153993
ValóVilág 12
-
xido #8702 kimagyarázta ám,ne aggódj..nem úgy értette ám,hanem hogy amúgy..:) -
Dean Winchester #8701 melyik mocskot meg mivolt? -
bippo #8700 Ja, hogy hetekig dolgozott azon, hogy a bizalmába férkőzzön, és ezt Évi keresztülhúzta.
De ha Leo a fair-play mintaképe, akkor az milyen már, hogy Anikót jelöli, közben meg a bizalmába akar férkőzni. -
xido #8699 attól félek én is,hogy pont ebbe a dudába:) -
xido #8698 jaja...3 hétig fűztem,nyaliztam..végre fogdoshattam..erre már nem:) -
Coolfire #8697 Ja szerintem spánielfül bevárja leot,ha kiesik.. -
Dean Winchester #8696 oli is sír :S bazdmeg ne mááááááááá
r mindenki ennyire érzékeny fasz :D komolyan jerzyt nem bírtam de legalábbő az aki férfi tudott maradni meg alaci :d -
xido #8694 az egész utána tüzelés kimaradt..érted?:)
persze,mert évát anyázta gombi és most leo leépítése volt a cél:) -
#8693 Leo dudaorrát az basztatta, hogy zsuzsi kimenetele után azonnal rámászott anikóra, Éva meg hajnalban elköpte, hogy leo pont anikót mondta, hogy nem való a villába. Miközben van nője/nincs nője. Anikó erre besértődött az addig nyalizó leóra, és ettől pöccent be leo. -
Béka Benő #8692 Patkány Olivér bőgni tanul ! -
bippo #8691 Gombiból miért nem mutattak semmit? A másfél órából fél órát minimum csak ő pörgött.
Na, most meg Oli sír. Pedig hogy osztotta Gombit. -
xido #8690 na a folytatásra leszek kiváncsi...leo barátnője nem fogadta vissza a görög fiút..zsuzsa és leo összejöttek..:) -
Coolfire #8689 Viszont azt a mocskos buzit kihagyták.. -
Béka Benő #8688 Szerintem lehet szívni,de soha nem lesz olyan mint az eredeti ! -
Dean Winchester #8687 korcsolyapálya :DDD
a kicsi udvarba h tesznek be pályát? :D enm is fér el mindenki xd
csocos faszább mert kurva nagy bajnokságot vagy kupat tolhattak volna egymás közt :D siman lehetett volna aztán arra építeni... -
#8686 hát, nem tudom melyik lenne jobb ha hazamenne, mert mindegyik egy okádék személyiség! -
bippo #8685 Korcsolya, bassza meg -
xido #8684 faszom..korcsolyapálya..arra a gyűszűnyi helyre?:) -
Coolfire #8683 Az RTL azt szertné,hogy Éva maradjon..:)
Azt hittem,negatívabban lesz beállítva.
De mosz leo esett bele a nagyzási faszszopásba.:) -
xido #8682 hát hosszabb és lassabb lecsengésű:) -
xido #8681 elég Éva pozitivan vágták meg ez tény..de éjjel is csak Leo pattogott keményebben és tovább:) -
Dean Winchester #8680 ? durvább vita volt? -
bippo #8679 Ebből a vitából egyértelműen ő jött ki győztesen. Leo csak magát hergelte. (no meg Gombi szította tovább a tüzet, amikor Leo kezdett lenyugodni) -
#8678 Éva táskáiba a szeme alatt lassan már cefrét lehetne érlelni :D -
Dean Winchester #8677 de miazhogy csak ugy bemehetnek a nyugiszobába aludnI? :D megtiltanám xD -
xido #8676 ez volt egy nappal a párbaj előtt..aha..meg 1.5 órával több és keményebb:))) -
Béka Benő #8675 Ez a Erzsi csak ezt a bamba arcot tudja vágni ? -
Dean Winchester #8674 azért évában pozitiv h nem hisztizik ,hanem "nyugis" tud maradni :D -
kontar #8673 Milyen csinos csaj volt a régi fényképeken, most meg ilyen csalánszopó izé.Nem értek hozzá, ezt a szájat vissza lehetne csinálni? -
xido #8672 na ezért nem értem,miért lenne riválisa egy full napi internetnek a tévés vágás..aki akarja,úgyis a tévében nézi csak..a többiek meg látnák a teljes képet.. -
bippo #8671 Remélem Laci bekattan a következő kiszavazó előtt, és megüt valakit. Nem kell kizárni, csak jó lenne egy kis bunyó, meg látni, hogy a mindenki felett álló Kung-Fu Panda idegei is felmondják a szolgálatot.
Gigi szerelmes, nem tűri a vitákat. Amúgy mondjuk igaza van.
De ez jó indok, hogy el lehessen vonulni vigyorogva a baszobába :) -
Béka Benő #8670 Anyádat kéne vizsálatra vinni ! Lacikám ! -
Syntech #8669 kajak volt az ejjszaka.1oraig hallgattuk a vitát.most csak 3 percbe latjuk :D -
xido #8668 Olinak ez jól áll..ennek a kis fagyinak nem:) -
#8667 Leonidasz kemény, mint a hatnapos szar :D -
xido #8666 deja vu érzésem van:) -
xido #8665 és éjjel ezt miért csak 1 kamerából láttuk,miközben a többit vágták összevissza?:) -
Coolfire #8664 Megy a buli!:) -
xido #8663 jessz:) -
xido #8662 Na..még 5-10 perc..lesz éjjeli anyázás?:)