ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen nem tud érdekelni a három érdektelen marha döntöje !
Glory, Glory Man. United!
- Nagyon jó volt, mindenki FIGYELÕDÖTT... PUSZILÓDOTT
Megint ebben bízok,h a fogadóiroda mindig tud valamit,kétszer nem hagyott cserben,csak nem most fog.... 😛
Még Seri is esélyesebb Fecónál.
Szórakozás | Ki lesz a ValóVilág 5 gyõztese?
Gyõztes
Attila
2.4
Csaba
2.3
Fecó
6
Seherezádé
5
Így nincs mibõl következtetni h ki megy vissza bááááz
az hogy elõfordul hogy nincs igaza..egyértelmû...az hogy nehezen ismeri el..szintén egyértelmû...ez a taktikája része...de szerintem még mindig kevésbé torzítja el a valóságot mint Fecó amikor teátrálisan elkezd óbégatni,hõbörögni a semmirõl másként..😄😄😄😄 a Petis dologról annyit hogy többször kifejtette hogy fontos aki a szövetségese az a konfliktus alatt álljon ki mellette ha nincs igaza akkor is,más kérdés hogy utána 4szemközt megbeszélhetik hogy mivel nem ért egyet de mások elõtt ne mutassanak törést az egységben..ez taktika nem más...az hogy sok szituációt maga javára fordít azért meg egy ilyen típusú játékban pozitívum, sokkal inkább hibáztatható a sok pancser aki nem tud érvelni vele szemben..😊
+nem én csináltam ezt a képet,így a szöveget sem de a szöveggel egyetértek...te is csak 1 mondatba tudtál belekötni..😊
az meg hogy Csabi központi figura..hülyeség...hiszen minden momentum amiben Csabi mutatkozik az Attilával kapcsolatos (90%-ban)...szóval Csabi egy mellék szereplõ..de lehet hogy mégis õ nyer meg a játékot...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Van egy rossz hirem skacok! Feco egyenlore vezet par szavazattal, kerlek szavazzatok 1793 attila!!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sztem ez az RTL-nek sem jó.
Bár lehet már leszarják, csak legyen vége

ha szoros lesz akkor abból bármi lehet majd...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ugye ki tudja milyen tábora van Fecónak ha romákról van szó na meg ott vannak a nyuggerek akik Csak ÖF-et néznek !
Ha túl nagy lesz köztük a különbség akkor tuti hogy fecó megy vissza !
az oké, hogy egyesek utálatból szavaznak a másik ellen
pl: Peti-Kinga párbaj
de ez, hogy a táborok összefognak ez szerintem eléggé abszurd...
döntõben is ez csak akkor lenne szembetûnõ, ha Csaba valami véletlen folytán kikapna úgy, hogy Fecó és Attila lettek volna mellette a döntõben és akkor Attila nyerte volna meg mondjuk a VV5-t. Ez esetben lenne ráció abban, hogy a táborok szavazatai megoszlanak pl a döntõben
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A sok cigó szavazni fog rá + ugye a nyuggerek többsége aki csak ÖF-et néz !
Ha Attila kiesik ugy kell neki magának kereste a bajt !
villa esküvõ meg a kimenõirõl ne is beszéljünk mennyi kedvezményben volt része
Fecónak akkor van valami esélye, ha a Csaba és Sehi tábor is rá szavaz!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez az arány akkor sem bíztató Attilára nézve:S
én fosok, hogy a sok cigó és nyugger Fecót fogja visszaküldeni