153993
ValóVilág 12
-
#8451 Szánalmas mocskos szar ez a műsor te.. azok kerültek be, akiket az rtl akart. minden háttérinfót begyüjtött, most meg szivárogtatnak.
Kicsit tulzás már, hogy egyetlen normális ember nincs odabent, minden nő kurva, minden faszit késeltek meg minden szarság.
Persze azért kiváncsi lennék arra a "A Villa Asszonya a Story magazinnak nyilatkozott arról" beszámolóra -
Syntech #8450 nysomorek leo kitakarodhatna mostmar.most nezem az ejjszakai felvetleeket.
Evi a csajom lenne ieneket mondana neki, odamennek a rtl epuletehez azt szettba..nam a fejet azis biztos.zsuzsi szisztéma ez a kis majom is... -
Louis Cyphre #8449 Hivatásos kurva volt a Villa Asszonya
Az ember már meg sem lepődik... -
Coolfire #8448 Rossz ötlet.:)
Apropó a chat linket miért vetted ki?Igaz lassú szar,de akkor is jó volt. -
xido #8447 oó hogyne,aztán olyan is lássa,akinek nem kell:) -
#8446 Én is aztán beraknám banner alá hogy mindenki megtudja nézni aki lemaradt róla ! :D -
xido #8445 :))))))))))) -
Janika114 #8444 xido én is csukott szemmel fórumozok, egy linket én is megköszönnék :D -
#8443 igen, zárják ki a melegvizet is, mert a Zsuzsi nevű versenyző oktatta ki ember elleni forrázásra, és az Olivér nevű versenyzőt gyanútlan, szentimentásis pillanatában megégette, ezzel veszélyeztetve testi épségét. -
xido #8442 -
#8441 FRISS HÍREK !!!!!4NÉGY
Az egyik kutya a villában megharapta Olivért, és mint később kiderült a kutyát a frissen távozott Zsuzsi versenyző oktatta a ember elleni támadásra!
Természetesen a kutya kizárásra fog kerülni, a stáb ma estére ígért részletes beszámolót. Az ügy nyomozati szakaszban van.
Mi folyik itt villában kérem szépen??? Passzeg kutya -
#8440 "Amazon testű Zsuzsi"... -
xido #8439 mindig lesz ennyi néző..a "helyette inkább olvasok" emberekhez sose fognak felszerelni ilyen statisztikát közvetítő kis kütyüt:) -
#8438 jajj. szerintem az lenne a megoldás ezeknek a szenny műsoroknak az eltüntetésére, hogy nem kapcsoljuk be a tv-t, amíg megy. akkor inkább egy jó könyvet olvasok. ha nem lenne ennyi néző nem folytatnák. -
xido #8437 na..az irigység hangjai:)
zsuzsi riport -
spm #8436 Lehet Reggel van még, lehet, hogy átsiklottam rajta.
Köszi a linket amúgy! -
xido #8435 nem tudom hogy időzítik,de nem mentek be tegnap a nyugiszobába..lehet ma lesznek oda száműzve -
xido #8434 ez akkor lenne vicces,ha 3/4 10kor nem láttam volna a fürdőben tetvészkedni:) -
xido #8433 te is csukott szemmel fórumozol:) -
#8432 na este volt valami alekosz-szandi téma? dugás,szopi,nyali? -
#8431 melóból hazafelé nagyon sok mentőt láttunk avilla körül, odamentünk kérdezősködni: éva kitörte a nyakát a szaunában :( -
spm #8430 Lemaradtam az éjjeli Leo-Éva témáról :( Nem vette fel valaki? -
#8429 Tuti megint balhé volt Éva és Leo között ! xD
Lehet hogy ma még párbaj sem lesz kitudja!
Mert Leo is elvesztette az eszét mint Zsuzsi az lenne ám csak Igen durva ! xD -
#8428 -
xido #8427 Mi történt,hogy megint nincs pillanatnyilag közvetítés,holott ébren vannak már?:) -
#8426 http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-gen058.gif
megszakadt a vétel.. -
#8425 Persze, most ezt kell mutatni, hogy az Éva hogyan alszik?! :) -
Qpi #8424 Köszi! -
Coolfire #8423 Szerintem gömbinek kell mennie,mert az egy rossz köcsög.És most nem az éva miatt mondom.Abból az emberből sugárzik a kisebbségi komplexus és a gyűlölet. -
#8422 Ugy gondolod ? Vagyis Gombi lesz a következö kiválasztott ?
Habár Gombinak amilyen haverjai vannak simán visszajutatnák öt a villába ! -
Coolfire #8421 Ezek a hülyék pont az éva tábornak kormolnak.Gombi a következőn menni fog. -
Coolfire #8420 Ez már tú mács így reggel.:) -
Coolfire #8419 Jó buli lesz.:) -
#8418 Ha Évi kerül vissza és megint lesz pia dögivel akkor tuti megint balhá lesz ha valaki tul sokat iszik ! xD -
Coolfire #8417 Magát az alapszót ismerem,de ezt a változatát nem.:) -
#8416 Incorrect = helytelen -
Coolfire #8415 Mi az az inkorrekció?:) -
Coolfire #8414 Leo egy kaméleon.Hétfőn teljesen másképp viselkedett.
Bárki lenne leo ellenfele,tuti a másiknak szurkolnék,akárhogy gyűlölöm.Egy kis szarzsák. -
bippo #8413 Ez a vita baromi jót tett az rtl-klubnak. Felhergelték egymást, felhergelték a táborokat, nyomni fogják az sms-t ezerrel. -
#8412 Egyértelmű ki nem hagynám !! XD