153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Adri mindig is az volt, ahogyan Greg ok eszrevetlenul csinaljak es jol bannak a szavakkal, altalaban nyugodtak mig Erat tulzottan elragadtak az erzelmei. Adrit eddig 1 szemely tudta felidegesiteni es az Zsu.:D
  • Ironman2
    Most itt az újabb szarkeverő Adri személyében,szóval mindig lesz egy aki továbbviszi a kavarást.
  • Ironman2
    75-24

Lehet még ezt fokozni Győzike után.D
  • Ironman2
    Roli és Hunor a 2 szakember

Ez jó volt!
  • Ironman2
    Dettó!
  • peteimii
    Örültem,hogy az Era kiesett,elviselhetetlen volt ,álszent ,provokatív és rosszindulatú már nézni sem bírtam.Rendesen idegesített az ember.Csoki ki esése viszont felesleges volt,igaz én annak tudom be az ilyen kitöréseket .hogy a be zártság és az érzelmek sajnos néha meggondolatlanságokat ídéznek elő.Csak azt sajnálom ,hogy ilyen formában kellett távozni,nem hiszem ,hogy hallunk róla,pedig alapvetően színes egyéniségnek tartom.Zsu is rátett a sírás rívással,ezzel még a végén eljut a fináléba is,bár remélem nem.Azért lehet tanulni ebből a szériából,nevetve sírunk,sírva nevetünk,36 millió forint.Mit hoz ki az emberből a nyereség vágy..Vannak akik biztonsági játékot játszanak pl Greg,Hunor ,Roli,semmi konflikt,mégis talán Greg a legemberibb,próbálja tartani a határait úgy hogy közbe ne is legyen unalmas..Csoki lazán nyerte volna a játékot,ha nincs ez a csipesz téma,jogos volt a kizárás,viszont gyakran látunk hasonlókat,amit ugyan így fel lehetne fújni.El szabadultak az indulatok,lépni kellett én azt gondolom,Era volt a fő felbújtó sok esetben.Egyébként azt látom leginkább a párbaj szavazatok alapján,hogy ebben a szériában az embereknek nem a szar keverés, a szex ,a balhék és a taktika tetszik,hanem inkább az emberség és őszinteség alapján szimpatizálnak.Még annyit,hogy a nagy százalékbeli különbség miatt szerintem ki alakult egy megfelelési kényszer most a versenyzőkben,ez érezhető.Sokan megjátszották magukat,talán azért most más játékot fogunk látni,magam részéről nem szurkolok senkinek,Csoki győzelemnek örültem volna,de ott az egonak talán kellett ez a pofon most,,innentől kezdve meg talán több esélyes a játék...
  • kozi001
    CsokiBroki iszonyat primitív volt! Nem feltétlen a csipeszhajigálás hanem Era telibe üvöltése miatt.
    Még bicskásKrisztián a VV6-ből sem volt ennyire primitív.
    Meg sem fordult a fejembe hogy leüti Izát.
    Csokinál simán...

Ja és mellesleg tényleg Zsuzsu elé állt a Csoki!
  • nordan
    csoki vagy nem csoki feka vagy nem feka ez a legundorítóbb dolog amit egy nő megtehet egy férfival.....ez a fajta terror még rosszabb mint a testi durvulás én nem vertem meg nőt soha ,de a nők kurvára rohadékok,hogy a végsőkig provokálják a férfiakat,hogy elcsattanjon az a pofon! Én Erát is kizártam volna az egyenjogúságra hivatkozva amit leművelt az éppolyan undorító dolog mint maga a verekedés
  • kozi001
    Ahogy belemászott a Csokibroki Era arcába, csoda hogy eddig nem volt valamilyen hasonló incidens.
    Ilyet nem is láttam még VV-ben.
  • kozi001
    A sok coalburner hoe. Élen a tehén bőgést imitáló Renivel..
  • kozi001
    Valami nem tetszik?
    Talán ugráljon az ember az agresszív feka után?
    Remélem hogy egy fürt banánt azért utána haíjtottak!
  • kozi001
    BAlekosz egy ostoba kretén volt. Csak a prolik nosztalgiáznak utána!
  • Ironman2
    Ez egy emlékezetes adás volt megint a mai.Tele volt érzelemmel.dűhhel,mindennel.Era kiesése borítékolható volt,de hogy Csokit ennyire gyászolják,az kegyetlen volt még nézni is,pedig csak egy játékból esett ki.Azok a fránya szabályok,sajnos az a helyzet hogyha felmegy az adrenalin,akkor az ember önkívületi állapotba kerül,és elfelejt hirtelen mindent amit józan ésszel cselekedni kellene.Pont ezt láttuk a végén is,mikor odarohant Krisztiánhoz megölelni Roli. (de hogy miért pont őt???). Csokit már előtte felidegesítették,ezt láttuk is,de szerintem volt ott más is,még a dobálós jelenet előtt,csak azt sose tudjuk meg,ennyire nem baszhatták fel az agyát hogy odadobjon egy körömreszelőt Zsu fejéhez.Persze elég szerencsétlenül jött ki a dobás,csak még meggondolatlan Zsu is rátett egy lapáttal,hogy hú fejbedobott,meg fájt,meg ..stb.Aztán még ő kért bocsánatot,amikor már sejtették hogy késő az egész.Reninek meg ez a hisztije Csoki után,fúúúú.Aztán most meg mikor élő adás volt,akkor olyan mintha mi sem történt volna.Szerintem lassan bevallhatnák a szerkesztők is,hogy színház az egész amit idáig láttunk,most kezdődik az igazi való-Világ
  • IXEMGabeo
    Csokit es Erat ki lehet szurkiteni...

azert azt beismerem, hogy 2 ugymond izgalmas karaktert vesztettek el a nezok marcsak Zsu es Greg akikre azt mondanam szuper izgalmasak es szorakoztatoak, Reni nagyon meg fog gyengulni..Roli pedig ott lehet a vegen, ha jol keveri a kartyait
  • IXEMGabeo
    ez varhato es folenyes gyozelem volt...szep volt Roli
  • nordan
    csokifaszhiány
  • IXEMGabeo
    max 1 plusz hetet beiktatnak es kesz...lattam de en a kivalto okra lennek kivancsi amit Era idezett elo
  • Ironman2
    Szerintem valakit be fognak küldeni,2 hét alatt 3 játékos esik ki,ha így mennek akkor már januárban vége is lenne,de 3 és fél hónapig tart a játék.
  • Ironman2
    Belevalóban megmutatták mi volt.Visszanézheted!

• IXEMGabeo
    ja es nezzetek a hatterben Vivient hogy rohog...az az igazi gonosz kacaj, de nem hiszem, hogy Csokika kizaratasa utan is jo kedve volt
  • IXEMGabeo
    ennyit rola...fajanko jol elbaszta, mert eselyes volt a gyozelemre...teljesen jogos, hogy kizartak

ahhoz kepest h Vivien akarta Zsut kizaratni ez forditva sult el es Zsu zaratta ki Csokit reszben Era kozremukodesevel:D
    na, de ma meglatjuk mi is tortent valojaban
  • beby44
    Sanja.Mièrt nem vágta inkább a földhöz idegessègèben azt a hülye csipeszt.Elèg lett volna ha nem a Zsu hoz vágja.Kár èrte.
  • kill3r21
    Jézus, ennyire kiakadni? Rendbe vannak ott az idegek?
  • Ironman2
    Megérdemelte a büntetést Csoki,teljesen jogos,viszont innentől nulla lesz a műsor.Akinek még érdemes szurkolni az Greg,és Reni.Zsu,és Adri is befuthat talán.A többiek mehetnek haza!
  • sorler
    nagy szar volt a műsor amit a nigger csinált
  • chelseafan
    Csoki ha ezeket a dühkitöréseit visszafogta volna, simán, nevetve megnyerhette volna ezt a VV-t szerintem. De hát ez van. Erával azért durva volt az a szócsata, csak nehogy még ez is a mártírkodás felé hajtsa a vizet...
  • Zozo0122 #151865
    Nincs ezzel semmi gond, amatőr hiba volt egy nem túl okos, viszont simán győzelemesélyes játékostól :D Nyilván nem kérdés a dolog, éles tárgy félerővel egy lány fejét eltalálva, itt nincs mit tenni, megvizsgálni sem érdemes az ügyet, viszontlátásra :D Ismét kevésbé lesz viszont nézhető a VV.
  • nordan
    a nonplus ultra ,hogy a köpőgép okoskodik mit szabad és mit nem...........
  • nordan
    mi ez a hisztiroham? nem kivégezni viszik! édes Istenem
  • nordan
    senkinek eszébe nem jutott a bőrszín csak neked.....
  • Ironman2
    Én nagyon sajnálom,pedig egy normális embernek ismertem meg a játék alatt,persze most a vérszívó rasszisták előjönnek,pedig bárkivel megeshet,néha én is tudok agresszív lenni,és dobálódzok rendesen,szóval nem feltétlenül kell a bőrszínre fogni az egészet.Most majd mutatják a belevalóban hogy mi történt valósában.
    Viszlát Csoki,jó játékos voltál,most nézhetjük a semmitmondó Hunorékat.Remélem dögunalomba fordul a műsor ezek után!
  • Ironman2
    Ennyi!! Csokit kizárták! Durva amit művelt!
  • nordan
    szemenvágta Zsut az a körömreszelő vagy mi a rák
  • Ironman2
    Csokit már majdnem kizárták egyszer,mert dobálta a palackot,csak pont mellément.Szerintem most betalált,valószínü hogy ez lesz.Akkor rohadtul sajnálom,nem lesz aki csinálja a műsort.
  • Ironman2
    Remélem nem Csoki az!
  • Ironman2
    LOL! Valakit kizártak a mai napon!!
  • IXEMGabeo
    Csoki es Zsu megint alkottak:D
  • chelseafan
    Már el is kezdte... :D :)
  • Fantasico
    Igen teljesen jogos felvetés, és egy kicsit tartok is ettől, bár szerintem ez annyira nyilvánvaló, hogy ezt csinálja most, hogy remélhetőleg a nézők is átlátnak ezen és az eddigi viselkedését és megnyilvánulásait veszik figyelembe, nem ezt a mostani színésznőt. Normális esetben esélye sem lenne min 60-40 Rolinak.
  • chelseafan
    Csak nehogy mártírt csináljanak Erából, vagy ő magából... Az az egyetlen esélye, hogy visszajöjjön. Ez alatt a pár nap alatt hirtelen "nagyon jó, kedves, őszinte és tiszta szívű" lány lesz belőle... :)
    Utoljára szerkesztette: chelseafan, 2018.12.21. 19:21:19