153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #151931 Hat Vasember elismerem a tevedesem mondjuk te Vivient mondtad Greg ellen pedig eggertelmuen osszefogtak taktikailag...egyebkent ha kihivna Vivient siman kinthagyna szoval remelhetoleg igy dont -
Ironman2 #151930 Ezért lenne jó őket kukkolni,mert akkor nem lennénk meglepve a sok felháborodáson.Mi csak egy szerkesztett műsort kapunk,ami nem mindig a valóságot mutatja.Ez ilyen fél valóvilág sajnos.Big Brotherhez meg nulla köze van,én nem is értem hogy az Endemol miért nem tud beleavatkozni,mert a Big Brother teljesen más műsor,és idáig csak logóban láttuk azt! -
Ironman2 #151929 Sajnos tévedtél barátom! -
Ironman2 #151928 Ja,amúgy a végén nem értem Greg felháborodását,Roli sose volt a haverjuk (mert mondta hogy Roli szembeköpte magát),lehet adáson kivül beszélgettek,azt mi sose tudjuk meg,de mindig is külön voltak az összefoglalókban,Roli,Hunor,és Lacika triumvirátus.Lacika se haverkodott Greggel,szerintem Greg most kicsit túltolta a dolgokat,de még igy is népszerübb mint Vivi.Ocsmány az a csaj nagyon,de tényleg. -
argo001 #151927 Vivenre egyedül Greg ellen lennék képes szavazni. -
peteimii #151926 Remélem igazad lesz, most greg eléggé ki akadt, végül is mindegy hogy jogos vagy nem jogos csak ne veszítse el a fejét -
peteimii #151925 Meg nézném én is most mi van bent, ezek meg ölik egymást a végéig -
Ironman2 #151924 Egyébként teljesen bejött amit irtam lent,csak ugya Vivit nem tippeltem,de egyértelmű hogy Gregre rakja.
Greg,és Vivi párbaj lesz,olyan 85-15 százalékkal fog Greg visszajönni!
Ennyi,nem is kell tippelnem,tök egyértelmű -
peteimii #151923 Ironman2 igaza lett basszus, ez be jött, nem gondoltam volna. Greg most ki is akadt, nem gondolom hogy bárki ellen kint marad ha csak most nem szarja el a napokban. Hogyan ki cinkelte a kis picsát a táblánál :) hú ez nagyon ütős volt most. -
Ironman2 #151922 Aztakurva,mekkora show volt,szerintem most kicsinálják egymást ottbent,de jó lenne látni a reakciókat!! -
nordan #151921 mit vársz tőlük? Zsunak annyi esze van mint egy majomnak Greg pedig tipikus buzi--> mérhetetlenül rosszindulatu -
argo001 #151920 Greg és Zsuzsi ocsmány módon viselkednek. -
Ironman2 #151919 Ezt a Vivit úgy ki fogják rakni innen a többiek,mint a huzat,most figyeljétek! -
IXEMGabeo #151918 ez a Varga Daniel fitnesszes csavo jol beszologatott a villalakoknak:D miss Rofis beszolasa Viviennek mindent vitt -
nordan #151917 Vivien +13 kg :D aztaqrva -
IXEMGabeo #151916 Vivien kb semmit nem csinal Krisz kiesese ota...semmi nem jott be, amit eltervezett reszben a szerencsenek koszonheti, hogy meg bent van...
Adri reszevel egyetertek, mert o nagyon szepen a hatterbol mozgatja az esemenyeket es csendes tarskent manipulalja a bent levo csoportokat...ha Era is hasonloan jatszott volna es nem tamadja hatba Roliekat akkor meg mindig bent lenne... -
peteimii #151915 De ami minden nap viszi a pálmát az a bele való. Közben ezt is meg fejtettem. Szerintem szabad stílusban nyomják minél hülyébb ostobább idiótább stílusban nyomják mert ez legalább fel bassza az agyamat. Kíváncsi lennék mekkora a Bauko Éva rajongó tábora de én ekkora hülye lennék, testőrökkel közlekednék... Aki pedig a bele való paródia videókat vágja,, gyerekek higgyétek el, itt mindenkinek van valami baja :) -
peteimii #151914 Fél időnél vagyunk és vannak akik eddig semmit nem mutattak.. Talán a játék eddigi legnagyobb húzása Roli Era kihívása volt. Most aztán a csajok is még jobban be vetik magukat a 36 millióért, mindenki mindenkivel mint a vad állatok. Másik dolog, nehéz lenne előre meg mondani ki kire fogja tenni a jelet. Basszus akik semmilyen játékot nem játszanak azok el fognak lavírozni a végéig párbaj nélkül? Úgy ha össze fognak a kikkek akkor szerintem igen. Egyébként azt számoltam ha felénél vagyunk akkor már nem küldenek be szerintem senkit meg még fel is gyorsítják a játékot. Bár még ki tudja hogyan alakul. -
peteimii #151913 Megy az uszítgatás minden irányba. Most jön majd az hogy a Vivien és az Adri meg akarja bontani a srácok vagy a csajok csapatát, mert ugye vannak a srácok, a csajok és Greg, valamit a külön álló Vivien és Adri, muszáj lesz robbantani.Ez az egyetlen ami még színessé teheti a játékot. Tegnapi műsor közben azon agyaltam, ezeknek az embereknek bármilyen feladatot adnának, már akkor is unalmasak.. Elnézést tényleg hogy ezt mondom,de ez a be válogatás sem volt valami nyerő.. A srácok abszolút szóval tényleg abszolút stratégia és taktika nélkül.. Meg még együtt is alszanak ez no comment... Greg az egyetlen akire azt tudom mondani hogy értelmes szó fordulatokkal teli mondatokat gondolatokat közvetít. Még ha meg is játsza magát de hát melyik nem.. Régebben azért jellemesebb karakterek voltak. -
nordan #151912 már egy hete kb -
Ironman2 #151911 Hunor megdugta Adrit! -
#151910 mostanában reni a legidegesítőbb, én biztos ellene szavaznék akárkivel megy ki. vinnyog mint egy 5 éves vagy ordít...
greg is kezd faszoskodni és viszik magukkal zsut. elszaladt velük a ló, folyamatosan egymásnak hypeolják magukat. remélem bukás lesz belőle -
IXEMGabeo #151909 kizart dolognak tartom hogy mind a negyen Vivire tegyek...Renire fog kerulni jel, de egy nagyon szoros holtverseny alakulhat ki. -
Ironman2 #151908 Nemtudom miért Reni lenne a kiválasztott,mikor a többiek is beismerték bennt hogy nagyon erős egyéniség.Talán Csoki után a második legerősebb jellem. -
Ironman2 #151907 Mivel arról a farmról hozták a pónikat.D -
Ironman2 #151906 Greg-Vivire
Zsuzsu-Vivire
Reni-Vivire
Adri-Vivire
másik csapat:
Lacika-Gregre
Roland-Gregre
Hunor-Gregre
Vivi nem fogja Greg-et kivinni párbajra,mert ahogy kiválasszák,be lesz majd fosva burkoltan,és szerintem Adrit fogja vinni.De már ez se fogja megmenteni,szóval Vivinek most ér véget a játéka. -
Ironman2 #151905 Tévedsz,mert az 5 kiló műhajú Vivike lesz a kiválasztott. -
IXEMGabeo #151904 amugy a bentlevok kozul Rolin es Adrin kivul nem volt senki parbajozni...tuti uj paros lesz
nem tudom figyeltetek-e, de ugyanaz az az allatos no ment be a villaba a ponikkal, mint, aki vendegul latta Csokiekat -
IXEMGabeo #151903 az elmult napokat figyelven Reni lehet a kovetkezo kivalasztott -
nordan #151902 nagyon jól vezeti? egy összetett mondatod nem bír elmondani,mert 4 másikba kezd bele közben és egyiket sem fejezi be..........ésháttehátszerintem -
Ironman2 #151901 Évának érettségije megvan,és szerintem nagyon jól vezeti a műsort,Győzikével ellentétben,mert őneki nem való ez az egész,folyamatosan bakizik,és szerintem már ő se tudja néha miket beszél.(logopédus se ártott volna) -
Ironman2 #151900 Lókolbász.D -
nordan #151899 ez az ÉVA kegyetlen nagy baszás lehet,hogy így felszopta magát a nulla agyával a retekbe...........
már sajnálom,hogy anno nem basztam meg a Rióból -
peteimii #151898 Azért az milyen már, hogy simogatod dédelgeted a malacot utána meg ott van az asztalon... Ha még csak randomra fel dobnak egy kis malacot az még jól esik, de akivel előtte együtt élek,mi lesz a lovakkal... -
peteimii #151897 Köszönöm meg találtam a képességeket szuper :) a malacra is emlékszem, pont pár nappal ezelőtt kerestük poénból a nevét a neten de nem lett meg, ott volt az asztalon ropogósra sülve :) ez nagyon beteg -
Ironman2 #151896 Beküldhettek volna inkább egy sertést,főleg szilveszter előtt,mint anno a VV4-ben,jó nagy dilemma is lett belőle,Alekosz a testével védte a malacot,többiek meg éheztek azon a héten pont.eh.Aztán a játék végére,mikor összejöttek egy showmüsor keretén a játékosok,akkor ott volt a malac,ropogósan az asztalon.D
Mondjuk ezek közül egyiket se tudtam volna elképzelni disznót vágni,talán Lacika amelyik még bátrabb.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.27. 12:44:00 -
Ironman2 #151895 Jobboldalt meg van a szuperképességhatározó! -
Ironman2 #151894 Ja,nagyon jó lett a Betlehemes előadásuk!
Amúgy a szuperképességek,már amik megmaradtak,ott vannak a fejeknél az oldalon:
https://rtl.hu/rtl2/valovilag -
peteimii #151893 Apropó, szuper képességek, valaki tudja hogy a bent lakók közül kinél milyen képesség van? Hunor le veheti a lila kendőt azt tudom, Zsu hazugság vizsgálat ha még megvan az ugye érdekes mert azt hiszem egyszer már előtte, vagy az Ginu volt az már passz...Lacikáét el lőtte a Roli, az volt a külső segítség ugye. Aztán a többit nem tudom... -
peteimii #151892 A karácsonyi napokon jó volt látni az érzelmeket, végre egy kis nyugi volt ... Az esti bele való műsorok viszont már nagyon szégyenletesek, tegnap még a Zsuzsu is jobban vezette mint a Bauko,a magyar Jókai Móron meg legalább lehet röhögni néha. Nem is értem a Bauko Éva el hiszi magáról hogy ő ekkora sztár? Tiszta szégyen az egész, persze nem muszáj nézni tudom :) Úgy csinálnak mintha világ színvonalú műsort vezetnének,pedig a jelenlegi vv nézettsége töredéke elődeinek. Éva meg Győző úgy csinálnak mintha minden szalma szálat meg akarnának ragadni azért hogy sztárok maradjanak, a viselkedésük hatalmas cink. Vv lakók különben elég együgyű stílusban nyomják, a beszéd stílusuk nem valami választékos főleg a Lacika...Ezek sosem beszélgetnek vagy csak nem látjuk? Totál vontatott monoton beszélgetések zajlanak sokszor nem történik semmi csak el vannak mint szar a vízen... Viszont a karácsonyi előadás előtt le a kalappal, viszonylag rövid idő alatt egy elég színvonalas érzelmes műsort adtak elő a lakók. Greg és Roli jól adták...