ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztakurva,mekkora show volt,szerintem most kicsinálják egymást ottbent,de jó lenne látni a reakciókat!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mit vársz tőlük? Zsunak annyi esze van mint egy majomnak Greg pedig tipikus buzi--> mérhetetlenül rosszindulatu
Greg és Zsuzsi ocsmány módon viselkednek.

Ezt a Vivit úgy ki fogják rakni innen a többiek,mint a huzat,most figyeljétek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez a Varga Daniel fitnesszes csavo jol beszologatott a villalakoknak😄 miss Rofis beszolasa Viviennek mindent vitt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vivien +13 kg 😄 aztaqrva
Vivien kb semmit nem csinal Krisz kiesese ota...semmi nem jott be, amit eltervezett reszben a szerencsenek koszonheti, hogy meg bent van...

Adri reszevel egyetertek, mert o nagyon szepen a hatterbol mozgatja az esemenyeket es csendes tarskent manipulalja a bent levo csoportokat...ha Era is hasonloan jatszott volna es nem tamadja hatba Roliekat akkor meg mindig bent lenne...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De ami minden nap viszi a pálmát az a bele való. Közben ezt is meg fejtettem. Szerintem szabad stílusban nyomják minél hülyébb ostobább idiótább stílusban nyomják mert ez legalább fel bassza az agyamat. Kíváncsi lennék mekkora a Bauko Éva rajongó tábora de én ekkora hülye lennék, testőrökkel közlekednék... Aki pedig a bele való paródia videókat vágja,, gyerekek higgyétek el, itt mindenkinek van valami baja 😊
Fél időnél vagyunk és vannak akik eddig semmit nem mutattak.. Talán a játék eddigi legnagyobb húzása Roli Era kihívása volt. Most aztán a csajok is még jobban be vetik magukat a 36 millióért, mindenki mindenkivel mint a vad állatok. Másik dolog, nehéz lenne előre meg mondani ki kire fogja tenni a jelet. Basszus akik semmilyen játékot nem játszanak azok el fognak lavírozni a végéig párbaj nélkül? Úgy ha össze fognak a kikkek akkor szerintem igen. Egyébként azt számoltam ha felénél vagyunk akkor már nem küldenek be szerintem senkit meg még fel is gyorsítják a játékot. Bár még ki tudja hogyan alakul.
Megy az uszítgatás minden irányba. Most jön majd az hogy a Vivien és az Adri meg akarja bontani a srácok vagy a csajok csapatát, mert ugye vannak a srácok, a csajok és Greg, valamit a külön álló Vivien és Adri, muszáj lesz robbantani.Ez az egyetlen ami még színessé teheti a játékot. Tegnapi műsor közben azon agyaltam, ezeknek az embereknek bármilyen feladatot adnának, már akkor is unalmasak.. Elnézést tényleg hogy ezt mondom,de ez a be válogatás sem volt valami nyerő.. A srácok abszolút szóval tényleg abszolút stratégia és taktika nélkül.. Meg még együtt is alszanak ez no comment... Greg az egyetlen akire azt tudom mondani hogy értelmes szó fordulatokkal teli mondatokat gondolatokat közvetít. Még ha meg is játsza magát de hát melyik nem.. Régebben azért jellemesebb karakterek voltak.
már egy hete kb
Hunor megdugta Adrit!

Zetorg
mostanában reni a legidegesítőbb, én biztos ellene szavaznék akárkivel megy ki. vinnyog mint egy 5 éves vagy ordít...
greg is kezd faszoskodni és viszik magukkal zsut. elszaladt velük a ló, folyamatosan egymásnak hypeolják magukat. remélem bukás lesz belőle

kizart dolognak tartom hogy mind a negyen Vivire tegyek...Renire fog kerulni jel, de egy nagyon szoros holtverseny alakulhat ki.

Nemtudom miért Reni lenne a kiválasztott,mikor a többiek is beismerték bennt hogy nagyon erős egyéniség.Talán Csoki után a második legerősebb jellem.

Mivel arról a farmról hozták a pónikat.D

Greg-Vivire
Zsuzsu-Vivire
Reni-Vivire
Adri-Vivire

másik csapat:
Lacika-Gregre
Roland-Gregre
Hunor-Gregre

Vivi nem fogja Greg-et kivinni párbajra,mert ahogy kiválasszák,be lesz majd fosva burkoltan,és szerintem Adrit fogja vinni.De már ez se fogja megmenteni,szóval Vivinek most ér véget a játéka.

Tévedsz,mert az 5 kiló műhajú Vivike lesz a kiválasztott.

amugy a bentlevok kozul Rolin es Adrin kivul nem volt senki parbajozni...tuti uj paros lesz

nem tudom figyeltetek-e, de ugyanaz az az allatos no ment be a villaba a ponikkal, mint, aki vendegul latta Csokiekat

az elmult napokat figyelven Reni lehet a kovetkezo kivalasztott

nagyon jól vezeti? egy összetett mondatod nem bír elmondani,mert 4 másikba kezd bele közben és egyiket sem fejezi be..........ésháttehátszerintem
Évának érettségije megvan,és szerintem nagyon jól vezeti a műsort,Győzikével ellentétben,mert őneki nem való ez az egész,folyamatosan bakizik,és szerintem már ő se tudja néha miket beszél.(logopédus se ártott volna)

Lókolbász.D

ez az ÉVA kegyetlen nagy baszás lehet,hogy így felszopta magát a nulla agyával a retekbe...........
már sajnálom,hogy anno nem basztam meg a Rióból
Azért az milyen már, hogy simogatod dédelgeted a malacot utána meg ott van az asztalon... Ha még csak randomra fel dobnak egy kis malacot az még jól esik, de akivel előtte együtt élek,mi lesz a lovakkal...
Köszönöm meg találtam a képességeket szuper 😊 a malacra is emlékszem, pont pár nappal ezelőtt kerestük poénból a nevét a neten de nem lett meg, ott volt az asztalon ropogósra sülve 😊 ez nagyon beteg
Beküldhettek volna inkább egy sertést,főleg szilveszter előtt,mint anno a VV4-ben,jó nagy dilemma is lett belőle,Alekosz a testével védte a malacot,többiek meg éheztek azon a héten pont.eh.Aztán a játék végére,mikor összejöttek egy showmüsor keretén a játékosok,akkor ott volt a malac,ropogósan az asztalon.D
Mondjuk ezek közül egyiket se tudtam volna elképzelni disznót vágni,talán Lacika amelyik még bátrabb.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.27. 12:44:00

Jobboldalt meg van a szuperképességhatározó!

Ja,nagyon jó lett a Betlehemes előadásuk!
Amúgy a szuperképességek,már amik megmaradtak,ott vannak a fejeknél az oldalon:

https://rtl.hu/rtl2/valovilag

Apropó, szuper képességek, valaki tudja hogy a bent lakók közül kinél milyen képesség van? Hunor le veheti a lila kendőt azt tudom, Zsu hazugság vizsgálat ha még megvan az ugye érdekes mert azt hiszem egyszer már előtte, vagy az Ginu volt az már passz...Lacikáét el lőtte a Roli, az volt a külső segítség ugye. Aztán a többit nem tudom...
A karácsonyi napokon jó volt látni az érzelmeket, végre egy kis nyugi volt ... Az esti bele való műsorok viszont már nagyon szégyenletesek, tegnap még a Zsuzsu is jobban vezette mint a Bauko,a magyar Jókai Móron meg legalább lehet röhögni néha. Nem is értem a Bauko Éva el hiszi magáról hogy ő ekkora sztár? Tiszta szégyen az egész, persze nem muszáj nézni tudom 😊 Úgy csinálnak mintha világ színvonalú műsort vezetnének,pedig a jelenlegi vv nézettsége töredéke elődeinek. Éva meg Győző úgy csinálnak mintha minden szalma szálat meg akarnának ragadni azért hogy sztárok maradjanak, a viselkedésük hatalmas cink. Vv lakók különben elég együgyű stílusban nyomják, a beszéd stílusuk nem valami választékos főleg a Lacika...Ezek sosem beszélgetnek vagy csak nem látjuk? Totál vontatott monoton beszélgetések zajlanak sokszor nem történik semmi csak el vannak mint szar a vízen... Viszont a karácsonyi előadás előtt le a kalappal, viszonylag rövid idő alatt egy elég színvonalas érzelmes műsort adtak elő a lakók. Greg és Roli jól adták...
Adri mindig is az volt, ahogyan Greg ok eszrevetlenul csinaljak es jol bannak a szavakkal, altalaban nyugodtak mig Erat tulzottan elragadtak az erzelmei. Adrit eddig 1 szemely tudta felidegesiteni es az Zsu.😄

Most itt az újabb szarkeverő Adri személyében,szóval mindig lesz egy aki továbbviszi a kavarást.

75-24<#eplus2>

Lehet még ezt fokozni Győzike után.D

Dettó!

Örültem,hogy az Era kiesett,elviselhetetlen volt ,álszent ,provokatív és rosszindulatú már nézni sem bírtam.Rendesen idegesített az ember.Csoki ki esése viszont felesleges volt,igaz én annak tudom be az ilyen kitöréseket .hogy a be zártság és az érzelmek sajnos néha meggondolatlanságokat ídéznek elő.Csak azt sajnálom ,hogy ilyen formában kellett távozni,nem hiszem ,hogy hallunk róla,pedig alapvetően színes egyéniségnek tartom.Zsu is rátett a sírás rívással,ezzel még a végén eljut a fináléba is,bár remélem nem.Azért lehet tanulni ebből a szériából,nevetve sírunk,sírva nevetünk,36 millió forint.Mit hoz ki az emberből a nyereség vágy..Vannak akik biztonsági játékot játszanak pl Greg,Hunor ,Roli,semmi konflikt,mégis talán Greg a legemberibb,próbálja tartani a határait úgy hogy közbe ne is legyen unalmas..Csoki lazán nyerte volna a játékot,ha nincs ez a csipesz téma,jogos volt a kizárás,viszont gyakran látunk hasonlókat,amit ugyan így fel lehetne fújni.El szabadultak az indulatok,lépni kellett én azt gondolom,Era volt a fő felbújtó sok esetben.Egyébként azt látom leginkább a párbaj szavazatok alapján,hogy ebben a szériában az embereknek nem a szar keverés, a szex ,a balhék és a taktika tetszik,hanem inkább az emberség és őszinteség alapján szimpatizálnak.Még annyit,hogy a nagy százalékbeli különbség miatt szerintem ki alakult egy megfelelési kényszer most a versenyzőkben,ez érezhető.Sokan megjátszották magukat,talán azért most más játékot fogunk látni,magam részéről nem szurkolok senkinek,Csoki győzelemnek örültem volna,de ott az egonak talán kellett ez a pofon most,,innentől kezdve meg talán több esélyes a játék...
CsokiBroki iszonyat primitív volt! Nem feltétlen a csipeszhajigálás hanem Era telibe üvöltése miatt.
Még bicskásKrisztián a VV6-ből sem volt ennyire primitív.
Meg sem fordult a fejembe hogy leüti Izát.
Csokinál simán...

Ja és mellesleg tényleg Zsuzsu elé állt a Csoki!
csoki vagy nem csoki feka vagy nem feka ez a legundorítóbb dolog amit egy nő megtehet egy férfival.....ez a fajta terror még rosszabb mint a testi durvulás én nem vertem meg nőt soha ,de a nők kurvára rohadékok,hogy a végsőkig provokálják a férfiakat,hogy elcsattanjon az a pofon! Én Erát is kizártam volna az egyenjogúságra hivatkozva amit leművelt az éppolyan undorító dolog mint maga a verekedés
Ahogy belemászott a Csokibroki Era arcába, csoda hogy eddig nem volt valamilyen hasonló incidens.
Ilyet nem is láttam még VV-ben.
A sok coalburner hoe. Élen a tehén bőgést imitáló Renivel..
Valami nem tetszik?
Talán ugráljon az ember az agresszív feka után?
Remélem hogy egy fürt banánt azért utána haíjtottak!
BAlekosz egy ostoba kretén volt. Csak a prolik nosztalgiáznak utána!
Ez egy emlékezetes adás volt megint a mai.Tele volt érzelemmel.dűhhel,mindennel.Era kiesése borítékolható volt,de hogy Csokit ennyire gyászolják,az kegyetlen volt még nézni is,pedig csak egy játékból esett ki.Azok a fránya szabályok,sajnos az a helyzet hogyha felmegy az adrenalin,akkor az ember önkívületi állapotba kerül,és elfelejt hirtelen mindent amit józan ésszel cselekedni kellene.Pont ezt láttuk a végén is,mikor odarohant Krisztiánhoz megölelni Roli. (de hogy miért pont őt???). Csokit már előtte felidegesítették,ezt láttuk is,de szerintem volt ott más is,még a dobálós jelenet előtt,csak azt sose tudjuk meg,ennyire nem baszhatták fel az agyát hogy odadobjon egy körömreszelőt Zsu fejéhez.Persze elég szerencsétlenül jött ki a dobás,csak még meggondolatlan Zsu is rátett egy lapáttal,hogy hú fejbedobott,meg fájt,meg ..stb.Aztán még ő kért bocsánatot,amikor már sejtették hogy késő az egész.Reninek meg ez a hisztije Csoki után,fúúúú.Aztán most meg mikor élő adás volt,akkor olyan mintha mi sem történt volna.Szerintem lassan bevallhatnák a szerkesztők is,hogy színház az egész amit idáig láttunk,most kezdődik az igazi való-Világ

Csokit es Erat ki lehet szurkiteni...

azert azt beismerem, hogy 2 ugymond izgalmas karaktert vesztettek el a nezok marcsak Zsu es Greg akikre azt mondanam szuper izgalmasak es szorakoztatoak, Reni nagyon meg fog gyengulni..Roli pedig ott lehet a vegen, ha jol keveri a kartyait

ez varhato es folenyes gyozelem volt...szep volt Roli

csokifaszhiány
max 1 plusz hetet beiktatnak es kesz...lattam de en a kivalto okra lennek kivancsi amit Era idezett elo

Szerintem valakit be fognak küldeni,2 hét alatt 3 játékos esik ki,ha így mennek akkor már januárban vége is lenne,de 3 és fél hónapig tart a játék.

Belevalóban megmutatták mi volt.Visszanézheted!