ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.origo.hu/teve/20120217-a-tv2-kimenekiti-a-frizbit-a-vv5-finaleja-elol.html
Szerintem pár kivételével minden kiesett fel fog sorakozni Csaba mögé!
Kb. ugyanúgy, mint ahogy a vv4 végén gyakorlatilag mindenki beállt a potenciális gyõztesnek kikiáltott Balekosz mögé, még azok is akiket kint hagyott!
Így az utolsó héten erõsödni fog Csaba pedig szerintem már kezdett gyengülni...!
Az a baj, hogy Attila ugy nez ki, maskepp okoskodik. O ugy filozik, hogy Csaba regen volt parbajozni, es akkor is ket egyebkent gyenge ellenfel ellen jott vissza, ezert o ugy gondolja, hogy csak ok hiszik bent erosnek. Ezt ki is fejti Feconak az onlineban.
En attol tartok, hogy mivel o gondolkodik bent, ezert juthat /egyebkent logikusan/ ilyen kovetkeztetesre.
Mondjuk sztem van eselye Csaba ellen is, de razosabb lenne, viszont ha gyoz, akkor a legnagyobb eselyes a fodijra.
Kedvez neki a csatorna a musorok vagasanal.
Kedvezmenybol kapott egy eskuvot.
Sose adjak le, ha szenne egeti magat
Kedveznek neki a vegjatek valtozasaval.
Kedvez neki, hogy meg nemvolt parbaja
Kedveznek neki az ellenfelek
Ha lett volna benne ciganyver, vagy magyaros betyarbecsulet, akkor nem ment volna a lila kendoert.
Allitom, ha Attila nyerte volna meg a lila kendot, akkor szenne alaztak volna, hogy amoge bujik. Es ebben Feco ment volna az elen.
Nézettség
Sokkal inkább arról van szó szerintem, hogy kell a mûsorsáv az új mûsoroknak, amiktõl még nagyobb nézettséget remélnek.
-Te büdös r..anc.Mit okoskodsz itt mikor csalással jutottál be?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Már tényleg nagyon unalmas az egész...
Nem tudom még is mit vártak?
Még jó,h talán azzal hirdették,hogy micsoda meglepetések&újdonságok lesznek, én perpill egyel sem találkoztam. Max. az aréna,de ilyen ötlettelen feladatokat még egy 3 éves is kitalált volna.
Eléggé lefõtt a mûsor.
Glory, Glory Man. United!
Mikor az volt a szlogen mindig hogy "egyikõtök már soha nem térhet vissza a villába."
Szánalom ez az ötlettelenség.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
EXALEXOX
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Való világ Aranypart crossover!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Attila mostani viselkedését elnézve, Verát fogja kihívni, ugyanis az utóbbi napokban látszódik, hogy látványosan Csabinak ad igazat Vera ellenében (Serit kötve hiszem hogy kihívná).
Gondolom Attilának van annyi esze, hogy nem a jövõbeli párbajellenfelét erõsítse. Na ha kihívja Verát akkor értelemszerûen két lehetõség áll elõtte: vagy kiesik, vagy nem.
Ha kiesik, akkor már nem kell elemezni a további sorsát, hiszen akkor a hétfõ hajnal valószínûleg egy hotelszobában találja majd, miközben a Mûvésznõ filmje által közvetített élményt élvezi.
Ha viszont gyõz, akkor elég jó helyzetbe kerül. Ennek az az oka, hogy, Vera három párbajról is vissza jött, és ennek folytán erõsnek gondolják.
Ergó ha Attila legyõzi, akkor a villa hierarchiában, elég magasra kerül.
Ebbõl következõen Fecóék majd elszeretnék kerülni a vele való párbajt, és kiválasztásnál majd, úgy dobálják a jelüket, hogy könnyebb ellenféllel kelljen majd párbajozniuk (pl. Fecó- Seri). Ha ez megtörténik, akkor valszeg Fecó gyõz.
Így kialakul a Fecó-Atti-Csabi döntõ (Azt hiszem, azt már nem kell ecsetelnem, ogy ez miért Attilának kedvez)
Az igazi rabszolga az aki tévesen hiszi azt hogy szabad
De azzal egyet értek hogy Attila kiviszi Fecót és Verát és kint is hagyja !
maradjunk annyiban h kissé magabiztosabb lett a végefele, ami még a határokon belül van...
majd mai nap folyamán leírom most fáradt vok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nalam
Attila most kiviszi Csabat, mert mar nagyon nagykepu, es kinthagyja 62-38-ra
Majd a kovetkezon megint Attila Fecot hagyja kint 68-30-re.
A dontoben elszor kiesik Seri, majd Attila meggyozoen elveri Verat,
érdemes lenne lementened a hsz-t a VV6-ban lehet, hogy már így lesz és majd pislogsz, ha ellopják az ötleted😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jo dolog a lila kendo es az arena, csak ugy, hogy lenne egy arena a kivalasztas elott, de a lila kendo csak a kivalasztasig lenne a jatekose. Majd megegy arena a kihivas elott, ahol ujra megszerezheti valaki.
Na itt taktikazzon valaki <#nevetes1>#nevetes1>
Itt is voltak geciskedések annyi biztos
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ferikére gondolsz? Õ már most is ..rvanagy lúzer, de igazad van, lesz még nagyobb is...😊
Megalónak a faszát anyukám,erõsen kevés vagy te oda😊)
mekkora lúzer lesz már aki 2 nappal a finálé elõtt esik ki. <#nevetes1>#nevetes1>
Röhög a vakbelem ! xD