ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm a jelek szerint Dorka kaphatja a legtöbb kiválasztó jelet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Miaza khf?

steam, origin: ACE_hun

viki bulit vitt a villába😄 most nézem a tegnapi összefoglalót XD

És menstruál.Látom nagyon figyelsz.Ha egy csaj pöccre nedvesedik,akkor nem igazán lehet olyan ordas kurva..de ezt már kifejtettem.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

SirAlo
remelem wesker veszi😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jogos, nekem pl azért tetszik itt is Dorka, mert kb a egyetlen csaj aki smink nélkül is jól néz ki...há lesd már meg Charlotte-t is vagy a Teot vagy most kell a francnak a Viki, de õ is tiszta ragya smink nélkül... Dorka meg stimmel nélküle is...alapból utálom az olyan csajt aki fél fizetést a pofájára keni 😊

Amúgy hány olyan szakma van ami indokolatlan pénz mozog benne...de egyetértek persze...csak mi basztuk el látjátok..nem születtünk jó buxának 😊

hát lehet hallod... komolyan már az elsõ tesco kiejtésnél azt hittem khf és semmi 😊 márkák címek stb és akkor sincs...

nah most tessék...Charlotte-nál piros napok vannak, nem lehet ujjazni stb...és nincs khf...gyerekek ha ez így marad derítsük ki ki volt ma ügyeletben és küldjünk vmi pezsgõt be utólag 😊

Arról nem is beszélve hogy csak sminkkel szépek... millió más nõt látok az utcán kevesebb sminkkel, akik sokkal szebbek...

😄 elég mély beszélgetés

Simon meséli a részleteket Charlotte miképp nedvesedik xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát persze, csajozik!

én nem is fikáztam Palvint, csak akkor sem választanám példaképnek...

alapjáraton a modell szakmát nem tudom elismerni indokolatlan összegek vannak benne...ezeknek az embereknek elég a szép pofijuk mutogatni

Bakker most esett le..Simonunk meg van borotválkozva?Ha levágta a körmét,és kimosta a haját is,oda a "varázsa".<#idiota>

azta kurva:d na végre Józsi és Simon beszélgetések fel is vettem az egészet😊))

elment a hangja a mesternek😄

Megint a pénteki banda van biztos.😊

AMúgy üdv nektek, régóta olvasom a fórumot csak most regeltem 😄
Ez a Józsi gyerek tényleg úgy gondolja hogy a Simon hülye?

Sliders átmentünk egy másik párhuzamos világba ahol nincs khf 😄
Amúgy reagálva..Ixem...Palvin Barbi azért nem lett akárki...ha megnézed milyen úgymond modellek vannak nálunk akik akkora sztárnak hiszik magukat...lásd Zimány Linda és plázacica társai...azért a Palvin évek óta az összes nagy külföldi márka arca végig... fõleg magyarként ezt elérni, amikor kint azt sem tudják hol van Magyarország a térképen...én azért ezt elismerem neki...

A harcsa ráharapott egy horogra 😄
Estét urak, én is jelen csak még nem térek magamhoz, hogy amióta ideültem 22:45 óta folyamat adás van... lassan meg kell néznem nem-e rossz dimenzióban élek 😊 és ilyenek voltak végig, hogy tescos f&f márka meg dc, hogy most milyen márkáktól kapják a ruhákat kiegeket stb..és erre sem lett khf... komolyan rossz világba kerültem 😄

desigo
mert a többi nem?
összes kisfilmben nagy pofa/arc/duma volt
bent meg takargatják magukat meg sírdogálnak
ccc
Ja mondjuk a harcsás csávó idegesítõ hogy mekkora pofája volt most meg kis semmilyen.

"Lecsekkoltuk egymást mindenki elégedett mindennel" 😄 by Simon
EZ a vv eddig lutri.Simonon kívül nem érdemes nézni másért a mûsort. Én hoznék egy olyan szabályt h aki hazudik a beválasztóban azt késõbb kizárják ha kiderül róla h kamuzott.Ez a viki nem volt szimpatikus de azt hozza amit mutatott a kisfilmjében és megmondja mindenki intelligensen a véleményét idáig pozitív meglepetés számomra
Ehh..ebbõl khf lesz mindjárt..

SirAlo
na kibongesztem ezt az elougro ablakot amit kidob a vv oldalan es nem a valovilag.hu-rol szarmazik hanem egy amerikai Ip cimrol fut a cucc: http://23.92.60.124/online.php

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

na jó..de és ha nappal is?..meg õ dönti melyik kamerát tényleg?
Hogy mondják hogy az IZA milyen beképzelt dolgokat mond bent, de ebbõl még sosem láttunk semmit az összefoglalókban. 😊 Azért ezt eddig is sejtettem hogy az összefoglalókkal befolyásolják az embereket, bár most hogy nincs SMS nem tudom hogy mi értelme...

Szép kis kibeszélõ show 😄
Zsolt szerint Iza a leggyengébb...nem áll messze tõle, de nem

de most rendesen kibeszélik azért😄

desigo
Aki befizette az is pont az nézi mint mi.
Az sms reklám pont úgy ugrik fel mint a befizetés elõtt.
Bence sosem említett semmilyen nonstop nézési lehetõséget.
õt ne bántsd a druszád <#idiota>

na a Jóskagyerek fényezi picit magát😄DD, de tök normálisan boncolgatja Zsoltot, aki állítása szerint nem akar szerelmes lenni

kamu vigyázz vele.
be ne dõlj amíg nem hivatalos. senki nem tud semmit.
hallod baz*meg ezek nem bírnak elmondani egy mondatot káromkodás nélkül g*ci

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

hallod baz*meg ezek nem bírnak elmondani egy mondatot káromkodás nélkül g*ci

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Ja,egy fasznyálazó..de Józsi is nagyon kaméleon.

gyerekek EZMI???

feljött egy kisablak,hogy 14 napos sms regisztárcióért cserébe 8 kamerát!!nézhetsz éjjel nappal!!??

etetés vagy megjött az eszük és eljutott a tavaly ötletünk az agyukig,hogy jó minõségû anyagért fizetünk is értelmes összeget???
hoppá Teó is elismerte h Viki ismeri a gyengepontját, de totálisan😄DD

Ez a Zsolt mekkora rohadék... (Dorka sztori amirõl beszél...)
desigo
asszem Segal mindent visz xDDD
és Palvin Barbara a példaképe...

csak szeretne olyan lenni, mint õ mellesleg elég gáz, hogy ilyen példaképek vannak manapság, mint az a kis tinilány...

JaSoN HuNTeR
Iza hogy meséli a füves élményeit x)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hmm Józsiék azt beszélik, hogy Simon és Charlotte minden idõt együtt töltenek...ez elég komoly

közben Alexa sz betûjét tesztelték😄

gratulálok a modell kisasszonynak, h beszívogat😄DD és még Simon a narkós mi?

Levette Teo a haját?<#wilting>

Na fáradtak korán lefekszenek 😄
Nem akarnak bent maradni és mûsort gyártani 😄
Dorka is ott van.Szegény Simont megitta a sós kávét..😊

Aki böngészõben akarja nézni az online-t:

http://217.173.42.150/live_stream_2011_new.swf?reporting=false&stream=rtl_vv6_1_gfzh

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hiába, ha a szavazáson rohadt jól áll így az 1. kiesõ semmiképpen nem a digo lesz, hanem az egyik lány

Alexa szénája a leggyengébb Teó most erõsödött egy picit ezzel a bulis lezbosz jelenetével Alexával