153993
ValóVilág 12

• xido
    hát..én még azt is vártam,hogy hozzá teszi:az rtl a kurválkodásért küldött be alekosz miatt,hogy direkt műsort csináljak:)
  • IXEMGabeo
    Feri nem mondta még el miféle anyaggal töltené teli továbbá a száját:D
  • kalap765
    érdekes hogy Bécire szavazott a nép. Maga Évi mondta hogy Béci szóba se jöhet, de nem is lett volna logikus.
  • Coolfire
    Hát van pofája az biztos(nem csak a botoxra értem).
    Mondjuk az "élet" megtanította.:))
  • Tyler1
    mondjuk amit Lacival leművelt Szandika, az kicsit erős volt, akármilyen őszinte is.
  • IXEMGabeo
    **nem tetszik** javítva 8. szó után
  • IXEMGabeo
    nem tudom, nekem nem ez a fajta őszinteség tetszik...lehetsz őszinte akár kultúráltan, halkan is...én az effajta őszinteség híve vagyok...
  • Coolfire
    Ő amilyen csúnya,olyan őszinte is.
    Viszont a repertoárján elhűltem.Azt a káromkodás sorozetot..:))
  • IXEMGabeo
    nálam az is plázak-nak számít, aki flegmáskodik, undorító, nyálas stílussal, nyafogással próbál beszélni hozzád, kavarja a szart a hátad mögött...Szandikára nem biztos h minden igaz elvégre nem ismerhetem...
  • IXEMGabeo
    na meg a Bebe poló:D:D jajj régi szép idők általános iskolás osztálytársaimra emlékeztet, akik már 12 évesen se voltak szüzek xDDD régi szép csepeli idők...de kilógtam onnan te jó ég, sosem voltak az én szintemen...
  • Coolfire
    Gombival v. a házaspárral jár a legjobban szvsz Évike.:)
  • Dean Winchester
    Ki menjen haza a villaból ?
    Zsuzsi
    29(35,80%)
    Anikó
    25(30,86%)
    Éva
    8(9,88%)
    Leonidasz
    8(9,88%)
    Alekosz
    4(4,94%)
    Jerzy
    1(1,23%)
    Laci
    1(1,23%)
    Béci
    1(1,23%)
    Szandika
    1(1,23%)
    Gina
    1(1,23%)
    Olivér
    1(1,23%)
    Gombi
    1(1,23%)
    Zsófi
    0(0,00%)
    Gigi
    0(0,00%)
    Kristóf
    0(0,00%)

----------------------

Kit hív ki Éva párbajozni?
    Béci
    11(22,00%)
    Zsuzsi
    9(18,00%)
    Anikó
    7(14,00%)
    Gombi
    6
    (12,00%)
    Leonidasz
    5(10,00%)
    Olivér
    4(8,00%)
    Jerzy
    2(4,00%)
    Alekosz
    2(4,00%)
    Zsófi
    2(4,00%)
    Kristóf
    1(2,00%)
    Gina
    1(2,00%)
    Szandika
    0(0,00%)
    Laci
    0(0,00%)
    Gigi
    0(0,00%)
  • Justin Case
    azt elismerem, hogy Szandika ezen a vonalon próbálkozik, de nekem ő nem hozza a trendi összképet
  • Tyler1
    na hát ez a Szandikára pont igaz :)
  • Justin Case
    azt nevezem plázakurvának, akiket a plázákban látok és nem egy átlagos divatos lány, hanem el vannak túlozva.
  • Tyler1
    rosszul definiálod a plázakurva fogalmát, ami nem egyenlő a luxuskurvával.
  • Justin Case
    minden valamirevaló plázakurva összeszed magának egy legalább guess szintű táskát vagy megpróbálja elhitetni, hogy eredeti louis vuitton-ja van, esetleg tényleg van neki egy igazi, na most a guessnek a téli kollekciós cipőit is koppintják, abból is sokat látok, eredetit is ill. utánzatot, márkás napszemüveg. és ilyen aranyszínű prémes kapucnis kabátot 3 éve csak elvétve látok, akkor is csak nagyon vékony lányokon.

ezért kérdezem, hogy Szandikában mi a trendi? mert ez a fehér szőrös kardigánja inkább hat kínainak
  • Justin Case
    ha azokat a darabokat nézem, amiket utcára felvenne, akkor pl. a kiegészítői teljesen rendben vannak, de amit hord (és nem partyruha), az szerintem inkább egy buliba való, ahol nem táncol és nem is akar annyira jól kinézni. nagyon meleg van a villában, nem hordanak igazán téli dolgokat, és nem azt mondom, hogy nincs olyan plázakurva, aki felvesz egy pl. állatmintás legginget, de nem ilyen alakkal. ahogy nézem, nadrágban vannak főleg, mindenféle hosszúságú csizma meg rengeteg ugg utánzat, haj copfban, nagy ékszerek, kis táska, de a lényegi különbséget abban látom, hogy ezeken a lányokon drágának látszó dolgok vannak, Szandinál ez nem tűnik fel a hétköznapi ruhatárában.
  • IXEMGabeo
    és az ami Szandikán szted nem aktuális trend a csajoknál? féreértés ne essék nem akarok divat vitát generálni, csak érdeklődöm, hogy tudod e mi a divat;)
  • V4Sutas
    ez már nem újdonság a retekklubtól, hogy pártolja ezeket a korcsokat.
  • Justin Case
    a plázakurvák az aktuális trend szerint öltöznek, Szandika inkább kurvásan, igénytelenül. és rég nem láttam senkin rózsaszínt :)
  • IXEMGabeo
    na mesélj akkor hogy? nem sok különbség van, márcsak a kiskutya, meg a kistáska hiányzik hozzá, rózsaszínen;)...
  • Justin Case
    a plázakurvák nem így néznek ki. amúgy van róla kép a pumpálás előttről és tényleg sokkal jobban néz ki.

meg fogszabályzója is van, meg akarta húzatni a mikulással. nem reménytelen, az ajka is majd leapad, ha hagyja.
  • IXEMGabeo
    ja nem tudom ki mondta h cigány...mindenesetre, ha nem lenne nagy szája egész normális csaj lenne...irritáló cucc ez benne ettől még ugyanúgy egy plázakurva lett belőle, hiába normális a családja...
  • sanzik
    hát az anyját én nem láttam...
    ott volt az apja az ok,meg a testvére turul madaras nagymagyarországgal a mellkasán
    (de az is lehet hogy csak féltestvére)
    bár csak fél szemmel figyeltem a riportot
  • Justin Case
    most mondanám, hogy örülök neki, de inkább nem :))
  • chicco
    kár volt a műtét.Aranyos volt.
  • Coolfire
    Én sem,azért vagyok...:))
  • Justin Case
    szerintem annyira mindegy, hogy Szandika cigány vagy sem
  • Justin Case
    eltérítettek erről a pályáról meg én sem vagyok százas :)
  • Tyler1
    Fókuszban most volt a Szandika-family. hát aki ezekután azt mondja rá, h cigány, az sztem még nem látott olyat, vagy kurva buta. mert ha van is benne vonó, az a középkorig vezethető vissza.
  • Coolfire
    Aha..már megörültem..:)))
  • Justin Case
    nem, semmi közöm a dologhoz, google :)
  • Coolfire
    Csak nem kolléga?:))
  • F E R I
    Zsuzsit is pont emiatt hagyják bent, frusztrálja direkt az etnikumi tesókat, lesz nagy "harc" és lehet botrányt emlegetnie Lilunak, ami ugye nézettség...
  • Justin Case
    a tourette-re írtam, hogy Évának az biztosan nincs, mert nincs tik sem
  • Justin Case
    Évának a haja alatti feje nagy, a haja tetszik, de a koponyája kész ló, már az a kategória, hogy félek, felborul. Haj nélkül meg férfi. De ez csak amit én látok, nekem nem tetszik :)

Nem fog Éva tikkelni, rájönn a rosszullét, bekap egy xanaxot, iszik rá kicsit és minden rendben van, majd a szerektől mégnagyobbat pánikol, hiperventilál, aztán láttátok..
  • Coolfire
    Arra nem jellemző a tic..inkább a fóbiák.:)
  • IXEMGabeo
    pfff:D minek rakta be az RTL akkor?:D jaa hogy a kiborulás, a káromkodás, idegbajos az nézettséget hoz gratulálok...
  • Coolfire
    Csak a haja..:))
    Van egy pszichológus ismerősöm,neki is a haja nagy,nem a feje.:))