ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Három cigány elmegy a Nílushoz kempingezni. Éjszaka az egyiket a nyakáig bekapja egy krokodil. Reggel felébrednek:
-Odanézz,a Gadzsinak milyen jó Lacosta hálózsákja van.
Egyébként mi történt hogy Teo hagyta hogy kinyalja a pók?
V has come to!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Meghekkelték a VV oldalát!
"Az RTL Klub programigazgatója a Való világ sajtótájékoztatóján kérdésünkre azt válaszolta, hogy fizetõs stream elképzelhetõ "késõbb", sõt az is, hogy a VV applikáción keresztül lehet majd bekukkolni a villába,.."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
😄
Ugyhogy fene tudja 11-bol lesz-e meg tobb vagy nem...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mert hiába adnád oda Alexának a külsõ infókat, ha nem tudja felhasználni 😄
Erre mondtam, hogy helyzeti elõny.
De egy szakavatott ember kezében az "információ" halálos fegyver.
Nem véletlen Vikit hagyták a végére. Õ volt az egyik legalkalmasabb, hogy élni tudjon jól az infóval. Laci is tud kintrõl dolgokat de Õ fél, a csapattól és Simontól is. Kilóg a kora és az eltérõ generációs különbségek miatt is.
Ja de amugy ha tele lenne adattal a pendrive az ugy mar mas...az mar durva "cheat" lenne. 😄DD
Amugy ebbol lehetne 1-2 tok jo filmet csinalni.
Idoutazas 1-2 modern eszkozzel es megprobalni megnyerni / megforditani a haborut. 😊
Reszemrol is vege az offnak.
Mehet tovabb a nappali KHF. 😄
Nem biztos, hogy VV s társainkat túlságosan érdekelné a téma 😄
Egyébként a Commander Europe at War játékkal 1949re elfoglaltam Washingtont is a németekkel. És fordítva 42 végén Berlint 43ban Rómát 😄
Sok éven át tanulmányoztam a 2. VH eseményeit (imádom a törit, már bánom hogy nem mentem egyetemre pedig a felvételi pontszám alapján mehettem volna, de akkor tandíj + egyéb költségek miatt nem)
Szó mi szó egyetlen ember miatt bukták el a háborút a tengelyhatalmak.
Akit nem nevezünk nevén bácsi... Halvány lila gõze nem volt a hadistratégiához. Ellenoldalon meg ha 38ban a szövetségesek oldalán tudna beavatkozni valaki akkor viszont megtéve azokat a bizonyos ellenlépéseket már lehet 41-42 re rövidre zárnák a háborút vagy elõbb legalábbis európai részen.
Az 1Gb s pendrive viszont csak a szöveges infókra tartozik pl a laptop azért kellene, hogy a videókat látva (ami azért helyigényes)másképp csinálják amit... 😄
Egyébként hihetetlenül közel jártak a németek többször is ahhoz, hogy európát uralják ha sikerül az USA is elesett volna legkésõbb 1950ig...
Na akkor milyen valóság show-k lennének?
Tenyleg kivancsi lettel volna a valaszra. 😊
Amúgy ha ez ilyen lagymatag marad (NO Beszavazó, napi 1 óra Bence és 10-120 perc online, NO Belevaló, stb.), akkor nagy bukta lesz a VV6...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De ez rohadtul nem az 😄
Ilyen az, amikor egy egyetemistával csináltatják meg az oldalt két sörért. Mert arra gondolni se merek, hogy egy komoly cég elkövet ekkora szarvashibát, hogy ilyen sebezhetõ oldalt készít."
Hát ez az. Az egész RTL portfólió ezer sebbõl vérzik.
A közvetítésük láttuk milyen, a felszereltségük úgyszintén, a weblapjuk is gázos. Csak így tovább 2014ben 😄
comment.com - Meghekkelték a Való világ oldalát? - sixx
Tehat szinte biztos lesz fizetos stream...
Ilyet nem lehet így elõhozni a semmibõl bejelentés nélkül.
És ha gondolkoznátok egy picit.
Ha állandóan KHF van szerintetek egy non stop mûsorból még ha fizetõs is mennyiszer kellene kivenni bizonyos beszélgetéseket?
Arról nem beszélve, hogy úgyis kikerülne a netre szóval esélytelen.
A jelenlegi formájában megvalósíthatatlan.
Egy hackker tuti berágott az online miatt azt gondolta megfingatja az RTL-t de eddig nincs reakció...
1. nem ugyanaz a célközönség
2. melóból is lehetne nézni 😄
3. az RTLII NEM!!!! országos adó, a fél ország NEM!!! tudja nézni az összefoglalót
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ez a végén ez a Laci különvonulós, pityergõs vmi érdekes volt...mondjuk szegény Laci vérét a kis idióta Viki nagyon szívja...pedig sztem egy rendes csávó...
nah mindegy mára én köszönök, köszi hogy maradtál dumálni utolsó védvonalként... holnap folyt...reméljük lesz megint jóféle stream..ez a mai azért elég korrekt volt..jó8 neked halihó!!!
jéééé adás.... baxam meg 😊 mentem volna aludni...fkin 😊