ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lenne a világ legnagyobb baklövése ennyire sok degenerált ember nem lehet a világon hogy pont Fecó nyerje meg a VV5-öt !
Ha Fecó yner holnap engem már a finálé nem fog érdekelni nem vagyok kiváncsi egy csabi Fecó Sehi döntöre !
Nem tudom honnan, de egy olyan erõs megérzésem támadt, hogy Fecó holnap simán legyõzi Attilát és Vasárnap a finálét is õ nyeri meg!
Csabi majd néz egy nagyot, azt hiszi nyeregben van, pedig nem, mert Fecó nyer.
Úgy értem konkrét táborok alakulnak szerte Magyarországon, és mindenki kocsmákba betömörülve küldi a több száz SMS-t/fõ? Ne már, most komolyan 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
azt hittem a játék közepénél kiesik.
Yo, Bitch!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
UI: A romák 50%-a meg 10 év alatti még, azok nem fognak sms-t küldeni. LOL!
Szép volt Attila, köszi a vidám perceket!<#eljen>#eljen>
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
látom törlik a komenteimet!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ennek a tudatlan cigánynak a 2 perces barátságára épít majd?Vicc ez az ember
De ha Attila vissza is megy akkor már nem fog nyerni a fináléban !
semmi rosszra nem gondoltam 😄DDDDDDDDDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
És a két legszürkébb játékos a fináléban 😄 MEGALOL!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
a jóságomért😊