ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mell-hát-váll-has lófasz 😄
Sztem a lába is 0.
Bár még nem hiszem, hogy az elsõ hatosból kerül ki a gyõztes.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
iza - flegma, nagyképú, idegesítõ, tudálékos, affektáló, önimádó picsa, aki azt hiszi, hogy a 14 évesen ért szerelmi "trauma" után mi mindenen keresztülment, ezért szembemegy mindenki mással és minden férfit (akiket kizárólag a külsõségek alapján ítél meg) általánosít. Undorító példánya a nõi nemnek. Tarkólövés.
alexa - az irritáló szó mellett az õ képe van a kéziszótárban. szavakkal leírhatatlan, hogy mennyire buta, ha egy papucsállatka költözik be helyette, nem vesszük észre a különbséget. ráadásul valamiért tökéletesen meg van elégedve önmagával. a nyerítés meg...
sárlott - sokat nem láttam belõle, talán egy fokkal jobb a másik kettõnél. az kiderült, hogy perfekt emberismerõ, már komplett személyiségrajzot állított fel a két kanról, miután nem akartak bemenni a jakuzziba. lehet h pszichológusnak kellett volna mennie.
aurelio - focista, szellemileg ehhez passzol, nem beszél sokat, így nem lehet megállapítani az ostobaságát, viszont vannak pozitív jellemzõi a kisfilmje alapján. mivel nyelveket beszél, így lenne benne potenciál, de pont az az ember, akinek büdös a munka. ezért van most a villában.
zsolt - a legnormálisabb, teljesen korrekt fazonnak tûnik. egyelõre úgy látom, hogy hagyja a többit fürdeni egymás tuskóságában, csak azért beszél mert muszáj, de ha lehet inkább csak hallgat. jól teszi, a többi barom majd kiszavazza egymást, ha meghúzza magát benn maradhat a végéig.
simon - na ez... klinikai eset. pszichiátriai. nem normális, és a szó rossz értelmében. az ilyet NEM szabadna mutogatni, pláne tévében. nem bántanám, kezeltetném. szomorú, hogy ide jutottunk.
itt tartunk most, valami azt súgja, h a józsi nem pozitív irányba fogja a mérleget billenteni. megvárom a teljes csürhét, utána végeztem ezzel.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nekünk egyszerû csóró proliknak bõven jó ez is egy fárasztó nap után kényelmesen eldögölve röhögni a sok nyomin 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
hát nem semmi..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Legalább 2 kicsit idõsebb fazon.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
még az elején tartok,de az Aurelioról már kiderült hogy kamugép, 9.15-nél "hány nõvel voltál eddig? hát öööö kettõ" még lehet szüz a srác 😊))
Yo, Bitch!
Nem lehet beállítani azt hogy alapértelmezetten Manual Play legyen az album? Meg õrülök hogy bejövök és már indul el magától azzal a delfingel...
Hamár 500 bizony dalolva ment az ágyába Walesi bárd, s egy se bírta mondani, hogy ne dugjál te lány...
Izának, Izaura a rabszolga lány képe megfelelõ volna. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A VV5-ben is voltak minden egyes lakónak kis képe 😄
Alexa-nak egyértelmû hogy Delfin lesz 😄
Simon-nak esetleg egy varró készlet ? (Olló cérna tû) 😄
Józsinak egyértelmû hogy valami izmos kép lesz
De a többinek még nem tudom
Nem tudom már melyik fórumon de valahol olvastam egy mûködõ linkrõl csak nem lett lementve és most nem találom. 😄
Yo, Bitch!