153993
ValóVilág 12

• bakkerman
    vagy szórakozóhelyen nem állják körbe 12-en :))
  • Nightwish006
    #2432 ; #2437. Ha gondod van írhatsz nekem privátot, szívesen megvitatom veled ott.
  • cargame
    Addig vedi igy a cigot, mig nem kap tole egy jo nagy nyaklevest es akkor egybol 180 fokot valtozik a velemenye :)
  • Wlanseraf
    Ok:) abba hagytam:)
  • [NST]Cifu
    Abba kellene hagyni az egymás szapulását is. Ezt el lehet intézni privátban...
  • desigo
    ha nem tudsz normálisan fórumozni akkor ne járj ide...
  • [NST]Cifu
    Szépen megkérek mindenkit, hogy ne itt ossza meg a nagyközönséggel a kisebbségekkel szembeni nézeteit.
  • IXEMGabeo
    hagyd nem volt még dolga romákkal...úgy látszik jó helyen élt...
  • Wlanseraf
    Latom teged tenyleg bal libsik neveltek..... azok ilyen feljelengetosek:)

Csak tudnam mit? a cigany szoert? vagy mert is akarsz jelenteni?:) mert nem ertem:)
    Amit irtam emg elhangzott online adasban:D

En sajnallak hogy teged igy neveltek anti magyarnak meg ballibsi foljelengetonek...
  • Nightwish006
    Jeleztem a moderátoroknak, remélem rendet tesznek. Lehet utálni.Egyébként sajnálom, hogy a szüleid nem neveltek meg rendesen.
  • Wlanseraf
    nade mert nem ? on topic a villa fele retineger... meg van niluspartiszekely is bent..

azt illik hogy seggbol ferget eszik a cigo:DDDD
  • Wlanseraf
    Nálad nem illik... az orszag feher lakossaganal 90% illik..
  • Nightwish006
    Rohadtul nem érdekelnek ezek. Vannak bizonyos dolgok amiket nem illik, és ez a viselkedés pont olyan. Úgy hogy legyetek szívesek abba hagyni.
  • bippo
    Nem akarom védeni őket, de ennek tényleg nem itt a helye. Nyissatok külön topikot neki.
  • bakkerman
    a zsidók nem ölnek embert,nem lopnak,csak pár évtizede úgy a háttérből szépen irányítják a Földet,ezenkívül semmi nagy bajt nem csinálnak...9/11-ben se voltak benne...csak egy kicsit...cigányok nem lincseltek múltkor ibrányban egy magyar férfit,mert rádudált egy cigó kisgyerekre,erre a fél sor kijött,és szerencsésen megúszta a dolgot...
  • Wlanseraf
    kezdethez
  • Wlanseraf
    Látod én meg pont fordítva érzek... amit ez a két etnikum művel az az undorító, és már el is érkeztünk a kezdethet:)
  • Nightwish006
    Kurvára nem védtem senkit, csak szóltam, hogy ne cigányozzatok meg zsidozzatok, mert undorító.
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDDDDd hogy felfigyeltek a kutyák XDXDXDXD
  • mflex #2419
    buzi, zsidó, kissebbség :D

Remélem a házaspárok meg valami elvetemült Ku Klux Klan tagjai lesznek...
  • Wlanseraf
    ahamm:) vartam mar mikor jelenik meg egy ciganyvedo.... aki eleteben nem kerul kapcsolatba a ciganyokkal, es szegenyeket sajnalni kell, meg tolni a nekik a segelyt.. igaz volt par szaz evuk beilleszkedni nem sikerult, idomoljunk mi hozzajuk.. ballibsi..
  • Nightwish006
    Azért az ilyen stílusú cigányozást igazán abbahagyhatnátok.
  • desigo
    reggelihez egyből meghozza az étvágyat
  • wesker24
    Az egyik kutya odafosott a kanapéra Nice ! xD
  • Coolfire
    Ez kell nekünk..

• Coolfire
  • wesker24
    Végre ébresztő ideje volt már ! xD
  • wesker24
    Zsófi egy Szűzqurva de jól néz ki arcra habár egy kis csonti fel kéne szedni egy pár kilot neki Szandika egy igazi bányarám da nagyon király volt ait éjszaka müvelt Alkesszel ! Gigi meg egy igénytelen szánalmas picsa ha már azon megbotrnkozik ami éjjel történt !

Aniko is jól néz ki csak viselkedés szempontjából van amikor sikhülye
    na meg Zsuzsi hát az meg tényleg nem bombanő kategória !

Amugy szegény kutyák ez már állatkinzás már épp az ajtót vakargatták meg vakkantottak hogy éhesek már ébresztő !

• Coolfire
    Pedig ő legalábbis eddig,nem annyira kétszínű(bár a tegnapi buliban,csak látszatbékülést csinált)telivérrel.
    Az Anikótól,Zsuzsitól és a Gigitől a hideg ráz,Szandikától meg hányok.
    Zsófi meg egy kis szűzqrva.:)
  • wesker24
    Kezdetben 6 kamera volt amiből lehetett váltogatni de pillanatok alatt összeomlott a server ezért maradtak az 1 kamerás megoldásánál !
  • wesker24
    Egyetértek habár nem annyira csipázom de nem rossz bőr !
  • Coolfire
    Csak egy nyomi kamera van??
    Rá kéne kapcsolni az "igazi" közvetítésre,ami az ertéelnek megy be.:)
  • Coolfire
    Köszi,ez túl egyértelmű volt számomra..:)
  • Coolfire
    Nem csipázzák..
  • desigo
    http://www.valovilag.hu/
  • Coolfire
    Nem olvastam vissza,de aki "véres",leszbi anyagban szerepelt,már nálam le van írva..
  • Coolfire
    Mondjatok már egy címet,ahol lehet kukkolni.:)))
  • Coolfire
    Éva a legjobb!
  • wesker24
    Ahogy várható volt dögunalom az egész Online adás mivel hajnali 4-kor kapcsolták vissza de ekkor már mindenki aludt és azóta semmi sem történt !
  • wesker24
    Jah ez van épp kezdett beindulni a buli erre levették a müsort !

0:53-kor volt Szandika tánca ekkor vették el az adást azóta nagyon sok minden történt mert a hang azért maradt de kép nem mostanra már bizonyára mindenki alszik !