153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Azért nem mutatnak állást,mert Greg kb 90 százalék körül van,és ha megmutatják a 90 százalékot,akkor már senki se fog szavazni,mert sejtik az eredményt.Akkor lenne értelme ha szoros verseny lenne.De egy ilyen undorító picsa mint a Vivi,akinek már az elején ki kellett volna menni,még egy fél órát se szabadna elpazarolni az összefoglalókból.Ronda visszataszító egy nő,nem is értem hogy ki küldte be oda.Inkább nézem ezerszer Greg alakítását,mint az övét.Én leszarom hogy a saját neméhez vonzódik,rohadtul nem érdekel,engem a játéka érdekel egyedül,de az idáig mindenbe kiváló volt!
  • IXEMGabeo
    Ki milyen forgatokonyvet tippel mondjuk a hatralevo hetekre? Hogy alakul vajon a jatek? az en gondolatmenetem a kovetkezo:

Greg most visszater Vivi ellen es vedett lesz maradnak 7-en ugyebar
    Kovetkezo kivalasztott Adri v Lacika lesz, de az mindegy is, mert mindketto a masikat viszi ki, tehat Adri visszaterne vedett lenne maradnak 6-an
    Greg felhasznalna a lila kendot azonnal, Hunor szerintem nem venne el tole a kerdes az a musorvezeto melyikuket kerdezi meg eloszor
    Reni lenne a kivalasztott o kiviszi Rolandot, ami nagy parbaj lenne, Roli visszaterne nagy nehezen maradnak 5-en
    itt szerintem Hunorra pakolnanak Zsu, Greg es Adri kozremukodesevel mivel nem volt parbajozni es kivinne Greget, akit kinthagyna maradnak negyen, vedettseg nincs tudtommal.
    tehat akkor elvileg a szabaly szerint negyes donto lenne, abbol 1 kiesik es visszamegy a studioba, mert "nezoi szavazas" dont..

bent maradt tehat Hunor, Zsu, Roli, Adri negyes abbol velemenyem szerint Adri lenne a 4.

legjobb harmas tehat Roli, Hunor, Zsu

Roland szerintem 3. lesz, Zsu es Hunor vivja majd a dontot, amiben az donthet, hogy nem volt meg noi gyoztes es igy Zsuzsu nyerhet a szepfiu elleneben, aki szerintem meg fogja neheziteni a dolgat. en olyan 60-40%-ot saccolnek.

Igazabol a Reni-Roli parbajt nem mondom biztosra, hogy Roland visszaterne, de az igen durva lenne, ha letrejonne
  • argo001
    Dementor a Belevalóban!
  • peteimii
    Kihívás után abszolút nem is mutatnak állást? Hanem csak a párbaj előtt pár perccel vagy hogyan van ez gyerekek? Így alig van lehetőség változtatni amikor már mutatnak százalékot... Mi a véleményetek erről? Most ugye online szavazás van csak és minden felhasználó egyszer szavazhat, amit meg is változtathat bla bla.. Ezt hogyan összesítik ez is magas nekem.... Egyre több helyen olvasom hogy kamu az egész való világ...
  • Ironman2
    Megy szolizni,ezen besírtam!
  • Ironman2
    Látni fogjuk még Csokikát,a Celeb vagyokba jelentkezett.
  • kozi001
    Radics, primiTivy után ez is tol egy ilyet.
  • nordan
    akinek van fölösleges 40 perce

• Ironman2
    KOmoly döntést hozott Reni!

micsoda eszmefuttatás! hallgattam volna még őket egy darabig.DD
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.05. 11:31:55
  • Ironman2
    Én meg mindig akkor kezdek vacsorázni,mikor megy az adás.DD
  • Zetorg

szívemből szóltál
  • nordan
    :D hát az számomra is rejtély :D elvileg valami ausztriai vagy német helyen. Kibaszott igénytelen hely lehet ahol egy táncosnak ilyen teste lehet
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.05. 10:03:03
  • Darkman86
    Most nem rossz indulatból, de a Reni az milyen utalsó utáni cigánytelepen levő lebújban sztripper? Olyan undorító teste van, hogy kiég a szemem amikor fehérneműben vagy bikiniben mutogatják. :D
  • nordan
    jaja kár lenne a fekete szemgödreiért és a 22 évesen olyan narancsbőrős hájas seggért...jajjaj de kár lenne

10 percet nem edzett a saját testéért,de plasztikáztatni lenne esze
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.05. 00:22:42
  • IXEMGabeo
    ha megnyeri akkor nem:D,

bar a gaz az, hogy mar plasztikazason tori az agyat (feltoltetne a szajat), egy tipikus olyan picsa, akinek onertekelesi gondjai vannak es nem elegedett onmagaval meg akarna felelni a kulsosegek iranti elvarasoknak...kar lenne, ha elkurna a termeszetes szepseget
  • nordan
    deokos wow,mehet vissza a gyárba mucsaröcsögére ha kijön
  • IXEMGabeo
    Azert itt most Roli beegett:D

nem muveltsegi jatek, de na az egyugyu Zsu tudta a legjobban oket:D
  • nordan
    ez a fej ótvarszar mellé a jelleme és az elhanyagolt teste csak külön plussz
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.04. 15:56:56
  • Dency
    +18
    Pár darab kép ERA webcamos múltjából:
  • IXEMGabeo
    valoszinu ez lesz ja, jo lenne mutatnanak egy szavazatallast
  • argo001
    Attól még, hogy talán egy parittyát "megérne", attól még szellemileg egy lyukas zokni szintjén áll, egy igazi őrült.
  • IXEMGabeo
    nemreg meg dugni akartad :D

intelligencia szintje alacsony, de a tobbieknel meg igy is muveltebb, ami lathato volt az iskola heten...

ha Greg kiesne, akkor bebizonyosodna, hogy milyen eros is lelkileg, idegileg en kivancsi lennek ra...voltak pillanatok mikor ok is osszevesztek es olyankor azonnal elvesztette a kontrollt maga alatt
  • argo001
    Szánalmas, ahogy az rtl a végletekig nyomatja az egybites bükfürdői csodát.
  • Ironman2
    Sajnos pedig az ellenkezője fog lenni.Vivien megy haza,mivel a legtöbb nézőnek unszimpatikus a lány,és Greg-et jobban kedvelik.Az a helyzet hogy a szimpátia jobban győz szavazáskor,mint az elv.Én olyan 81/19-re tippelek Greg javára.
  • IXEMGabeo
    Gregeknek egy gondjuk lehet a kesobbiekben az pedig az alszentseg...nagyon jo volt a kivalasztasig, amit mutattak, de a nezok nem szeretik az alszenteket, ugyanis ok is taktikaznak ezerrel...teljesen felesleges kiakadni a masik csapaton, hogy mit jatszik es milyen indokkal pakoljak a jeluket rajuk...Hunort es Lacikat ezert nem kell elitelni, mert megegyeztek Rolival, hogy Greget kipakoljak. Ugy gondolom, hogy talan ezek az akciok inkabb a Reni, Greg szavazotabort erinthettek es talan Zsura nem volt hatassal hisz o meg mindig nepszeru
  • IXEMGabeo
    en birom a bolond noket marcsak ezert is menjen vissza Vivien, hogy Zsu aztan bolond legyen haha:), 90%-ban amugy mindig azt jott vissza aki moge beallt...kiveve Erat Roli elleneben
  • IXEMGabeo
    en erre annyit mondanek, hogy Vivien, aki a jatek elejen Radiccsal egyutt kokemenyen basztatta Zsut es megmondta, hogy olyan szinten kicsinalja lelkileg, hogy kizaratja, nyilvan ezt utolag megtudta raadasul erre ratol a Greg altalali befolyasoltsag is, hogy Vivien a satan ilyen dolgok utan nem kell csodalkozni...
  • Fantasico
    Nem volt sportszerűtlen, csak Zsu titulálta annak, mivel az Ő agyszüleménye szerint Hunor és Vivien sportolók, és az nem igazságos, ha profi sportolók átlagemberek ellen versenyeznek, ezért sikeresen elbaszta az egész heti munkájukat. Komolyan klinikai eset a csaj, mellé 0-24 ben egy ápoló kell amit most Greg tölt be, úgy megnézném ápoló nélkül szerintem 2-3 nap alatt olyan kirohanásai lennének, hogy a többiek nem hinnének a szemüknek, már csak ezért is érdemes lenne Vivit visszaküldeni, mert megláthatnánk Zsuzsut milyen is amikor teljesen elszabadul szerintem ott azért nagyon súlyos képsorok lennének amin rendesen lehetne szakadni a röhögéstől.
  • Ironman2
    Vivi volt sportszerütlen Zsu szerint,azért záratta ki.Mondjuk én még most se tudtam meg miért volt sportszerütlen.
  • Fantasico
    Ennél a Greg, Reni, Zsu hármasnál szánalmasabb brigád nem sok van, Greg egy rosszindulatú, gyáva ratyi, Reni egy agyhalott buta proli, Zsu meg egy ideggyenge igazi bolond, és még ők mondják a többiekre, hogy rosszindulatúak, hát Zsu mai húzása az nagyon FAIR-volt, milyen sportember és milyen versenyző az aki csalással akar nyerni, és még tud örülni annak utánna, a legalja, tudta ha nem zárja el Vivit, senki nem tudta volna őket legyőzni, de nagyon jók ezek a megmozdulások, mert aki eddig valamilyen szinten látott ezekben az emberekben bármit is, az ezek után végre tisztábban láthat majd. Mondjuk Én személy szerint ezt a hármast eddig se tartottam semmire, úgy ahogy vannak kuka, de szép lassan azt az ici pici szavazótábort is elvesztik akik eddig teljesen vakon voltak. Óriási lenne ha visszaküldenék a nézők Vivit, eddig nem tudom leírni mennyire utáltam és mennyire vártam már, hogy kiessen, de most őszintén szeretném hogy visszatérjen, és úgy megnézném Zsu és Reni fejét, ha Greg még a villa toronymagasan leggyengébb játékosa ellen sem tudna visszamenni.
  • peteimii
    XM teljesen egyet értek, greg nélkül én is meg nézném őket, az lenne amúgy a nagy pofon :)
  • IXEMGabeo
    Ha megjatssza magat, ha nem imadom a csajt:D
  • IXEMGabeo
    Greg vs Vivien

mindkettonek orulnek, ha kiesne, de a jatek szempontjabol es Reni es Zsu reakcioja es tovabbi jatekara, kapcsolatara kivancsi lennek Greg nelkul, aki mindket not manipulalja szepen...Zsu es Reni biztos vagyok benne, hogy Greg nelkul kozel se lennenek akkora bari nok...
  • kozi001
    Dehogy fotosop. Ez full Bunkó Éva.
    Hát akkoriban még rosszabb passzban volt.

De bizonyos kisebb önértékelésű lányoknak lehet mutogatni h milyen az, amikor egy nőt Mucsisan szólva "kivakarnak a geciből"...
  • Ironman2
    Kösz,nem kell inkább marad a zsebhoki
  • nordan
    fotoshop.......... :D ember te nagyon egy álomvilágban élsz :D ÉVA EGY ROSSZ RIBANC , bocsánat ha belegázoltunk a kis szerelmed lelki világába, és vannak még roszabb fotói is, sőt olyan videók is vannak,hogy lepetéznél
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.03. 10:11:53
  • kozi001
    Jaja. Most már emlékszem.
    Akkor még nem talált vmi balekot magának Bunkó aki kikaparta onnan ahol volt...
  • Ironman2
    Erre amúgy ki kiváncsi? Ez a kép meg olyan mint ha ráphotostoppolták a fejét.
    Feje szép rózsaszin,a teste meg más színű.Aki ilyennel foglalkozik az beteg szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.03. 02:49:35
  • nordan
    Évi partikurva volt /van/
  • kozi001
    Tiszavirág életű ha vissza is megy most Greg.
    Esélytelen, hogy nyerjen és nem azért mert a csúnya magyarok homofóbok, hanem mert Greg egy rosszindulatú, mogorva, fasz...