ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan. De a gének se olyanok, mint anno!
igen nem szabad, hogy elpapucsosodjon...akkor rögtön veszítene az "értékébõl", de még állítom neked így is 1. lenne csak visszaesne a százaléka...

Viszont, ha képes lenne irányítani Charlotte-t, amit kétlek elsõre és ezzel együtt meg tudná az egyéniségét tartani és tök laza lenne akkor két legyet ütne egy csapásra...sok múlik majd a csajszin is mennyire hagyja, hogy megmaradjon a régi énje. POnt ezen agyaltam, hogy Charlotte is, ha átfutott az agyán esetlegesen mennyi mindent ki tudna ebbõl az egészbõl hozni akkor hogyha az érdekeket nézzük akkor neki is jobb lenne, ha Simon ugyanaz maradna, aki bejött és lazán fogná fel az egészet. Nem tenne neki se jót, ha papuccsá és pincsikutyává tenné a csávót. Persze mivel nõbõl van nem nézek ki belõle ilyen logikus gondolatmeneteket mivel a vérében van az, hogy kiharcolja magának azt, amit szeretne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én is 25 alatt vagoyk, de tisztába vok h milyen nyomingerek a mostani fiatalok, nem is nagyon találom köztük a helyem.
mondjuk ez visszavezethetõ arra h régebben az ideális családmodell az volt h apa dolgozik anyuka otthon a kölkökkel, manapság meg mindkét szülõ dolgozik kevés figyelem jut a gyerekekre, sajnos
Hát az onlineban azt mondta Simon ,hogy visszatér mától a régi kerékvágásban mert õt pont az egyénisége védte meg és védi meg, de ha Sári mellett marad beles simul a többi semmit mondó karakterbe.Reméljük így lesz.Azért én még elõtte csak gerincre vágnám a Sárit , de csak ,hogy szokja 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

nem az anyag rossz, hanem a nevelés és a családi helyzetek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zsoltifiú durván 30 felettinek tûnik...nem is értem mibõl fejlõdött ez ki😄DD vagy a sok szteroid biztos megöregbítette xD ki tudja...

Gyökér gyerek meg mesélte éjjel, hogy itt lógott egy egy buli után a Határ úton éjjel...

Rajtad átmennének 500-an te is egy 10-sel többnek néznél ki 😄

Nem megbántva a 25 év alatti embereket és ahogy mondani szokás a jelenlévõk kivételnek számítanak, de úgy fest elfogyott az anyag a szülõkbõl amikor készítették a fiatalok többségét 😄 Valami félresikerült azokon a bizonyos éjszakákon... 😄
Persze emberfüggõ...én is jobban kijöttem az idõsebb korú emberekkel jobban el lehetett az életrõl beszélgetni velük, mint a korosztályommal...

Mai napig így van.

Én magamat ismerve hánynék Laci nyalizós és simulós stílusától nagyívben kerülném kor ide vagy oda...

egy az egybe ugyanazt csinálja, mint VV Anikó hajdanán...csak Anikó nem volt ekkora pasifaló a villában õ bújt lányhoz is, ha kellett, aztán mindenki kiesett mellõle😄

Charlotte azért is gyanús, mert elsõ pillanattól 1. naptól kezdve látszódott, hogy valakire utazik...Zsolt volt az elsõ jelölt, õ visszautasította, Laci volt a második jelöltje ott is szerintem nem volt meg az összhang, Gyúrós Jóska se jött be neki, Aurelio se így maradt az õrült, különc Simon...

Egyébként 11-en vannak elférne simán még 3 ember abból 2 fiú 1 lány és máris szélesebb lenne a paletta...

najah, mondjuk sárlott 30 fölöttinek néz ki a leharcolt fejével, én zsolton is meglepõdtem h 22 csak, legalább 30-nak néztem xD
hát igen minimum 3-4 30 feletti mindegyikben volt...most ez a szám 1...

a poén az, hogy Simon és Charlotte a maguk 26 évével is aggastyánok😄DD

wesker24
Na akkor meg is van az újabb fekete Özvegyünk Charlotte személyében ! 😄

Na akkor lehet Charlotte kisképe immár a Black Widow lesz xD
mondjuk ez embertípus kérdése, mert sok olyan 30-as 40-es embert ismerek akivel kilehet jönni, sõt, én talán jobban is kijövök velük mivel a mai fiatalság eléggé gyérül sikerült 😄
annyi...nem szabad ilyen lehetõséget kihagyni...aztán majd odakint kiderül, hogy mi lesz, de nekem nagy a gyanúm, hogy Charlotte a népszerûséget akarja meglovagolni és telibe fogja szarni Simont odakint...itt viszont állítom, hogy a cél érdekében képes lenne sztem végig mellette maradni, közben elvárja majd, hogy mellette legyen...

kemény dolog ez vigyázni kell a fekete özvegyekkel...tartok komolyan tartok attól én is, hogy kígyót melenget keblén...már a csaj nézése is olyan kb. hiába csillog így úgy a szeme...

Jó .hogy nem találja a helyét a 20 évesek között 40 évesen. Fordított esettben egy 20 éves se találná tíz 40 éves között.Mondjuk tény ,hogy túl fiatal gárdát szedtek össze.

várható volt h szegényke összeesik, aki nem találja a helyét az elõbb utóbb nem bírja idegileg, sok 20 éves között õ látszik h csak kioktani tud, és erre senki sem vevõ.amúgy nem értem ezt a szereplõválogatást, 20 éves fiatalokat válogatnak be holott 30 évesek között kicsit minõségibb mûsor lenne, mert már van egy kis élettapasztalatuk
Papa mit agyalasz ezen mikor tiszta fos ez az évad? 😄

Tudom, hogy neked nem pedig az 😄
wesker24
Nekem is megvannak a ma éjjel felvett videok ép konvertálom öket és amint tudom majd feltöltöm öket sajnos csak 60 KB/seces feltöltésem van igy eltart egy ideig mig felrakja öket !
Címet nem tudunk.

VVattila facebook oldalán vannak kitéve egy Tiwcsi nevû srác videói.
Sziasztok !

Visszaolvastam, de biztosan nem eleget.
Azt a címet kerestem, ahonnan le lehet tölteni az esti Live közvetítéseket.

Tudnátok segíteni, hogy mi a cím ? köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Szerintem azért Simon simán átlát Sárin.Ha meg lehetõsége lesz gerincre vágni hát tegye, hülye lenne kihagyni.

Tuti kamuzik. Látszik rajta. Ahogy Sárlett O' Para is 😄
én megértem, hogy kikészült már nem egészen 4-5 napja mióta bent van...nem lehet könnyû elviselni ennyi bunkó, felszínes embert odabent...

hát igen...

ilyen a habitusa az embernek...ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy nem tetszik neki ez a banda odabent és tuti, hogy csak felszínesen bír azonosulni velük...

Hát ja vehetné keményebbre a figurát.Mondjuk kezdhetné azzal ,hogy :Bezzeg az én idõmben ! 😄

Nem azért de a simlis vállalkozók többsége se vállal fel konfliktust, inkább hátba szúrom odasimulok taktikát követi.
az aztán mûsor lenne😊 rádöbben majd itt a sok barom, hogy nem könnyû dió ez😊

Lacit erõsebbnek véltem, de kezd egy kicsit Lázárosodni😊 márcsak a Hit és becsület hiányzik a szótárából...féltem tõle, hogy õ lesz a többiek papapótlója (ez be is jött ismerve a bentieket) és valaki nagyon jól megfogalmazta, hogy mivel fél a bandától ezért kénytelen simulósra vennie a figurát. A poén az, hogy nem jó irányba halad, mert sokkal népszerûbb lenne, ha felvállalná a konfliktusokat és még keményebben szólna oda a sok kispöcsnek míg õ ezzel erõsödne, mert meg tudná mutatni milyen kemény. Javára válhatna az életkora, tapasztalata, de nem jól használja ki valahogy...Ezzel pedig, hogy Viki lerántotta róla a leplet a többiek is szép lassan távolodni fognak tõle.

Nem gondolom azt ezek után, hogy Dorka kapja a legtöbb jelet...

nem mondod, hogy sírt Laci?😄 akkor Viki hj sikeres

Laci szerintem amúgy se volt túl szerencsés választása az RTL-nek, a bentlévõk 60-70%-nál kétszer annyi idõs.Nem lehet neki egyszerû elviselni õket.Meg még az zavaró a számomra , hogy túl sok a sírás rívás, hiányzik a szerelmem stb. bõ egy hete vannak még csak bent.Mi lesz két hónap múlva ? Egymás ereit vágják fel ?

Ma hajnalban az utolsó élõben.A többiek bent röhögtek a hálóban,és õ kint bõgicsélt.Utána bement,mintha mi sem történt volna.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én most du. néztem az éjszakait , de abban nem láttam olyat ,hogy Laci sír.Sõt igazából Lacit se nagyon láttam.

Laci sírt? Hirtelen nem vágom mirõl van szó 😄
Lehet azért sírt a Laci mert Aurélio nem õt pippantotta le hanem a Teót 😄

drop
eltudnád küldeni a linket a éjszaki videókról köszi

Valamiért Teo "megtért".Ez nem tudom mikori,de az "élõben" még hevesen tiltakozott,hogy aurával aludjon.Utána khf,majd már ott vihorásztak,mikor Laci bõgött.Lehet,hogy ezért sírt?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én simán kinézem ebbõl a gyökérbõl,hogy álmában zaklatta Teót 😊 Az éjjeli onlineban, meg még az Izával és a Dórkával fürdött együtt.De már az éjszakaiba is ment a vita ki hol aludjon.Mármint pont õ miatta.

Nem lehet, hogy csak a fejével próbálta szétnyitni Teo lábait? 😄
Azt mire sikerrel járt felébredt a lezboszi boszorkány?
És ezért nem akart másnap együtt aludni vele? (gyanítom ez nem a ma éjszakai történés bár a fene tudja 😄)
allock
csukott lábbal csak akarhatta max :d

#hhwnd

wesker24
Ahogy elnéztem Teo épp akkor ébredhetett ! 😄

De Aura bármit csinálhatott megujjazta vagy esetleg kinyalta vagy esetleg csak masztizta XD
roolandsan
Várom a mai öf-t:
-ugye itt ez a Teo-Aurelio orál,masztis dolog,kíváncsi vagyok hogy sikerült ide eljutniuk
-Laci vajon még jobban rákapcsol majd Teora?Esetleg felhúzza az agyát a fenti dolgokon és valami jó kis harc kezdõdik?
-a többiek mit szólnak a friss Simon-Charlotte kapcsolathoz

V has come to!

<#nevetes1> https://www.youtube.com/watch?v=4SCxTWfqr8w&list=UUWALLPCVkSyKLuZLg5bc3QQ&feature=c4-overview

hahaha 😄 igen az is lehet 😊

Lehet akkor ébredt fel Teó 😄

jah közben már meglestem én is, de pont a lényegnél kapcsoltak el. 😄

roolandsan
Az oldalon a legutolsó kiemelt videót lesd meg.
Persze lehet hogy mást keresett Aurelio feje Teo lábai között(bár Teo szépen szuszog <#hehe>)

V has come to!

Lehet elõtte állcsúcson vágta Teót csóró meg azt se tudta mit csinál vele az olasz csõdör 😄

Lehet 😊 Hát én most néztem végig az éjszakai online-t .Azt hittem egyhangú az életem de ezek után rájöttem ,hogy hozzájuk képest csupa móka és kacagás 😄 A Lenin mauzoleumba nagyobb az élet mint a villába 😊

Hát a felvételek alapján valamit maszatolt 😄
És Teo feje olyan ellazult volt 😄
Jó vicc hehe 😄

Nem tudom amikor abbamaradt a közvetítés még pont, hogy menekült Teo Aurélió elöl.
Biztos bizsergett a bizsu és gondolta Casanovának legyen egy jó estéje 😄