153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    negyen maradtak a vegen es Krisztian lett a 4. helyezett o azonnal kiment a studioba...

azutan par ora mulva a 3. helyezett majd a vegen az elso ket helyezett vallba kapaszkodva Soma es asszem Gina vartak a vegeredmenyt...

negyes donto van, tehat marcsak 1 parbaj van
  • IXEMGabeo
    huh ez kemeny parbaj volt, de gyorsan lezavartak, mint a tobbit...

boxgalarol annyit, hogy nagy csalodas volt mindenki a Rolin es a Hunoron kivul:D, Hunor elott minden tiszteletem, mert remekul helytallt a vizilabdazo Roland ellen...Zsu es Greg nagy csalodasok voltak mivel eddig kitartonak tartottam oket, de itt csunyan leszerepeltek a box nem az o sportjuk ez van...

bent mindenkin a dobbenet lett urra nem is ertem miert gondoltak, hogy Zsu gyengebb lehet a Kolompar ellen...

Adrinak viszont csunyan kibukott most a ketszinusege es az, hogy nincs oszinte velemenye csak azt hajtogatja, amit masok (pl Greg is) hallani akarna...Napraforgo taktikaval sosem nyert senki ugyhogy Adrinak bronz vagy negyedik hely sanszos...

68-32% azert nem akkora kulonbseg amire szamitottam, ezekszerint Reni szavazotabora eleg eros volt igy is
  • argo001
    Azt hittem, sokkal nagyobb arányú lesz a különbség. Ezek szerint van esély, hogy valamelyik félhülye, és ne teljesen hülye nyerjen! :D
  • kozi001
    Úgy saccolom én is.
  • Ironman2
    Egyébként annyira látszik az egészen hogy meg van irva a sztori,mikor bekapcsoltak hozzájuk,még milyen kedvesen mosolyogtak egymásra,majdnem hogy kézenfogva nem ültek egymás mellett,még mikor kijöttek a stúdióba akkor se volt köztük semmi feszültség,aztán egyszercsak hirtelen elszabadul a pokol,ugyanazokat a jelzőket használva mint bent a villában.Mi ez ha nem megrendezett jelenet? Gondolom rájuk szólhattak menet közben hogy csináljanak már valami feszkót,mert igy bukta az egész.

Reni mondta bent a villában hogy majd kint találkoznak amugyis,és Zsuzsu is rábólintott,akkor most mi ez az ordénáré összecsapás a stúdióban?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.04. 01:35:24
  • Ironman2
    Nem lesznek barátok,max egyszer-kétszer jól megdugja aztán annyi.
  • kozi001
    Na akkor Reni mehet ki Csoki fagyit nyalni.
    Maradt Greg...
  • Ironman2
    Köszi! Amúgy jó hogy nem néztem az előző kettő szériát,sokmindenről nem maradtam le.Ha a VV10 is unalmas és utálható karakterekkel lesz teli,akkor azt is abbahagyom.Ezt nem tudtam abbahagyni,mert érdekesek voltak az emberek,és a konfliktusok is.VV10-et szerintem most ráérnek elinditani egy év múlva.Ezek után már nem lesz olyan érdekes.Viszont a kukkolás az nagyon hiányzik még mindig.Elvették azt ami a műsor alapját adná.Talán a tv2 észbekap,és elinditanak egy kukkolós reality showt.
  • Fantasico
    Soma nem párbajozott egyet sem, Ő párbaj nélkül nyert. Ez még jóval előtte volt itt csak Dávid, Zsolti, Mici párbajozott.
  • Ironman2
    Közben Soma végig bent volt,és megnyerte?
  • Fantasico
    Az előző szériában volt egy hármaspárbaj ahol egyszerre ketten esnek ki. Az egyik még a villában Ő ki se jön a stúdióba, aztán a másik két játékos kijön párbajozni és a nyertes visszamegy. Úgy emlékszem Dávid, Zsolti, és Mici volt a három ember, Mici egyből kiesett aztán Dávid - Zsolti párbaj volt és Dávid nyert és ment vissza. Lehetséges, hogy megint elsütik ezt vagy valami hasonlót.
  • Ironman2
    2 hét múlva vége? Addig hogyan nyomnak le 2 párbajt?
  • Fantasico
    Mennyivel jobb lesz ez így Reni nélkül, az állandó ocsmány kiabálása nem nagyon fog hiányozni. Kiváncsi leszek a hétfői kiválasztásra, vajon ki lesz megszórva Greg, Adri, Roli innen mostmár felgyorsulnak az események. Zsuzsu még a villába érkezés után is teljes eufórikus állapotban volt nem csak a stúdióban, megérdemelte a győzelmet teljesen igaza volt mindenben, remélem ott lesz a TOP 3 ban.
  • Ironman2
    Van isten!!!!! Zsuzsu nyert! Greg mekkora pofát fog vágni majd!
  • Ironman2
    Hú ezek a ruhák! Zsuzsunak kölcsönadta Britney Spears a piros latexruháját,csak éppen a fejét kéne rajta lecserélni,Reni meg hófehérke,vagy jégkirálynőnek öltözve,úgy néz ki mint egy transzvesztita első látásra ilyen fejjel.DDDDD
  • Ironman2
    Zsuzsu szerintem ma totál részeg lesz ha visszamegy! Nekem még mindig van egy rossz érzésem,igy hogy Peti mondta a VV-k történetében legnagyobb szavazás most van.
  • Ironman2
    Ezek jól elkenődtek :)))))
    Zsuzsuban csalódtam amúgy,azt hittem harciasabb lesz,megijedt nagyon.Én tuti odamegyek aztán lebaszok a másiknak egy balegyenest,nem szarakodok ha már ottvagyok.
  • Fantasico
    Mondtam!
  • Ironman2
    Milyen nokedlik ezek! Jó ég!
  • beby44
    Eggyet èrtek.Szerintem is ezek az eròviszonyok ahogy màr èn is irtam a mùltkor.Kivève hogy szerintem .1.Zsu 2.Hunor 3.Roli 4.Adri.Az elsò kettò a kèt kedvencem.De Zsu egy kicsit jobban!!!!!Szeretnèm nagyon ,hogy ò nyerjen.
  • Fantasico
    Szerintem ha Zsuzsu visszamegy, amit nagyon nagyon remélek, Greg egyből megpróbálja magát visszacsapatni Zsuzsu mellé mint azelőtt, de ez már soha nem lesz olyan mint volt, Zsuzsu már örökre meg fogja tartani az egy lépés távolságot Greggel szemben, ezzel együtt Én nem hiszem, hogy valaha is jelet tenne rá, és ha egyenlő szavazat lenne és neki kéne választani, nem hinném hogy bármikor is Greget küldené ki párbajra. Ha Rolinak kell mennie párbajra két lehetőseég lesz Adri vagy Greg, ha Hunornak kéne menni amit nem hiszek akkor Ő Adrit vinné, ha Gregnek kell menni akkor Adrit vagy Rolit vinné de Greg itt már bárki ellen kiesne. Nálam a pillanatnyi erőviszony most és Én már Reni nélkül számolok mivel Ő itt egy nulla, tehát 1. Hunor 2. Zsuzsu 3.Roli 4. Adri 5. Greg
  • Fantasico
    A Hunor-Roland meccs az mint már írtam kőkemény lesz, mivel az ellenfele nem amatőr gyerek, hosszú évekig versenyszerűen sportolt vizilabdázott, és bajnokságot nyert az Eger csapatával, úgyhogy hihetetlen jó az állóképessége és pokoli erős is, illetve azért azt se feledjük, hogy magasabb is és 8 kilóval több volt a mérlegelésnél, ezek itt nagyon fontos tényezők ennél a sportnál, tehát Hunor nagyon komoly hátrányból indul, de bízom benne mert nagyon kitartó, és alázatos ember, és ami a legszimpatikusabb, hogy nem nagyképű, úgyhogy tisztes helytállást várok tőle, aztán ha végig tudja nyomni a három menetet és úgy alakul talán pontozással le tudja hozni az szuper lenne, de ha kikap az sem tragédia mert tényleg pokoli nagy hátrányból indul, mindenesere nagyon szurkolok neki és Zsuzsunak is.
  • Ironman2
    Ha Reni kiesik,akkor Zsu védett lesz,kettő jelet kaphat Roli,és kettő jelet kaphat Greg is.Zsunak dönteni kell,és meglepetésre Greget fogja párbajra küldeni,többé nem lesz a szívhármas,bár átvitt értelemben tényleg szívott ez a hármas rendesen.Rolival jobban szimpatizál ZSu,meg amúgyis bennt akar lenni az első háromban.Szóval Greg-nek nehéz választása lesz,mert egy beszari alak lett ahogy láttuk a lila lendőnél.Talán Adri mellett van esélye visszajönni,igy bent lesz a hármasban.Lehet mégse volt hülye húzás felrakatni magára azt a lila kendőt? A hármasban meg már nincs védelem.GYakorlatilag Greg harmadikként fogja befejezni,Zsu lesz a második,és Roli-Hunor közt dől el a győztes.
  • Ironman2
    Azért ezt a bokszgálát összehozhatták volna külön műsorban,így megint el van cseszve vele az összefoglaló,bár a mai adás nagyon jó lesz.Holnap már csak öten fognak ébredni a villában,és csend lesz végre.Vagy mégse? Greg majd félhet,valószínü levetetik vele a lila kendőt a mai adásban.
  • IXEMGabeo
    igen Roli az utolso treningen latszott, hogy mar egeszen belejott es megverte az oreget...szep volt
  • IXEMGabeo
    ezt nem mondjatok h Horty Gabor volt a kommentator:DD ezer eve nem lattam a csokat...regen a Sport klubon kozvetitette az ismetleseket es a Bundesliga 2-es meccseket....halali egy fazon
  • kozi001
    Apukatest meg kis pocak ide vagy oda, Roli jó nagyokat ütött.
    Mondjuk az elején megcsúszott párszor. Az mondjuk vicces is volt. :)
    Összességébe csoda, hogy nem ütötte ki Bécit.

Még egész szórakoztató rész is volt. Inkább mint egy szókásos Greg, Reni hiszti.
  • beby44
    Hajrá Hunor Hajrá Zsu.Remèlem megnyerik.Hunor jo sport ember itt nagy hátrányokkal indul sajna.Bárcsak Zsu meg tènyleg olyan kemènyen játszana mint a mèrlegelèsnèl volt.Gregèk meg nem èrdekelnek.
  • beby44
    Roli nagyon ügyes volt le a kalappal.Meg is èrdemelte,hogy nyerlyen.Adrit nem akarom vèdeni de az a másik lány jóval magasabb volt nála ès sokkal hosszabb volt a karja.
  • IXEMGabeo
    fogalmam sincs eletembe nem lattam egy reszt sem abbol... azt se tudtam kik ezek mig be nem mutattak h ENB vs VV-sek fognak boxolni
  • Fantasico
    Tamara a sorozat beli neve, a valódi neve Jilly Krisztina.
  • IXEMGabeo
    Jilly Kriszti az ki? nem Tamara az ellenfele?...szerintem Adri sem eselytelen voltak kemeny utesei bar eleteben nem boxolt:D
  • Fantasico
    Szerintem a VV-s lányok nagyon el lesznek kalapálva, a fiúk közül is csak Rolinak van reális esélye a győzelemre, majd 10 kilóval több és sokkal fiatalabb mint Bécy, Ő szerintem tuti nyer. Greg az első pofon után hazaszalad, Hunor meccse kőkemény lesz az egyetlen komolynak tűnő összecsapás 8 kiló hátrányban van és az ellenfele is nagyon felkészült, kiváncsian várom a meccsét drukkolok Hunornak de elsősorban tisztes helytállást várok, ezen felül ha nyerne az csak plusz. Szegény Zsuzsu szerintem nagyon ki fog kapni, Jilly Kriszti az ellenfele több mint 10-15 éven át sportolt nagyon jó állóképessége van csak rajta fog múlni mennyit enged Zsuzsunak, és mikor akarja lezárni a meccset. De remélhetőleg Zsuzsu csak 1 napig lesz szomorú, mert holnap már egy győztes párbaj után emlékezni sem fog a mai esetleges vereségére.
    Utoljára szerkesztette: Fantasico, 2019.02.02. 16:33:46
  • IXEMGabeo
    Erdeit (Madart) jo volt latni:) oregszik rendesen o is...

egyebkent valahogy ezek az edzesek meg, ahogy keszultek nem jott at, lehet a vagasok nem voltak az igaziak...
  • IXEMGabeo
    huu ez az Antarktiszos jeges, hungaroceles video jol lefarasztott:DDD, mondjuk vicces volt kivetelesen
  • Ironman2
    Sellőnek minek kellett ennyi wc papir egyszerre? DD

Ez a Zsu kap egy pofont az ellenfelétől aztán majd elsírja magát
  • maki85
    Nem akarok látnokoskodni, mert semmi értelme.
    De tartok tőle, hogy ha összefog Reni rokonysága, nehogy ő menjen vissza.
    Nagyon összetartóak tudnak lenni.

Reni: "az életben aki kikezdett velem, mindig pórul járt"
  • Fantasico
    Én az elejétől fogva Hunort látom a legesélyesebbnek, most méginkább, rajta kívül Zsuzsut és Rolit tudom elképzelni a top3-ban. Szerintem nyugodtan nyerhet Hunor rendes gyerek nem bántott soha senkit, nem beszélt ki senkit, és nem köpte magát szembe, Jerzy-hez meg azért ne hasonlítsuk szerintem mert az agyi kapacitásuk között azért fényévbeli különbség van Hunor javára. A mostani párbajra pedig Én nagyon fölényes Zsuzsu győzelmet várok, nem tudom elképzelni kinek és miért fordulna meg a fejében, hogy Renire szavazzon, de aki azt teszi azzal lehet nem is szivesen beszélném meg ezt mivel értelmes magyarázatot erre nem lehet adni az a nő egyszerűen gyalázatosan viselkedik és úgy ahogy van vállalhatatlan. HAJRÁ ZSUZSU!!!
  • kozi001
    Ja. Esélyes Reninek ilyen magas arányú vereség.
    Facebookon nem zavar ha látok pár Reni fant. Lehet még az app-ot se tudják kezelni...

Utána mehet a Greg haverja kifelé!

Greg olyan ostoba, hogy egy Reni magyarázta el neki, hogy mi is történt a párbajon egy nappal később...
    Valami álomvilágban él Greg, hogy ők a szívcsapat, de az nem zavarja hogy telepi Reni lepatkánykutyázza Zsut!
  • IXEMGabeo
    remelem nem nyeri meg, mert tul sok szepfiu dontos, gyoztes volt mar...elegedjen meg azzal, amivel Jerzy vagy mondjuk Csaba vagyis a 2. hellyel... gyozelmet nem erdemel semmikepp a ket szep szemeert...ha taktikusi szemmel nezzuk akkor Roli az asz egyfelol, ha erzelmi, erkolcsi es emberi szempontbol vizsgaljuk akkor egyertelmuen Zsu. Valamelyikuk remelem megnyeri, mondjuk Adri is megerdemli reszben hiaba napraforgo volt az egesz jatek soran, de remekul atlatta a dolgokat odabent mindvegig raadasul egyedulikent 2 parbajt is megnyert ugy, hogy kulturalt tudott maradni...