ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinyalta komolyan? 😊

roolandsan
Talán az elsõ vagy második napon sütötte el részegen,valami ilyesmi volt:
Három cigány elmegy a Nílushoz kempingezni. Éjszaka az egyiket a nyakáig bekapja egy krokodil. Reggel felébrednek:
-Odanézz,a Gadzsinak milyen jó Lacosta hálózsákja van.

Egyébként mi történt hogy Teo hagyta hogy kinyalja a pók?

V has come to!

éspedig?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

roolandsan
Iza Lacoste-os viccén még mindig röhögök <#nyes>

V has come to!

Lehet Teonak van felcsatolható brokija is 😄 Hamár két kapura játszik... 😄
Fizessetek akkor JNK-ért,meg KHF-ért!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fasza!
Meghekkelték a VV oldalát!

"Az RTL Klub programigazgatója a Való világ sajtótájékoztatóján kérdésünkre azt válaszolta, hogy fizetõs stream elképzelhetõ "késõbb", sõt az is, hogy a VV applikáción keresztül lehet majd bekukkolni a villába,.."

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

http://www.valovilag.hu/video/235195 Érdekes testhelyzet 😊 Konkrétan úgy néz ki mintha leszopná Teót 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

A VV4 és a VV5 szériában is 16-16 emberke volt,mondjuk tény ,hogy kettõ kiment kettõ jött helyettük de akkor is minimum 14 emberke kell.Beszavazók se voltak szal ez is rövidíti a bent töltött idõt,szal ahhoz ,hogy ne ez legyen a legrövidebb VV széria kell még valami csavar mert ez így nagyon karcsú.Szerintem.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

A VV alkalmazásban egy ikon még üres.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szerintem egy valaki kijön és beküldenek egy házaspárt, mint anno Gináékat.
😄
Smithwarden
Amugy 2 napja az osszefoglaloban Bence azt mondta, hogy Viki-vel megtelt a villaban a "kiado helyek szama, MA mar nem lesz ujabb bekoltozo, de hogy ez meddig lesz igy azt nem arulhatom el, maradjon titok..."
Ugyhogy fene tudja 11-bol lesz-e meg tobb vagy nem...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ezt pont Viki kapcsán hoztam fel.
Mert hiába adnád oda Alexának a külsõ infókat, ha nem tudja felhasználni 😄
Erre mondtam, hogy helyzeti elõny.
De egy szakavatott ember kezében az "információ" halálos fegyver.
Nem véletlen Vikit hagyták a végére. Õ volt az egyik legalkalmasabb, hogy élni tudjon jól az infóval. Laci is tud kintrõl dolgokat de Õ fél, a csapattól és Simontól is. Kilóg a kora és az eltérõ generációs különbségek miatt is.
Smithwarden
Nem koszi, ez eleg kimerito valasz volt reszemre. 😊
Ja de amugy ha tele lenne adattal a pendrive az ugy mar mas...az mar durva "cheat" lenne. 😄DD
Amugy ebbol lehetne 1-2 tok jo filmet csinalni.
Idoutazas 1-2 modern eszkozzel es megprobalni megnyerni / megforditani a haborut. 😊

Reszemrol is vege az offnak.
Mehet tovabb a nappali KHF. 😄

Ha bõvebben érdekel a dolog írj privátban.
Nem biztos, hogy VV s társainkat túlságosan érdekelné a téma 😄
Egyébként a Commander Europe at War játékkal 1949re elfoglaltam Washingtont is a németekkel. És fordítva 42 végén Berlint 43ban Rómát 😄
Úgy értem, hogy a pendrive tartalmazná azokat az információkat amik alapján pro és kontra meg lehetne változtatni a történelmet.
Sok éven át tanulmányoztam a 2. VH eseményeit (imádom a törit, már bánom hogy nem mentem egyetemre pedig a felvételi pontszám alapján mehettem volna, de akkor tandíj + egyéb költségek miatt nem)
Szó mi szó egyetlen ember miatt bukták el a háborút a tengelyhatalmak.
Akit nem nevezünk nevén bácsi... Halvány lila gõze nem volt a hadistratégiához. Ellenoldalon meg ha 38ban a szövetségesek oldalán tudna beavatkozni valaki akkor viszont megtéve azokat a bizonyos ellenlépéseket már lehet 41-42 re rövidre zárnák a háborút vagy elõbb legalábbis európai részen.

Az 1Gb s pendrive viszont csak a szöveges infókra tartozik pl a laptop azért kellene, hogy a videókat látva (ami azért helyigényes)másképp csinálják amit... 😄
Egyébként hihetetlenül közel jártak a németek többször is ahhoz, hogy európát uralják ha sikerül az USA is elesett volna legkésõbb 1950ig...
Na akkor milyen valóság show-k lennének?
Smithwarden
Offtopic tudom, de nem olvastad a kerdest amit irtam neked multkor? :p
Tenyleg kivancsi lettel volna a valaszra. 😊

gduck
Persze hogy kamu, de végre hátha leesik nekik, hogy ez így nagyon szar.
Amúgy ha ez ilyen lagymatag marad (NO Beszavazó, napi 1 óra Bence és 10-120 perc online, NO Belevaló, stb.), akkor nagy bukta lesz a VV6...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Majd egyszer valamikor talán.

De ez rohadtul nem az 😄
"EasyFriend 2014.01.20. 08:30:44
Ilyen az, amikor egy egyetemistával csináltatják meg az oldalt két sörért. Mert arra gondolni se merek, hogy egy komoly cég elkövet ekkora szarvashibát, hogy ilyen sebezhetõ oldalt készít."

Hát ez az. Az egész RTL portfólió ezer sebbõl vérzik.
A közvetítésük láttuk milyen, a felszereltségük úgyszintén, a weblapjuk is gázos. Csak így tovább 2014ben 😄
Smithwarden
"Az RTL Klub programigazgatója a Való világ sajtótájékoztatóján kérdésünkre azt válaszolta, hogy fizetõs stream elképzelhetõ "késõbb", sõt az is, hogy a VV applikáción keresztül lehet majd bekukkolni a villába..."
comment.com - Meghekkelték a Való világ oldalát? - sixx
Tehat szinte biztos lesz fizetos stream...

Tuti kamu.
Ilyet nem lehet így elõhozni a semmibõl bejelentés nélkül.
És ha gondolkoznátok egy picit.
Ha állandóan KHF van szerintetek egy non stop mûsorból még ha fizetõs is mennyiszer kellene kivenni bizonyos beszélgetéseket?
Arról nem beszélve, hogy úgyis kikerülne a netre szóval esélytelen.
A jelenlegi formájában megvalósíthatatlan.
Egy hackker tuti berágott az online miatt azt gondolta megfingatja az RTL-t de eddig nincs reakció...
de ez valami kamu cucc nem? Mert a valovilag.hu-n errõl semmit nem találtam.

gduck
Ez marhaság!

1. nem ugyanaz a célközönség
2. melóból is lehetne nézni 😄
3. az RTLII NEM!!!! országos adó, a fél ország NEM!!! tudja nézni az összefoglalót

gduck
Végre valaki lépett valamit! Hátha megjön az RTL esze online kapcsán. Bár amint látom nagyon TESCO gazdaságosra tervezték ezt a mûsort 😉

gduck
Laci állandóan apáskodik, az 10 perc alatt kiderül, nem kell hozzá 1 nap 😄 Aurelio meg minden nap sír 😄 Hol van itt a stikli? Sehol 😉

wesker24
Szép jó reggelt ahogy látom nem sok mindenrõl maradtam le !
Jóéjt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

vki megszánt hogy húzzak aludni a retekbe 😊

ez a végén ez a Laci különvonulós, pityergõs vmi érdekes volt...mondjuk szegény Laci vérét a kis idióta Viki nagyon szívja...pedig sztem egy rendes csávó...

nah mindegy mára én köszönök, köszi hogy maradtál dumálni utolsó védvonalként... holnap folyt...reméljük lesz megint jóféle stream..ez a mai azért elég korrekt volt..jó8 neked halihó!!!

Kész,vége.😊

bakker kimentem inniért és elment az adás..cool mit tettél? 😊 😊

ahaaa figyeled...lámpakapcsoló onnan manual mikor kap engedélyt... mondjuk ez is kemény... távvezérlésû kapcsoló... ennyire nem értek az elektrohoz de durva cucc 😊

úristen én ha ma feltudok kellni és produkálni tudok edzésen kérek vmi díjat 😊 ... lesz 3/4 5 mire én ágyba kerülök ma és 10kor kelek 😊

akartam mondani olyan mint akinek könnyes a szeme...de ez sír bakker 😊

hát ez itt kint mit csinál??? 😊

Ottmaradt.😊

ott a dooorkám...alszik már??!!! egyem a civéééét 😊

nem tudom...az teo nem aurelio mellett? most feküdt oda mellé..az teo...most látom..maradt... a cirkusz után maradt...csoda

jah nem..hülye kameraállás...józsi helyén vannak simonék... aurelioék maradtak

Nem tudom..Alexa és Teo nem feküdt össze?

ahaa alexa maradt...jéé nah józsi csaj mellett...nem azt mondta nem alhat a barátnõje miatt csaj mellett? jah tényleg vikivel ezen veszekedtek hogy õt is azért nem engedtem maga mellé...most meg simonék miatt kötélnek állt

micsoda ágy átrendezõdések a simon-charlotte páros miatt...most zsolt a földön azt látom...józsi a charlotte helyén...simon-charlotte teo-au helyén... ki van pl iza mellett??

Van bizony.😊Most a felállásokat nézem,de Simonékon ragadtak.

amúgy képrõl meg ruhában mennyire vékony csajnak néz ki Charlotte is...azért nézd meg mikor mutattja...van ott olyan husi combi... 😊

de látod lesd meg amit írtam stream elején..hoztak be ágyat..hát csak 3 dupla ágy volt józsié meg simoné sima volt..most meg mind dupla

nem köszi...számomra lenne kicsit degradáló ha egy ilyen csajt edzenék pl... van nõi ismerõs aki megkért kicsit rázzam bugyiba... de õ alapból jobban néz ki 😊

jéééé adás.... baxam meg 😊 mentem volna aludni...fkin 😊

Megint van adás.😊

Majd Vikivel nyomhatjátok.😊

Én már aludtam napközben,majd tartom a frontot.😊