153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    te mirol beszelsz Greg sem tekintheto ferfinek:DDD
  • kozi001
    Rászavazok Rolira, de ez nem volt vmi férfias lépés. Nem is volt eddig igazi férfi-férfi párbaj!

Ha Greget kint hagyja még lehet erősödött is volna. Pont 1 héttel a vége előtt.
    Fészen már annyira utálják a Sellőt, hogy majd vízbe fojtanák.
  • IXEMGabeo
    Durva az, hogy az elorejelzeseim nagyresze majdnem bejott ugyebar a Zsu-Reni parbajra nem gondoltam, mert Roli-Reni parbajt vartam volna es Adrit is dontobe tettem, Greget gondoltam, hogy parbajozni fog es egyuttal kiesni a donto elott...

viszont a Hunor, Zsu paros egyertelmu volt szerintem, hogy dontozni fognak
  • IXEMGabeo
    na ez a sorozat forgatas nekem bejott egesz jol megoldottak, vegre Hunor is kicsit aktivabb volt mivel erezte, hogy hozza testhez allo feladat...egyebirant mindenki jol kivette a reszet belole, kajak egesz jora sikeredett az epizod...

Roli dontese logikus, o mentette meg Adrit az elejen, Adri elkepeszto modon csurte csavarta majd ott szurta el, hogy Rolira pakolt, neki most kellett volna a Hunorra tennie es tutira a negyben lett volna. bar a tobbseg Greget szerette volna ugy vagyok vele, hogy a sello biztosan nem fog nyerni a ketszinusege miatt, viszont Roliban bizom. Adri nem volt rossz jatekos, de szamara itt a vege.
  • argo001
    Remélem nyer Roli.
  • Ironman2
    Erre senki sem számított hogy pont Adrit fogja kivinni Roli.Akkor Adrinak ennyi.Érdeks lesz a további esemény.
  • Ironman2
    Amúgy Hunor meg bebújt Zsuzsu ágyába,szerintem a belevalóban lesz most!
  • Ironman2
    De jó volt ez a kis film amit csináltak! Méghogy nem szinészek! Egy nap alatt ilyet összedobni! Grat nekik!

Várom a folytatást!

Amúgy Greg-et küldenék ki a nézők párbajozni Rolival,mondjuk ezt Facebookon ki is tárgyaltam a fél országgal,szóval nem volt meglepi.DD Lehet én folyásoltam be a nagyérdeműt,hehe.Az más kérdés hogy Roli most kit választ! Mindjárt kiderül!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.06. 22:56:47
  • Ironman2
    Nem meri,csak ráijeszt hogy leveszi róla a kendőt.Greg-et jelölte végig idáig,úgyhogy őt fogja vinni.Már várja Ariel a palotájában.
  • IXEMGabeo
    remelem Roli nem viszi ki Zsuzsut...akkor szerintem kint is maradna, jo lenne, ha Greg v Adri kozul valasztana, mert nagyon gaz, amit muvelnek
  • IXEMGabeo
    mi a francot sirnak Reni utan amikor kb 2 het van a jatekbol es vege:DDD
  • IXEMGabeo
    igen az latszott, hogy o kitunt a tomegbol Daviddal egyutt, es szepen osztotta a tobbieket...amugy nekem meg a nagydarab (Bracso?) Krisztian is szimpatikus abszolut nem tunik egy vadallatnak az egy dolog milyen izlese van nok teren:D
  • Ironman2
    Greg már rosszul van,szinte remeg a pénzért,azt hittem megöleli az urnát amibe a 36 millió volt,annyira udvarolt neki.
    Nekem Hunor nagyképű kijelentése sem tetszett az urnánál,méghogy ő megérdemli? 50 napig kb tuja volt,lófaszt se csinált,dehogy érdemli meg! Roli jobban megérdemli,és Zsuzsu is.
    Szerintem Roli most Greg-et fogja kivinni,és a sellő elúszik szépen.Igy a végére nagyon gáz lett az ipse.
  • Ironman2
    Na ez az igazi meglepi! Hunor átruházta Rolira a szuperképességét,és Roli használni is fogja megmondta.Bár attól függetlenül nembiztos hogy be meri vállalni Zsuzsut Roli.Főleg ilyen nagy százalékkal jött vissza.
  • Fantasico
    Igen Én is olvastam meg láttam is a híreket, ez az Aurelio egy igazi nagyképű, ócska suttyó faszkalap, nulla pozitív tulajdonsággal, akkor sem értettem, hogy lehetett, hogy egy ilyen ócska senkiházi nyerjen, mondjuk az egy kiemelkedően gyenge és szar széria volt, de akkois botrány, remélem egyszer valaki úgy istenigazából nyakon vágja, hogy padlót fog, hányadék egy ember, legalja.
  • Fantasico
    AZ nem derült ki, soha nem mutatták meg ki vette el, úgyhogy ez lehet már nem is fog kiderülni.
  • Ironman2
    Akkor még nem volt gyökér,csak csíra :)
  • beby44
    Most olvastam a hìrekbe az Aurelio a vv 6 nyertese ellen tènyleg emberablás a vád.az egyik srác ellopott tőle 13000 ft mikor berugott ès elaludt egy Pub-ba.az idióta meg elrabolta a haverjaival meg megverte ,hogy neki kell vissza a pènze.Ès evvel a gyökèrrel nyerettèk meg a VV6-ot.Gratulálok!!!!
  • beby44
    Ja az alvajárò Soma meg a csillámpònis idióta csaj.Azt nem tudod vèletlen (vagy valaki) hogy ki tüntette el az elelyèn Zsu fènykèpèt meg a szuperkèpessègèt?mert èn nem láttam eggyik adásban se lehet ,hogy mutatták csak nem láttam!Kiváncsi lennèk.Szerintem Adri volt.Mèg akkor nem volt jóba Zsuval!!
  • Fantasico
    Nekem is Zseri volt az előző szériában az egyetlen csaj aki bejött és szerettem, de szegény annyira hamar kiesett azért nem is írtam, de egyébként Dávid volt az egyetlen aki értelmes volt és megérdemelte volna, a győzelmet a többi tényleg akkora söpredék volt, hogy szót sem érdemelnek, egyébként a Zseri-Mici párbajon fel is basztam magam keményen, mert azt a dagadt ocsmány buta kurvát visszaküldeni szégyen volt, de legalább hamar ki is esett. Egyébként azt tuttad hogy Zseraldinnak azóta született egy kislánya, már majdnem 1 éves, és úgynézki boldogan él, aminek örülök mert Ő a csúnyabeszéddel együtt (ami jól állt neki) pedig nem szeretem ha a lányok csúnyán beszélnek, de nála ez annyira jó volt, szóval Ő rendes jó ember volt és úgy tűnik a sok VV-s idiótával ellentétben Ő megtalálta a számítását és a boldogságot.
  • IXEMGabeo
    jaj emlekszem arra a fazonra, de csak annyi maradt meg belole, hogy Coutinhooo:DDD
  • kozi001
    Nekem is jobban tetszik a VV9, mint a VV8.
    Lassítót szedő Somát nem igazán bírtam. Vivi is inkább volt idegesítő mint nem.

Itt ha Zsu, Roli, Hunor vagy akár Adri nyer nem fogok a kardomba dőlni.

A nagy kivétel az hogy itt több volt az olyan nő, aki 1-2 nap után már töcskölteti magát.
    (ribanc definíciója...)
  • kozi001
    Dávidot amúgy normálisnak tartottam.
    Nem voltam oda a beszédhibás, mamlasz Somáért. Az hogy azóta kiderült róla a melegcasting és a Pumpedség, meg se lepett...

Dávidot jobban csíptem és egyenesebbnek tartottam a mostani ügyeletes szépfiúnál Hunorral. Aki ugye este dugja a csajokat, nappal meg jelet dobál + kiviszi őket.
    Nem olyan "jó pasi" ez a rendőr, mint ő gondolja magáról...

Mivel ugye Hunor az értelmesebb Rolival beszélget, ezzel ő maga is kicsit értelmesebbnek tűnik.
    Dávidnak meg ugye csak a mélyvidéki, tirpák, (ál)vallásos, foci rajongó VV8 Ati jutott, akivel csak üldögélni lehetett a teraszon de két mondatot nem lehetett beszélni. Az agyilag kb LekvárLacika volt.
  • IXEMGabeo
    remelem en is, hogy ketszinucske Greget viszi szepen parbajra...de mivel van esze es remekul bejottek a taktikai huzasai en nem feltem...kikialtottak gonosznak, de szamtalanszor bizonyitotta, hogy szeretheto urge...ja es szep cicaja van, ami plusz pont:)
  • IXEMGabeo
    David es nekem szemelyszerint Geraldine is bejott, de ahogy kiesett en offoltam azt a szeriat...amikor beleneztem allandoan az ment, hogy Mici mikepp szexel Krisztiannal:DDD, azt a szeriat untam, ez sokkal jobb volt szerintem
  • IXEMGabeo
    azt nem tudom en csak a finalet lattam
  • Ironman2
    Ja,elég csúnyán kibeszélte a háta mögött hogy szinésznő.Majd Zsuzsu meglepődik ha visszamutatják neki.Mekkora tahó volt a Greg.
  • Fantasico
    Roli Greget fogja vinni és kint is fogja hagyni, mivel a jelet is rá rakta így még egyértelműbb. Adri majd Hunorral fog menni, mert Hunor tuti őt fogja vinni és az Adrinak egyben a végállomást is fogja jelenteni. Greg meg folyamatosan gyengíti magát, még mindig nem képes elfogadni és egy 67-33% után is azt szajkózza, hogy "színésznő" ráadásul Zsuzsu háta mögött amikor Ő kinn van cigizni, és az a mérges fej közben, nem képes belátni és elfogadni hogy ezt bizony nagyon benézte, és neki itt a napjai meg vannak számlálva. Hunor-Zsuzsu-Roli Top3-at várok.
  • peteimii
    Hát akárkit visz ki remélem hogy Roli megy vissza, lehet hogy el fogult vagyok de nekem az egész széria a Rolirol szólt, taktika és szív egyben volt itt minden, elég sokat bele rakott a srác hogy ott legyen, talán még a Hunor szóba jöhet, mert rosszat nem tudok mondani róla, de Roli igazi vv játékos
  • peteimii
    Ha a Zsu is rakott volna akkor meg három jelet kapott volna,, de tök mindegy mert a greg is a Rolit vitte volna ha úgy alakul
  • peteimii
    Bár akkor a Zsu is oda rakta volna,,, akkor lett volna esély ha Hunor is gregre teszi, végül is így is úgy is párbajos lett volna Roli
  • Ironman2
    Ja,pont ez volt a fejemben,jól elbaszta az egészet. Lett volna akkor szavazategyenlőség,és a Hunor nem a barátját küldi harcba.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.04. 23:58:57
  • peteimii
    Nem értem miért nem a duplázott a Roli. Egyértelmű volt hogy a greg és Adri is rá teszi a jelet..
  • Ironman2
    Bár szerintem Greg túl erős ellenfél lesz neki,ezt érzi ő is,úgyhogy Adri marad neki.Vissza is tud jönni Roli a párbajról.
  • Ironman2
    Ez az!!! Jól megy a forgatókönyv!!
    Roli meglepetésre elvette Zsuzsu szavazati jogát,használta a szuperképességet,de sokat nem jelentett,mert még 2 jelet kapott,igy ő választ majd szerdán.
    Szerintem egyértelmű hogy Greg-et fogja kivinni.Kemény lesz,és nagyon szoros!!
  • Fantasico
    Jól emlékszel, a négyesből először Krisztián esett ki, aztán Gina, és Soma Vivivel maradt bent a mindent eldöntő döntőre, de kabaré volt az egész két ilyen idiótát bejuttatni szánalmas volt az egész, egyik idegesítőbb volt mint a másik, borzalmas volt az a széria Dávid volt az egyetlen értelmes és normális villalakó abból a szériából, és egy Somának odaadni a főnyereményt amit azóta már réges rég sikeresen el is tapsolt, dehát mit is várhattunk volna egy ilyen duplanulla tucat bohóctól mint Soma.
  • beby44
    A Soma nem a Vivi-vel maradt bent utolsó kettőnek?èn ugy emlèkszem de nem biztos.
  • Ironman2
    2 órás lesz a mai adás is,mert éjfélkor lesz a belevaló.
  • Voertex
    Azért mert attól,hogy " hülyék " még felfogják,hogy ez egy " játék " attól,hogy bent voltak konflikutsai még nem azt várják,hogy mikor jön ki és verekednek össze. -.-
  • Fantasico
    Igen tudom emlékszem, de Te most mást írsz ez amit írsz a Finálé volt, de Én a hármaspárbajról írtam és beszéltem, az egy teljesen másik történet volt, ott Dávid, Zsolti, Mici csapott össze, majd ez után volt a Vivi-Dávid párbaj amit az utolsó órákban elcsaltak az idióta Vivi javára, és az után volt a Finálé amit Te írtál. Egyébként nagyon idegesítő már az utóbbi szériákban mindig valami elképesztő idegesítő gyökér nyert, Aurelió a legnagyobb faszfej egy duplanulla agyhalott gyökér, meg ez a Soma is egy senkiházi suttyó faszfej nagyon rühellem mindkettőt, az utolsó akivel semmi bajom nem volt az Robin volt a 7-es döntőjében, de ezt az Aurelió gyereket meg Somát nem tudom megemészteni mert 36 forintot nem adtam volna egyiknek sem nem hogy 36 milliót. Remélhetőleg most azért normálisabb kapja a főnyereményt mivel Greget és Adrit teljesen kizártnak tartom a gyözelemre így máris sokkal szimpatikusabb fog nyerni mint az előbb említett 2 senkiházi hülyegyerek. Hunornak örülnék a legjobban ha nyerne de Zsuzsu győzelménél sem dőlnék a kardomba nála is jó helyen lenne a nyeremény, Rolinak szerintem nagyon kicsi esélye van, Adrinak meg Gregnek pedig semmi.