ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de sztem õt fogja,õt kell h kivigye...
ha pedig nem õ megy vissza hanem Vera akk az nagyon nagy gáz lesz...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem érdemli meg hogy visszatérjen !
Mondjuk az igaz,hogy nagy nyilvánosság elé nem tennélek én se,csak szájkosárral 😊)
Glory, Glory Man. United!
De ha Attila nem Verát viszi ki,akkor essen is ki a faszba...
azért álljon már meg a menet....
és õ is rühelli Verát úgy veszem ki a szavaiból😄
fecó mindig megbújik valahol, seheri kussol, szóval nekem most teljesen olyan, mintha csak hárman lennének..furcsa 😄
meg rájöttem, hogy 1 hét és vége ennek a szarnak. még hiányozni fog minden este ez a sok baromság.. 😄DD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
szánalom....
jól néz ki,de hogy nem magyar VV villa,az tuti
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
bár mondjuk tökmind1, mert Attila hackerek dolgoznak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
még azt is el tudom képzelni, hogy õk elõre tudták, hogy csak 11 napjuk van...
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
VV Kinga hivatalos oldala
Kedves Mindenki! 😊
A mai naptól átvettem az oldalam szerkesztését. Elsõként borzalmasan jól esett minden biztató szó és nagyon jól esik visszaolvasni,hogy milyen sokat szeretnek. Ez ad erõt! 😊 Másrészt pedig most szeretnék mindenkit megkérni,aki azért jár ide,hogy csúfolódjon, gúnyoljon,hogy ne szóljon hozzá innentõl kezdve a postokhoz,mert azonnal kifogom tiltani. Lehet szeretni és lehet utálni,de szerintem inkább foglalkozzatok azokkal a játékosokkal,akiket szerettek,mert az,hogy arc nélkül másokat becsméreltek az magatokról állít ki egy nem túl pozitív képet. Nagyon szeretnék azokkal beszélgetni és foglalkozni,akik kedveltek engem! Jöhettek a testi hibáimmal és hogy mit írnak az újságok.. Anélkül,hogy tudnátok valóban ki vagyok én.. Tehát szépen kérek mindenkit.. Köszönöm, Kinguci 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11