ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah szerintem is tegnap a KHF-es brigád szabin volt és msot bezzeg a KHF-es csapat van soron ! 😄
hát igen a tegnapi napnak ma isszuk a levét...tuti szabadnapos volt a vezérlõs brigád...

kajak annak a szobának az ajtaját be kéne falazni, hogy soha ne tudjanak bemenni oda úgy, hogy közben folyamatos adás megy😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nekem mondod én se tudok annyi ideig fennt lenni ! 😄
hát de nekem ne hajnali 3tól legyen maratoni adás mert vasárnap napközben fel kellene kelnem 😄

Azt nem tudom, de ha magyarnak látná se menne, úgyhogy kb. tökmindegy.
Azért írtam mert láttam, hogy nagyon elbeszéltetek egymás mellett. 😄 😄
wesker24
Ne aggódj ami késik nem múlik !

Lehet megint maratoni adás lesz amig mindenki alszik kb hajnali 3-kor !
kill3r21
nálam is ez van, megoldás semmi :s
De ez az ökörhugyozás Aurélió hogy csapkodta magát a földhoz, amiért Laci benn maradt a fürdõben Teóval nagyon jó volt látni, színtiszta kabaré. 😄 <#nevetes1>
jaaa 😊 húú jóvan késõ van már nagyon benézem...azt hittem elírta és Én akart lenni csak ment mögé egy B is 😊

nem szóltam 😊 illetve lassan szólok mert már megint maraton khf van azt a jó *****

biliard10
Miért nem megy a live?? Magyar az ip de aztmondja nem az why?

ÉNB alatt éjjel nappal budapestre gondolt, és a kristóf nevû szereplõjére.
há õ most olyan kipróbálunk mindent ami jó korszakában van, aztán úgy van vele miért ne 😊

wesker24
Azt csak egy cikk alapján olvastam hogy ö lesz a Belevalóban !

És igen a VV4 óta én vagyok a házigazda ! 😄
Most Alexa mióta leszbikus, hogy összeboronálják Teóval? vagy a nyereményért mindent? 😄 <#nevetes1>
jaa nem úgy hogy ( én hanem TE én ) 😊 ... írtad te ötleted alapján stb és oda volt írva Kristóf te Belevaló...azt hittem RTL-es szerkesztõ vagy vagy vmi ilyesmi, mert mondom sztem az utóbbi 2 vv esetén is itt voltam a topicban amit te felügyeltél, de ilyen infót nem tudtam rólad 😊

wesker24
Dehogy nem rólad van szó csak neked ment a válasz !

Régebben 1,5 évvel ezelõtt elképzeltük milyen lenne a VV6 ha lesz késöbb !

És akkor irtuk jó pár ötletet ! 😄

Szóval nem neked szólt csak válaszoltam rá !

ti ötletetek alapján? + belevaló ( Én ) ? 😊 le vagyok maradva veled kapcsolatban vmivel? 😊

Addig megnézem a hivatalos vidiket.Szóljatok már,ha van élõ.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Addig leszek amig tart a film a TV-ben ! 😄
Az tuti.😊

na wesker ez korai volt😄 kihasználod az alkalmat látom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Aztán lehet megint maraton lesz éjjel ezért érdemes elindítani ezt a progit mivel 4 órából is max 8 GB csinál azt meg könnyen meg lehet vágni !
igen amúgy érdekes, hogy soha senki nem nyit rá semmilyen rossz helyzetben a másikra..pont nem keresi õket senki

wesker24
Na mennem kell majd ha lesz adás valamelyikõtök vegye majd tovább ! Köszi ! 😄
Aki 8 szemesztert lehúz a DOTE-n az mindennek nevezhetõ csak annak nem.;-)
A többiek tartják annak.😊

ne nevezd retardnak, egy Zsolt sokkal inkább az😉

Az mekkora lenne, ha keresnék Õket és épp rájuk nyitnának amikor éppen szexelnek na az futótûzként menne végig a villán.
A nagyszájú bikák dobnának egy hátast 😄
Szerintem meg nem fehérmájú,csak annak akar látszani.Alant szinte minden ráillõ tulajdonságot felsoroltatok.Csak szerepet játszik.

wesker24
Arra én se de Hátha Charlotte van felül és Simon fekszik ! xD
Szerintem a Simonét látnánk,amire abszolút nem vagyok kíváncsi..😊)

wesker24
Charlott-ét szivesen megnézném XD !
Az azért tényleg nagy szám lesz,ha a sok "kúrógép" helyett a kis retardált fog elõször dugni.😊

wesker24
Ezt akkor olvastam amikor azt hittük hogy a mi ötletünk alapján lesz VV6

Vagyis a tükörvilla félig luxus félig börtön !

És akkor olvastam hogy

Nekedvaló Csobot Adél
Valóvilág Lilu és Bence
Belevaló Kristóf (ÉN😎
Csupasz segget akarsz nézni?<#idiota>

😄 lehet, de, ha ez meg is valósul majd késõbbre tartogatják😄

nekem bejövõs külsõre mindenképpen ráadásul nem is szilikoncica, ami külön felemeli nálam....

kicsit összeszedettebb lehetne õ is, meg azért mellette szar lenne állandóan kételyek gyötörnék az embert, de pár menetre elvinném

errõl viszont semmi hír nem volt vagy igen? honnan szerzed az infókat? 😊 amúgy jah jó lenne, de nem hirezték be túlzottan még a Bencéék

wesker24
Gondolom kell valami szenzáció de nem ugy volt lesz Belevaló ?

Vagy ez csak akkor lesz amikor már minden bent vannak és elkezdõdik a játék az elsõ kiválasztással ?
most akartam írni, most mi van már megy a témázás bent azt nem képesek átkapcsolni a villába? behallatszik? 😊

Az szemétség lenne ha kimaradnánk belõle<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Azon segíthetünk csak egy ragtapasz kell is No Problemo !
wesker24
Nah jah külsö kinézetre nem rossz csaj az biztos ! 😄

Lehet azért van KHF vazze mert ezek nem birtak magukkal és már egymással sexelnek ! xD

magról szedem már

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A kinézetével nekem sincs bajom,sõt!Csak ne beszéljen.<#vigyor3>

naná... bírom én is...bár nekem Dorka még mindig a legszimpibb mondhatok bármit, nekem õ jön be elsõnek.

wesker24
Nekem meg van már a crackelt változat azt használom most is ! D

Gabinak már elküldtem a linket hol tudja leszedni !
A Laci ott áll a csupaszseggû Teo mögött lankadt pélóval?Eh...

wesker24
Charlotte-ot simán alap nem rossz csaj ! 😄
ja,de shareware,most nézem.keresnem kell egy lengyelpiaci változatot belõle<#idiota>

vagy adj egy kódot!