ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexáék elõtt a nagy magyarázás közepette elkezdte ecsetelni, hogy eddig elvolt a kis vackaival, és õ azért jött be, hogy az emberek érzelmeivel tetriszezzen és, hogy idõvel majd õket is befolyásolja...ilyesmi volt majd fogta a fejét utána a csajok nyugtatták:S

huh a kurva életbe így taktikát kell váltania😄 ital a gyengepontja túl õszinte lesz tõle

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amúgy jelenleg milyen külföldi valóságshowk futnak amit közben (a KHF alatt) addig szintén livestreamen tudnák nézni?
laci amúgy direkt affektál és kozsó szinten van világbéke a szívében vagy rejtett meleg a lelkem?
A Laci is bicskanyitogató a behízelgésével..már tuti képernyõn vertem volna.😊Ennyi nyálat,te jó ég..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azért a szõke csajnál látszott, hogy nagyon betalált, rángatta az ideg. 😄 Jó látni, hogy aztán báttya is kiment Simonék társaságához lazulni. <#nevetes1>
hát azzal egy ilyen helyen nekem is lenne gondom..mármint a piával...nem iszok én sem + nem is dohányzom így érdekes lenne a dolog 😊 biztos megoldanám de a vv történetében az elsõ lennék aki végig józan volt 😄

mire gondolst? miben szólta el? lehet én nem figyeltem pont

Na kezd beindulni az élet a villában.
Szépen eszkalálódnak a feszültségek.
Na már megint nincs adás. RTL .... .. . ....... 😄
chelseafan
Ez az Iza egy hülye elkényeztetett picsa. Simonnak meg igaza van, a szõke is kezd beolvadni ebbe a mûanyag társaságba 😄

Laci vs Iza...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hogy tudja Iza, hogy õket veszi a kamera😄DD

Simonnak az a baja, hogy pocsékolnak😄 aztán elkezdte Dorkát szapulni

szõke csajt
adják már simont, kit érdekel, a belõlem, rólam?
jó kérdés lehet azt fogják bevágni majd...

Simon bedurvult és eléggé igaza van 😄
Baszki mi volt az elõzmény?
baszki elszólta magát részegen ááá😄DD

Ez kemény, a szõke csaj ugatta le ennyire? 😄 <#nevetes1>
Kíváncsi leszek ebbõl mennyi lesz benne az összefoglalóban.
a költõ simon, ez az, nyomjad 😊
aztakurva Simon micsoda monológot nyom😄DDDDDDD

Kezdjük ott, hogy nem iszok.
Eleve nem is nagyon bírom a piát, másrészt ha csak piával érezném jól magam megenné a fene, harmadrészt utálom a részegeket.
Én semmi pénzért nem vennék részt ilyen mûsorban.
De hát minden ember más.
ez egyértelmûen látszódik a beköltözése napjaán is

Simon közben magyaráz😊

A piabekérõs rinyánál még itt voltam... amikor megköszönték a piát ment el az adás, azt hittem azóta volt vmi.
Hát azt adom, nem tudom hogy tudnék meglenni hónapokig a saját megszokott dolgaim nélkül...hajóra is ezért nem tudnék menni melózni... bár most ezt lehet tudnám azért játék minden kibírnám.

Adás vazeeeee...mentem nézni!!!

Most fogyott el az új csak érkezésére a szeszkó.Rinyáztak egy kicsit,és kaptak egy vagon cefrét.😊
Én is ellennék egy pár napot,de heteket-hónapokat tuti nam.😊

Én sem..ez csak elmélet.😊
Nézem sorba az adásokat,öf-at etc.,kezd kijönni az igazi énjük.
Simon az totál elmebeteg,de a szelídebbik fajtából.Józsit még mindig nem tudom hova tenni,de mély kussban van.A csajok közül egyet sem lehet kiemelni,ez a Teo is 2 nap múlva beszürkül.

Én simán bemásztam volna egy ilyen VV-be is, engem nem érdekel más mit mond. Figy ingyen kaja-pia ameddig a szem ellát... ha jól jönnek ki a lépések még pénzt is tudsz belõle csinálni. Szóval engem ez marhára nem izgatna ki mit gondol rólam.
El is mentem volna akár válogatásra is, csak most nem alkalmas az idõpont, kicsit sok minden van, ide azért kb úgy kell bemenni, hogy tudod kint minden okls lesz amíg bent vagy.

Én nem kezdenék olyan nõvel mondjuk aki pl VV ba vagy ilyen Éjjel nappal Bukarest meg a többi ribancképzõbe szerepel. Lehet bármilyen csinos.
Most olvasom volt adás...nehba... vki foglalja össze mi vót és meddig 😊

'Iza a legrosszabb, az a fajta affektálós hülye picsa aki még okosnak is hiszi magát.'

pár napja írtam, ugye-ugye. 😄
A Zsóti féle improvizál nem improvizált bezzeg nem sietett kijavítani, lehet fel se tûnt neki. 😄
NAh srácok visszatértem... megvolt minden...konyha mission complete meg minden... én azt látom ugyan olyan fekete a tv-m egy fehér szöveggel rajta, mint mikor elmentem. Közbe sem volt semmi??

Ja,abba lehetne pakolni.😊
Igazság szerint lassan egyik sem kell..

az ilyen típusú csajokat tényleg szívlapáttal kéne, de lehet az is kevés...az a szörnyû, hogy a többiek meg nyelik a dumáját, mint kacsa a nokedlit xD

Mi van ezzel az sg vel már ez is döglõdik, mint a közvetítés?
Alexáéba?
wesker24
Kellett neked szólni most a visszatértek a KHF-sek ! xD
Alexáéba?
Akexáéba? 😄
Ez azért tényleg röhejes amit mûvelnek.

Iza ki van akadva azon, ha ki akarják javítani (mondjuk helytelenül, ha igaz amit mondott) merthogy milyen jelentéktelen dolog ez de ha elõtte õ teszi ugyanezt annak mindjárt van jelentõsége. Szánalom. 😄 <#nevetes1>
Picsába.😊

kössz h elkiabáltad.)))

Lacit már kibeszélik😄 Izácskát zavarja ahogyan kifejezi magát Lackó😄 micsoda megállapítások te úristen

Örülj,hogy van adás,ne válogass!<#idiota>

Grétsy László éppen eret vág 😄
mi a faszom nyelvtanleckéket adnak a de viszont használatáról hahahaha

sose bízz egy digóban😄

kimegyek kaját melegíteni erre adás van pfff

Atya ég mekkora kupi van a villában 😄
Én se vagyok egy rendmániás és szeretek szétrámolni 😄 De ez lassan kezd durva lenni 😄