153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #140386 Igen első hangzásra jobb megoldásnak tűnik...
szó szerint "okos" megoldás;) mármint csak azoknál a rétegeknél, akiknek van ilyen készülékjük. Alapból sosem szavaztam, mert én csak elemző vagyok, de nem is tudnék mivel nincs okostelóm vagyis az enyém félokos xD utálom, mint a szart amúgy...
szóval azért maradjunk annyiban ebből az idősebb réteg alapból kiesett sztem még durván az 50-es korosztály is...most leginkább a fiatalokra koncentrálnak, de ez érződik is azon, hogy milyen lakókat válogattak be -
BrianGT #140385 persze azért mondtam én is... alapból van sok csatornája, ha az egyik kicsit gyengébben teljesít ott a másik..közös a kassza...megoldják..
ixem: ez mi ez a 68-32??? -
BrianGT #140384 nyilván van belőle pénz kiesés dolog... de okosak ezek ott nem hiába ül össze szerkesztő-főszerkesztő, média vezető, kisember nagy ember, program felelős mindenki... hónapokig rágják a témát... + gondolom ez egy pozitív dolog, hogy nem kell fizetni érte csak 1x...lényegében be is jön nekik, mert nem kell minden 1es szavazásnál pénzt költeni csak 1x... + az azért ne mondjátok nem szimpi, hogy milyen párbajok voltak?? 1-2 telefonszámról tolták a rokonok a több 100 szavazást... rohadtul nem volt fair, mert akinek kicsit tehetősebb tábora volt simán megnyerték neki a párbajt...most meg 1 telefon 1 szavazás... sztem ez k*va fair így bárki bármit mond...
-
IXEMGabeo #140383 68-32:) jön föl Krisztián eddig még 72-28 volt kb kora délután -
McCartman #140382 Nem az appokból (?) gazdagodik itt meg az rtl, hanem a reklámidőből.
Amit ráadásul a Cool tvvel és a film+szal közös csomagban árul. -
IXEMGabeo #140381 jó én csak az SMS-re gondoltam hogyan bírják ezzel az applikációval pótolni arra lettemv olna kíváncsi -
Ferrari23 #140380 Honnan tudod, lehet Krisz most döngeti Izát :D:D -
#140379 Dehogynem ott van az Új lakó xD
Hacsak közben Simon ki nem nyírta szegény madarat xD -
BrianGT #140378 + legalább tudjuk megint miért nem volt stream...tegnap volt a ki ki mellé áll dolog éjfélkor... aztán az utána lévő megbeszélések egymás között...kb az összefoglaló ebből az éjkszakai 2-3 órából volt vágva...totál lefedve az egész éjjelt khf-el... ma viszont nincs semmi szóval adást kérünk -
IXEMGabeo #140377 így van egyetlen egy éjjeli streamet nem vágtak be a srácról...és az egyik ilyenben még be is szólt Charlotte-nak meg adta az ívet piásan rendesen:D
próbálják meg most az ő táborát is erősíteni csak nem értem a reteknek miért éri meg hisz nincs is SMS-beli szavazás:D
nem vágom ez az applikáció dolog miért éri meg a csatornának, vagy, hogy miből van bevételük -
BrianGT #140376 Estét...asszem te kérdezted wesker miért éri meg a villának... alapból hatalmas nézési statisztika amit tolnak egymás ellen a tv állomások...rtl meg halálra veri ebben az idősávban az összes adást, mert a tv2 csatornáin semmi efféle nem megy... az igaz nincs fizetős sms de amíg szépen mindenki letöltötte az appot és reggelt ott azért olyan 250-300Ft/fő adott kis cash-t... + ugye alapból a ruhákat-kaját stb kaoják ők is...nem hiába hatalmas a tesconak is, hogy úú a villalakók a mi ruháinkban vannak...kéz kezet mos biznisz... a kocsi meg szerintem kb az appokból majdnem megvan...gondolj bele hogy hány mobil van az országban van akinek 2-3 is... és akkor reklámok meg mit tudom én..hidd el ez akkora biznisz mint a szél..a villát meg feltolják könnyűszerkezetből azt kész... + most még ez is spórolós volt mert csak átalakítani kellett... -
Coolfire #140375 Ja Vikinek akár egy kaméleon v. napraforgó jele is lehetne.Kurva rafinált,azt meg kell hagyni.Össze tudja ugrasztani őket rendesen.:) -
Ferrari23 #140374 Mellesleg akik azt mondják, hogy húú de nyomják most Kriszt, eddig meg nem nyomták, pedig nem 1., nem 2 éjjeli streamben voltak jó alakításai, beszólásai. Lackó sunyiságait, a mindenkivel barát vagyok stb ***** persze állandóan nézhettük :D -
IXEMGabeo #140373 ja írtam is, hogy ott csapkodott a kezei között.DDD kivoltam -
IXEMGabeo #140372 és Viki, aki csakúgy észrevétlenül odaállt Krisz mellé...ugyanez szinte hisz feladatoknál is együtt volt Lacival mégis a hajdúsági srác mellé állt és Laci el is mondta ő rajta lepődött meg leginkább (Ami kamu, mert tudja nagyon jól, hogy rafkós a csaj) -
IXEMGabeo #140371 és milyen igaz lehet az utsó sor:DDDD
Zsófika addig is távol van a digótól:DDD -
Alekfognyerni #140370 Ha ez így van akkor Simonnak ezt már korábban illett volna jeleznie. De eddig hitegette Lacit, meg jókat dumált vele. Simon mindenképpen szánalmas ebben a történetben, ebből nem tud jól kijönni. Egyre nagyobb csalódás a fószer. -
#140369 Na új lakó megy a villába ! :D
Asszem egy gólya vagy valami madár féle ! :D
Simon máris szemügyre vette ! :D -
#140368 +1, Laci nagyon gáz volt a mai ÖF-ben...:D Ez a gyerekes viselkedés, amikor mondta Simonnak, hogy "sütöttem neked palacsintát" vagy mi a picsa, meg az "add vissza a karkötőt" (amit semmi oka/indoka nem volt Simonnak adni, pusztán félt tőle), nagyon óvoda...:D :D -
Coolfire #140367 Ja,tud azért valamit. -
IXEMGabeo #140366 pl Zsoltnak akivel a játék eleje óta valóban jóban van;) plusz kevesebb lenne a támadási felülete -
IXEMGabeo #140365 Nem jól látod tesó....Lacival semmilyen viszonyban nem álltak mikor odaadta a karkötőt, sőt ott Laci még jó tanácsot is adott Simonnak h ne szóljon be olyan hevesen, ha visszaemlékszel és ott is a szeme sarkából látszódott, hogy az egy akkora kamu, hogy ő barátnak tekinti Simont:D azóta is volt 2 éjjeli adás kb mikor ők dumáltak Laci szerint barátok, Simon szerint nem...
aztán még Laci követeli a barátság karkötőt:D -
Alekfognyerni #140364 Azt leszarom mi megy a hírekben. Majd ráérek vele foglalkozni ha már csak 5-6 ember lesz bent. Most még kell oda Laci. A legelején nem szoktam erkölccsek foglalkozni, itt a show számít. Ebbe a tuskó gyerekben meg semmi fantázia nincs. -
#140363 Bár engem erőszakolna meg xD -
Ferrari23 #140362 Csak azért adta Simonnak, mert be volt már akkor is szarva tőle, megmondta neki Viki is. Barátság karkötőt adhatta volna pl a barátjának Zsóti gyereknek, de már ott is taktikázott. Erre most Simon nem mellé áll és, mint egy óvodás vissza is kéri egyből a karkötőt. :D -
Alekfognyerni #140361 Mert ránézek a gyerekre és látom, hogy nem tudja megdugni Izát. Max Iza megerőszakolja :D -
IXEMGabeo #140360 így van...ő is taktikából adta Simonnak, miért ne állhatna oda Simon ahova szeretne akár taktikából akár nem..
a másik, hogy Simon is megmondta, hogy nem volt köztük akkora barátság... -
McCartman #140359 Krisztián menjen vissza! Ez a laci nagyon alja embernek tűnik és most elvonatkoztatok a szóbeszédtől és csak a benti viselkedését veszem alapul. Az más kérdés, hogy ha ő megy vissza, vele érdekesebb lehet majd a műsor.
Aurélió is b+, odamegy egyből a sráchoz lepacsizni, megrendezem neked a kampányod stb. aztán laci kimegy hozzá, reméli, hogy ők hárman zsolttal döntőig menetelnek, erre rávágja, legyen úgy. Minden nap bizonyságot tesz róla mekkora csicska. :D
Zsófitól meg amúgy mit akar? Rámászik, puszilgatja a csaj alig tudja lerugdosni magáról erre nekiáll könyörögni, hogy legalább puszilja meg. Szerintem nem volt még nővel a gyerek. :D
Azon se csodálkoznék, ha a lány csak azért állt volna be Laci mellé, hogy addig is távol tudja magtól tartani, a kötelező feladatok erejéig. :D -
IXEMGabeo #140358 már miért ne keveredne szerelmi szálba? alig van bent...ő is emberből van hosszabb távon honnan tudod, hogy nem-e fektetné meg Izát, ha az esetleg taktikából szétnyitná a lábát?:) Hiába egyszerű lehet bevállalós, de ezt az oldalát nem ismered még... -
Ferrari23 #140357 Gondolom ezzel a taktikázásával, sunyiságával érte el azt a szép teljesítményt is, amiről a hírekbe hallani :D -
Watchmen #140356 IGazából két dolog állapítható meg.
Laci: Okosabb, értelmesebb, de kevésbé őszintébb.
Krisztián: Nem olyan eszes, de őszintébb.
Bár szerintem több nézőnek Krisztián tahó parasztnak tűik a beszéde miatt. -
Alekfognyerni #140355 Igen, ezzel nem kéne foglalkoznia. Általában az szokott visszamenni a párbajról akit kevesebben támogatnak. Simon meg saját szerénységi bizonyítványát állította ki ezzel. Ha valakinek adok egy barátságkarkötőt, akkor az a minimum, hogy elvárom egy ilyen esetben, hogy mellém álljon. Pláne azért mert Krisztiánnal semmi kapcsolata nincs Simonnak. -
Orionk #140354 Miért szerinted kinek kellett volna, hogy adja ?, mert annyit látok, hogy Lacit egyfolytában szánalmazod, de nem indokolsz semmit. -
#140353 Ez nagyon nagy ! :D
VV6 Alexa -
Orionk #140352 Ha tényleg neki fog állni a végén a zászló, és ő megy vissza, akkor szerintem manipulálják a szavazatokat. -
Ferrari23 #140351 Hát már az, hogy Simonnak adta, az is szánalom volt, szóval dupla szánalom :D -
Alekfognyerni #140350 Sokkal több mint a Krisztiánban. Kirsztián egy egyszerű suttyó gyerek akinek még csak ne is forog jól a nyelve, alig tud beszélni. Taktikázásra meg képtelen. Szövetkezni sem fog senkivel, ahhoz ő túl egyszerű, szerelmi szálba sem fog keveredni. Igazából semmi értelme nincs az ő szereplésének. -
IXEMGabeo #140349 Reggeli rész is eléggé Laci ellen szólt, mert összevissza mondta először, hogy teljesen mások, majd utána azzal jött, hogy a szívünk helyén van és 2 egyforma karakter nem megy ide ergo ellentmondott magának erre még az ostoba Istenes is felfigyelt...
folytatódott azzal h Simonékban csalódott, barátság karkötő dolog is egy baromság a részéről...kiakadása néhány helyen pl Józsinál nem kellett volna felkapnia a vízet hisz nem voltak ők akkora spanok...látszott rajta végig h nehezen viseli h nem állnak mellette, ami nem jó előjel a számára...mármint, hogy így idegesíti ez a dolog... -
Orionk #140348 Miért lett volna szánalom ? -
Coolfire #140347 Ja,már le kellene valami komoly dologgal foglalni őket.Azért uncsi lehet a f*szt verni és inni 24/7-ben.
Nem ilyen pár órás "versenyek".:)