153993
ValóVilág 12
-
#141074 Kerüljön csak párbajra a nézök nem felejtenek ugy kibasszák onnan mint macskát szarni ! :D -
Ironman2 #141073 Persze,egy kiszavazás! Csak ki ellen,az a kérdés? Aurelio,és Zsolt kinnt tudná hagyni,talán még Laci,és Dorka is! -
#141072 Akit egész életében a súlya miatt szekáltak, az megszokta, tudja kezelni, ezzel Vikit nem tudod kizökkenteni, maximum ő tudja majd felhozni, hogy "te kezdted a miss röfivel". Más kell ide, nem pszicho terror, az meg sem kottyan neki. -
#141071 Marhára kiváncsi leszek kit küldenek be új lakóként remélem szénné aláz mindenkit föleg a tulok őskócát ! xD -
Ironman2 #141070 LOL!!! ez király!!!! (az rtl-t nem izgatja) -
#141069 Az kérlek szépen Viki miután laposra vertem szívlapáttal ! xD -
Terrorbicaj #141068 Tiwcsi azt írta éjjel a fészen / ő az aki VV Ati oldalára tette fel az éjszakait minden nap/ , hogy befejezte a VV6-ot Simon kizárása miatt így éjszakait se tesz fel többet. -
Ironman2 #141067 Mondjuk én se örülnék ha széttépik a személyes holmimat,de ez esetben Viki megérdemelte!!! -
Orionk #141066 Szóval, akkor ti sem találtatok ?, mert most direkt kíváncsi lennék, hogy hogyan reagáltak bent Simonság távozására. -
Orionk #141065 Ja, azt lehet, hogy nem jelenítik meg. :)) -
Ironman2 #141064 Viki.DDD -
Terrorbicaj #141063 Viki arca, amikor Bence kimondta, hogy Simonnak mennie kell.. Sokat elárul... tudja, hogy miatta van.....
-
vvfan23 #141062 kb hasonlót fogalmaztam meg mint a #141058 hsz-ben -
Orionk #141061 Ki ez a Zombie csaj, fent a bannernál ? :) -
Orionk #141060 Moderálás után elméletileg megjelenik. -
#141059 * Egy játékot ahol mindenki szép és jó? * -
#141058 Azért Kolosit sem értem. El kellene dönteni, hogy mit várnak a VV játéktól. Egy élőszereplős Sims játékot? Egy Szomszédok Reloadot? Vagy amolyan élőszerelős dunatévés halakat, ahol a szereplők két feladat között ülnek a kanapán és néznek ki a fejükből? Egy játékot mindenki szép és jó. Az RTL szavaztatta meg és kvázi rakatta ki Simont, most meg azt mondják, hogy ez így nem pálya? Akkor tetszettek volna nem megszavaztatni a közönséget, hanem egy hétre bezárni Simont a nyugiba, vagy mittomén, elvenni a cigijét. Ezek se tudják már, mit akarnak a reteknél. -
Ironman2 #141057 Alexa volt az első.Azért érdekes hogy párbaj még nem volt,de már ketten távoztak a villából.Az előző szériában is kettőnek menni kellett,de azok szavazással estek ki.Szóval ez olyan mintha benne lenne még a költségvetésben! -
McCartman #141056 Nem éppen. Megnéztem tettek-e fel videót a mai összefoglalóról és akkor láttam. -
vvfan23 #141055 írtam oda egy hsz-t kiv vagyok h megjelenik e -
Johnyboy #141054 Azért van abba valami báj hogy a nagy káoszprofesszor aki beköltözése után olyanokat mondott hogy majd ő jól kikészít mindenkit aki vele szórakozik, meg ne akarják hogy előjöjjön belőle a HULK az esik ki elsőnek mert egyszerűen nem bírja egy csaj pszichológia hadviselését maga ellen. -
Orionk #141053 Oké látom, hogy már megelőztetek a hírrel.
Egyfolytában a VV oldalt lesite ? :) -
Orionk #141052 BREAKING !! :ÚJ LAKÓ ÉRKEZIK ESTE 100 %os INFÓ -
IXEMGabeo #141051 nem is te lennél -
Ironman2 #141050 Na én mégis követem az eseményeket! Vasárnap bebaszok ha kimegy Krisztián.Utána meg majd Vikinél fogok nagyon berúgni -
Ironman2 #141049 Itt lehet kiosztani Vikit (csak finoman! D)
https://www.facebook.com/vv6viki -
vvfan23 #141048 viki így megszívta mert a népszerűsége esett, hát mégh egy egy emebr bement, csak ne ilyen józsi krisztián féle embert küldjenek be megint :D -
IXEMGabeo #141047 létszám miatt tuti fiú lesz...
beküldenek sztem egy újabb Zsolt félét és ezzel el is intézték magukat -
Ironman2 #141046 Tüntessetek!
https://www.facebook.com/visszasimont
Mikor Alekosz felborította Lacit akkor nem zárták ki.
Mikor Éva leköpte Jerzyt akkor nem zárták ki.
SIMON SEM ÉRDEMELTE MEG EZT MIVEL CSAK PROVOKÁLTÁK !
-
#141045 Csak valoszinuleg gyengebbet kuldenek be mint Simon, igy meg mindig megerte kizaratni -
Ferrari23 #141044 "Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, hogy ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket. Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" - indokolta a döntést Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. -
IXEMGabeo #141043 jönnek a tartalékok ja:))) -
Ironman2 #141042 Beküldenek megint 12-t -
#141041 meg volt játszva, hogy egy másik embert be tudjanak küldeni.. Simont már nem akarta a retek -
Ironman2 #141040 Valószínü hogy az lesz! Vagy Sárlottnak! -
Watchmen #141039 Tisztára olyan érzésem van mintha ezt direkt csinálták volna vagy lépték meg nem hiába volt 10 perces az a szavazás :d -
Ironman2 #141038 Simon nem ártott volna senkinek se,szerintem túldramatizálják az egészet,ott is meg itt is a topikban.Szórakozott emberek mindig is voltak,és lesznek.Az agya tökéletesen normális. -
#141037 na vajon ki lesz az? -
Ironman2 #141036 Hú de megijedtem a képen.ASASDD_S_S_SSADS
-
IXEMGabeo #141035 Kolosiék azt hiszik ezzel kompenzálnak majd...