153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #140870 olvasd el légyszíves a kommentem...
nem lehet összehasonlítani azokat a típusú eseményeket, amiket ő, Laci és esetleg Viki kaptak odabent mikor konfrontálódtak -
IXEMGabeo #140869 pont ez az...ritka nagy összeesküvésbe keveredett bele...gyakorlatilag szinte mindenki ellene volt és, ami mellett még sokan elmentetek a nagy "barátja" Jóska se segített úgymond lenyugtatni max odaállt Krisz és ő közé előtte meg bent feküdt és meg se szólalt...
Odabent semmilyen viszony nincs, minden eddiginél gátlástalanabb szériának vagyunk szemtanúi, ami elég kemény...5-ben se volt ekkora terror, mint itt és Simon nap, mint nap kapta az ívet...Viki pedig nem, mert Vikinek sikerült pár nap után asszimilálódnia olyannyira, hogy őt teljesen el is felejtették...hiába jön azzal h kocázták őt eltörpül az mellett, amiket Simont kapott (már leírtam azt a kommentet miket konkrétan). Ezek a tények. Laci se kapott ennyi mindent, őt is betalálták Dorkáék, viszont ő vele nem mindenkinek voltak bajai...őt páran kikezdték, de sokkal langyosabb lefolyásban tálalták, mint, amit Simonnak olykor...Laci megkapta, hogy apáskodik, csak főzni tud, sunyi és simulós, mindenkivel jóban akar lenni és legfőképpen nem őszinte...Izáék keverték egy nagyobb konfliktusba utána leszálltak róla. És Vikike érdekes módon az ő nadrágját nem húzta le...Nem, mert őt fele annyira se gondolhatja erősnek, mint Simont... -
BrianGT #140868 röhögni fogsz így megállt a kezemben a kanál is mikor meghallottam, hogy így nekiment Simonnak...azt hittem totál leordítja Izáékat meg a többieket, mint ellentábor...és kb ő volt a legkeményebb aki odaszólt... jó előszőr ő is mondta az asztalnál és most mit tegyek vele...csak aztán már ő sem bírta mikor látta Simon nem érti miva -
#140867 Ja, csárli reakciójára voltam kiváncsi, mert nem láttam az adást. Akkor az elvárásoknak megfelelően reagált az 501:) -
jeneci #140866 laci fizikailag senkit se bántana, szerintem ha lerántották volna a gatyeszt, max leszidja és annyi! de ez a Krisztián dúrva télleg, király csávó ahogyan odaállt, és megvédte a maga igazát! -
BrianGT #140865 jaa értelek meg persze... de valamit azért csak kellett volna...majd holnap megtudjuk ÖF-ből..
Deniro: Nem hiszem...már Lacit... emberek átlagát nem tudom... azért nem rossz egy ilyen villa, mert tényleg letudod tesztelni mik a határaid stb mit bírsz...Simon nem bírta ennyi...kiesett... nem csak arról szól a játék fasza gyereknek kell lenni és hülyéskedni...ezeket is tudni kell lekezelni..ő nem tudta... -
#140864 Laci is lehet elvesztette volna a hidegvérét, ha az Izás vitája közben Koca lekapja a nadrágját... Szerintem ennyire kevéssé kontrollálható szituációban senki nem volt még a vv történetében... -
IXEMGabeo #140863 nem biztos, hogy az is jól sülne el nála, ha összevissza sírdogálna...úgy meg színésznőnek állítanák be.
Mivel Charlotte eleve egy megbélyegzett lakó odabent ezért ő tökmind1 mit csinál, mert semmilyen reakcióját nem hiszik el az emberek...
ha sír akkor színésznő túljátssza magát, ha nem sír és próbál erős maradni akkor nem is szerette igazán Simont... -
jeneci #140862 jézusom... -
BrianGT #140861 hát szétverte a villát kb...szóval valós érzelmek voltak mert nem 2 órát várt és akkor...én szétütöm a kezem..hanem ment és ennyi gondolkodás nélkül... Fred meg gondolom arra gondol, hogy Charlotte abban amit még képben láttunk mielőtt elvették az élőt..kb meg sem szólalt meg semmi...aki szeret vkit ahogy ő mondja kb sírógörcsöt kellett volna kapnia amint Bence kiejti azt, hogy el kell hagynia... -
#140860 Mi volt a reakciója? (bár sejtem) -
BrianGT #140859 Nem mondtam nem voltak jó pillanatai és én sem efféle elmenetelt akartam neki, mert én is írtam kezdett Charlotte mellett értelmes lenni..tudom soknak pont ez nem tetszett...nekem meg kicsit együttlakhatóbb stílust vett fel amióta összejött a csajéval...
Conqvi: Én nem védem Vikit...egy tenyérbemászó stílusa van...de akkor ha kitehettek volna bárkit így akkor meg bármelyik srác leba**ott volna neki 1et akkor mások miért nem tették? Ez a lényeg...Laci miét nem fejelt oda 1wt Izának? Dettó téma volt..ugyan ilyen tenyérbemászó volt az Iza..sőt szerintem keményebb volt az a csata Laci és Iza között és érdekes mégis mindkettő tudott tettlegesség nélkül lenni. -
vvfan23 #140858 magunk között azért le a kalappal viki előtt, mert szépen kigolyózta a legerősebb játékost -
vvfan23 #140857 pár napja írt simon ismerőse aki osztálytársa volt, kérdezze már meg tőle h hányan szavaztak, nagyon kíváncsi vagyok -
#140856 Nézd meg Teó reakcióját, amikor Alexa távozott, abban a másodpercben, ahogy kimondták a nevét.
És nézd meg csárli reakcióját most, amikor kimondták a távozást.
Azért ez sokat elárul. -
#140855 Aki hust eszik ne azon sajnalkozzon mar hogy alkoholt ivott vagy cigizett egy allat, vagy a villalakok vegak ? -
IXEMGabeo #140854 és nagyon bosszant, hogy az a 2 műmájer fasz, akik korábbi szériákban eltűntek volna a süllyesztőben 1. körös játékosok lehettek volna ott pacsiznak, mert sikerült egy embert (nem ők), mert Viki érdeme volt főleg ]kikészíteni... -
jeneci #140853 én is igy gondolom ahogy irtad, de azért sajnálom simont :D köcsög aurélió! XD -
IXEMGabeo #140852 mai este beszólása:DDD -
Alekfognyerni #140851 Ha ezek után még kiesik a Laci is akkor én tényleg nem fogom nézni. Már eddig sem vonzott úgy ez a széria mint az előzőek. Én Lacit valamiért kedvelem. A sok pisis, rosszindulatú görcs között üde színfolt. Zsolt undorító volt ahogy élő adásban rögtön a Simon ellen beszélt. -
#140850 mert a kacsának kezei vannak :DDD -
McCartman #140849 A kacsa tehet mindenről. :D -
Conqvistador #140848 Ez nem Simonról szól vazze. ennyire vakok vagytok?
Kizárathatta volna Auréliót Krisztiánt vagy Izát is.
Olyan helyzetet teremtett aminek egyenes következménye.
Bármelyik srác Auréliót kivéve jó eséllyel lebaszott volna egy pofont ennek a szűzkurvának.
Vagy testületileg zárja ki az RTL a játékost vagy sehogy.
Az adást meg nézze tovább online aki tudja. :D -
#140847 Semmivel sem nehezebb szavazni a vvappon mint nyomni egy lájkot....szerintem..
És nem oldal lájkról van szó :9 -
vvfan23 #140846 arra lennék kíváncsi h ha most kitörne egy tömegverekedés akkor vajon mindenkit kizárnának?:D -
#140845 Nincs a nadráglehúzással semmi gond. Megszokott dolog... kb. 7-8 éves korig :) -
Ferrari23 #140844 +1 -
IXEMGabeo #140843 lájkot dobni könnyebb, mint írni...ez is faszság...
facebookos banda pedig tudjuk milyen "értelmes" 70%-uk agyhalott, felszínes gyökér (bocs, ha valakit innen is megbántottam)
sajnos ezzel a kacsás dologgal nagyon csúnyán bevitték az erdőbe...állatokon esett meg az egyszerű ember szíve és ezért is látják Simont bűnbaknak...plusz a nők nagyrész úgy értékelte, hogy a poló letépés súlyosabb volt erre rátett Simon idegessége is
az egész szitu szarul jött ki, a szavazás ilyen dologban pedig manipuláció a retek részéről -
jeneci #140842 most néztem vissza a videót már sokadjára, basszátok ti meg ezt a vikit, milyen dolog volt már télleg szegény vasággyal 50kg-s gyereknek lehúzni a gatyáját. aztán meg még őt zárják ki. sajnálom simont, rohadék Viki! -
#140841 A "vicc" az, hogy mindenki hazudott a kisfilmjében, és szöges ellentéte a film a villában látott karakternek. Kivéve egy embert. Vikit. Az ugyanolyan kötekedő és idegesítő ember, mint amit ígért a filmben. Csak ezek nem hitték el :) -
#140840 Itt elsősorban a hogyan vérlázító... Lett volna 1 nap szavazni és tették volna bele a dagadékot is, aztán fele ennyi okunk nem lenne rinyálni... -
Conqvistador #140839 ez hülyeség a nem-esek is lelájkolják az oldalt :D
A facebook éltető eleme a like -
BrianGT #140838 Sziasztok!
Gondoltam, hogy mire jövök ennyi hsz lesz :) Hááát emberek, ez nem volt semmi...már tudjuk miért nem volt tegnap adás és ma is miért nem lesz. Tuti, hogy 0 adás lesz. Amúgy tegnap visszajött csak kérdem bár kétlem.
Amúgy én nem vagyok semmilyen feminista stb vmi emberke, meg tényleg 1-2 nő tud annyira tenyérbemászó stílusban élni-lenni vidslkedni, hogy lapáttal verném agyon...de van határ. Akkor is nő, ha bármit csinál akkor is te meg faszi vagy annyival magasabb erőszinttel... és látom azon megy a vita, hogy jajj gatyalehúzás az meg pólótépés. Pont Simon mondta ki mikor Bence kérdezte...hogy robbant... ment ment gyűlt a feszkó és robbant... elvesztette a fejét és látszott rajta totál magán kívül lett arra a fél percre... mint anno Zsuzsi...ott is egyből dobta a narancsot és láttam írtátok...igen de ott nem narancs volt hanem flakon én úgy emlékszem...az meg most szemen talál hmm?? Itt meg az volt a gond, hogy Viki lehúzta a gatyáját ok... nem votl szép meg bunkó dolog főleg ilyen parázsvita közben, de ennyi... Simon viszont elborult és erőből ment...azért egy ruhát nem kapsz szét ha nem fejtesz ki erőt és az a baj, hogy a ruhát találta meg éppen... és ha tényleg megüti vagy ilyenek? Csak a szerencsén múlt a ruhát találta meg-kapta el a kezével és ott fejtette ki az erőt..hát a microport pántját is kettészakította lehetett látni...azt meg ne mondjátok textíl.. rendes mint a hátizsák fűzője-szalagja vagy mi az neki :) az azért tépd már el :)
Ez veszélyesség miatt került szavazásra és én nem vacakolok ilyenekkel RTL kisakkozta stb...ilyen ember ide nem való aki nem tudja tartani magát..akkor ment volna ki mint anno Laci.. aki megmondta nem bírja idegileg. Ennyi... magának köszönheti meg annak hogy hülye és zakkant... nem vagyok green peace meg isten tudja állatvédő...de láttátok már táblát raktak napközben ki neki...erre bölét önt be neki és azt mondja de nem ivott belőle..honnét tudja?? szóval nah..röviden és tömören :) .. ennyi a véleményem -
Orionk #140837 köszi.
Én nem vagyok Simonság párti, de szerintem ez gáz, hogy csak ennyi idő volt rá.
--------
Hova lett innen fentről a szavazás, hogy Laci, vagy Krisztián menjen vissza ? -
#140836 VV attila szavazása is komoly,
933 lájk aki szerint helyes hogy kidobták, és 546 komment aki szerint nem kellet volna kidobni, arányok passzolnak -
#140835 10 perc volt rá és kb 60-40 volt az arány -
IXEMGabeo #140834 sajnos nincs igazad...
nézd vissza 1 ÖF volt amiben 2 percet kapott...minden jelenetben szinte ott volt azonkívül -
vvfan23 #140833 nevetséges
egyrészt nincs országos lefedettség fiatalok buliznak, öregeknek nincs ilyen telefonjuk, akinek meg van annak nem biztos h androidos, áhh, gratulálok rtl klub, sikerült a szart mégszarabbá tenni -
Ferrari23 #140832 Hat ezek semmik, ezektől sokkal nagyobb marhaságokat írtam :D Nálad is gondok lehetnek, ha ezek verték ki a biztosítékot :D -
Orionk #140831 Sziasztok !
Elaludtam..., még nem olvastam vissza itt a fórumot sem és látom, hogy a nézők küldték haza Simont. Nem találom, hogy a szavazás állásán mekkora arányok voltak ?, meg mettől meddig lehetett szavazni ?