153993
ValóVilág 12
-
Line #2682 Lehet, hogy impotens a srác? Csak nem... :-) -
Dean Winchester #2681 mivan? belevalóban mutatják h a gatyáját is lerántotta a szandika ?:O -
#2680 De jól megmondta neki!:D
Nekem ő a legszimpatikusabb amúgy az összes közül. -
Line #2679 Ezen előre hiába vitatkozunk. Ki fog derülni. -
#2678 Jah,egy kurva nagy szőrpamacs. Nagy égés volt Alekosznak,ezt még részegen is érezte,mert fogta a fejét rendesen... :)))
Győző: Olivér és Éva egy nagy konfliktusban vettek részt... :DDD
Jól fogalmaz a srác. :) -
#2677 "úúú mekkora egy lárva vagy Te:D":D
Hát nagyon nagy ez a jolivér:D -
#2676 és csak szőr volt ott -
Line #2675 Ráadásul borzasztó rosszindulatú. Mivel hajat tépni és harapni nem lehet megpróbálja szóban bántani a másikat, csak szegénynek nincs annyi agya, hogy ezzel magát minősíti.
Maradjunk annyiban, hogy nem szivesen lennék lekötözve kiszolgáltatva annak a nőnek.... Teljesen pszichóó.
Totál átlátszó, utálja az embereket meg van csömölve, hogy "csak" műkörmös pedig örülhetne, hogy van munkája. Boldogtalan és ez aggresszivitásban mutatkozik meg rajta. Vajon hány pasit szopathatott ez már meg a való életben szimplán rosszindulatból. -
#2674 Szandika hogy lerántotta a gatyáját Alekosznak... :DDD
-
Coolfire #2673 Ehhh...még nem közvetítenek. -
#2672 bebaszna, ha alekosz nyerné. -
#2671 -
#2670 Na győzőt már a belevalóvilágba is beette a fene -
Line #2669 A Stholnak meg valaki mondja már meg, hogy úgy mondjon véleményt Alekoszról, hogy valószínüleg ő nyeri a versenyt, ő meg valószínüleg megy a böribe. -
Coolfire #2668 -
Shelton #2667 attól még lehet, max ő nem élvezi -
#2666 Alekosznak milyen gúnár teste van basszus...nem lehet valami gerinc baja? Ember így nem tarthatja a fejét.
Egyébként kurva nagyokat nevetek rajta. Nagy arc a gyerek. :) -
Line #2665 Ez az Alekosz mekkora figura már. Tud meglepetéseket okozni az egyszer biztos. :-) -
Coolfire #2664 Szétszórnám a makkom... -
#2663 a bunyó azonnali kizárással jár.. -
#2662 másnapos, bár ki tudja meddig voltak fent meg mikor keltek :) -
#2661 jaja én is dugnám, utána meg mehetne a levesbe :DD -
Dean Winchester #2660 holnap!!!! meg nem lesz bunyó sztem... -
#2659 nemtudnád, frigid :P -
#2658 neeeeeeeeee lemaradtam, valaki töltse fel youtubera alekosz laci fightot -
#2657 :D
azért dugnám -
Dean Winchester #2656 akkor már nem volt részeg -.-
másnap történt délelőtt mikor mindeki józan volt :) -
#2655 na ez visznot hatalmas volt :D -
#2654 nem hallod, h mekkora tájszólása van? tsz elnök elbújna a sarokba mellette. -
#2653 xD -
Coolfire #2652 -
#2651 szart, ráadásul teljesen józanul
ahogy ott ültek körbe már mindenki teljesen boldognak tűnt, erre elbaszik mindent ezzel -
#2650 egy részegtől én se venném a lapot még ha pár napja is ismerem -
Dean Winchester #2649 normális állapotban? :D sztem úgyis xD -
Baku94 #2648 sziasztok majd a mostani online nézésre nincs valami tipetek hogy nézhesem?(mert nekem nem magyarországi ip van ) -
#2647 mattrészegen biztos ti se káromkodtok -
Dean Winchester #2646 direkt a faszt... -
bippo #2645 Mutatta: 'ilyet löktem?' - Nem. 2-ra "akkor ilyet löktem" (és nyomott egy erősebbet. 'nem'. Na a 3. meg még erősebbre sikerült.
Igazából el kellett volna nevetni az egészet, csak Laci nem vette a lapot. -
#2644 jaja kár érte, hiába néz ki jól, ha tapló paraszt.. -
ntex #2643 Alekosz direkt lökte fel lacit sztem hogy megmutassa a csajoknak milyen fasza gyerek :D