ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem Fecóéknál otthon megfõzték a töltöttkápik és a perkeltet, mert három óra múlva hazatér a családfõ 😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Attilának szurkolok, de akárhogy nézem, Csabi a jó,Atti a rossz oldal.
Ez így van.
Egyébként nekem mindegy, olyan szempontból, hogy ki nyeri meg,m Attinak jobban drukkolok persze, de Csaba is megérdemelné, õ ilyen visszafogott játékot játszott, Atti ellentettjét,ezzel nincs gond.
Egy a lényeg,ne a RÉZTOLVAJ nyerje meg!!!
Glory, Glory Man. United!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ezért is lesz érdekes a mai párbaj mert megint egy Angyal, és ördög küzdelme lesz ez a legtöbb ember számára....
Ha Csaba nyeri a játékot, akkor kezet csókolhat érte Attilának.
Ez az én véleményem.
Sõt azt is ki merem jelenteni, hogyha Attila a döntõben lesz,és nem nyer, akkor sem Csaba, vagy Fecó, vagy Sehi nyeri ezt az egészet, hanem Attila veszíti el a sok ellenszavazattal.
Ezért írtam elõbb, hogy Attilán kívül a többi érdemtelen a fõdíjra, mert nem önmagukért nyernek, hanem valaki ellenében. Azért ez levon nálam némi értéket a dicsõségbõl
Nem kell félreérteni én is Homlok rajongó vagyok😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Dya szerelmes a Fecóba???
Pld. Csaba milyen maradandót tett, ami miatt emlékezni kéne rá majd késõbb? Most ne gyere azzal, amit mások tettek vele, ezáltal õ került elõtérbe. Ilyen volt a 9 jel, ilyenek a "Mém" videók róla. Õ egyszerûen bement élni a VV-be.Azonkívül, hogy bent van, és eléldegél, eszik, alszik, edz, néha iszik, azonkívül mondj egy olyan dolgot, amit a mi szórakoztatásunkért vagy mûsor érdekében tett. Az a sors fintora, hogy Attila õt akarta elõször kipöckölni a játékból, ezáltal õ került elõtérbe. De mit tett ezért õ?
Semmit.
Sehi többet tett érte, mert õ legalább összegabalyodott Gergõvel némileg, meg volt egy rivalizálása a Kingával.
Hidd el, én tudom mirõl szól ez a játék a világban, de te ezek szerint csak azt tudod, mirõl szól ez a játék itthon.Csabára senki sem szavazott volna soha, egy párbajt sem nyert volna, ha Attila és a többiek nem helyezik elõtérbe õt.Egyszerûen elveszett volna a tömegben.
Úgyhogy nem attól érdemtelen Sehi, Fecó és Csaba a döntõre, mert én nem nekik drukkolok, hanem azért, mert semmit, ismétlem, semmit nem tettek azért, hogy ott legyenek.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ki nyeri a Való Világ e heti párbaját? (22:00)
Ki tér vissza gyõztesként a Villába a mai párbajról az RTL Klub valóságshow-jában?
Attila 1,22 Fecó 3,40
De EZ::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki nyeri a Való Világot? (22:00)
Ki lesz a végsõ nyertes az RTL Klub valóságshow-jában?
Attila 1,35 Fecó 4,00
Csaba 3,80 Seherezádé 17,50
https://hu.betclic.com/sport/eventdetail.aspx?id=9849