ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
és tényleg az! 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
meg még pár embernek, de ez nem fecóra vonatkozik
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ezeknek benn nincs humorérzékük?
Attila is megjegyezte 😄 Finoman erre utalt Atec 😄😄😄
Tényleg Seri? 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Kedves nézõk, tudom, hogy sokszor hangoztattam, hogy Attilával lerendezendõ párbajunk van, és nem akarok gyávának tünni azzal, hogy nem õt hívom most ki, de nem vagyok gyáva, csak következetes.
Attilát ha legyõzöm a párbajunkon, akkor az elégtétel nekem, hogy az igazság, az emberiesség gyõzött a fondorlat felett.
DE
Nekem ez nem elég. És azt hiszem a nézõknek sem. Én a döntõben szeretném õt legyõzni. Ott akarom megsemmisíteni, meghiúsítani mindazt amiért bejött.Ott akarok elégtételt venni a sok sérelemért amit ellenem, és a többiek ellen tett. Ha most õt vinném ki, akkor ez nem jöhetne létre közöttünk.
Ezért kedves mindenki, adjanak esélyt nekem arra, hogy a döntõben gyõzzem le Attilát, ott vegyem el tõle azt, amit nem érdemel meg.
Ezért kérem értsék meg, most Seherezádét kell kivinnem.
Seherezádé. gyere velem párbajozni.
Én ezt mondanám, de Fecónak nincs ennyi esze
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Köszönjük szépen.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Btw, nekem sem hiányzik 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Dia??? Ez a forgatókönyv azért már túlzás.
ekkora kamut komolyan😄