ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Nem tudja, hogy Madrid, Spanyolország fõvárosa 20 évesen 😄
Simán be lehetne neki adni pl, hogy Montevideo egy VHS lejátszó 😄
remélem lesz majd egy attila, peti, olivér, alekosz féle arc a mai beköltözõk közt, akinek van egy kis esze is, és taktikázik majd, és nem csak bulizni megy be. na meg ezek akik eddig beköltöztek elég fiatalok is..
Yo, Bitch!
Megvolt a többi is csak nem jól állítottam be a hangot és az nem lett jó !
Direkt így csináltad?
Ez ugyanis tükörfelvétel. Egyetlen viszonyítási ponton meg lehet határozni, ugyanis a Zsolt gyereknek a bemutatófilmjén Bal oldalt látszik az a tetoválás féleség míg a felvételen jobb oldalon van.
Így mivel nem eredeti felvételt tettél fel nem törölhetik.
1:50 körül Simon hozza a formáját 😄
Alekszon kb 1-2 hétig lehetett röhögni aztán 80 iq felett rá lehetett jönni h az a pénz amit õ nyerne csak pénz az ablakba.
És tényleg: ribik fenntartás, pereskedés stb...
Ezek az emberek egy tyúlkólban sem lennének akadémikusok.
Mellesleg manapság nem nyernének ezek a kövületek egy párbajon sem, mert mivel sms tarhálás és kampányolás megszûnik a szavazói nagy részének problémát jelent egy okostelefon applikéció letöltés és használata...
Drukkolt a fene annak az alkoholista szerencsétlennek. Már a mûsor vége felé elõjött az igazi gyõkér énje csak még behúzták a végére.
Utána kb pár héttel már mindennki tagadta h 1 smst is ráküldött volna BALekoszra!
Remélem nem gáz a feltöltõjének se, hogy megosztom itt, fent van az éjszakai adás két részre bontva. Reméljük nem törlik hamar. Benne van a Wesker által írt zuhanyzós jelenet is.
Remélem lesznek igazi "játékosok" a villában. Valaki aki megközelíti csibészségben, poénkodásban, és rafináltságban a Majka, Olivér, Attila vonalat. Az eddigi 6osból egy halovány gyengécske szikrát Sárlott mutatott de, mint ahogy írtátok kell még 1-2 hét, hogy valami tûz legyen a villában. De nem csak gyerekekkel kéne megtölteni a villát hanem pár igazán oda/bele való 30assal is mind nõi mind férfi oldalon.
S bár lehet jól indított nézettségben a mûsor a színvonalat eddig messze alulmúlták. Talán már este lesz valami parázs vagy a távirányítót várja majd a garázs 😄
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki készített az éjszakai adásról összefoglalót? Fogtok, mert nekem nagyon kellene 😊 Meg gondolom sokaknak. Jöhet link. Ezer hála
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ismét egy VV. Nem tudom milyen karakterek lesznek még, de elsõ blikkre ennyire felszínes társaság még nem volt. Van megint egy kakukktojás, de a többiekhez képest Alekosz, Olivér, Attila akadémikus volt.
Uraim!
Lesz majd Youtube csatorna az éjjeli netes adásoknak?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mire fel vezet a népszerûségi listán az a degenerált?
Egyetlen épkézláb mondata nem volt. Én imádom a vicceket és Alekoszon is jókat röhögtem de ez a Simon egy Mr Bean paródia.
Egy 2,5 órás közvetítésben 1 percig szerepelt.
Az, hogy felveszi Alexa magassarkúját és 1 lépés után elesik benne az édes kevés.
36%-al vezeti a népszerûségi listát. Második 30%-al a "jajj, ugyan jól állítottuk-e be a sütõt lányok". A többiek meg messze lemaradva. Szal nem hiszem hogy Simon esne ki elsõként 😉 Inkább Iza, hiszen most sincs miatta közvetítés, mert még nem rendezte el a szemöldökét <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Oda nem ér el az rtl keze. Bár nem csak a youtube létezik erre...
Végsõ megoldásnak ha a mûsor feljavul és kötözködik a csatorna, egy Ncore, TPB simán alternatíva.
Manapság már normális sávszélességek vannak.
És gondolom éjfélig- esetleg 1 ig tudja nézni az aki kíváncsi rá.
A piától úgyis bealszanak legkésõbb 3 kor.
Egy tûrhetõ felbontásban normál tömörítéssel egy 3 órás anyag belefér 2GB be simán. Akit érdekel az hamar le tudja szedni persze ha nem mobilnetrõl töltöget 😄
Bár lehet nem fogja megéri a veszõdés ezekért az emberekért.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Írtad hogy felvettél az éjszakaiból is.
Meddig voltak fent 1 után volt valami érdemleges? 😄
Nekem már most tetszik a 2 dilis csaj máris favoritok lettek xD
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy Majka, egy Olivér-Alekosz egy Attila-Peti páros akik szétszivatták a villalakókat a maguk fura de humoros taktikus módján?
Indulhatnának a legalja fesztiválon a bent lévõk 😄
Értem én, hogy a szórakoztatni kell a nézõt, de ez már tényleg SOKK 😄
Kiderült, hogy Zsoltnak és Izának teljesen véletlenül közös baráti társasága van, és mikor megtudták, hogy bekerülnek a villába, egy helyen bulikáztak.