153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Hunor szerintem már akkor is megnyeri ha nem csinál semmit se.SZórakoztató nem volt,de igy a végére már azt mondom inkább akkor ő nyerje meg.Sellő ocsmány lett,meg a Reni is.Adri meg Roli az meg azt se tudja hova menjen már kinjában.AZ egyik Zsu-ra kapaszkodik,a másik Greg-re,aztán meg előadják hogy a saját játékukat játsszák.
  • IXEMGabeo
    ha igazan a baratja lett volna Zsunak akkor tudta volna h a lany ilyen...lassu felfogasu ezzel eddig nem volt gondja, de most latvanyosan elkezdte tamadni...

itt nem Adri a fo szemet, hanem mindvegig Greg volt csak jol leplezte egy ideig...mikor kivalasztott lett kijott az igazi enje es mostmar felhet is Rolitol nyugodtan...
  • Darkman86
    Az tényleg rohadt szánalmas volt, hogy kb. a semmiből csinált problémát és az után még kiment basztatni azt a szerencsétlent. Reni után remélem Gregecskét pazerolják ki.
  • IXEMGabeo
    80-20% Zsu javara haha

Greg amugy a zuhanyzos jelenet utan direkt gyengiteni szerette volna Zsut, mert nem tudta rabeszelni Rolira...es orulok neki h megmerte mondani neki milyen szanalmas....

meg ezek utan bement hozza es olelgette...

akkor most indulhat a kampany a Kolompar ellen kozi:D:D
  • kozi001
    Na Reni. Neked annyi...
  • Ironman2
    Szoros küzdelem lesz!!
  • Darkman86
    Na Renike húzhat haza!
  • Ironman2
    Adri meg rámászott
  • IXEMGabeo
    Gregorka kapott par pofont es elkezdett nyafogni, mint egy rossz furdos, jajj ezt nem fogom, koran van es szetvertek a fejem:DDD

mint egy ovodas o is
  • IXEMGabeo
    :DD
  • kozi001
    Face alapján Kolompárnak és Sellőnek Ferihegyen már készítik a leszállópályát...
  • IXEMGabeo
    remelem Renike es kesobb patkany Greg repulni fognak
  • beby44
    http://m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=152188
  • Ironman2
    De nyugi,ott van Hunornál a lila kendő levevő képesség is.Nem nagyon akarja használni,de lehet a végére kénytelen lesz bevetni azt hogy megvédje Rolit
  • Ironman2
    JA ezt nagyon eltaktikázta,ráért volna a következőre,nem is volt veszélyben.Marha Sellő!
  • Darkman86
    Remélem Zsu nem lesz hülye és viszi a Renit párbajra....
  • Fantasico
    Ha így haladnak a dolgok akkor Hunor párbaj nélkül finalista, de legrosszabb esetben is 1 párbajjal döntős. Érik az Adri Greg párbaj is onnan pedig harmadszor is Adri jönne vissza, aztán érne csak véget neki a játék amikor Hunorral menne ki mert az már neki nagyon nagy falat lenne. Az meg azért szenzációs volt egyébként tegnap, hogy Greg a semmire elhasznált egy lila kendőt, innen is látszik mennyire be van/volt szarva és az is hogy mennyire hülye, mert azért az érezhető volt, hogy Ő most ezen a tegnapi kiválasztáson nem lesz betámadva, ennek ellenére elhasználta a lila kendőt, ami a lassan kezdődő végjátéknál aranyat ért volna, dehát aki hülye az hülye.
  • Ironman2
    Hatan vannak,és háromfele mentek.D
  • Ironman2
    Ez a Greg kezd szánalmas lenni,nem elég hogy gyávaságból magára tette a lila kendőt,még Adrit is jól lehordja hogy miért Hunorra tette a jelet.Be van fosva nagyon,mert Hunor ellen semmi esélye nem lesz visszajönni.De ha igy csinálja,már senki ellen lassan.
  • kozi001
    Na végre VV bunyó. Csak valaki mosson be rendesen Reninek és Gregnek! :P
    Addig ne is essenek ki!
  • Ironman2
    Reni elbaszta nagyon ezt a játékot,kijött az igazi énje.Mondtam én az elején hogy várni kell,Csokinak is kijött az agresszivítása,és Reninek is.A bezártság nagy úr tud lenni.
  • Ironman2
    Ékes magyar anyanyelvünk!
  • IXEMGabeo
    par embert nyilvan Zsu stilusa is idegesit, de barmilyen portalra felmesz Zsu messze a legnepszerubb es Reni jelenleg a kozutalat targya
  • IXEMGabeo
    ezt Roli es Hunor , Adri kozremukodesevel az utolso pillanatban eszeltek ki, hogy inkabb Zsura kene tenni a jelet, mivel o szivvel dont es biztosan Renit vinne....

nagyon remelem, hogy nem Roli-Zsu parbaj, hanem Zsu-Reni parbaj lesz, ahonnan Reni repulni fog

amugy zsenialis taktikai huzas volt, es Reni mar azzal szembekopte magat, hogy inkabb Rolira tette a jelet, mert ez kb semmit nem ert...o, aki azt mondja szivvel jatszik hahaha es Roli szeretlek blah blah:D, igy is ugyis meggyengult es szepen VV renike ki fog esni....

Roliek dontese logikus abbol a szempontbol, hogy Hunor biztosan nem lesz kihivott igy sem, ugy sem viszont Reni biztosan nem vitte volna Zsut, hanem Rolit es nyilvan nem akar parbajozni...

Greg viszont megdobbento mennyire befosott itt Roliek megint csak gyoztek, mert legkozelebb vihetik a sellot
  • IXEMGabeo
    ennyi, de en ezt mar regota mondom...az iskola heten is kiderult h Zsu nem hulye van valamifele lexikalis tudasa, viszont sokszor olyan erzesem van, mint le lenne lassulva vagy be lenne gyogyszerezve ugy el tud kalandozni, meg vagja a fejeit:D

en szivesen elbeszelgetnek vele van bennunk hasonlosag, bar en nem vagyok egyaltalan temperamentumos csak nagyon nagyon keves esetben borulok ki, viszont Zsu meg kislany es erzelmileg nem nott fel, Renit lehet utalni, de par dologban igaza volt Zsuval kapcsolatban. Az tuti, hogy egyik sem egyszeru szemelyiseg, viszont Renitol nem birom elviselni azt az ordenare stilust, amit kepvisel ilyen helyzetekben...

facebookon is kb mindenki utalja, szerintem siman kintmarad barki ellen
  • beby44
    Hál istennek bedölt a jellemtelen sellő.Lila kendőzött.Megmondtam hogy Rolièk kivárják a Zsu Reni párbajt.Vègre a mocskos szakadt igènytelen púpos lógomellű mocskos ordenárè száju transzfesztita."mert nőnek nem nő"!!!!!egy vissza a csőves igènytelen kuplerájba ahová valò.hajrá kis bolondság.
  • Ironman2
    Azért annál egy kicsit szorosabb lesz az eredmény,sokaknak viszont Zsuzsu nyafogós stílusa nem jön be.Egyébként most én is Zsuzsura teszem a voksomat képzeletben,mert aműgy egyszer sem szavaztam még.Alekosznál szavaztam utoljára VV-n,és be is jött.Szóval Zsuzsu menjen tovább,bárkit is visz ki.Ha visszajön,már az első négyben benne lesz biztosan.
  • Fantasico
    Az meg csak a dolog pikantériája lesz, hogy Hunor és Roli aki ma Zsuzsura tették a jelet, tuti hogy mögé fognak állni és őt fogják visszavárni, sőtt még valószínű Adri is mert a ezt megigérte Zsuzsunak, szóval az a furcsa helyzet állhat fenn, hogy csak Greg fog Reni mögé állni ami elég meredek annak tükrében, hogy elvileg a "legjobb villabarátok" voltak Zsuzsuval. Egy a lényeg ne Rolit vigye ki ez most nem annak az ideje, itt és most rövidre kell zárni és el kell kussoltatni ezt a minősíthetetlen oltárinagy prolit, úgyhogy HAJRÁ ZSUZSU!!! Szerintem 80-20 körül lesz az arány.
  • Fantasico
    Nem lesz itt semmiféle harc, kakaskodás lehet a párbajig, de ha Renit viszi amit nagyon remélek, akkor egy tükörsima párbaj lesz, ugyanis Zsuzsu agyon fogja verni Renit, mert neki van igaza!
  • Ironman2

Nem sokat tévedtem
  • Ironman2
    Húú,ez nagyon kemény lesz! Zsuzsu a kiválasztott,persze hogy a Renit fogja majd kivinni,mekkora harc lesz,talán még hajba is kapnak,bár akkor mindkettőjüknek vége a játéknak.
  • Ironman2
    Greg beszart! Levédette magát.D
  • Fantasico
    Teljesen igazad van! Igazából Reni az aki nagyon unalmas és az hogy ilyen aljas módon provokálja Zsuzsut, most minden tiszteletem Zsuzsué, hogy nem szólt vissza és némán tűrte a primitív, aljas, alattomos rágalmakat és támadást, de ez a legjobb amit tehetett, mivel így Reni a saját sírját meg is ásta Ő pedig a lehető legjobban jött ki belőlle. Hunor után Zsuzsu lépett a második helyre nálam a szimpátialistámon, és egyébként az is érdekes pár mondat volt amit Hunor mondott tegnap, hogy Ő tényleg szeret Zsuzsuval beszélgetni mert tisztában van az élet dolgaival és értelmes meglátásai és hozzászólásai vannak illetve van saját véleménye a dolgokról, tehát nem hülye "csak" FULL BOLOND.
  • Ironman2
    Már unalmas ez a Reni,Zsuzsu kergetőzés.Ezért irtam.
  • Ironman2
    Fasz ki van
  • IXEMGabeo
    macskajaj he,

mi baj?:)
  • Ironman2
    Jaj!
  • IXEMGabeo
    Hunornak es Gregnek minden tiszteletem amiert igy kuzdeneka robogoert:D, Adri nagyon benan engedte el...poen volt
  • IXEMGabeo
    fogalmazzunk ugy, hogy higgadtnak probal latszani, de igen a jatek eleje ota agyal, ami megmagyarazna azt mitol kimerult allandoan
  • Fantasico
    Roli szerintem belül nem annyira nyugodt folyamatosan zakatol a fogaskerék az agyában, Adri és Hunor valóbban nagyon nyugodt de végülis érthető Adri két párbajról simán visszament és a bentlévők közül Hunor az aki kint tudná hagyni, talán még Roli és Zsuzsu lenne képes legyőzni. De sokkal jobban megnéznék egy Zsuzsu-Reni párbajt aminél Greg Reni mellé állna, és amiről Zsuzsu 75-25 el visszamenne na akkor megnézném a sellő fejét, de Reniét is amikor a fantomképeket felfedik a párbajon és kikap, ugyanis annyira vakon van azt hiszi, hogy erős és okos, és jól játszik, közben egy kalap szar. De tegnap Greg ultragáz volt, miután kijött a mosókonyhából és Renivel beszélt, úgy állította be Zsuzsut mint aki kibeszélt, és elárult volna valakit, miközben pont Zsuzsu volt aki mondta, hogy erről nem szeretne beszélni, szóval Greg rövid időn belül másodszor szúrta hátba Zsuzsut.