153993
ValóVilág 12

• Szolnokboy1
    youtubeon fenn volt egy része a dolognak, de már töröltette a retekklub.
  • Freddycom
    És erről videófelvétel történt-e? Youtube vagy vmi?
  • Ironman2
    Ezt akarom megnézni,de sehol nem találom
  • Szolnokboy1
    érdekes dolgok derülnek most ki. :O

alekosz pszichológiai kezelést kapott korábban. :)
  • Narxis
    OMG mikor lesz már az összefoglaló?? :D nézném
  • Szolnokboy1
    alekosz full részegen belekötött laciba, amiért az rászólt, hogy ne a nappali közepén nyalja ki szandika seggét (szó szerint értendő!!) laci meg majdnem lezúzta ezért, de legalábbis kezet emelt rá.

tuti lesz szó erről az összefoglalóba, még ha érintve is.
  • SigS
    A gázt. Remélem...
  • JohnnyNapalm
    alkoholmérgezés
  • Ironman2
    Mi van most? Kit zártak el,és miért?
  • Tyler1
    én sem, de késő este megy, meg élő, hátha leadják, vagy ugatnak róla :D
  • rooney8
    azt nemvágom, azt nem szoktam nézni :S :D
  • Ironman2
    Na pont erről beszéltek a villába is
  • Ironman2
    hehe
  • F E R I
    mind1 egészségesen élnek, hisz ott van a fél raklap Activia ,amitől félig szarnak egy diszperzites vödröt :D
  • F E R I
    pont ezt akartam írni :D
  • Ironman2
    Következő szavazás az lesz hogy ne kapjanak bagót amig bennt vannak.Vazze! Ennyit füstölni?
  • Tyler1
    belevalóban esetleg?:D
  • F E R I
    szín kamugép, majd kiderül róla is, hogy vmelyik rtl-es műsorba dolgozik/ott be...
  • rooney8
    mai történésekből hnap van összefoglaló :D
  • cargame
    Akeszosz is egy senki. Semmi koze ahhoz ami volt a bemutato filmjeben meg az elejen. Egy trehany senkihazi es alkoholista. Roviden ennyi...
  • RatBaG #2461
    ja és elvették tőlük a piát.
  • PeeTeR
    gyanitom bekerul.. jo kis nezettsegi index novelo lenne
  • F E R I
    reméljük :D
  • RatBaG #2458
    vmi ilyesmit írnak, hogy alkesz bebaszva kötözködött lacival éjszaka, de olyan szinten, hogy ezért villán kívül már bucira lenne verve. kíváncsi leszek adásba kerül-e.
  • Tyler1
    omg :O ebből ma nem lesz összefoglaló mi?
  • JohnnyNapalm
    jaajaja
  • Ramox
    én úgy vettem ki hogy alekosz nekiment lacinak, aki tűrte, nem kevert le neki pofont csak "megszorongatta alekoszt" kemény lehetett, nem hiszem hogy műsorba fog kerülni.
  • JohnnyNapalm
    lehet verekedtek
  • JohnnyNapalm
    onnan látom hogy lacit és alekoszt át kellett költöztetniük egy eddig elzárt szobába, és nem kommunikálhatnak velük
  • rooney8
    dög unalom, nincs semmi érdekes :D
  • RatBaG #2451
    nem tudjátok mi történt? alekosszal vmi balhé volt, még nem teljes a kép...
  • JohnnyNapalm
    na most a jó a stream
  • [NST]Cifu
    ...szabad ország, szabad vélemény...

...moderált fórum. Ugye ez meg azt jelenti, hogy mindent szabad, amíg az megfelel a
    moderálási elvekben leírtaknak, illetve amíg egy modi azt nem mondja, hogy akkor ezt inkább mégse. Én meg kértem szépen, hogy akkor ebből elég volt. Ha meg sokszor kell ránéznem emiatt a topicra, akkor meg elkezdem a büntipontokat kiszórni az értetlenekre, végső esetben bezárni a topicot. Remélem elég érthetően fejeztem ki magam. Ha meg az itt leírtak nem tetszenek valakinek, a moderátori topicban kifejtheti. Viszont a továbbiakban ezt a témát itt, ebben a topicban hanyagoljuk, ha kérhetem. Köszönöm.

• PeeTeR
    ja nem
  • Graxon
    Ha annyira zavar akkor ne olvasd, görgess rajta túl. Ha nem megy, akkor meg nem kell ide járni, nem kell olvasni, ráadásul eddig senkit sem zavart, annak ellenére, hogy top10 a tápig jó pár nap óta. Ezzel, hogy csiripeled hogy mennyire nem tetszik, csak az ellen indulatokat korbácsolod fel. Ergo ne trollkodj szánt szándékkal.
    Nem azt mondom, hogy helyes cigányozni, zsidózni, de szabad ország, szabad vélemény...
  • tommygear
    írtam én, hogy én nem? :D
  • PeeTeR
    akkoris dugnam
  • trade1
    Teljesen igazad van, ennek a viselkedésnek itt sztem nincs helye, ha mindenképpen ki akarjátok fejezni a kisebbségek iránti gyűlöleteteket akkor csatlakozzatok valami neonáci csoporthoz vagy mit tudom én és vállaljátok a következményeket. Az ilyesfajta viselkedés nem ildomos, és elég alacsony intelligenciára vall!
  • Ironman2
  • F E R I
    és úgy esik el előttük, hogy esés közben 10-szer beleesik valami kis bicskába :D