ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja es nezzetek a hatterben Vivient hogy rohog...az az igazi gonosz kacaj, de nem hiszem, hogy Csokika kizaratasa utan is jo kedve volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ennyit rola...fajanko jol elbaszta, mert eselyes volt a gyozelemre...teljesen jogos, hogy kizartak

ahhoz kepest h Vivien akarta Zsut kizaratni ez forditva sult el es Zsu zaratta ki Csokit reszben Era kozremukodesevel😄
na, de ma meglatjuk mi is tortent valojaban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sanja.Mièrt nem vágta inkább a földhöz idegessègèben azt a hülye csipeszt.Elèg lett volna ha nem a Zsu hoz vágja.Kár èrte.
kill3r21
Jézus, ennyire kiakadni? Rendbe vannak ott az idegek?
Megérdemelte a büntetést Csoki,teljesen jogos,viszont innentől nulla lesz a műsor.Akinek még érdemes szurkolni az Greg,és Reni.Zsu,és Adri is befuthat talán.A többiek mehetnek haza!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

sorler
nagy szar volt a műsor amit a nigger csinált
chelseafan
Csoki ha ezeket a dühkitöréseit visszafogta volna, simán, nevetve megnyerhette volna ezt a VV-t szerintem. De hát ez van. Erával azért durva volt az a szócsata, csak nehogy még ez is a mártírkodás felé hajtsa a vizet...

Nincs ezzel semmi gond, amatőr hiba volt egy nem túl okos, viszont simán győzelemesélyes játékostól 😄 Nyilván nem kérdés a dolog, éles tárgy félerővel egy lány fejét eltalálva, itt nincs mit tenni, megvizsgálni sem érdemes az ügyet, viszontlátásra 😄 Ismét kevésbé lesz viszont nézhető a VV.
a nonplus ultra ,hogy a köpőgép okoskodik mit szabad és mit nem...........
mi ez a hisztiroham? nem kivégezni viszik! édes Istenem
senkinek eszébe nem jutott a bőrszín csak neked.....
Én nagyon sajnálom,pedig egy normális embernek ismertem meg a játék alatt,persze most a vérszívó rasszisták előjönnek,pedig bárkivel megeshet,néha én is tudok agresszív lenni,és dobálódzok rendesen,szóval nem feltétlenül kell a bőrszínre fogni az egészet.Most majd mutatják a belevalóban hogy mi történt valósában.
Viszlát Csoki,jó játékos voltál,most nézhetjük a semmitmondó Hunorékat.Remélem dögunalomba fordul a műsor ezek után!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ennyi!! Csokit kizárták! Durva amit művelt!

szemenvágta Zsut az a körömreszelő vagy mi a rák
Csokit már majdnem kizárták egyszer,mert dobálta a palackot,csak pont mellément.Szerintem most betalált,valószínü hogy ez lesz.Akkor rohadtul sajnálom,nem lesz aki csinálja a műsort.

Remélem nem Csoki az!

LOL! Valakit kizártak a mai napon!!

chelseafan
Már el is kezdte... 😄 😊

Igen teljesen jogos felvetés, és egy kicsit tartok is ettől, bár szerintem ez annyira nyilvánvaló, hogy ezt csinálja most, hogy remélhetőleg a nézők is átlátnak ezen és az eddigi viselkedését és megnyilvánulásait veszik figyelembe, nem ezt a mostani színésznőt. Normális esetben esélye sem lenne min 60-40 Rolinak.
chelseafan
Csak nehogy mártírt csináljanak Erából, vagy ő magából... Az az egyetlen esélye, hogy visszajöjjön. Ez alatt a pár nap alatt hirtelen "nagyon jó, kedves, őszinte és tiszta szívű" lány lesz belőle... 😊
Utoljára szerkesztette: chelseafan, 2018.12.21. 19:21:19

Egyébként mi annak a számnak a címe, ami az egybites győzike BV-promója alatt megy?

azert az kemeny, hogy hirtelen Era melle senki nem allt oda😄 jol hoppon maradt

amugy ez a kozossegi media het hozzam nem all kozel nekem ez uncsi...

Osemberes, Iskola het jobban bejottek

egyetertek annyival, hogy Era pont a Hunorral valo ostoba vitaja ota vakon van es elszallt a jateka...Kriszt mondjuk ugyesen kipotyogtatta a tobbiekkel, de a stilusa katasztrofa lett es meg Rolandekkal szemben is probalt okoskodni meg kibeszel csunyan szinte mindenkit...Roland nem sunyiskodik kibeszel o is ugyanugy mindenkit merthat valahogy taktikazni kell, de normalisabb stilusban teszi

Roli jol dontott Erat a legjobb pillanatban hivta ki...a no tobbszor is hatba akarta szurni es lehet ez lesz a veszte...

Szerintem jó esély van arra, hogy Era végre kiessen. Amióta visszament Radics ellen teljesen elszállt magától, pedig Radicsot bárki kinthagyta volna. A Hunorral való (teljesen jogtalan) vitája óta pedig teljes mélyrepülés a csaj, nem is bánom borzasztó únszimpatikus és ellenszenves minden amit csinál és amit mond, szerintem jó döntés volt Rolitól, ennél csak Viviennel ment volna biztosabbra, mert szerintem Vivi bárki ellen kiesne nem is kis különbséggel. Roli sem a legerősebb játékos, de Era annyira vakon van, hogy szerintem így is simán vissza kell mennie ellene Rolinak.
Szerintem meg Hunor dögunalom,lehet jóképű,meg a csajok behugyoznak a látványától,de egyáltalán nem szórakoztató egyén.Néha benyög egy-két okosságot,de a legtöbbször őt is leállítják,látszik nem szeret vitába menni.Aztán a 24 órában ki tudja milyen.Kicsit fel kéne neki oldódni,keresni kellene a társaságokat,meg oda kellene raknia magát egy-két szituációban,humorosan,aztán felfigyelnek rá jobban.Még nem késő.Hunornál még Lacika is aktívabb egyén,pedig őt se csípem.Csajok nagyon erősek bent,ha Era kiesik,akkor egy ütős csajszi válogatott marad a villában.Adri-Reni-Zsuzsu-Vivien.

Lehet sejteni hogy Era kiesik,de nem lefutott a meccs,mert azért Roli sem egy erős jellem,Radicsnál már párbajozott Era,ott sem volt szimpatikus,de mindegy volt végülis,mert Radicsnak megvoltak már számolva az órái.
Én inkább a Vivit választottam volna,ne szenvedjen Krisz nélkül,de szerintem ez a "szerelem" is megjátszott volt részükről.

Hazudik a Roland neki a Viki soha nem volt a kedvence.Most hogy bement levágta hogy a Viki ès az Era ugyanolyan kèt fèreg.èn pont ezt mondtam 3 napja hogy 2 ellen visszamegy tutira.de az Erát megkockáztatnám a helyèbe!!!Èn pozitivumot az Erárol nem tudok monndani.Kivül belül rohad csunya igènytelen gonosz buta hulladèk.
Pont ez az amiről beszèlek az Era egy ugyan olyan hányadèk fèreg mint a Viki volt.Egy gonosz."probál manipulálni eggyeseket"csak nem jön be.Kit èrdekel amugy hogy ő ad tanácsot.
Ok hál istennek meglèpte Roli amire számitottam.Remèlem Era megy haza.Az a nő kivül belül rohad.Egy igènytelen undóritó hányadèk.okoskosni tud de amugy sötèt.A Greg a Csoki stb legalább fölválalta az iskolahèten,hogy nem konyit pár dologhoz mèg el is vicceltèk volt hozzá eszük.Ez az igènytelen retek buta nő mèg ehez se èrtett.Undóritò èn rosszul vagyok tőle.Remèlem kiesik.
csúnya dagadt és buta,,,,,persze,hogy rosszindulatu LOL
Hú de utáltam ezt a Vikit, egy senkiházi, rosszindulatú igazi szar alak volt, miatta zárták ki Simont aki könnyen megnyerte volna egyébként a játékot mert a szimpátiaszavazásokon addig mindenkit toronymagasan vert, még azt a helikopterező gyökeret is. Ha még Ati vagy Alekosz adna taktikai tanácsot oké, de hogy ez a Viki, annyi köze van a taktikához, mint Lacikának az iskolahéthez. De Roland is egy beszari fasz a játék ezen szakaszán segítséget kérni, mi a fasz??? Ki kell valakit hívnia és menni párbajra, nem ezt a tele a gatya szitut nyomni, ezeket soha nem értettem, nincs saját véleménye, gondolata? Majd pont ez a segghülye Viki fog neki segíteni katasztrófa az egész, hála az égnek azért Hunor tartja még magát, még mindig toronymagasan a legszimpatikusabb játékos ebben a szériában.
ugy gondoljak az egyik legnagyobb taktikus volt...valoban, ha arra gondolok, hogy a hatodik szeriaban meg ostobabb jatekosok voltak meg ennel a bandanal is

Semmi buzulás! Buzulás az nuku!

<#eplus2>

Hoppsz! VV Viki kioktatja Rolandot,a holnapi adásban!

Viki a 6. szériában volt villalakó Aurelioékkal!

https://starity.hu/sztarok/vv-viki/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.18. 23:00:21

Darthmushroom
,valaki ismeri azt a zenét ami a párbaj után ment Vivi meg Csoki beszélgetése alatt?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Dency
Úgylátom mindenkinek ugyanazt a videót dobja fel a yt.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.12.18. 14:05:42

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

az komoly Roland mivel vehette ra Lacikat h elvegye a szuperkepesseget? es egyszerre lehet valakinek ketto is?

Eranak micsoda kamusirasa volt Krisz utan...en amugy nem is ertem ot, amikor kb utalta a Kriszt😄 csak taktikai szempontbol "haverkodott" vele...egyebkent is Radics utan Krisz is undoritoan bant a nokkel es akkor Era szidja Radicsot, hogy micsoda gane alak, de Krisz utan meg sir? Megis kiderul h utalta volna Adrit? Az egy dolog, hogy Adrika pletykas, de joval szerethetobb, mint a legtobb bent levo ember es nagy szerencse, h az idegesito sikitozasat elhagyta...A nagy taktikusok nem igazan latnak tisztan, hogy Krisz miert esett ki, meg akkor is, ha nem feltetlen az elonyere vagtak ossze a musort...nagyon jol mondta Soma is, hogy Tiv Tivy veszte ugyanez volt a 8. szeriaban emlekeim szerint o is rettenetesen idegesito, alpari magatartast tanusitott foleg a nokkel...

tegnap reggel erre ebredtek😄D, szep emlekeket idez bennem ez a szam

Zetorg
3x használhatja

Most mutatták a előzetesben,hogy azt tervezi Hunor - Roli, hogy ráveszik Zsu-t, hogy használja fel a szuperképességét Vivien ellen de nem értem, egyszer már nem használta fel Zsu a " hazugságvizsgálat " képességét Roli ellen ? Egyébként a való világ weboldal is ezt írja.: " https://rtl.hu/rtl2/valovilag/nagy-szuperkepesseg-hatarozo-melyik-szuperkepesseg-mire-jo " - > ' HAZUGSÁGVIZSGÁLAT - Ezt ZSUZSU már felhasználta '
Amúgy meg mi az hogy -nem érdekelnek a milliók?? Akkor mi a fenéért fáradozott be oda?

Roli ha Okos,akkor ki is viszi Vivikét gyorsan.Én 80 százalékot adok Rolinak hogy visszajön!

Vivike nagyon el van tévedve.Krisz a stílusa miatt esett ki,és azért hogy eszköznek használja a nőket.Majd megtudja ha tényleg szerelmes lett belé,és összeköltözik vele az igazi Való-Világban.Ha addig meg nem változiik Krisz ahogy beigérte

Nekem hajra is!<#idiota>

Darthmushroom
am csak arcra nekem az Adri jön be...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC