-ból kihagynám az Arénát, sokkal igazságosabb volt a párbajgyõztes lila kendõje.
ez még istenes, mert a VV4-ben az utolsó 1-2 hónapba semmi nem volt szinte!

Itt is voltak geciskedések annyi biztos

Smithwarden
Ha lesz egyszer majd VV6, remelem nem lesz ujra ilyen gusztustalan hanyinger lekacsolgatos nyomorek online adas, mint most vegig volt ennel a sorozatnal is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

deniro2
"mekkora lúzer lesz már aki 2 nappal a finálé elõtt esik ki+

Ferikére gondolsz? Õ már most is ..rvanagy lúzer, de igazad van, lesz még nagyobb is...😊

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/16/vv_veronika_a_playboyba_menne/

Megalónak a faszát anyukám,erõsen kevés vagy te oda😊)
'A február 20-i hét lesz az utolsó, kedden kiválasztás lesz, csütörtökön kihívás, egy napra rá pedig párbaj. A hármas finálé vasárnap este kerül képernyõre.'

mekkora lúzer lesz már aki 2 nappal a finálé elõtt esik ki. <#nevetes1>
deniro2
Vagy inkább mondjuk úgy, hogy ki fog 3x annyit beruházni Attilára, mint Csabára... Csaba támogatói 2 hónapja gyûjthetik a pénzt egy párbajra, míg Attila szavazóinak 1 hét alatt kell 3 párbajt megnyeretni vele, ami gyakorlatilag lehetetlen...

Egyébként az lenne fair.
habár szerintem köv párbaj fecó serike lesz!

Semmi gond.<#wink>
hát jah, de mondjuk atti most megy párbajozni + jövõhéten is + finálé.. hát az elég gázos lesz! válság van! XD nemtom 1 hét alatt ki fog elkldeni 3 sms-.t rá, az majd 1000ft

deniro2
A Fecó-Csaba-Attila hármas finálé kedvezne igazán Attilának, de kétlem, hogy ez összejöhet, illetve, hogy a retek hagyná így elférfiasodni a játék végét...

elõzõ üzim wesker ...û017 es üzijére a válasz, csak õ törölte a hozzászólását, ezért frank.. nak könyvelte el a választ😄

wesker24
Vera tanulhatnál tölem több emberséget ! xDDDD <#nevetes2><#hehe>

Röhög a vakbelem ! xD
hehe hát van benne valami, végülis belátom, nem nagyon birom attila fejét, de azért õ vitte a mûsort, meg valamilyen szinten csaba, csaba azért mert állandoan kiakarták rakni, kiforgatták a szavait, igy mindig központba volt attila mellet😄 az tény, hogy õk ketten a legnépszerübb vv5 ös szereplõk, ezt lelehet szürni abból ha valamilyen szavazás van, vagy akár az éneklõs müsor, ahol sms-el lehetett szavazni, ott õk ketten vitték a pálmát, plusz csaba mellet ami pozitiv télleg egy normális gyerököt mutat, igaz nem szorakoztato, de szerintem az idõsebbek, anyukák, csajszik , szal a fanatikus szavazok, csabára fognak többségben szavazni. szal valóban csabának a leg ideálisabb döntõ az lenne ha ati és seri ellen mehet, mer akkor a cigányvajdák is szavaznának csabára, + a vera szurkolok is szerintem😄

Attila fejlõdött legtöbbet a játék alatt, úgymond "szocializálódott".
wesker24
Ennek én is örülnék ! 😄