153993
ValóVilág 12
-
kozi001 #151971 Bunkó Éva is webcamezett, mint Era? -
peteimii #151970 Azért Rolinak volt egy olyan gondolata, hogy "ebben az egészben én valahol el vesztettem magam". Azért ez érthető ilyen körülmények között ahol mindenki manipulálni akarja a másikat és kever kavar éjjel nappal. Azért remélem még bírni fogja mert szerintem még Roli van a legjobban képben... másik dolog egyértelmű hogy Adri meg akarja bontani a hármast de ez nem is fontos, igazából... -
peteimii #151969 Hú Nordan kösz de kösz nem :) azért ez be talált, pont most mondta a bele valóban a Bauko hogy tudja magáról hogy ő jól néz ki, hát ahogy a mellékelt ábra mutatja,no comment... -
nordan #151968 -
Ironman2 #151967 Lacika úgy nézett Gregre mint akit meg akar fojtani,hehe.Lehet őt akarta kivinni,aztán a nézésétől hirtelen meggondolhatta magát Greg:DDDD -
Ironman2 #151966 Greg megy vissza egyértelmű,ez a 77 százalékos nézői igen Vivien ellen, is ezt mondja. -
peteimii #151965 Egyébként ennek a Gregnek valaki megmondhatná, hogy a két picsa csak a hátán akar előre lovagolni... Hú bazdmeg most nézi a Krisztián a bele valóban ahogy a Vivien Hunor takaró city... -
peteimii #151964 Már azt sem tudom kinek örülnék jobban ha vissza megy. Greg ki akad hogy kiválasztott lesz, ez az a játék ahol nem kell indok, taktika se rosszabb mint amikor a barátomnak meg ígértem bla bla ami még az első kiválasztásokon volt... Greg Vivient vitte, volt egy kvíz kérdés amiben 77% a Vivient hívta volna, elég egyértelmű hogy ez a párbaj lesz a legnagyobb százalék különbség... -
Ironman2 #151963 Az a kutya hogy tévedt be oda? D Lehet ő lesz a következő játékos? -
nordan #151962 nem, csúnya smink nélkül sem és a body elég jó!
Az külön megemlíteném,hogy a huszonéves zsu, era, adri olyan ványadt 50+ os testszerkezettel rendelkezik,hogy bottal nem piszkálnám meg őket és csak tetézi ,hogy lusta igénytelen az összes és smink nélkül hényadékul néznek ki....a lógó csecsek huszonévesen és a hatalmas zsírpárnák pedig no comment -
Ironman2 #151961 De megnézném eredeti formájában hogy nézhet ki! -
nordan #151960 ha én lennék Vivi apja dunába mennék szégyenemben, gondolom az öcsike is kaphatja rendesen az ívet miatta
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.02. 20:21:21 -
Fantasico #151959 Szerintem volt ott több is, meg lesz is. Hunor szerintem még gyorsan, mielőtt kiesik Vivi szépen el fogja kapni. -
Fantasico #151958 Ez a Greg annyira egy irritáló és únszimpatikus ember, hogy azt nem tudom szavakkal kifelyezni. Sajnos gyáva nyuszi lesz, és Vivit fogja kivinni, mert Ő a leggyengébb és bárki kint tudná hagyni. Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan párbaj ahol bárhol bármilyen körülmények között is Viviennek drukkolnék, de ez most az lesz, bár szerintem 100% hogy kiesik, de akkoris inkább neki kéne visszamenni, mert ettől a Greg-től már a hányinger kerülget. Ráadásul ezek a nevetséges dühkitörései, fel van háborodva hogy ki merték választani, majd utánna olyan győlöletbeszédet lenyomott, hogy az valami undorító volt. Kicsinyes szar alak, aki még Lacika ellen is megizzadna egy párbajon, Hunor meg agyba főbe verné, de őt úgysem meri kihívni mert egy kis ratyi nyuszi, aki legkésőbb a következő párbajon kint is marad, ha egy normáis ellenféllel megy majd ki. -
nordan #151957 ga jól láttam kis petting volt tegnap Hunor-Vivien közt -
Ironman2 #151956 Adri most is behízelgett Gregnek,fél hogy őt hivja ki.Greg mondta hogy váratlan fordulat is lehet.Elég erősnek érzi magát Greg,szóval egy Lacikát is be merne vállalni.
Roli rendesen beivott. -
IXEMGabeo #151955 pedig Vivike is boven gonoszkodott odabent mikor Kriszek bent voltak, mostmar egyedul maradt es hirtelen atcsapodott Roliekhoz, akik abszolut nem tartjak ot semmire...ido kerdese es kiesik
noi jatekosok kozul, aki okosan csinalja az Adri o benne remenykedem, hogy bent marad meg sokaig -
Ironman2 #151954 Azt mondta Roli hogy meleg transzformers.DDDDDD Szerintem transzvesztitát akart mondani.Amikor Hunor kijelentette hogy már nagyon unja,akkor hangzott el Roli szájából ez. -
kozi001 #151953 Én Reni ellen is Vivienre szavaznék...
Illetve lett volna még ember csak azok már kint vannak. -
kozi001 #151952 Ha, Nyugodtan jöhetnek a kövek. Simán Greg ellen fogok szavazni!
Még egy ilyen rosszindulatú meleget nem láttam... -
IXEMGabeo #151951 az igaz, ha okos, akkor ot hivja ki...sok valasztasa nincs, Adri, Hunor, Lacika legfokepp rajta kivul...talan Lacikat is kint hagyna, de az nagy parbaj lenne a heterok es a melegek kozt:D -
nordan #151950 30 évesen sellő meg mermaid faszom.........egy rosszindulatu buziköcsög -
Ironman2 #151949 De most Gregnek miért van félnivalója? Kihivja Vivit,aztán kinnhagyja,mert szerintem Vivit többen unszimpatikusnak tartanak mint Greget. -
IXEMGabeo #151948 durvan tulreagalta egyebkent...innen latszik h Greg igazabol az, aki vegig megjatszotta magat es beetette mindenkivel ezt az unikornisos, sellos baromsagot, ami neha vicces volt, de szerintem sokak szemeben idegesito mar...egyebkent volt ido, mikor Viviennel is hirtelen joban volt, sot mindenkivel, de innen latszik, hogy Zsun es Renin kivul nem erdekli ot a tobbiek...neki mostmar igy kell vegig vinnie a jatekot, hogy a 2 lany oldalan, ha ido elott kiesne biztos vagyok benne, hogy Reni es Zsu kapcsolata sem lenne ugyanolyan, mert 2 teljesen ellentetes ember a bolondsag ellenere..Greg a kapocs koztuk es reszben mindkettot befolyasolja -
Ironman2 #151947 Kivágták a sátán jelzőt Greg szájából,vagy újrajátszatták vele a kiválasztást,eléggé brutál volt amit élőben lenyomott Vivi szemébe Greg,közbe is kellett avatkozni Petinek.A szilveszteri összefoglalóban már más ment le. -
IXEMGabeo #151946 hat ez az, hogy akkor lesznek ezek a dolgok mervadoak, ha kikerulnek a villabol...mi szokott tortenni altalaban megy mindenki a maga utjan mindenki visszaszokik szepen a maga barati tarsasagaba...elejen lehet 1-2 ember ossze fog jarni bulizgatni utana pedig az unalmas hetkoznapok fognak dominalni es a folytonos rohanas a munkahelyre...nem lesz ezeknek idejuk mar, amelyikuk dolgozni fog -
IXEMGabeo #151945 nem vagyok nagy rajongoja az okostelefonoknak raadasul a memoriam is megtelt majd 4 eves telom van es nem volt kedvem lecserelni -
peteimii #151944 A csajok provokációja már durván gyerekes, itt jön ki kinek mennyi esze van. Kibaszottul idegesítő a reni meg a Zsu most jön elő az igazi énjük mint amivel be mentek, két idióta. Vivienre rendesen rá mentek. Érdekes az, hogy a kiválasztás előtt Vivit láttuk gonosznak, most pedig kik a gonoszok. Azt az oldalát látjuk meg az embereknek amit éppen meg mutatnak. Így aztán totál be vagyunk manipulálva szerintem. Egyébként meg ki a gonosz ki a jó ember, tök mindegy mindenkinek van jó és rossz oldala, sok minden függ az adott szituációtól. Beszélnek ezek nagy barátságokról, kíváncsi leszek a végére a nagy barátságokból mi marad meg. Néhány ember viselkedése már olyan cink tényleg hogy... -
#151943 Ajánlom figyelmedbe:
-
Ironman2 #151942 JA el is felejtettem hogy Roli védett.Okés. -
IXEMGabeo #151941 Roli most tuti nem fog Greggel menni..Greg vs Vivien forgatokonyvet tudnam elkepzelni -
IXEMGabeo #151940 Dencykem utalok irni telefonrol probalom minel gyorsabban...ekezet nuku -
Ironman2 #151939 Szerintem azt akarta kérdezni hogy kizártak-e valakit azóta? Elég komoly veszekedés lehetett utána,remélem ma leadják teljes terjedelmében.A honlapon nem irnak semmit se róla. -
Ironman2 #151938 Ahogy a VV faszbúk oldalát olvasom,eléggé megosztott a társaság.
Én most nem merek kockáztatni,mert kétesélyes lett a kihivás.Vivi egyértelmű volt,de hirtelen beugrott Roli is Greg-nek a végén.Lehet bosszút áll Rolin.NA egy Greg-Roli párbaj érdekes lenne.Akkor meg ottmarad Vivi a villában,ő les za nevető harmadik. -
#151937 Ezt nehéz volt elolvasni. -
IXEMGabeo #151936 na kizartakvkit azota?:D -
peteimii #151935 Roli jól járt ezzel a Laci Hunorral, mint Greg a két lánnyal, nagyon kíváncsi leszek hogy a két hármas csapat meddig és hogyan jut. Egyébként Greg kiakadása felesleges, tök mindegy ki mit ígér vagy mond, muszáj kamuzni a vége felé kockáztatni, nyilván egy idő után senki se azt mondja a másiknak amit gondol, hanem ahogyan neki jó. -
Ironman2 #151934 Hunort senki sem meri felvállalni,így szép lassan besodródik az első 3-ba.Egyértelmű. -
IXEMGabeo #151933 igazabol nekem Adri valasztasa volt meglepo arra szamitottam Vivienre teszi de akkor ezekszerint osszebeszelt Roliekkal... -
IXEMGabeo #151932 nem ertem Zsu es Greg miert videlkedtek volna ocsmanyul..Greg volt aki kiakadt de ezzel szamolni kell mert taktikai jatek is...Hunornak es Lacikanak ugy lett volna fair ha azt mondjak ez taktikai lepes nem valamifele mondvacsinalt indokot felhozni