ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wave><#love12><#law>
wesker24
Lulu a csillag születik-re készül már egész végig Balázs lesz !
wesker24
Hát nekem is de ha ma Fecó nyer én már a finálét se fogom megnézni !

Egyszerûen nem tud érdekelni a három érdektelen marha döntöje !
Zeraa
bár elõ se kerülne...Attit mindig rossz fényben tünteti fel...pfejj ez a lulu

vagy éppen ezért sokan majd a K.U.S.S. alkalmazást fogják nyomkodni a telójukon fecóka ellen😊
Rash87
Egyébként ma Atti biztos szóhoz se fog jutni Fecó ellen :\ Le fogja mosni rendesen. S még érveket is fog tudni mondani, rossz érzéseim vannak.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Végig Balázs lesz, Lulu disszidált 😄

<#wave><#puszi>

remélem õ csak a döntõre kerül elõ max😊
Zeraa
ki lesz a mûsorvezetõ?lulu?

Most néztem újra a tegnap esti ÖF esti buliját. Azt mondja Fecó:
- Nagyon jó volt, mindenki FIGYELÕDÖTT... PUSZILÓDOTT
Sziasztok! Kiváncsi vagyok mit alkot egy Attila-Fecó párbaj a Megasztárral szemben hétvégén! 😊
Rash87
Mondjuk ez is valami 😄DD Bár nem az igazi,mert ki tudja hogy ma a sok réztolvaj hogyan szavaz.
Megint ebben bízok,h a fogadóiroda mindig tud valamit,kétszer nem hagyott cserben,csak nem most fog.... 😛
Még Seri is esélyesebb Fecónál.

Szórakozás | Ki lesz a ValóVilág 5 gyõztese?

Gyõztes
Attila
2.4
Csaba
2.3
Fecó
6
Seherezádé
5

Rash87
Nincsen Fortunawin-en szorzó 😞(
Így nincs mibõl következtetni h ki megy vissza bááááz

wesker24
Azt a rohatt te geci ! xD
TÉÉÉK<#hehe>
valamint lehet hogy szemét dolog..de..
bizonyos esetben nagyon kíváncsi leszek,vajon Serike Fecókát is úgy meg fogja siratni,mint élete legjobb barátját?😊
+az hogy idekint mit írnak róla az újságok azt õ bentrõl nem igazán tudja írányitani..szal ennyi...egyértelmû hogy a karaktere,a felépített játéka része az hogy ráerõsített a magányos életstílusára...de alapvetõen így él..csak kicsit kisarkította..😊 azt õ sohasem mondta hogy rossz a viszonya a családjával..csak annyit hogy ritkán találkoznak személyesen..és hogy 7 éve egyedül él,meg hogy úgy érzi nincsenek igazán jó barátai kint...és ezek igazak is..a többit már az újságok írták hozzá..😊
kiméletlenûl õszinte....vagyis megmondja amit gondol....nem értem mi mást jelenthet...attól hogy nincs igaza még lehet õszinte az ember...😊 a kettõ nem függ össze..hiszen ha õ hiszi hogy neki van igaza és azt is mondja akkor õszinte..de nincs igaza...😊
jaja, énis igy gondolom, csaba azért erõs, mert attila azzá tette!! hát az õszinteség az arra vall amit én leirtam, és nem arra amit te már bocs😊 de nem akarok kötekedni😄

részben igazad van...de viszont abban neki van igaza hogy attól hogy a nép akarat érvényesül és az kerül a döntõbe akit õk akarnak,még a döntõ unalmas lesz hiszen nem lesz ott az igazi rivális..az aki ellen a kiskedvencüket támogatták eddig...vagyis lényegében elveszik az izgalom a döntõbõl...
Amúgy mielõtt, kritizálna valaki, énis atinak szurkolok! 😊 csak nem birom azt ha valaki ilyen értelmetlen dolgokat irkál!

na már most...lényegében a kép alatt található szöveg,felsorolás egyetlen pontjába kötöttél bele...a kiméletlenûl õszintébe...ami számomra annyit jelen hogy mindenkinek szemtõl szembe megmondja a véleményét....
az hogy elõfordul hogy nincs igaza..egyértelmû...az hogy nehezen ismeri el..szintén egyértelmû...ez a taktikája része...de szerintem még mindig kevésbé torzítja el a valóságot mint Fecó amikor teátrálisan elkezd óbégatni,hõbörögni a semmirõl másként..😄😄😄😄 a Petis dologról annyit hogy többször kifejtette hogy fontos aki a szövetségese az a konfliktus alatt álljon ki mellette ha nincs igaza akkor is,más kérdés hogy utána 4szemközt megbeszélhetik hogy mivel nem ért egyet de mások elõtt ne mutassanak törést az egységben..ez taktika nem más...az hogy sok szituációt maga javára fordít azért meg egy ilyen típusú játékban pozitívum, sokkal inkább hibáztatható a sok pancser aki nem tud érvelni vele szemben..😊
+nem én csináltam ezt a képet,így a szöveget sem de a szöveggel egyetértek...te is csak 1 mondatba tudtál belekötni..😊
az meg hogy Csabi központi figura..hülyeség...hiszen minden momentum amiben Csabi mutatkozik az Attilával kapcsolatos (90%-ban)...szóval Csabi egy mellék szereplõ..de lehet hogy mégis õ nyer meg a játékot...
miért leg érdektelenebb_? azért mert nem a te kedvencet megy a fináléba? omg! ez a játék nem arról szól hogy te idétlenkedsz bent, és majd tuti megnyered, hanem arról, hogy minnél jobban favorizáljanak a nézõk, mert a nézõk fognak szavazni rád, és bejuttatni a döntõbe, és hiába tuja valaki, ha szeretik, emez elmehet a búsba!! úgy hogy ilyen kijelentéseket hanyagold lécci!

hahaha attila õszinte? ezt csak a debilek mondják, meg a hülye nézõk akik elhisznek neki mindent! már hazugság volt az is ahogyan bekerült, hogy õt leszarták a szülei stb. "kiméletlenül õszinte???" wtf, a saját hazugságait próbálta ráerõltetni másokra, jobban mondva, a konfliktusokból a mártir szerepet probálta saját magára vonni, hogy neki legyen igaza, függetlenül attól ha nem is úgy volt.. ezért kellet neki egy ember( ezt ati mondta is) elõször fecóval volt jóban, aztán rájött hogy feco mindenkinek igazat ad és az nem lesz jó, és igy lett jóban petivel, és a rendõr héten mikor a peti fecónak adott igazat egy konfliktusban, akkor attilából kibukott hogy "nehogy neki adj már igazat bazdmeg"... nagy taktikus, az tény hogy róla szólt a vv5 részben, meg csabáról... de nem birom ha valaki ilyne hülyeséggekel kampányol ami nem is igaz...

hja, veronika hülyének nézi az embereket!sztem õ lenne az uccsó akinek ilyent elárulnak! ezt azért irta, hogy szavazzonak atira! a másik viszont, az rtl nek jól jött ez, hogy ati 1 héten 3 szor megy úgymond párbajozni😄 vera ellen is biztos jó sokan szavaztak, most fecó ellen is sokan fognak, meg a döntõben is sokan fognak hogy ati nyerjen! hogy miért gondolom ezt? azért mert az hülyeség hogy most atinak kevés az esélye mer 1 héten 3 szor kell rá szavazni, és veszteni fog szavazókat, mivel aki szokott, és akar szavazni az igyis úgyis fog küldeni sms-t. ez simán az rtl nek jött jól, hogy ati növeli a bevételt😊

Ennek a minden gyermek lakjon jól-os dolognak mikor lesz vége? mikor lesz egy müsor erre kihegyezve mint anno a vv4-ben, ahol a végén kiderül mennyi pénz gyült össze?

mondjuk ha abból indulunk ki hogy Angéla is elõre kiírta ki a védett meg hasonlók akkor nem lehetetlen...de szerintem csak blöff hogy többen szavazzanak Attilára..😊
És ezt neki meg is mutatták mi?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Veronika FB oldal:

Van egy rossz hirem skacok! Feco egyenlore vezet par szavazattal, kerlek szavazzatok 1793 attila!!!!
LOL.Attila jól elhúzott itt az Sg-n.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha ma Attila kiesik, akkor létrejön mindenidõk legérdektelenebb VV döntõje.

Sztem ez az RTL-nek sem jó.
Bár lehet már leszarják, csak legyen vége
egy kis kampány..tudom hogy nem illik de leszarom...😊 sorrrrryyyy..😄
az eddigiek remélem ma Fecó kerül a narancs sávba...😊
Ilyet én nem láttam Fecónál.Melyik mûsort nézed? Amúgy Attila mellett nagyon kitartott az elején,jó haverok voltak

Nem igy lesz sajnos.

nem nem, szerintem ha nagy különbség lesz akkor én Attilára gondolnék nem Fecóra...túl abszurd és degenerált lenne az elmélet is, hogy egy Fecót többre tartanak egy Attilánál odabent most jöhet 1-2 ember a jóságos dumával, de azért remélhetõleg sokan átláttak Fecón és az õ egyszerû taktikáján

ha szoros lesz akkor abból bármi lehet majd...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Én nem lennék benne olyan biztos hogy Fecó kiesik !

Ugye ki tudja milyen tábora van Fecónak ha romákról van szó na meg ott vannak a nyuggerek akik Csak ÖF-et néznek !

Ha túl nagy lesz köztük a különbség akkor tuti hogy fecó megy vissza !
Ezt te se gondolod komolyan.Fecó úgy kiesik mint a szar.A cigók lehet hogy szavazni fognak.Akkor mi van?Semmi.
én mindig is hülyeségnek tartottam h az ellenfél tábora éppen a másik illetõre szavaz teljesen mind1 miféle baráti kapcsolatban vannak:S

az oké, hogy egyesek utálatból szavaznak a másik ellen

pl: Peti-Kinga párbaj

de ez, hogy a táborok összefognak ez szerintem eléggé abszurd...

döntõben is ez csak akkor lenne szembetûnõ, ha Csaba valami véletlen folytán kikapna úgy, hogy Fecó és Attila lettek volna mellette a döntõben és akkor Attila nyerte volna meg mondjuk a VV5-t. Ez esetben lenne ráció abban, hogy a táborok szavazatai megoszlanak pl a döntõben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Ennyi ma Fecó fog visszamenni Attila ellen !

A sok cigó szavazni fog rá + ugye a nyuggerek többsége aki csak ÖF-et néz !

Ha Attila kiesik ugy kell neki magának kereste a bajt !
én nem írnám le sztem kemény párbaj lesz, az a probléma, hogy szinte mindig Fecónak kedveztek a vágásokkal, pedig hányszor volt amikor beégett online adásban is egy egy vita során és úgy vágták össze, hogy Attila legyen a hibás ellene...

villa esküvõ meg a kimenõirõl ne is beszéljünk mennyi kedvezményben volt része

gduck
Ha lenne valami értelme, de mivel nincs így tök mind1 mit mutat ez az arány 😄

Fecónak akkor van valami esélye, ha a Csaba és Sehi tábor is rá szavaz!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kíváncsi leszek én is.
<#eljen>

ez az arány akkor sem bíztató Attilára nézve:S

én fosok, hogy a sok cigó és nyugger Fecót fogja visszaküldeni

<#ravasz1> Javítva. Elnézést.
Eszter volt a kiválasztott a 3. párbaján emlékezz vissza...

Ehh tényleg 😄 Elbasztam Eszter hívta ki Verát és vera ment vissza. <#idiota>
Rash87
a réz váltószámával elfejetetted elosztani,valamint a 5 hónapban kimondott "persze"-k számával megszorozni, de az eredményen nem változtat.