153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Kerüljön csak párbajra a nézök nem felejtenek ugy kibasszák onnan mint macskát szarni ! :D
  • Ironman2
    Persze,egy kiszavazás! Csak ki ellen,az a kérdés? Aurelio,és Zsolt kinnt tudná hagyni,talán még Laci,és Dorka is!
  • PiszkosFred
    Akit egész életében a súlya miatt szekáltak, az megszokta, tudja kezelni, ezzel Vikit nem tudod kizökkenteni, maximum ő tudja majd felhozni, hogy "te kezdted a miss röfivel". Más kell ide, nem pszicho terror, az meg sem kottyan neki.
  • wesker24
    Marhára kiváncsi leszek kit küldenek be új lakóként remélem szénné aláz mindenkit föleg a tulok őskócát ! xD
  • Ironman2
    LOL!!! ez király!!!! (az rtl-t nem izgatja)
  • wesker24
    Az kérlek szépen Viki miután laposra vertem szívlapáttal ! xD
  • Terrorbicaj
    Tiwcsi azt írta éjjel a fészen / ő az aki VV Ati oldalára tette fel az éjszakait minden nap/ , hogy befejezte a VV6-ot Simon kizárása miatt így éjszakait se tesz fel többet.
  • Ironman2
    Mondjuk én se örülnék ha széttépik a személyes holmimat,de ez esetben Viki megérdemelte!!!
  • Orionk
    Szóval, akkor ti sem találtatok ?, mert most direkt kíváncsi lennék, hogy hogyan reagáltak bent Simonság távozására.
  • Orionk
    Ja, azt lehet, hogy nem jelenítik meg. :))
  • Ironman2
    Viki.DDD
  • Terrorbicaj
    Viki arca, amikor Bence kimondta, hogy Simonnak mennie kell.. Sokat elárul... tudja, hogy miatta van.....

• vvfan23
    kb hasonlót fogalmaztam meg mint a #141058 hsz-ben
  • Orionk
    Ki ez a Zombie csaj, fent a bannernál ? :)
  • Orionk
    Moderálás után elméletileg megjelenik.
  • PiszkosFred
    * Egy játékot ahol mindenki szép és jó? *
  • PiszkosFred
    Azért Kolosit sem értem. El kellene dönteni, hogy mit várnak a VV játéktól. Egy élőszereplős Sims játékot? Egy Szomszédok Reloadot? Vagy amolyan élőszerelős dunatévés halakat, ahol a szereplők két feladat között ülnek a kanapán és néznek ki a fejükből? Egy játékot mindenki szép és jó. Az RTL szavaztatta meg és kvázi rakatta ki Simont, most meg azt mondják, hogy ez így nem pálya? Akkor tetszettek volna nem megszavaztatni a közönséget, hanem egy hétre bezárni Simont a nyugiba, vagy mittomén, elvenni a cigijét. Ezek se tudják már, mit akarnak a reteknél.
  • Ironman2
    Alexa volt az első.Azért érdekes hogy párbaj még nem volt,de már ketten távoztak a villából.Az előző szériában is kettőnek menni kellett,de azok szavazással estek ki.Szóval ez olyan mintha benne lenne még a költségvetésben!
  • McCartman
    Nem éppen. Megnéztem tettek-e fel videót a mai összefoglalóról és akkor láttam.
  • vvfan23
    írtam oda egy hsz-t kiv vagyok h megjelenik e
  • Johnyboy
    Azért van abba valami báj hogy a nagy káoszprofesszor aki beköltözése után olyanokat mondott hogy majd ő jól kikészít mindenkit aki vele szórakozik, meg ne akarják hogy előjöjjön belőle a HULK az esik ki elsőnek mert egyszerűen nem bírja egy csaj pszichológia hadviselését maga ellen.
  • Orionk
    Oké látom, hogy már megelőztetek a hírrel.
    Egyfolytában a VV oldalt lesite ? :)
  • Orionk
    BREAKING !! :ÚJ LAKÓ ÉRKEZIK ESTE 100 %os INFÓ
  • IXEMGabeo
    nem is te lennél
  • Ironman2
    Na én mégis követem az eseményeket! Vasárnap bebaszok ha kimegy Krisztián.Utána meg majd Vikinél fogok nagyon berúgni
  • Ironman2
    Itt lehet kiosztani Vikit (csak finoman! D)

https://www.facebook.com/vv6viki
  • vvfan23
    viki így megszívta mert a népszerűsége esett, hát mégh egy egy emebr bement, csak ne ilyen józsi krisztián féle embert küldjenek be megint :D
  • IXEMGabeo
    létszám miatt tuti fiú lesz...

beküldenek sztem egy újabb Zsolt félét és ezzel el is intézték magukat
  • Ironman2
    Tüntessetek!

https://www.facebook.com/visszasimont

Mikor Alekosz felborította Lacit akkor nem zárták ki.
    Mikor Éva leköpte Jerzyt akkor nem zárták ki.

SIMON SEM ÉRDEMELTE MEG EZT MIVEL CSAK PROVOKÁLTÁK !

• SirAlo
    Csak valoszinuleg gyengebbet kuldenek be mint Simon, igy meg mindig megerte kizaratni
  • Ferrari23
    "Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" - indokolta a döntést Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.
  • IXEMGabeo
    jönnek a tartalékok ja:)))
  • Ironman2
    Beküldenek megint 12-t
  • Krisztiam #141041
    meg volt játszva, hogy egy másik embert be tudjanak küldeni.. Simont már nem akarta a retek
  • Ironman2
    Valószínü hogy az lesz! Vagy Sárlottnak!
  • Watchmen
    Tisztára olyan érzésem van mintha ezt direkt csinálták volna vagy lépték meg nem hiába volt 10 perces az a szavazás :d
  • Ironman2
    Simon nem ártott volna senkinek se,szerintem túldramatizálják az egészet,ott is meg itt is a topikban.Szórakozott emberek mindig is voltak,és lesznek.Az agya tökéletesen normális.
  • Krisztiam #141037
    na vajon ki lesz az?
  • Ironman2
    Hú de megijedtem a képen.ASASDD_S_S_SSADS
  • IXEMGabeo
    Kolosiék azt hiszik ezzel kompenzálnak majd...