ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma csak VV Józsi költözik be elvileg, nem újabb 6 ember.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Nem én csináltam, írtam is, hogy remélem a feltöltõje nem bánja ha itt megosztom. Csak találtam és láttam, hogy sokakat érdekel és belinkeltem nektek.

Bakker ez az Iza milyen buta.
Nem tudja, hogy Madrid, Spanyolország fõvárosa 20 évesen 😄

Simán be lehetne neki adni pl, hogy Montevideo egy VHS lejátszó 😄
ForzaInter
hát az eddigi beköltözõk jó nagy nullák😄

remélem lesz majd egy attila, peti, olivér, alekosz féle arc a mai beköltözõk közt, akinek van egy kis esze is, és taktikázik majd, és nem csak bulizni megy be. na meg ezek akik eddig beköltöztek elég fiatalok is..

Yo, Bitch!

wesker24
Na nekem 1:50-2:02-ig van meg ami az éjjeli adást illeti !

Megvolt a többi is csak nem jól állítottam be a hangot és az nem lett jó !
Na meg a lányok zuhanyzásánál is látszik, hogy fordított a VV6 oldalon lévõ zuhanyzós videóhoz képest. 😄 Szóval Janika114 ha okoskodik a youtube beírhatod, hogy ez saját felvétel 😄
Elvileg nem törölhetik.
Direkt így csináltad?
Ez ugyanis tükörfelvétel. Egyetlen viszonyítási ponton meg lehet határozni, ugyanis a Zsolt gyereknek a bemutatófilmjén Bal oldalt látszik az a tetoválás féleség míg a felvételen jobb oldalon van.
Így mivel nem eredeti felvételt tettél fel nem törölhetik.
Atya úr isten 😄

1:50 körül Simon hozza a formáját 😄
Jah és még valami. 😊 Szerintem állítsd át, hogy csak azok láthassák akinek megvan a link mert így hamar letörlik majd. Csak egy jó tanács. 😊
Szia http://www.rajongoioldal.hu/reality/chat&s1=0&s2=0&s3=0 Ha megkérlek majd itt is kirakod nekünk az online-t. 😊
Én imádom a vicceket és Alekoszon is jókat röhögtem de ez a Simon egy Mr Bean paródia.

Alekszon kb 1-2 hétig lehetett röhögni aztán 80 iq felett rá lehetett jönni h az a pénz amit õ nyerne csak pénz az ablakba.

És tényleg: ribik fenntartás, pereskedés stb...
"... Alekosz, Olivér akadémikus volt."

Ezek az emberek egy tyúlkólban sem lennének akadémikusok.

Mellesleg manapság nem nyernének ezek a kövületek egy párbajon sem, mert mivel sms tarhálás és kampányolás megszûnik a szavazói nagy részének problémát jelent egy okostelefon applikéció letöltés és használata...
"Alekoszékról,aztán a vége felé már mindenki neki drukkolt."

Drukkolt a fene annak az alkoholista szerencsétlennek. Már a mûsor vége felé elõjött az igazi gyõkér énje csak még behúzták a végére.

Utána kb pár héttel már mindennki tagadta h 1 smst is ráküldött volna BALekoszra!

Remélem nem gáz a feltöltõjének se, hogy megosztom itt, fent van az éjszakai adás két részre bontva. Reméljük nem törlik hamar. Benne van a Wesker által írt zuhanyzós jelenet is.

Én személy szerint nem drukkoltam Alekosznak és késõbb be is bizonyosodott, hogy a csatornának is szégyen, hogy az a degenerált alsógyatyaszökevény nyert.
Remélem lesznek igazi "játékosok" a villában. Valaki aki megközelíti csibészségben, poénkodásban, és rafináltságban a Majka, Olivér, Attila vonalat. Az eddigi 6osból egy halovány gyengécske szikrát Sárlott mutatott de, mint ahogy írtátok kell még 1-2 hét, hogy valami tûz legyen a villában. De nem csak gyerekekkel kéne megtölteni a villát hanem pár igazán oda/bele való 30assal is mind nõi mind férfi oldalon.
S bár lehet jól indított nézettségben a mûsor a színvonalat eddig messze alulmúlták. Talán már este lesz valami parázs vagy a távirányítót várja majd a garázs 😄

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy valaki készített az éjszakai adásról összefoglalót? Fogtok, mert nekem nagyon kellene 😊 Meg gondolom sokaknak. Jöhet link. Ezer hála
ÁÁÁ,ugyanmár! Olvassátok vissza a topikban rögtön az elsõ két oldalon miket irtunk Alekoszékról,aztán a vége felé már mindenki neki drukkolt.Szerintem amit most látunk az mindenkinek még a másik énje,majd nemsokára elõjön az igazi oldaluk kb 2 hét múlva.Elhamarkodottan nem kell itélkezni.Most még mindenki nagyszájú.Az unalom nagy úr lesz majd,elõjön mindenkibõl a kisördög.Szerintem Simon betartja amit igért,és kisétál a villából.Aztán ki tudja,elsõ körben úgyis kiszavazzák,mert a gyengékkel hamar elbánnak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok!
Ismét egy VV. Nem tudom milyen karakterek lesznek még, de elsõ blikkre ennyire felszínes társaság még nem volt. Van megint egy kakukktojás, de a többiekhez képest Alekosz, Olivér, Attila akadémikus volt.
Uraim!
Lesz majd Youtube csatorna az éjjeli netes adásoknak?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Arra nem gondolsz, hogy annyira jelentéktelen volt a Simon gyerek, hogy vétek volt rápazarolni az adást? Izauráék legalább dumáltak még ha a fele baromság is volt, úgy tettek mintha a villában lettek volna. 😄
Nagyon nyomatják a csajt! Úgylátszik most férficsapat volt éjjel ahogy wesker szokta mondani.DD Tuti benne lesz az elsõ háromban

gduck
Arról nem tehet, hogy a kamerák 95%-ban Izára (aki gondolom immár tökéles szemöldökkel pózolt 😄 ) voltak ráállítva XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Hát a szavazók is szánalmasak akkor 😄
Mire fel vezet a népszerûségi listán az a degenerált?
Egyetlen épkézláb mondata nem volt. Én imádom a vicceket és Alekoszon is jókat röhögtem de ez a Simon egy Mr Bean paródia.
Egy 2,5 órás közvetítésben 1 percig szerepelt.
Az, hogy felveszi Alexa magassarkúját és 1 lépés után elesik benne az édes kevés.
gduck
"A dilinyósról meg semmit nem tudtunk meg, szerintem eddig Õ az elsõdleges kiesõjelölt."

36%-al vezeti a népszerûségi listát. Második 30%-al a "jajj, ugyan jól állítottuk-e be a sütõt lányok". A többiek meg messze lemaradva. Szal nem hiszem hogy Simon esne ki elsõként 😉 Inkább Iza, hiszen most sincs miatta közvetítés, mert még nem rendezte el a szemöldökét <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ha mást nem ott a torrent.
Oda nem ér el az rtl keze. Bár nem csak a youtube létezik erre...
Végsõ megoldásnak ha a mûsor feljavul és kötözködik a csatorna, egy Ncore, TPB simán alternatíva.
Manapság már normális sávszélességek vannak.
És gondolom éjfélig- esetleg 1 ig tudja nézni az aki kíváncsi rá.
A piától úgyis bealszanak legkésõbb 3 kor.
Egy tûrhetõ felbontásban normál tömörítéssel egy 3 órás anyag belefér 2GB be simán. Akit érdekel az hamar le tudja szedni persze ha nem mobilnetrõl töltöget 😄
Bár lehet nem fogja megéri a veszõdés ezekért az emberekért.
Én elhiszem, de azért egy próbát megér. Eddig mûködött a dolog és nem lett törlés a vége. 😊
Csak ha csinálod a videókat akkor mindig tedd rejtettbe akkor youtube-ról senki nem talál rá csak aki tudja a linket. Nem veszik észre olyan hamar. 😊 Vagy egyáltalán nem. 😊
Tökmindegy,mert ha privátra állítod,és közzéteszed az sg-n,valaki bosszúból jelent,vagy olvassa az RTL,akkor töröltethetik ugyanúgy a videódat szerzõi jogok megsértése miatt.Szóval a besúgó az itt volt a topikban,mert máshova nem raktam fel,és nem is voltak publikusak a videóim

Ne is mond anno nekem is sok idõ volt feltenni ezért is nem vállalkoztam rá mert sok munka és a sávszélem is gyenge hozzá.
Én is csináltam anno az online VV4 alatt kb 1 hónapig. 😊 Akkoriban többnyire csak én csináltam és azóta is megvan a profilom. Szóval csak ügyesen kell csinálni. 😊
Nekem anno törölték mindenhonnan az összes felvett adásomat,pedig nagyon népszerû volt,azóta nem foglalkozom vele,bosszúból töröltem is minden felvételt.

Elég sötétek így is 😄
wesker24
Na én pont a csajok fürdést vettem fel és majd feltöltöma hogy tudom de 64 KB/sec-es feltöltéssel eltart egy ideig !
kaposi1
Az RTL-nek már a tegnapi élõ mûsor miatt is lesz elsötétítésben része rendesen.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Régen is kint volt és semmi nem lett belõle. 😊 Egy srác csinálta, aki úgy döntött idén nem veszi az éjszakai mert eddig nem igazán nyûgözte le a felhozatal.
Wesker testvér valahogy tedd már elérhetõvé, hogy lássa aki akarja a vidit😄
akkor ok

Ha arra gondolsz ami az oldalon van link az csak poén. 😊 Egy politikusunk elszólása látható benne a VV Lajos a neve miatt lett kiírva. 😄
Szerintem inkább ne tegyetek ki videót ha nem akartok pereskedni az RTL-el,ez csak jótanács.Addig nincs gond míg valaki saját magának felveszi

VV Lajos? LOL Nem tudok róla semmit.
Valaki linkeljen be képeket a csajok fürdéséröl 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

VV Lajos lesz Józsi után? Honnan van az infó, Van képetek is róla?

Neked meddig van meg a mûsor?
Írtad hogy felvettél az éjszakaiból is.
Meddig voltak fent 1 után volt valami érdemleges? 😄
Szia! 😊 Láttam, hogy te fogod venni az éjszakait. 😊 Esetleg hozzánk is kirakhatnád majd. 😊 http://www.rajongoioldal.hu/reality/chat&s1=0&s2=0&s3=0
Ez Józsi ránézésre nem egy IQ bajnok. 😄
wesker24
Még vissza van 6 villalakó és 1 nap alapján még nem nagyon lehet megítélni hogy kik lesznek szórakoztatók vagy se !

Nekem már most tetszik a 2 dilis csaj máris favoritok lettek xD
kaposi1
Még a végén visszasírjuk a régieket.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nem azért de a bentlévõ hatosból szerintetek kiben van benne valami igazán érdekes vicces szórakoztató? Elvileg még 6an jönnek de...

Egy Majka, egy Olivér-Alekosz egy Attila-Peti páros akik szétszivatták a villalakókat a maguk fura de humoros taktikus módján?
Szép kis összefoglalás.
Indulhatnának a legalja fesztiválon a bent lévõk 😄
Értem én, hogy a szórakoztatni kell a nézõt, de ez már tényleg SOKK 😄
Ja,túl sok megint a véletlen

Kiderült, hogy Zsoltnak és Izának teljesen véletlenül közös baráti társasága van, és mikor megtudták, hogy bekerülnek a villába, egy helyen bulikáztak.