ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont, ha képes lenne irányítani Charlotte-t, amit kétlek elsõre és ezzel együtt meg tudná az egyéniségét tartani és tök laza lenne akkor két legyet ütne egy csapásra...sok múlik majd a csajszin is mennyire hagyja, hogy megmaradjon a régi énje. POnt ezen agyaltam, hogy Charlotte is, ha átfutott az agyán esetlegesen mennyi mindent ki tudna ebbõl az egészbõl hozni akkor hogyha az érdekeket nézzük akkor neki is jobb lenne, ha Simon ugyanaz maradna, aki bejött és lazán fogná fel az egészet. Nem tenne neki se jót, ha papuccsá és pincsikutyává tenné a csávót. Persze mivel nõbõl van nem nézek ki belõle ilyen logikus gondolatmeneteket mivel a vérében van az, hogy kiharcolja magának azt, amit szeretne
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mondjuk ez visszavezethetõ arra h régebben az ideális családmodell az volt h apa dolgozik anyuka otthon a kölkökkel, manapság meg mindkét szülõ dolgozik kevés figyelem jut a gyerekekre, sajnos
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gyökér gyerek meg mesélte éjjel, hogy itt lógott egy egy buli után a Határ úton éjjel...
Mai napig így van.
Én magamat ismerve hánynék Laci nyalizós és simulós stílusától nagyívben kerülném kor ide vagy oda...
Charlotte azért is gyanús, mert elsõ pillanattól 1. naptól kezdve látszódott, hogy valakire utazik...Zsolt volt az elsõ jelölt, õ visszautasította, Laci volt a második jelöltje ott is szerintem nem volt meg az összhang, Gyúrós Jóska se jött be neki, Aurelio se így maradt az õrült, különc Simon...
Egyébként 11-en vannak elférne simán még 3 ember abból 2 fiú 1 lány és máris szélesebb lenne a paletta...
a poén az, hogy Simon és Charlotte a maguk 26 évével is aggastyánok😄DD
Na akkor lehet Charlotte kisképe immár a Black Widow lesz xD
kemény dolog ez vigyázni kell a fekete özvegyekkel...tartok komolyan tartok attól én is, hogy kígyót melenget keblén...már a csaj nézése is olyan kb. hiába csillog így úgy a szeme...
Tudom, hogy neked nem pedig az 😄
VVattila facebook oldalán vannak kitéve egy Tiwcsi nevû srác videói.
Visszaolvastam, de biztosan nem eleget.
Azt a címet kerestem, ahonnan le lehet tölteni az esti Live közvetítéseket.
Tudnátok segíteni, hogy mi a cím ? köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ilyen a habitusa az embernek...ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy nem tetszik neki ez a banda odabent és tuti, hogy csak felszínesen bír azonosulni velük...
Lacit erõsebbnek véltem, de kezd egy kicsit Lázárosodni😊 márcsak a Hit és becsület hiányzik a szótárából...féltem tõle, hogy õ lesz a többiek papapótlója (ez be is jött ismerve a bentieket) és valaki nagyon jól megfogalmazta, hogy mivel fél a bandától ezért kénytelen simulósra vennie a figurát. A poén az, hogy nem jó irányba halad, mert sokkal népszerûbb lenne, ha felvállalná a konfliktusokat és még keményebben szólna oda a sok kispöcsnek míg õ ezzel erõsödne, mert meg tudná mutatni milyen kemény. Javára válhatna az életkora, tapasztalata, de nem jól használja ki valahogy...Ezzel pedig, hogy Viki lerántotta róla a leplet a többiek is szép lassan távolodni fognak tõle.
Nem gondolom azt ezek után, hogy Dorka kapja a legtöbb jelet...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Azt mire sikerrel járt felébredt a lezboszi boszorkány?
És ezért nem akart másnap együtt aludni vele? (gyanítom ez nem a ma éjszakai történés bár a fene tudja 😄)
De Aura bármit csinálhatott megujjazta vagy esetleg kinyalta vagy esetleg csak masztizta XD
-ugye itt ez a Teo-Aurelio orál,masztis dolog,kíváncsi vagyok hogy sikerült ide eljutniuk
-Laci vajon még jobban rákapcsol majd Teora?Esetleg felhúzza az agyát a fenti dolgokon és valami jó kis harc kezdõdik?
-a többiek mit szólnak a friss Simon-Charlotte kapcsolathoz
V has come to!
Persze lehet hogy mást keresett Aurelio feje Teo lábai között(bár Teo szépen szuszog <#hehe>#hehe>)
V has come to!
És Teo feje olyan ellazult volt 😄
Nem tudom amikor abbamaradt a közvetítés még pont, hogy menekült Teo Aurélió elöl.
Biztos bizsergett a bizsu és gondolta Casanovának legyen egy jó estéje 😄