153993
ValóVilág 12
-
#8581 Kurvára irritál, ahogy kétségbeesetten bizonygatja, h nem baj h kibaszták a villából. -
bippo #8580 Olyat szavazás nem lesz, hogy 'uszításért kit b*sszon s*ggbe egy 2méteres bantu néger?' ? Gombit vagy Gombit? -
bippo #8579 Remélem ma lesznek új képsorok is :) -
Qpi #8578 Zsuzsi videó a Mommo oldalán :Videó -
Qpi #8577 Szandika video ha esetleg volt már akkor bocs:))Szandika -
Qpi #8576
-
#8575 Jah, jah, nem jó az, ha kilibbenek a csajok, aztán mit kellesz nézni? Hogy nagy egyetértésben több szőrös segg összecsapódik zuhanyzás közben? Kellenek a tyúkok, nincs mese. -
#8574 Alekszandra, a geci -
Qpi #8573 * VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
* VV Éva - 27 éves Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
* VV Olivér - 32 éves.Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
* VV Gigi - 20 éves.Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
* VV Béci - 25 éves.Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
* VV Zsófi - 19 éves.Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
* VV László - 40 éves.Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
* VV Anikó - 21 éves.Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
* VV Szandika - 20 éves.Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
* VV Leonidasz - 20 éves.Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Gombi - 27 éves.Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Jerzy - 22 éves.Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
* VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
* VV Gina - 29 éves.Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
* VV Kristóf - 29 éves.Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
-
Qpi #8572 Gina erotikus fotóalbuma ( elég gyenge ) Fotó album -
#8571 részemről se.. ezért csodálkozom.. bár nyilván a többség is úgy van vele, hogy ha ez az idegesítő picsa nincs bent, akkor unalmas lenne bent az élet.. és van benne valami -
bippo #8570 Én ezzel úgy vagyok, hogy Évával nem szimpatizálok, nem szeretem, viszont a villában jó karakter. Szóval attól mert népszerű, még nem biztos, hogy kedvelik is. (részemről legalábbis) -
#8569 "Ha megnézzük Éva népszerűségi indexét a ValóVilág oldalán, láthatjuk, hogy a nézők Alekosz után őt kedvelik a legjobban, míg Leonidasz népszerűsége csak a 9-ik helyhez elég."
pfff.. nem gondoltam volna, hogy Éve a második legnépszerűbb karakter a villában.. -
IXEMGabeo #8568 Mindig, minden körülmények között? xDDD -
#8567 és mindketten élveztük... -
Qpi #8566 :)) Kösz -
Ironman2 #8565 Ez nagyon király lett! -
#8564 Teljesen érthető most már Alekosz "reakciója" Ginára, hiszen miért is indulna be csak úgy vki egy férjes asszonyra, ha az előtte nem a legősibb mesterséget űzte volna és persze nem a barlangrajz-készítésre gondolunk :DDDDDNAGYDÉ
Még több botrányt akarok :D -
xido #8563 hát..a táncos készülődéskor is gané módon nem volt adás,csak hogy a tévében exkluzív legyen..itt is valami karácsonyi készülődés lehet.. -
#8562 a férjéről az fog kiderülni, hogy ő ezt most tudja meg a villában -
#8561 Biztos hogy megint valami balhé volt ! Hogy nincs Online adás !
Akkor se volt Online adás amikor Zsuzsi bepöccent !
De az az érdekes hogy a nekedvaló után kapcsoltáka villát élöben ! -
#8560 a férjéről mi fog kiderülni vajon... -
ZZ88 #8559 Ja, ez igaz. -
xido #8558 De oszt mi van má,hogy reggel se volt adás,most sincsen?:) -
#8557 Kurvából lesz a legjobb feleség -
#8556 dehogy szolid
kész roncs az is
érzelmileg rá van nőve a férjére -
Qpi #8555 Valóban aranyosnak néz ki, néztem a Neked Valóban tegnap normálisnak tűnt:)) Sajna a nevére nem emlékszem :( -
ZZ88 #8554 A végén még Alekoszról is kiderül, hogy tényleg ő a terminátor. -
#8553 jajam. hát de hagyjuk is, rtl... -
ZZ88 #8552 Pedig olyan kis szolíd nőnek nézett ki. -
#8551 vótmá. csalódtam :( -
#8550 most nézem vissza ezt a leo éva balhét, de már 25 perce csak leó rinyálását hallgatoma fairplay meg szarkavarás korrektségről. mint egy kibaszott punci ez is.
ott meg simán felnevettem, hogy "a bátyámék most ezerrel töltik a kártyát"
asszem ez mindent elárul :D. remélem kintmarad -
ZZ88 #8549 Na ezen se lepődök meg. -
#8548 szerintem szép csaj -
eLiXir #8547 aztán xido lecidázott :D -
eLiXir #8546 megdugtam Bigapót -
#8545 328 üzi?
volt szex? -
bippo #8544 Az arca tök hasonlít Leora. -
Qpi #8543 Leo barátnője -
xido #8542 Éva port:D