ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mikor volt? 😄
Kihívó : Csaba | Kihívott: Cris | Nyert: Csaba
Kihívó : Eszter| Kihívott: Dya | Nyert: Eszter
Kihívó : Eszter| Kihívott: Shadi | Nyert: Eszter
Kihívó : Vera | Kihívott: Annamaria | Nyert: Vera
Kihívó : Csaba | Kihívott: Veronika | Nyert: Csaba
Kihívó : Vera | Kihívott: Gergõ | Nyert: Vera
Kihívó : Kinga | Kihívott: Péter | Nyert: Kinga
Kihívó : Vera | Kihívott: Eszter | Nyert: Vera
Kihívó : Sehi | Kihívott: Kinga | Nyert: Sehi
Kihívó : Attila| Kihívott: Vera | Nyert: Attila
Kihívó : Csaba | Kihívott: Cris | Nyert: Csaba
Kihívó : Eszter| Kihívott: Dya | Nyert: Eszter
Kihívó : Eszter| Kihívott: Shadi | Nyert: Eszter
Kihívó : Vera | Kihívott: Annamaria | Nyert: Vera
Kihívó : Csaba | Kihívott: Veronika | Nyert: Csaba
Kihívó : Vera | Kihívott: Gergõ | Nyert: Vera
Kihívó : Kinga | Kihívott: Péter | Nyert: Kinga
Kihívó : Vera | Kihívott: Eszter | Nyert: Vera
Kihívó : Sehi | Kihívott: Kinga | Nyert: Sehi
Kihívó : Attila| Kihívott: Vera | Nyert: Attila
Ha azt vesszük ki hányszor volt az udvaron és ezt elosztjuk a D-matracon töltött órák számával és ezt az egészet megszorozzuk Lilu melltartóméretével, akkor egyértelmûen kiderül hogy Attilának 300x nagyobb az esélye a párbaj megnyerésére, mint Fecónak!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Azzal, hogy a rezes kihívta Attilát, szerintem Fecó maximum 3. lehet. Attila legjobb esetben 2. Akinek a legnagyobb esélye van megnyerni, az Csaba, utána Seherezádé. Szerintem százalékosan így néznek ki az esélyek: Csaba 55%, Seherezádé 30%, Attila 14%, Fecó 1%.
ténylegténylegtényleg x 1001
Nem mindig a kihivó ment vissza volt amikor nem a kiválasztott ment vissza hanem a kihivott !
Amúgy ha követjük azt az elvet hogy mindig a kihívó ment vissza, akkor bizony ma fecó kerül ki gyõztesen.
Szerintem a finálé a következõ lesz:
1. Csaba
2. Fecó
3. Seherezádé
Szerintem a finálé a következõ lesz:
1. Csaba
2. Fecó
3. Seherezádé
Programozott megjelenések <#action>#action> Iszonyat átlátszó és gusztustalan <#falbav>#falbav>
elindultak a drámák!
http://stop.hu/bulvar/megkeseltek-vv-feco-aposat/1003453/
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kikeszult-sehi-occse-2081362
http://stop.hu/bulvar/megkeseltek-vv-feco-aposat/1003453/
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kikeszult-sehi-occse-2081362
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Hát jah Attila ezt elbaszta nem kicsit nagyon !
Ha kiesik csak magának köszönheti ott lehetett volna a finalisták között Csabival de nem élt vele !
Ha kiesik csak magának köszönheti ott lehetett volna a finalisták között Csabival de nem élt vele !
Dya is azt hiszi, hogy Fecó fogja megnyerni 😄
Eltévesztetted a csatornát <#idiota>#idiota> Amirõl beszélsz az a Bebe tv <#wave>#wave> Bármennyire is fáj, Attila vitte a mûsort.
UI: azért az durva volt amit Kinga mondott: "Attila tett engem tönkre idegileg" MEGALOL!
Kérdés: úgye jól gondolom, hogy mindenki adna Hápinak éjszakai szállást? Természetben fizet <#nyes>#nyes>
UI: azért az durva volt amit Kinga mondott: "Attila tett engem tönkre idegileg" MEGALOL!
Kérdés: úgye jól gondolom, hogy mindenki adna Hápinak éjszakai szállást? Természetben fizet <#nyes>#nyes>
Én nem birtam Fecót,és nem is õrá voltam kiváncsi,de amit most a végén lenyomott szöveget Attila ellen,az teljesen korrekt volt.Sajnos Attila ezt elbaszta.De ettõl függetlenül Attilának szurkolok,mivel most õ lett a gyengébb láncszem! HAJRÁ ATTILA!!!!!!!!!!!!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
LOL! Ez szép szöveg volt Fecó!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Még mindig nem fejezõdött be a gyûjtés... Szerintem nem is fog ...
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy egy büdös szót nem hallottam a gyûjtés összegérõl, mennyi az annyi?
Ez hatalmas volt! <#worship>#worship>
Miért pont ott képedsz el ezen, amikor azt írom, hogy Alekosz és Olivér nagy ászok voltak?
itt mindig elképedek, h ezt a szennyt hány ember veszi komolyan <#rolleyes>#rolleyes> + a legszánalmasabb a ál-szent pénzgyûjtés kampány a szegényeknek..ahelyett, h egy párbajban összegyûlt összeget, felajánlanának.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
az a baj most hogy annyira azthiszik hogy Fecó kiesik hogy senki nem fog Attilára küldeni, és veszélybe lehet...:S
"ELdurranok" XD
Cris mindig a maszkot utánozza 😄
A Valóvilágok történetének 2 legérdemtelenebb döntõsét latjuk, ahogyan elfogyasztják a megérdemelt nyereményüket
Én azért igen, mások meg annyira nem érdekelnek.
gyõzi tuti felkarolja fecókát😊
Fecó ha megnyeri a játékot, ha ki esik most, tök mindegy.
1 hónap múlva senki sem emlékszik majd se rá, se CSabára
1 hónap múlva senki sem emlékszik majd se rá, se CSabára
csámcsogj a mikibe csabi😊
Na, most már hagyjuk az egészet mára, nyerjen az, akire a legtöbb szavazat érkezik. Bárki is megy vissza, Fecó nagyon jól teljesített a játék során és meg kell hagyni Attila is sokáig bent volt sajnos.
Én fetrengek a röhögéstõl akkor, bár nem szánom, hanem csodálom hogy milyen jóízûen tud röhögni.
most komolyan XDXDXD
a végére szabályosan megsajnáltam a Csabi gyereket...annyira égõ,kínos,ciki volt a szitu hogy az leírhatatlan....XD
a végére szabályosan megsajnáltam a Csabi gyereket...annyira égõ,kínos,ciki volt a szitu hogy az leírhatatlan....XD
Az egy kicsit engem is megérintett /no homo/.
igen...de inkább a nevetséges szót használnám,szánalmas értelemben véve...😊
Most megyek pihenni. Jókívánságokat csak akkor fogadok el, ha elõre köszönsz.
hangot se ártana váltani😊
Fecó 1 buta cigány
Igazából 2: a "hehe", azokban az esetekben, amit leírtál, valamint az amelyik szinte mindenkit irritál, mikor rendesen belelendül a hülyéskedésbe, na az az igazán vicces <#idiota>#idiota>
igazad van...felbecsülhetetlen amikor egy kétgyermekes 28 éves férfi egy másik 23 éves férfinak ajándékot ad kölcsönösen, majd elmeséli hogy szereti betakargatni majd zavartságában vihogva énekel neki egy gyermeki dalt mindezt Valentin napon !!!!! kiváló tényleg..😄😄😄
Akkor halgassuk meg Balekosz véleményét a finálérõl...!
ttp://velvet.hu/celeb/2012/02/23/alekosz_szerint_senki_nem_erdemel_gyozelmet_a_valo_vilag_5-bol/
ttp://velvet.hu/celeb/2012/02/23/alekosz_szerint_senki_nem_erdemel_gyozelmet_a_valo_vilag_5-bol/
Hey! 😄
nah Fecónak 1 fajta nevetése van...
-ezt alkalmazza ha fogalma sincs mirõl van szó...
-ha zavarban van
-ha ráolvassák az igazságot
-ha kritizálják
-ha meg kéne mondania az õszinte véleményét
-igazából minden konfliktusnál
hogy miért van így?? mert egyszerû mint egy FAÉK!!!!!
-ezt alkalmazza ha fogalma sincs mirõl van szó...
-ha zavarban van
-ha ráolvassák az igazságot
-ha kritizálják
-ha meg kéne mondania az õszinte véleményét
-igazából minden konfliktusnál
hogy miért van így?? mert egyszerû mint egy FAÉK!!!!!
Mármint Alekosz-Olivér, Fecó-Csaba. Külön mûfajt képviselnek, de azt a legfelsõbb szinteken.
mi lehet ennél vidámabb.
Ha Attila nyer, te meg elmész most aludni <#mf1>#mf1>
Szerintem azért nem A DEBILT mutatják, mert az országos bunkó begõzölt és elkezdett tombolni. Lesett neki, hogy esélye sincs egy olyan karakterrel szemben mint Fecó. Valószínûsítem, hogy beparancsolták a hideg zuhany alá, ott kuporog, arcát kezeibe temetve.
Most visszanéztem egy-két VV4-es videót. Mennyivel jobb volt tényleg... 😄 Na, ha azok közé beszórták volna az Attit meg a Pettit, az lett volna még egy szép mûsor. 😄 http://www.youtube.com/watch?v=0wKN-sKXdEw
janóka..pöcs vagy.Ez tény